Dodaj do ulubionych

KROPEKUK -PROWOKATOR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:27
nie podbijac jego prowokacyjnych , antypolskich watkow!
Obserwuj wątek
    • Gość: leo3 wystepuje tez jako:: Gość: . IP: *.range81-156.btc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:29
    • Gość: . I o to chodzi: nie chce, by mi swinie powazne IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 19:33
      rozmowu z inteligentnymi ludzmi psyly. Niemniej, O CO zaklad? Gejzer
      unteklekty, rachelka, znow nie wytrzyma...
    • cs137 Re: KROPEKUK -PROWOKATOR 24.08.04, 20:18
      Wiele osób podejrzewa Kropka o to, że jest Polakiem podszywającym się pod
      Anglika, bo za dobrze mówi po polsku (idiomatyczna polszczyną,co faktycznie
      rzadko się zdarza w przypadku cudzoziemcow).

Mnie mało to obchodzi, bo Kropek, niezależnie od wszystkiego, jest wysoce
      inteligantnym facetem, z ktorym sie bardzo przyjemnie rozmawia na ciekawe
      tematy. A rózne ćwoki i matoły, niezdolen do sformułowania oryginalnej myśli,
      tylko wypisujące to, co im nakładziono do głowy
      • biedronka24 Cesie moj drogi 24.08.04, 20:22
        jakaz to wolnosc odnalezc mozna szukajac dziur w czyichs spodniach? Opowiedz mi
        o niej- i o tym ze szacowny Pan nasz kropek tych dziur nie szuka kimkolwiek by
        nie byl.

Ceesie najdrozszy - w UK nie mowi sie do kobiet ´Aniu´. Mowi sie ´tanczylas jak
        krolowa´.
        Straszliwie nieobeznany Pan jest- a szkoda.
        Coz kazdy ma jakis slaby punkt- ot chocby - no ale to innym razem - w innym
        miejscu smile
        • biedronka24 Zapominasz o jednym 24.08.04, 20:40
          nie wszyscy tu sa idiotami, nie kazdy potrzebuje otoczki pt - jestem
          obcokrajowcem by byc bardziej przekonujacym. Ja slyszalam wielu brytyjczykow.
          Prawdopodobienstwo spotkania obcokrajowca mowiacego w ten sposob po polsku i co
          wazniejsze w ten sposob o Polsce jest tak szalenie bliskie zeru ze wskazuje na
          bardzo wysoka istotnosc gdyby taki osobnik rzeczywiscie sie pojawil.
          Co to znaczy? Musialaby byc jakas ´wyzsza´ przyczyna.
          Tak wiec widzisz - mam nadzieje iz watpliwosci ludzi z forum sa calkiem
          uzasadnione. Rozumuja bardzo poprawnie nawet w naukowych kryteriach smile.

Ja moge sobie bardzo latwo te ´wyzsza przyczyne´ wyobrazic.
          Ty pewno tez - jako naukowiec nawet teoretyk smile
          • cs137 Czy każdy doktorant musi mędrkować bez przerwy? 24.08.04, 21:13
            Już jestem zmeczony...
            Natura nie znosi prózni... Wczoraj wreszcie jeden mój magistrant, którego
            przyjąłem do swego labu głownie z litości, zdał egazamin i sobie wreszcie
            poszedł, ku mojej ogromnej uldze... No i natychmiast nowa madrala się pojawia na
            to miejsce...
            • Gość: . Panience sie wydaje, ze stypendium doktoranckie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 21:59
              w Niemczech Wschodnich czyni z niej intelektualistke, a dolaczanie do
              postkomunistycznej konserwy narodowej (vide: "Grunwald" pana Poreby raptem z
              1981)pasuje ja na polska patriotke. Tobie chyba nie musze mowic, na ile
              taki "patriotyzm" dla Polski jest grozny, nawet smiertelnie grozny.
              PS: Doktorantow-arsows wspolczuje, a sobie gratuluje...ucieczki po doktoracie z
              uniwersytetu - temperamentu na to nie mialem, bo nigdy nie lubilem przykladnych
              studentek z czystymi zeszytami ze szlaczkiem.
              • biedronka24 o nie gluptasie 24.08.04, 22:15
                mam pelna swiadomosc bycia rzemieslnikiem i niczym wiecej.
                Nie mam szlaczkow- zapewniam tylko normalne zycie. Aspiracji na intelektualistke
                ani cala. Poczucie humoru mam wlasne i smieje sie z tego co chce.
                Placze rowniez ale nie staram sie szukac powodow do placzu.
                A w to nie pracuje w ´instytucie w Niemczech wschodnich´ gamoniu bo nie ma
                takich instytutow. Moze Pan cees ci wyjasni- powinien skadinad sie orientowac
                mimo zmeczenia ze srodowisko instytutowe jest szalenie wymieszane a w niektorych
                instytutach nawet bardziej zachodnie.
                Na patriotke sie nie pasuje. Moj stosunek do mojego kraju z cala pewnoscia nie
                jest grozniejszy od panskiego stosunku.
                Najwyrazniej najlepiej umiesz Pan gratulowac sobie.
                Zwlaszcza postepow w tancu.
                Poza tym obraziles gamoniu wszystkich naukowcow w tym ceesa jesli wogole
                naukowcem jest. Mozna do tego podejsc z humorem zakladajac ze twoj doktorat jest
                taki jak przecietnego inzyniera i nie masz pojecia co to jest samodzielna praca
                naukowa.
                W mojej dziedzinie za szlaczki by ci sie gapciu nie udalo.
                PS- Uwaga o ´Niemczech wschodnich´ szalenie nieangielska.
                Coz wybaczam ceesowi slepote z racji na specjalizacje. Z Pana zaden Anglik.
                Ale....pacynka smile
                Ciekawa jestem tylko kto za sznureczki pociaga.
                Poza tym do kogo dolaczam to widac po moich czynach - pan ich nie znasz. W moich
                slowach niczego takiego nie ma. Brak deklaracji dolaczania - przeciwnie jest
                odcinanie sie od komuny. Zawsze. Nigdy inaczej. Jestes wiec Pan prowokatorem nie
                tylko z nazwy ale i z usilowan.
                • Gość: . Gluptasie?Ja? Poczytaj sobie posty spacerowicza: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 22:23
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15177369&a=15181613
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15177369&a=15181841
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15177369&a=15181665
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15177369&a=15181692
                  I post, ktory gdzie indziej ci polecam: bo mloda,naiwna,glupiuyka, ale zapewne
                  jeszcze wyuczalna.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15177369&a=15182047
                  • biedronka24 o tak i jak na zawolanie nauczajacy jest :) 24.08.04, 22:34
                    coz za wspaniale zrzadzenie henrykatrznosci - hi, hi.

Wielkie dzieki. Naprawde malo interesujace. To co zas bardzo interesujace to cel.
                    Bo jak powiedzialam bylych komunistow mamy dzis mnostwo. Urban tez na temat
                    Poreby sie wypowiadal? Ho,ho.
                    Komunisci maja to do siebie ze wzajemnie sie wrabiaja. O panu Porebie poszukam
                    sobie w stosownym czasie zrodel. Teraz nie mam na to czasu. Mam wazniejsze
                    sprawy na glowie. I bardziej potrzebne mojemu krajowi- jak wyksztalceni ludzie
                    nie dajacy sie robic w balona.
                    Dwoch ludziow wprowadzam w swiat i to dla mnie wazniejsze od banialukow jakichs
                    samozwanczych nauczycieli.
                    Jak powiedzialam najbardziej interesujace sa cele- a Panski jest az nadto
                    sliczny- nieprawdaz?
                    Bo jakiz on moze byc w tym przypadku?
                    Potepienie swiadomosci narodowej jako takiej?
                    Dowodzenie, ze wsrod obywateli naszego kraju sa tacy, co zmieniali poglady, byc
                    moze (tego jeszcze nie wiem) naduzywali do celow politycznych jakichs symboli
                    narodowych?
                    Czy udowodnienie mi ze masz Pan te klawiature z literka y obok t?
                    Za Panska szkole o nazizmie dziekuje- domyslam sie czego potrafi Pan nauczac,
                    wlasnie sie Pan skompromitowal.
                    • Gość: . Tez polataj sobie, Golabko. Wraz z rachelka... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 22:36
                      • biedronka24 Bede musiala choc nie cierpie 24.08.04, 22:41
                        a taki zalosny klamliwy kropek ani mnie ogrzeje ani oziebi ani moje dzieci
                        nakarmi. I to wiem.
                        Dlatego wlasnie jak mowie dystans do tych rewelacji bardzo pomaga- np zauwazyc
                        brak odpowiedzi na zadane- bardzo konkretne pytanie o cel drazenia. Zwlaszcza
                        tam- gdzie zdanie poddajacego temat wydaje sie oczywiste....

Hi, hi.

NO coz. Zegnaj niedoceniony kopciuszku meski.
      • sceptyk No i tak Kropekuk zostal pograzony 24.08.04, 20:43
        Cees napisal, ze to bardzo inteligentny forumiarz. Podobnie wysoko ocenia
        Kretyna. To juz wiadomo o co chodzi z tym Kropekukiem. Dobrze, ze o mnie nigdy
        Cees niczego dobrego nie napisal. Bym sie mial z pyszna w takim towarzystwie.

PS. A dla Kropekuka, ktory moje poglady jako nacjonalistyczno--jakies-tam
        okreslil, podtrzymuje unikalna propozycje, aby mnie w dupe pocalowal. W trakcie
        podwojnego salta. Zobaczymy, czy jest taki inteligentny.
      • Gość: wlodek Re: KROPEKUK -PROWOKATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:45
        A KTO , KTO pytam bez przerwy porusza zydowskie tematy jak nie ww????? i -jesli
        prawda jest, iz jest on(o) Anglikiem , to pal szesc..ale równie dobrze moze byc
        Polakiem (moze zydowskiego pochodzenia z powodu tych obsesji) z Anglii ---
        a malo jest -poza kretynem52 i palnickiem- na FA i FK tak monotematycznych jak
        wlasnie kropekuk alias gosc, alias...?
        • Gość: . Wskaz choc JEDEN zydowski watek, otwarty przeze IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 22:40
          mnie. Chyba, ze "Grunwald" i Poreba to Zydzi.
          Nie mozesz wskazac? To PO CO po ubecku ludzi opluskwiac?
          • biedronka24 Uhm? 24.08.04, 22:48
            A od kiedy to Zydzi to opluskwianie? Obelga prosze Pana?
            Mysle ze okreslenie pewnych interesow niektorych grup. I wcale nie wszystkich
            mieszkancow Izraela.
            Jak Pan oglaszal ten polski antysemityzm to nie przyszlo Panu do glowy ze jesli
            zydowskosc kojarzyla sie pejoratywnie to tylko i wylacznie z czyms co kiedys
            zwalo sie monopolem a dzis zwie sie mafia? Dlaczego ludzie obawiaja sie mafii
            ukrainskiej?
            Faktem jest ze w tej strzelaninie pod W-wa Ukrainiec byl.
            Izmy sa zlem ale i wiele izmow ma jakies podloze. Nie zawsze jest to wrodzone
            tendencja do przyjmowania zlej postawy izujacego.
            • biedronka24 Czas nauczyc sie odpowiadac za slowa i postawy 24.08.04, 22:52
              panie ´nauczajacy´.
              Skoro rozliczasz Pan Polakow za ich poczucie narodowe to pora rozliczyc sie z
              innymi nacjami. Jesli Polacy zawinili iz - jak Pan pisze- Europa widzi ich zle-
              to w czemu wobec tego w przypadku zlego widzenia izraelskiej polityki przez
              niektore panstwa Europy nie mowi sie o winie Izraelczykow ale o antysemityzmie
              zaraz? Pan wszedzie widzisz albo antysemityzm albo nazizm. Tylko na UK mozna
              wygadywac co sie chce. To juz zakonotowalam sobie.

A tak ucze sie- sliczna podwojna gierke Pan prowadzisz.
              • Gość: . I co? Dziecu nie musisz juz nakarmic,Golebico? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 23:04
                • biedronka24 Musze 24.08.04, 23:11
                  ale przy okazji wyszlo szydlo panskich zainteresowan.
                  A dzieci zadzwonily i odgrzaly sobie pyszna zupke.
                  Brombe poczytaja w tramwaju ale beda bogatsze o wiedze mamy ile jeszcze klamcow
                  z kraju trzeba wykurzyc z funkcji ´nauczajacych´.
                  Slicznie dziekuje.
          • Gość: wlodek Re: Wskaz choc JEDEN zydowski watek, otwarty prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:51
            Twoje watki sa monotematyczne i dot. rzekomego polskiego "faszyzmu' i
            antysemityzmu- (antysemityzmu- to nie o Zydach??= chyba, ze chodzi ci o polska
            niechec do Arabow????)
            Nie mozesz potwierdzicc? To PO CO po ubecku ludzi opluskwiac?

• Gość: wlodek Jeslis Anglikiem, to SZYBKO, SZYBKO odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:56
            (jak rozumiem-Anglikiem wyksztalconym) na pytania:
            1. Na co chorowal Jerzy III?
            2.Kim byl dr Johnson?
            3. Wyjasnij termin 'jingoizm"
            Czekam........
            • biedronka24 a coz to - ten Pan nie ma google´a? 24.08.04, 23:00
              Jakies szybkie dowody Pan tu przeprowadzasz?
              Zabraklo mu dumy na obrone swojej narodowosci. A to mi zupelnie wystarcza na
              potwierdzenie iz nim nie jest. Moze conajwyzej kibicem angielskim.
              Kiepska zabawa.
              • Gość: wlodek Re: a coz to - ten Pan nie ma google´a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 23:02
                od szybkosci uzalezniam- google nie pomoze
                • biedronka24 To nie o to chodzi by kogos testowac 24.08.04, 23:08
                  na sile. Ja to juz wyjasnilam. Jest szalenie nieprawdopodobnym by ten Pan z
                  deklarowanymi pogladami, stosunkiem do Polski i takim poziomem znajomosci
                  naszego jezyka istnial smile Musialaby byc jakas szczegolna przyczyna by tak bylo.
                  Nie bede sie zakladac ze tak jest wlasnie- tzn jest przyczyna nie ma Pana smile.
                  Szkoda mi na te zabawy czasu. Zreszta klamstwo to bardzo brzydka zabawa. To jest
                  ta jedna jedyna rzecz ktorej musimy my Polacy sie nauczyc. Potepiac klamstwo w
                  kazdym przypadku i karac klamiacych. Kara jak to mowia prawnicy nie musi byc
                  duza- wystarczy by byla nieuchronna. Coz ´Pan Anglik´ powinien tu mnie rozumiec.
                  W kazdym z mozliwych stanow jego prawdy.
            • Gość: . Jesli jestes Polakiem, to SZYBKO odpowiedz, kto IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 23:06
              i dlaczego, a takze kiedy zalozyl Zjednoczenie Patriotyczne "Grynwald"? I
              obejrzyj sobie"Szalenstwo krola Jerzego".
              • Gość: wlodek HAHAHAHAHA -Anglik z Tel-Avivu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 23:07
                • biedronka24 Kroj Jerzy? 24.08.04, 23:08
                  smile
                  • biedronka24 Wracajac do tematu 24.08.04, 23:36
                    zanim zostane antysemitka, komunistycznym betonem i nazistka ( nie wiem co jest
                    jeszcze w zestawie kropka w formie broni- zapewne IQ - choc skala tylko bo nie
                    jego wlasne) a jest to zapewne nieuchronne w ramach potrzeb ´wyzszych´pozwole
                    sobie dodac ze bardzo to wszystko zabawne, czas slicznie plynie a klamcow na
                    swiecie nie ubywa.
                    Pozostaje wiec pytanie co zrobia klamcy w swiecie, ktory sami sobie stworza? Czy
                    beda wobec siebie surowsi niz wobec innych - nie klamiacych ludzi byli? Czy
                    zaczna sie za klamstwa karac?
                    NO coz w swiecie ktory sobie zgotuja poczuja sie kiedys zapewnie calkiem
                    nedznie, z prostych, biologicznych niemalze przyczyn.
                    Mysle ze Kropka nie pisze z Izraela prosze Pana - moge sie zalozyc ze placi
                    podatki w Polsce. Tylko ksiegowosc firmy jest gdzies indziej.
                    Zenada.
                    • Gość: . Jestes tylko bezdennie glupia, za glupia nawet na IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 23:39
                      nazizm, kobieto!
                      • biedronka24 skad wiesz ze jestem kobieta? Moze klamie jak ty? 24.08.04, 23:47
                        a ty twierdzisz ze jestem glupia? Na jakiej podstawie?
                        Ktos cos do ciebie napisal a propos calkiem ladnie musze przyznac i po brytyjsku
                        tylko- polskimi slowami.
                        A teraz nie chce cie wiecej widziec na moim ekranie.
                        Biedactwo.
                        Niestety dla ciebie jestem troszke doswiadczona. Nie szkodzi to mojej
                        ´swiezosci´ ale daje duzo dystansu do takich jak ty.
    • Gość: Gucio Zaden prowokator! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 25.08.04, 02:50
      > Tylko normalny, pierdolony zydowski kundel do ktorego rodowodu spuscila sie
      wesz, pluskwa i pchla!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka