Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: Dziś są moje urodziny ... 06.04.02, 12:38 Życze spełnienia takich marzeń, ktore nikomu nie sprawią przykrości. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Dziś są moje urodziny ... 06.04.02, 12:55 Gość portalu: V.C. napisał(a): zatem slonecznego patrzenia na swiat Ci zycze! M_hawk Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: Dziś są moje urodziny ... 06.04.02, 13:09 Życzę ci wszystkiego, co nie będzie przeciwko mnie. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykan Re: Dziś są moje urodziny ... IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 06.04.02, 20:31 Wszystkiego Najlepszego Happy Birthday. Jezeli jestes w Stanach, nie zapomnij pojechac do myjni samochodowej - w dniu urodzin za darmo Jezeli w Polsce, to moze byscie to zapoczatkowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSEUDOAM Re: Dziś są moje urodziny ... IP: 216.217.206.* 06.04.02, 22:46 Gość portalu: Amerykan napisał(a): > Wszystkiego Najlepszego Happy Birthday. Jezeli jestes w Stanach, nie zapomnij p > ojechac do myjni samochodowej - w dniu urodzin za darmo Jezeli w Polsce, to moz > e byscie to zapoczatkowali? Nigdy o myjni nie slyszalem ze jest za dormo. W tym idiotycznym kraju jak chcesz dostac w gebe musisz najpierw zaplacic. Stany to jeden wielki smietnik a ludzie to niedouki o niczym nie wiedzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykan Re: Dzis´ sa˛ moje urodziny ... IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 06.04.02, 23:56 Ja sobie przypominam - to ty byles , ktory mi ostatnio w tej myjni czyscil opony z blota - wspolczuje. Slyszalem ,z e juz cie awansowali do blotnikow. Solanizantko, nie zwracaj uwagi na ta dygresje spowodowana jeszcze jednym wystapieniem malego degenerata, Wszystkoego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Dzis´ sa˛ moje urodziny ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 00:04 Gość portalu: Amerykan napisał(a): > Ja sobie przypominam - to ty byles , ktory mi ostatnio w tej myjni czyscil > opony z blota - wspolczuje. Slyszalem ,z e juz cie awansowali do > blotnikow. > Solanizantko, nie zwracaj uwagi na ta dygresje spowodowana jeszcze --------------- jednym wystapieniem malego degenerata, > Wszystkoego najlepszego Dziękuję sedecznie . Choć wydaje mi się ,że jestem raczej jubilatem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Z okazji wczorajszych urodzin.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 17:40 z całego serca ja życzę Ci pogodnych i beztroskich dni. BTW. Przypominam, że umawialiśmy się na rozmowę na wiadomy temat za rok. Klepsydra jest nieubłagana.:- ) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Dziś są moje urodziny ... 06.04.02, 13:39 V.C.,życzę Ci więc,abyś w tym dniu przemyślał czego w swoim dotychczasowym życiu dokonałeś,zdrowia również. Tak nawiasem,to fajnie mieć urodziny?Nie? Dobrze,że z "przyczyn pewnych" jednak przyszedłeś na świat,bo co by się stało gdyby... Urodzin dzisiaj Twoich nie byłoby. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: Dziś są moje urodziny ... IP: 172.16.60.* 08.04.02, 07:10 bykk napisał(a): > V.C.,życzę Ci więc,abyś w tym dniu przemyślał czego w swoim dotychczasowym > życiu dokonałeś,zdrowia również. > Tak nawiasem,to fajnie mieć urodziny?Nie? > Dobrze,że z "przyczyn pewnych" jednak przyszedłeś na świat,bo co by się stało > gdyby... > Urodzin dzisiaj Twoich nie byłoby. > pozdrawiam Ten tekst u góry to raczej o tobie bykku_______________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: Dziś są moje urodziny ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:05 samych słodkości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild gratulacje... ! IP: *.net.bialystok.pl 06.04.02, 15:23 tak czasami trudno to opisać kiedyś trzeba powiedziec STOP socjalizmowi! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: SZCZESCIA, SZCZESCIA zycze !!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.04.02, 16:18 Zycze Ci mase zdrowia i pomyslnosci i obys nigdy w realu nie spotkal Lisa2.Bo w zyciu nie mozna miec wiekszego pecha jak taka znajomosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam salam alejkum IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 21:49 Gość portalu: Fix napisał(a): > > Zycze Ci mase zdrowia i pomyslnosci i obys nigdy w realu nie spotkal Lisa2.Bo > w zyciu nie mozna miec wiekszego pecha jak taka znajomosc! Wszystkiego najlepszego! Żebyś miał powody patrzeć na wiele zdarzeń od strony "zielono-błękitnej"! Żeby było pięknie! Zebyś był zawsze przez KOGOŚ kochany! naprawdę szczerze Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: salam alejkum IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.04.02, 22:00 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Gość portalu: Fix napisał(a): > > > > > Zycze Ci mase zdrowia i pomyslnosci i obys nigdy w realu nie spotkal Lisa2 > .Bo > > w zyciu nie mozna miec wiekszego pecha jak taka znajomosc! > > Wszystkiego najlepszego! Żebyś miał powody patrzeć na wiele zdarzeń od > strony "zielono-błękitnej"! Żeby było pięknie! Zebyś był zawsze przez KOGOŚ > kochany! > > naprawdę szczerze > > Miriam Prrr stop !Nie galopuj.Oswiec mnie niegodnego co to znaczy"zielono-blekitna strona" Ale cos mowi mi ,ze nie bardzo zrozumialas czesc moich zyczen-albo calosci.Ale jak piszesz :salam alejkum-to odpowiem alejkum salam.Albo w przekladzie szalom .I caly ten szum przez moja antypatie do durnej gesi forumowej? A wiekszych zmartwien nie masz piekna Miriam? Pozdrawiam i czekam w pokorze na wyjasnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: salam alejkum IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 22:27 Gość portalu: Fix napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > Gość portalu: Fix napisał(a): > > > > > > > > Zycze Ci mase zdrowia i pomyslnosci i obys nigdy w realu nie spotkal > Lisa2 > > .Bo > > > w zyciu nie mozna miec wiekszego pecha jak taka znajomosc! > > > > Wszystkiego najlepszego! Żebyś miał powody patrzeć na wiele zdarzeń od > > strony "zielono-błękitnej"! Żeby było pięknie! Zebyś był zawsze przez KOGO > Ś > > kochany! > > > > naprawdę szczerze > > > > Miriam > > > > > Prrr stop !Nie galopuj.Oswiec mnie niegodnego co to znaczy"zielono-blekitna > strona" Ale cos mowi mi ,ze nie bardzo zrozumialas czesc moich zyczen-albo > calosci.Ale jak piszesz :salam alejkum-to odpowiem alejkum salam.Albo w > przekladzie szalom .I caly ten szum przez moja antypatie do durnej gesi forumow > ej? > A wiekszych zmartwien nie masz piekna Miriam? Pozdrawiam i czekam w pokorze na > wyjasnienie Drogi Fixie, chyba wziąłeś mnie za kogoś innego. A "strona zielono-błękitna" to takia lekka, delikatna i przejrzysta a pogodna strona. szalom Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Dziś są moje urodziny ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 22:30 No to wszystkiego co najlepsze w życiu. Co prawda spoznione, ale szczere. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Dziś są moje urodziny ... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 22:59 Wszystkiego co w życiu najlepsze,zdrowia,pogody ducha, serc otwartych i westchnień,których MIŁA wysłucha )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Sto lat.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 23:12 ...niech żyje nam Wszytkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia w życiu i pozbycia się socjalizmów życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Jestem naprawdę wzruszony ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 00:00 Dziękuję Wam wszystkim z całego serca . I z całego procesora ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Sto lat.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 00:14 Najlepsze życzenia urodzinowe (przepraszam, że spóźnione) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konus Re: Dziś są moje urodziny ... IP: *.abo.wanadoo.fr 07.04.02, 16:10 Gość portalu: V.C. napisał(a): ======================================= To wcale nie zlosliwie,szukalem w Trybunie nie bylo zadnej wzmianki i w TVP nie wspominali.Dziwne! Ale do zyczen sie przylaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Dziś są moje urodziny ... IP: *.sympatico.ca 08.04.02, 07:49 zycze Ci solenizancie zebys byl nie tylko o rok starszy ale i o rok madrzejszy)))))))))) (hucznie obchodziles?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Dziś są moje urodziny ... IP: 172.16.60.* 08.04.02, 07:50 Spóźnione , ale szczere ziomkowi z Częstochowy przesyła LIMAK. Ps.A Ty to Ten , czy TA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Dziś są moje urodziny ... IP: 217.67.196.* 08.04.02, 08:58 Wszystkiego najlepszego, towarzyszu. Życzę Wam wielu nowych odkryć poszerzających horyzonty! (jedno już odkryliście - tow. Hitler był lewicowcem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: luka pamięciowa tow. Luki IP: 172.16.60.* 08.04.02, 09:13 Gość portalu: luka napisał(a): > Wszystkiego najlepszego, towarzyszu. Życzę Wam wielu nowych odkryć poszerzający > ch > horyzonty! > (jedno już odkryliście - tow. Hitler był lewicowcem) > > Myślałem , ze tow. Hitler to ktoś z Twojej rodziny...______________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: luka pamięciowa tow. Luki IP: *.wroclaw.tpnet.pl 08.04.02, 10:44 > Gość portalu: luka napisał(a): > > (jedno już odkryliście - tow. Hitler był lewicowcem) Zyczenia dalszych odkryc niezakrytego. Naprawde nic trudnego. Dla madrego. I dociekliwego. Jak Ty. Moze to "ta" kropla w morzu opinii... Bez wymadrzania sie, szczerze #. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem gratulacje z okazji sdi :) /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 08.04.02, 10:51 7,22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: gratulacje z okazji sdi :) /nt IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 22:09 Gość portalu: siedem napisał(a): > 7,22 Zapowiedziałem Ci jakiś czas temu ,że wkrótce będę miał sdi i ... Pamiętasz ? Prawdziwi lewicowcy słowa dotrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: luka pamięciowa tow. LIMAKOCHODA IP: 217.67.196.* 08.04.02, 10:54 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Myślałem , ze tow. Hitler to ktoś z Twojej rodziny...______________ LIMAKOCHODZIE, nie myślcie już więcej, bo tego nie umiecie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: do Lukogłowa-Pustejpały IP: 172.16.60.* 08.04.02, 11:08 Gość portalu: luka napisał(a): > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > Myślałem , ze tow. Hitler to ktoś z Twojej rodziny...______________ > > LIMAKOCHODZIE, nie myślcie już więcej, bo tego nie umiecie robić. > Luka to pustka...więc mjkj hjgeas , brs lhgdd v giids..._______________________- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: do LIMAKOCHODA IP: 217.67.196.* 08.04.02, 11:33 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Luka to pustka...więc mjkj hjgeas , brs lhgdd v giids...______________________ LIMAKOCHODZIE, północnokoreańska wersjo Łunochoda, software wam nawala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: luka pamięciowa tow. LIMAKOCHODA IP: *.wroclaw.tpnet.pl 08.04.02, 11:10 Gość portalu: luka napisał(a): > LIMAKOCHODZIE, nie myślcie już więcej, bo tego nie umiecie robić. Musze go obronic przed takim oszczerstwem ! LiMAKOCHODa jak sam piszesz, mysli same nachodza. On zas sam nie jest niczemu winny ! Jemu sie "wydalo", ze go naszla taka mysl - a to byla taka wyszukana riposta korelacyjna, ktora go sama naszla. Sam sobie Luka jestes winien, piszac o "Hitlerze" w u"rodziny". Stad --->"rodzina Hitlera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: luka pamięciowa tow. LIMAKOCHODA IP: 172.16.60.* 08.04.02, 11:17 Gość portalu: # napisał(a): > Gość portalu: luka napisał(a): > > > LIMAKOCHODZIE, nie myślcie już więcej, bo tego nie umiecie robić. > > Musze go obronic przed takim oszczerstwem ! > > LiMAKOCHODa jak sam piszesz, mysli same nachodza. > On zas sam nie jest niczemu winny ! > > Jemu sie "wydalo", ze go naszla taka mysl > - a to byla taka wyszukana riposta korelacyjna, ktora go sama naszla. > Sam sobie Luka jestes winien, piszac o "Hitlerze" w u"rodziny". > Stad --->"rodzina Hitlera". dzięki za " miłe " słowa ale ten typ tak ma (#) ustalona przez najwyższe kierownictwo ryzyko wystapienia niepożądanych zdarzen sprawdzanie oraz działanie korygujące częstotliwość i czas trwania_________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś