Dodaj do ulubionych

"TUŁACZ"...

04.12.13, 23:39
youtu.be/_Cf2fWFe65w

smile
Obserwuj wątek
    • perla widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 00:32
      to zgodnie ze słowami, które napisałeś do tego muzycznego kiczu, jesteś jeszcze tułaczem?
      Ty, który dostawałeś orgazmu na widok PP Kwaśniewskiego, Millera a później Tuska???
      Teraz Ci Polska kołkiem w gardle stoi?
      Napisałem "jeszcze" bo jedna sprawa mnie ciekawi.
      Otóż kiedyś jeden gość z forum tego w restauracji na Starym Mieście w Warszawie, poprosił mnie o pieniądze dla Ciebie, bo niby nawet na PKS nie masz, a musisz gdzieś tam jechać. Przy tej rozmowie były oprócz mnie jeszcze 4 osoby z forum tego. 3 z tych osób nadal żyje.
      Ani Cię nie znałem osobiście, ani na privie, ale czego się wtedy nie robiło dla ludzi z forum.
      No więc napisz, dostałeś jakieś pieniądze czy to ja zostałem naciągnięty na te kilka tysięcy na Twój nick?
      Pytam tylko z ciekawości aby wiedzieć kogo wtedy tak naprawdę wsparłem właśnie.
      • pikrat Re: widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 09:19
        perla napisał:

> to zgodnie ze słowami, które napisałeś do tego muzycznego kiczu, jesteś jeszcze
        > tułaczem?

Muzyczny kicz? To tapicerzy są w stanie ocenić muzykę? - może i są ale czy taka ocena może być uznana za obiektywną właśnie?

> Ty, który dostawałeś orgazmu na widok PP Kwaśniewskiego, Millera a później Tusk
        > a???

Luzer, jak pamiętam, był raczej w klimatach Unii Demokratycznej później Unii Wolności ale nigdy komuchów.

> Teraz Ci Polska kołkiem w gardle stoi?

Poeta pisze co czuje. Tym razem wpisał się odczuwanie bliskiego ci PiSu więc co narzekasz? Przecież to nie jest pamflet dla władzy Tuska, nieprawdaż?

> Napisałem "jeszcze" bo jedna sprawa mnie ciekawi.
        > Otóż kiedyś jeden gość z forum tego w restauracji na Starym Mieście w Warszawie
        > , poprosił mnie o pieniądze dla Ciebie, bo niby nawet na PKS nie masz, a musisz
        > gdzieś tam jechać. Przy tej rozmowie były oprócz mnie jeszcze 4 osoby z forum
        > tego. 3 z tych osób nadal żyje.
        > Ani Cię nie znałem osobiście, ani na privie, ale czego się wtedy nie robiło dla
        > ludzi z forum.
        > No więc napisz, dostałeś jakieś pieniądze czy to ja zostałem naciągnięty na te
        > kilka tysięcy na Twój nick?
        > Pytam tylko z ciekawości aby wiedzieć kogo wtedy tak naprawdę wsparłem właśnie.

Perła tradycyjnie i w charakterystyczny dla katoli sposób bluznął katolicką miłością bliźniego właśnie używając przy tym kłamstw. Jeżeli zdarzyło ci się kogokolwiek wspomóc to powinieneś teraz o tym milczeć bo z tego co napisałeś nie Luzer prosił ciebie o pomoc. Ktoś (domyślam się kto) zrobił to w jego imieniu być może nieproszony. Jesteś wyjatkowym sukinsynem poruszając tą sprawę, napadając na człowieka, któremu intelektem nigdy nie sprostasz.
        • jirzik Re: widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 11:51
          Dzięki, Pikrat. Nie mam pojęcia, że ów Perła coś bredził... Byłem tylko w Warszawie na finale OPPA 2005. Tam tylko rozmawialiśmy (głównie o piosenkach) z Felicią i Scanem. I tylko. A było bardzo fajnie.

L.

PS. Z OPPY zobacz np. jedną piosenkę - wówczas jakoś niebluzgając, hahaha...

www.youtube.com/watch?v=CBXapWkC82M

PS1. Przepraszam, że nie zbyt piszę. Miałem w grudniu 2010 udar mózgu. Najpierw nie pisałem wogóle, a teraz trochę ciut-ciut. Może za rok... smile Jeszcze raz - dzięki.
          • pikrat Re: widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 14:58
            Nie ma za co. Ciekaw jestem ilu gorliwych wyznawców Baala zabierze głos w tej sprawie z potępieniem dla współwyznawcy. Obawiam się, że tak Ci pomogą jak w "Tylko Beatrycze"...
            • jirzik Re: widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 15:17
              Oj, pewnie tak... smile
              • andrzejg Re: widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 15:27
                zdrowia życzę

A.
                • jirzik Re: widzę, że się promujesz Luzer 05.12.13, 15:37
                  Dziękuję, Andrzejku! A potrzeba mi, oj potrzeba... smile
          • piq z tym udarem można dać radę,... 05.12.13, 20:31
            ...mój brat miał. Niektóre objawy cofają się nawet po 5 latach, tylko trzeba dużo nad sobą pracować. Brat nie czuje połowy ciała, ale nauczył się nią władać, więc prawie nie widać, że miał udar. Normalnie chodzi i posługuje się ręką (tylko musi ją widzieć). Tyle, że włożył w to dużo pracy z rehabilitantami. Życzę wszystkiego zdrowszego i wyjścia z uszkodzeń, bo się da.
    • amityr Re: "TUŁACZ"... 05.12.13, 11:06
      Mocne!
    • ewa8a Jakiś nowy bard ? 05.12.13, 16:16
      Sylwek Półgęsek (czy to możliwe, by ktoś się tak nazywał ?).... Mam nadzieję, że wypier..... już z kraju zgodnie z zapowiedzią i nie będzie zanieczyszczał powietrza. W jakim celu ten lans ? Pochwała ,,twórczości’’, czy przykład kiepskiego wokalu, równie kiepskiego tekstu i biesiadnej muzyczki ?
      • jirzik Re: Jakiś nowy bard ? 05.12.13, 17:37
        ewa8a napisała:

> Sylwek Półgęsek (czy to możliwe, by ktoś się tak nazywał ?).... Mam nadzieję,
        > że wypier..... już z kraju zgodnie z zapowiedzią i nie będzie zanieczyszczał p
        > owietrza.

Hmm, no cóż, nie wszystkim tak pięknie...

(Jacek Kaczmarski - Andrzej Garczarek)

tiny.pl/q9j3b
        wink
      • wikul Re: Jakiś nowy bard ? 05.12.13, 18:14
        ewa8a napisała:

> Sylwek Półgęsek (czy to możliwe, by ktoś się tak nazywał ?).... Mam nadzieję,
        > że wypier..... już z kraju zgodnie z zapowiedzią i nie będzie zanieczyszczał p
        > owietrza. W jakim celu ten lans ? Pochwała ,,twórczości’’, czy przy
        > kład kiepskiego wokalu, równie kiepskiego tekstu i biesiadnej muzyczki ?

• felicia Re: "TUŁACZ"... 12.12.13, 09:55
      Luzer, pozdrawiam!!! Wyjątkowo tu zajrzałam i tu taki wpis. Przedświątecznie życzę zdrowia i dobrych dni.

A przy okazji do Perły. Byłam podczas tego spotkania, ale żadnych rozmów o Luzerze i przekazywania pieniędzy nie widziałam. Nie wiem komu i czy dałeś tysiaka, stówę czy dwadzieścia złotych. Ale gratuluję pamięci finansowej. Klasawink Właśniesmile
      • luzerski Re: "TUŁACZ"... 12.12.13, 22:04
        felicia napisała:

> Luzer, pozdrawiam!!! Wyjątkowo tu zajrzałam i tu taki wpis. Przedświątecznie ży
        > czę zdrowia i dobrych dni.

Hej! Hej, Felicio! Tobie też! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka