v.ci 06.09.04, 21:02 To niewiarygodne ! 50% Nowojorczyków sądzi, że administracja G. W. Busha "świadomie dopuściła" do ataków z 11 września 2001 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesio Re: Sensacyjny sondaż wśród Nowojorczyków IP: *.usouthal.edu 06.09.04, 21:04 Po wyborze Hilarii C. na senatora - nic mnie juz u "nowojorczykow" nie zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: Sensacyjny sondaż wśród Nowojorczyków 06.09.04, 21:19 Gość portalu: lesio napisał(a): > Po wyborze Hilarii C. na senatora - nic mnie juz u "nowojorczykow" nie zaskoczy > . A mnie z kolei nic nie zaskoczy po tym , jak dowiedziałem się , że rzekomo 52 % Amerykanów popiera nadal Busha . Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Sensacyjny sondaż wśród Nowojorczyków 06.09.04, 21:33 v.ci napisał: > To niewiarygodne ! 50% Nowojorczyków sądzi, że administracja G. W. > Busha "świadomie dopuściła" do ataków z 11 września 2001 ... Czyli, jak tak dalej pójdzie, za rok będzie to jakieś 60%, za dwa lata 70%, a za pięć lat już 100% Co bedzie za sześć lat? Strach pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiaq Re: Sensacyjny sondaż wśród Nowojorczyków IP: *.nyc.rr.com 06.09.04, 21:54 tylko 50%? kiedy przechadzam sie po greenwich village albo po upper west side mam wrazenie. ze powinno byc 105%. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Sensacyjny sondaż wśród Nowojorczyków 06.09.04, 22:01 Jaki tam sensacyjny... Jakbys spytal/a "Czy Bush na dzien przed 9/11 jadl kolacje z Bin Ladenem" odpowiedz nowojorczykow bylaby podobna... Wiadomo - New York, New York... Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: Sensacyjny sondaż wśród Nowojorczyków 06.09.04, 22:48 www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=187 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Sensacyjne tlumaczenie z ang. na polski IP: *.nyc.rr.com 06.09.04, 22:57 Jak tak bedzie sie tlumaczys teksty to ilosc oszolomionych bedzie wzrastala w postepie geometrycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Sensacyjny i nudny jest tylko twoj jednokierunkowy IP: *.dyn.optonline.net 06.09.04, 23:15 marsz. Jestes tak monotonny ze sie chce wymiotowac. Radze pisac do Watto on ma tekiego samego fiola. Odpowiedz Link Zgłoś