qwardian 17.07.14, 18:49 ... stewardeski siedziały na kolanach swawolnych pilotów, a za sterami siedział kucharz. Wypadek. Tragiczny, ale tylko wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia... 17.07.14, 18:52 puknij się w swój ku...ki łeb Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia... 17.07.14, 19:12 Podajmy sobie ręce Andrzeju i wspólnie pomódlmy się w intencji, żeby dochodzenie przyczyn wypadku odbyło się bez udziału banderowców ukraińskich i faszystów z Zachodu, których jedyną intencją jest fobia wobec Matki Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-nr Re: Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia... 18.07.14, 22:33 qwardian napisał: > > Podajmy sobie ręce Andrzeju i wspólnie pomódlmy się w intencji, żeby dochodzenie przyczyn wypadku odbyło się bez udziału banderowców ukraińskich i faszystów z > Zachodu, których jedyną intencją jest fobia wobec Matki Rosji... Juz twój papież pius XII ze swoja kurduplowatą kochanicą Pasqualiną modli się do Szatana o zwycięstwo Fuhrera w Rosji , wystarczy modłów kierowanych w tamta stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Malezja zapewne poprosi Anodinę... 17.07.14, 23:46 ...o wyjaśnienie przyczyn wypadku. Ja sądzę, że przypie...li w brzozę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Malezja zapewne poprosi Anodinę... 18.07.14, 01:51 Podobno tym razem pier..dyknął w buk. pl.wikipedia.org/wiki/9K37_Buk#mediaviewer/Plik:Buk-M1-2_air_defence_system_in_2010.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Malezja zapewne poprosi Anodinę... 18.07.14, 13:03 qwardian napisał: > Podobno tym razem pier..dyknął w buk. Jeszcze jeden "żartowniś". Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Malezja zapewne poprosi Anodinę... 18.07.14, 13:02 jenisiej napisał: > ...o wyjaśnienie przyczyn wypadku. > > Ja sądzę, że przypie...li w brzozę. A ja sądzę że to ty pie...ąłeś ale nie w brzozę a w ścianę. Bo jak można, przy zdrowych zmysłach, żartować w obliczu śmierci prawie 300 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Bardzo Cię przepraszam 18.07.14, 23:15 wikul napisał: A ja sądzę że to ty pie...ąłeś ale nie w brzozę a w ścianę. Bo jak można, przy zdrowych zmysłach, żartować w obliczu śmierci prawie 300 osób. Skoro odebrałeś mój sarkazm jako żarty w obliczu śmierci niewinnych ofiar tej tragedii. to znaczy, że ja nie umiem pisać. Albo Ty nie umiesz czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
piq mat Kobosko... wiedziałem że tak będzie... 18.07.14, 01:00 ...i że zramolałe i śpiące z nudów smoleńszczyctwo znowu się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: mat Kobosko... wiedziałem że tak będzie... 18.07.14, 01:47 Oszołomstwo kompletne. Moje osobiste śledztwo wyprzedza nieco wyniki badań, a będą to kolejno ślady w organiźmie piwa Carlsberg, tajskiego Singha, szkockiego whisky Gelnfiddich, a nawet francuskiego Chardonnay La Roche... Odpowiedz Link Zgłoś
piq glenfiddich dobre,... 18.07.14, 02:03 ...ale zawsze uwielbiałem Macallana, tylko drogi jest jak fiks. Carlsberg ohyda, chardonnay banalne, singha nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
piq to co myślisz,... 18.07.14, 02:05 ...co gienierałka anodina wykryje? Drzewo wysokości 10 km, bombę próżniową, hel czy ładunek wybuchowy w skrzydle? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Już wszystko się wyjaśniło 18.07.14, 02:55 piq napisał: co gienierałka anodina wykryje? Anodina może pisać raport: Najpierw źródła rosyjskiej agencji prasowej RIA poinformowały, że ukraińska armia w ostatnią środę miała przerzucić w rejon Doniecka większą liczbę wyrzutni rakietowych Buk. Aleksandr Borodaj, przywódca samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej, obwieścił w rosyjskiej telewizji, że malezyjski samolot strąciła armia Ukrainy. Sugerowano nawet, że celem Ukraińców mógł być samolot z prezydentem Putinem wracającym z Brazylii, który przelatywał tam godzinę wcześniej. Nieudany zamach na Prezydenta Rosji - to jest casus belli! Armia Czerwona czy jak to się dziś nazywa powinna bez zwłoki ruszyć z bratnią pomocą ciemiężonemu przez banderowskich faszystów narodowi ukraińskiemu! A szczątki samolotu Malezja dostanie po zakończeniu śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: glenfiddich dobre,... 18.07.14, 08:28 Niestety dawno zatraciłem dobry smak, po piciu naprawdę kiepskich piw, niektórych nawet podrabianych, więc dzisiaj tych dobrych od najlepszych nie odróżniam. To tajskie jest w porządku, ale prawdziwą rewelacją w Azji jest filipiński San Miguel i to nie jest moja opinia. Co dziwniejsze, nie jest to zasługą obecnej globalizacji, ta firma ma swoją długą ponad stuletnią tradycję i rozwinęła się dzięki niemieckim ekspertom. Poza tym jak Rycho regularnie pijam czerwone wino... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier co chciałeś osiągnąć przez swoją prowokację? 18.07.14, 07:53 przecież tym razem żadna strona nie twierdzi że to był wypadek, a strony są 2, 3, a nawet 4 Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: co chciałeś osiągnąć przez swoją prowokację? 18.07.14, 08:29 Ocho, kolejny nawiedzony... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier Re: co chciałeś osiągnąć przez swoją prowokację? 18.07.14, 11:49 czybyś niczego nie rozumiał z polityki? ani nawet tego że światem rządzi mafia? tak że nawet obama oraz pani clitoris wiedzą mniej niż przeciętny obywatel? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian To jest bardzo prawdopodobny scenariusz wydarzeń.. 18.07.14, 21:44 - Ludzie mówili, że wiele trupów było "całkiem bez krwi" - jakby ktoś pozbawił ich jej na długo przed katastrofą - twierdzi lider separatystów Igor Striełkow, podejrzewany o wydanie rozkazu zestrzelenia malezyjskiego samolotu. W kuriozalnym wywiadzie utrzymuje, że rozbity boeing przewoził... zmarłych. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16348067,Lider_separatystow_Strielkow__wiele_cial_bylo__nieswiezych__.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Qwardian, qwardian... 19.07.14, 17:38 jaki koorwa wypadek? Pomylka jednego Wanki, ktory dorwal sie do rakiety i rabnal w niebo. A tam byl akurat samolot pasazerski. Taki sam wypadek jak w Czernobylu. Innego Wanki, ktore chcial se potestowac reaktor tuz przy punkcie krytycznym. Mnie zalewa krew na te Wanki. A Ty? Wypadek... PF Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Qwardian, qwardian... 19.07.14, 21:25 Powoli zaczynam dryfować w kierunku zimnych nieboszczyków przewożonych tym samolotem, to ostatnia rosyjska wersja i jaka świetna reklama dla holenderskich piw. Zimny Amstel i Heineken, hahaha, co za przedni dowcip.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Qwardian, qwardian... 19.07.14, 21:39 Niestety, lata pobytu za granica stepily moja wrazliwosc na polski humor slowny lub jego brak. Sadze, ze sobie zartujesz. Nie rozumiem tylko jak mozesz z takich rzeczy zarty stroic? PF Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Qwardian, qwardian... 20.07.14, 12:10 Nie śmiałbym żartować w tak poważnej sprawie, w sytuacji kiedy trzystu amsterdamskich naćpańców marihuaną zostało potraktowanych prawem grawitacji. Poza tym z biegiem czasu wychodzą na światło dzienne nowe rewelacje i jedną z nich chciałbym zaprezentować poniżej.. Waldemar Kuczyński: "Smoleński Striełkow leży na Wawelu" Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier Pomylka jednego Wanki, ktory dorwal sie do rakiety 20.07.14, 03:28 czy ty PF uważasz że Rosjanin to coś gorszego, że automatycznie jest głupszy, nieodpowiedzialny i mniej rozgarnięty niż przeciętny Francuz, który z kolei jak sama nazwa wskazuje jest automatycznie bardziej elegancki niż reszta Europejczyków i bije pod tym względem nawet samego dżentelmena z Anglii? Przysłowiowy Wańka nie jest tak głupi, jak myślisz, żeby narażać reputację swoją, kolegów i wszystkich Rosjan i stracić wszystko to co do tej pory zyskali, broniąc siebie, swoje żony i dzieci przed banderowcami junty kijowskiej, nie pozwalając na powtórke holokaustu z Odessy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Znajomosc 20.07.14, 08:49 Znam rosyjska mentalnosc i rosyjskie sposoby walki. A takze rosyjska organizacje, ktora lepiej nazwac dezorganizacja. Ludzie sa rowni a panstwa pewnie tez. I Rosja ma prawo do zycia, jak i Ukraina. Tylko, jak widac, Rosja chce narzucic sposob zycia Ukrainie. Moze ma poczucie wyzszosci, jak myslisz? A w koncu, patrze sie na polska racje stanu. W ktorej lezy przewidywalny i ucywilizowany sasiad na wschodzie. Rosja nim na pewno nie bedzie. Ukraina moze sie nim stanie. I o to "moze" warto walczyc. PF Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier apel górników Donbasu 20.07.14, 09:16 jest też jasna strona księżyca jeznach.neon24.pl/post/111143,apel-gornikow-donbasu Odpowiedz Link Zgłoś