Dodaj do ulubionych

Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia...

17.07.14, 18:49

... stewardeski siedziały na kolanach swawolnych pilotów, a za sterami siedział kucharz.

Wypadek. Tragiczny, ale tylko wypadek.
Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia... 17.07.14, 18:52
      puknij się w swój ku...ki łeb
      • qwardian Re: Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia... 17.07.14, 19:12

Podajmy sobie ręce Andrzeju i wspólnie pomódlmy się w intencji, żeby dochodzenie przyczyn wypadku odbyło się bez udziału banderowców ukraińskich i faszystów z Zachodu, których jedyną intencją jest fobia wobec Matki Rosji...
        • kolter-nr Re: Alkohol lał się na pokładzie Air Malaysia... 18.07.14, 22:33
          qwardian napisał:

>
          > Podajmy sobie ręce Andrzeju i wspólnie pomódlmy się w intencji, żeby dochodzenie przyczyn wypadku odbyło się bez udziału banderowców ukraińskich i faszystów z
          > Zachodu, których jedyną intencją jest fobia wobec Matki Rosji...

Juz twój papież pius XII ze swoja kurduplowatą kochanicą Pasqualiną modli się do Szatana o zwycięstwo Fuhrera w Rosji , wystarczy modłów kierowanych w tamta stronę.
    • jenisiej Malezja zapewne poprosi Anodinę... 17.07.14, 23:46
      ...o wyjaśnienie przyczyn wypadku.

Ja sądzę, że przypie...li w brzozę.
      • qwardian Re: Malezja zapewne poprosi Anodinę... 18.07.14, 01:51

Podobno tym razem pier..dyknął w buk.

pl.wikipedia.org/wiki/9K37_Buk#mediaviewer/Plik:Buk-M1-2_air_defence_system_in_2010.jpg
        • wikul Re: Malezja zapewne poprosi Anodinę... 18.07.14, 13:03
          qwardian napisał:

> Podobno tym razem pier..dyknął w buk.

Jeszcze jeden "żartowniś".
      • wikul Re: Malezja zapewne poprosi Anodinę... 18.07.14, 13:02
        jenisiej napisał:

> ...o wyjaśnienie przyczyn wypadku.
        >
        > Ja sądzę, że przypie...li w brzozę.

A ja sądzę że to ty pie...ąłeś ale nie w brzozę a w ścianę. Bo jak można, przy zdrowych zmysłach, żartować w obliczu śmierci prawie 300 osób.
        • jenisiej Bardzo Cię przepraszam 18.07.14, 23:15
          wikul napisał:
          A ja sądzę że to ty pie...ąłeś ale nie w brzozę a w ścianę. Bo jak można, przy zdrowych zmysłach, żartować w obliczu śmierci prawie 300 osób.

Skoro odebrałeś mój sarkazm jako żarty w obliczu śmierci niewinnych ofiar tej tragedii. to znaczy, że ja nie umiem pisać.

Albo Ty nie umiesz czytać.
          • pikrat Re: Bardzo Cię przepraszam 19.07.14, 09:52
            Ja TEŻ nie umiem czytać.sad
    • piq mat Kobosko... wiedziałem że tak będzie... 18.07.14, 01:00
      ...i że zramolałe i śpiące z nudów smoleńszczyctwo znowu się odezwie.
      • qwardian Re: mat Kobosko... wiedziałem że tak będzie... 18.07.14, 01:47

Oszołomstwo kompletne. Moje osobiste śledztwo wyprzedza nieco wyniki badań, a będą to kolejno ślady w organiźmie piwa Carlsberg, tajskiego Singha, szkockiego whisky Gelnfiddich, a nawet francuskiego Chardonnay La Roche...
        • piq glenfiddich dobre,... 18.07.14, 02:03
          ...ale zawsze uwielbiałem Macallana, tylko drogi jest jak fiks. Carlsberg ohyda, chardonnay banalne, singha nie znam.
          • piq to co myślisz,... 18.07.14, 02:05
            ...co gienierałka anodina wykryje? Drzewo wysokości 10 km, bombę próżniową, hel czy ładunek wybuchowy w skrzydle?
            • jenisiej Już wszystko się wyjaśniło 18.07.14, 02:55
              piq napisał:
              co gienierałka anodina wykryje?

Anodina może pisać raport:

Najpierw źródła rosyjskiej agencji prasowej RIA poinformowały, że ukraińska armia w ostatnią środę miała przerzucić w rejon Doniecka większą liczbę wyrzutni rakietowych Buk. Aleksandr Borodaj, przywódca samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej, obwieścił w rosyjskiej telewizji, że malezyjski samolot strąciła armia Ukrainy. Sugerowano nawet, że celem Ukraińców mógł być samolot z prezydentem Putinem wracającym z Brazylii, który przelatywał tam godzinę wcześniej.

Nieudany zamach na Prezydenta Rosji - to jest casus belli! Armia Czerwona czy jak to się dziś nazywa powinna bez zwłoki ruszyć z bratnią pomocą ciemiężonemu przez banderowskich faszystów narodowi ukraińskiemu!

A szczątki samolotu Malezja dostanie po zakończeniu śledztwa.
          • qwardian Re: glenfiddich dobre,... 18.07.14, 08:28

Niestety dawno zatraciłem dobry smak, po piciu naprawdę kiepskich piw, niektórych nawet podrabianych, więc dzisiaj tych dobrych od najlepszych nie odróżniam. To tajskie jest w porządku, ale prawdziwą rewelacją w Azji jest filipiński San Miguel i to nie jest moja opinia. Co dziwniejsze, nie jest to zasługą obecnej globalizacji, ta firma ma swoją długą ponad stuletnią tradycję i rozwinęła się dzięki niemieckim ekspertom. Poza tym jak Rycho regularnie pijam czerwone wino...
    • mrs.courvoisier co chciałeś osiągnąć przez swoją prowokację? 18.07.14, 07:53
      przecież tym razem żadna strona nie twierdzi że to był wypadek, a strony są 2, 3, a nawet 4
      • qwardian Re: co chciałeś osiągnąć przez swoją prowokację? 18.07.14, 08:29

Ocho, kolejny nawiedzony...
        • mrs.courvoisier Re: co chciałeś osiągnąć przez swoją prowokację? 18.07.14, 11:49
          czybyś niczego nie rozumiał z polityki? ani nawet tego że światem rządzi mafia? tak że nawet obama oraz pani clitoris wiedzą mniej niż przeciętny obywatel?
    • qwardian To jest bardzo prawdopodobny scenariusz wydarzeń.. 18.07.14, 21:44

- Ludzie mówili, że wiele trupów było "całkiem bez krwi" - jakby ktoś pozbawił ich jej na długo przed katastrofą - twierdzi lider separatystów Igor Striełkow, podejrzewany o wydanie rozkazu zestrzelenia malezyjskiego samolotu. W kuriozalnym wywiadzie utrzymuje, że rozbity boeing przewoził... zmarłych.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16348067,Lider_separatystow_Strielkow__wiele_cial_bylo__nieswiezych__.html#MT
    • polski_francuz Qwardian, qwardian... 19.07.14, 17:38
      jaki koorwa wypadek? Pomylka jednego Wanki, ktory dorwal sie do rakiety i rabnal w niebo. A tam byl akurat samolot pasazerski.

Taki sam wypadek jak w Czernobylu. Innego Wanki, ktore chcial se potestowac reaktor tuz przy punkcie krytycznym.

Mnie zalewa krew na te Wanki. A Ty? Wypadek...

PF
      • qwardian Re: Qwardian, qwardian... 19.07.14, 21:25

Powoli zaczynam dryfować w kierunku zimnych nieboszczyków przewożonych tym samolotem, to ostatnia rosyjska wersja i jaka świetna reklama dla holenderskich piw. Zimny Amstel i Heineken, hahaha, co za przedni dowcip....
        • polski_francuz Re: Qwardian, qwardian... 19.07.14, 21:39
          Niestety, lata pobytu za granica stepily moja wrazliwosc na polski humor slowny lub jego brak. Sadze, ze sobie zartujesz. Nie rozumiem tylko jak mozesz z takich rzeczy zarty stroic?

PF
          • qwardian Re: Qwardian, qwardian... 20.07.14, 12:10

Nie śmiałbym żartować w tak poważnej sprawie, w sytuacji kiedy trzystu amsterdamskich naćpańców marihuaną zostało potraktowanych prawem grawitacji. Poza tym z biegiem czasu wychodzą na światło dzienne nowe rewelacje i jedną z nich chciałbym zaprezentować poniżej..

Waldemar Kuczyński: "Smoleński Striełkow leży na Wawelu"
      • mrs.courvoisier Pomylka jednego Wanki, ktory dorwal sie do rakiety 20.07.14, 03:28
        czy ty PF uważasz że Rosjanin to coś gorszego, że automatycznie jest głupszy, nieodpowiedzialny i mniej rozgarnięty niż przeciętny Francuz, który z kolei jak sama nazwa wskazuje jest automatycznie bardziej elegancki niż reszta Europejczyków i bije pod tym względem nawet samego dżentelmena z Anglii? Przysłowiowy Wańka nie jest tak głupi, jak myślisz, żeby narażać reputację swoją, kolegów i wszystkich Rosjan i stracić wszystko to co do tej pory zyskali, broniąc siebie, swoje żony i dzieci przed banderowcami junty kijowskiej, nie pozwalając na powtórke holokaustu z Odessy.
        • polski_francuz Znajomosc 20.07.14, 08:49
          Znam rosyjska mentalnosc i rosyjskie sposoby walki. A takze rosyjska organizacje, ktora lepiej nazwac dezorganizacja.

Ludzie sa rowni a panstwa pewnie tez. I Rosja ma prawo do zycia, jak i Ukraina. Tylko, jak widac, Rosja chce narzucic sposob zycia Ukrainie. Moze ma poczucie wyzszosci, jak myslisz?

A w koncu, patrze sie na polska racje stanu. W ktorej lezy przewidywalny i ucywilizowany sasiad na wschodzie. Rosja nim na pewno nie bedzie. Ukraina moze sie nim stanie. I o to "moze" warto walczyc.

PF
          • mrs.courvoisier apel górników Donbasu 20.07.14, 09:16
            jest też jasna strona księżyca
            jeznach.neon24.pl/post/111143,apel-gornikow-donbasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka