perla 12.05.15, 11:07 przyśnie w czasie debaty telewizyjnej. A tego nie można wykluczyć bo już mu się zdarzyło. No ja nie wiem, ale może sztab mu jakieś dopalacze przygotuje albo co właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Bronek przegra wybory tylko wtedy gdy 12.05.15, 11:16 perla napisał: > przyśnie w czasie debaty telewizyjnej. > A tego nie można wykluczyć bo już mu się zdarzyło. > No ja nie wiem, ale może sztab mu jakieś dopalacze przygotuje albo co właśnie. Czyli Duda powinien nudzić okropnie, coby go w sen wpędzić. A. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Bronek przegra wybory tylko wtedy gdy 12.05.15, 11:20 andrzejg napisał: > Czyli Duda powinien nudzić okropnie, coby go w sen wpędzić. fakt, to jest metoda. Niemniej Bronek przysnął bez nudzenia Dudusia, dlatego musi się czymś wspomóc. Red bul to za mało, a na narkotykach się nie znam. Tu potrzebny będzie fachowiec od tego właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bronek przegra 12.05.15, 11:55 Na Dudę zagłosowało 5 mln 179 tys. 92 wyborców, na Komorowskiego - 5 mln 31 tys. 60 wyborców, a na Kukiza - 3 mln 99 tys. 79 głosów; Duda wygrał różnicą circa 150 tys. głosów. To tyle co nic. Problem Bronka tkwi w intelektualnej mizerii sztabu (Bronek prochu nie wymyśli). Na zajęciach z retoryki na UW prezydent Komorowski nie zaliczyłby przedmiotu. Dostrzegam pewną analogię między polityczną śmiercią Uwoli, a domniemaną klapą Komorowskiego. Autobusy i mędrcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Bronek przegra 12.05.15, 11:57 Przesadzasz, Bronek juz wiecej durni w tym kraju nie znajdzie, by na niego glosowali. Sukcesem bedzie, jesli wyborcy z I tury ponownie oddadza na niego glos Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bronek przegra 12.05.15, 12:12 Nie lubię takiej retoryki. Obrażanie inaczej głosujących jest głupstwem i chamstwem. Ad rem Bronek jaki jest każdy widzi. W najlepszym razie trochę ociężały umysłowo poczciwiec. Gajowy. I ci co na niego głosują raczej to wiedzą. Głosują bo chcą stabilizacji. Inni chcą zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Bronek przegra 12.05.15, 12:20 oleg3 napisał: > Ad rem > Bronek jaki jest każdy widzi. W najlepszym razie trochę ociężały umysłowo poczc > iwiec. Gajowy. I ci co na niego głosują raczej to wiedzą. Głosują bo chcą stabi > lizacji. Inni chcą zmiany. > Bardzo trafne. Jak to mówią : lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć. Dlatego tez cenię sobie dyskusje z Tobą. Dwa tygodnie to masa czasu , aby sie skompromitować, a Komorowskiemu przychodzi to jakos łatwo. Może się zdrzyć, że publika się znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 12.05.15, 12:26 Dlaczego nie dopowiadasz do końca? Głosują bo chcą stabilizacji OSZUSTW I KRADZIEŻY. Inni chcą zmiany NA NORMALNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Bronek przegra 12.05.15, 14:47 prudernik napisał(a): > Dlaczego nie dopowiadasz do końca? > > Głosują bo chcą stabilizacji OSZUSTW I KRADZIEŻY. Rzeczywiście sądzisz, że chcą ustabilizować Srebrną i SKOK-i? Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 12.05.15, 14:55 Czy chamstwo i kłamstwo OSZCZERCZA BUTA w waszym wydaniu zasługuje na moją odpowiedź/ A odpowiedzcie sobie sami. JAK DO DZIECI wyjasnienie dla Perły, Dachsa i Wikula Pisząc AG to już rozumie. odnosiło się do faktów, że rozumie na kogo głosuje - na kogoś kto wsadzał do pierdla Szeremietiewa który nie dopuszczał do złodziejstwa i korupcji. na najwyzszych szczeblach. ta SBe Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 12.05.15, 16:23 Jakie straty dla budzetu wygenerowała Srebrna i SKOKi? Kto wpieprza się na 3, 4 i 5 z poparciem chamskich ataków wulgarnym rynsztokowym językiem lub pogróżkami godnymi kibola aby ZDYSKREDYTOWAĆ/zastarszyć polemistę i przerwać moje MERYTORYCZNE wywody? Odpowiedzcie sobie sami. Podpowiedź język i taktyka gangsterska a na taśmach prawdy jest Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 a jakie Amber-Gold? 12.05.15, 19:52 prudernik napisał(a): > Jakie straty dla budzetu > wygenerowała Srebrna i SKOKi? Masz calkowita racje. Przestepcze bylo zaangazowanie w to Ratunkowego Funduszu Bankowego (lub jakos tam). Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Babcia by sie usmiala 12.05.15, 15:46 Oleg jako wyrocznia w kwestii manier. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Niechże się babcia uśmieje po pachy n/t 12.05.15, 16:52 Napisalbym cos o zasciankowych kompleksach, ale nie jestem skonczonym hipokryta, i tradycja, kultura i maniery to dla mnie wiecej niz tylko retoryczne chwyty bez znaczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Manny 12.05.15, 17:20 znasz mnie od lat. Powinieneś wiedzieć, że argumentum ad hominem mam w dupie. Łatwiej mnie sprowokować ignorując non sequitur. Zachowujesz się jak porzucona żona. Bądź mężczyzną i argumentuj! Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Babcia by sie usmiala 12.05.15, 16:28 To jego wypier....aj do mnie to namaszczenie na mistrza manier.. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Bronek przegra 13.05.15, 11:03 Przetlumacze to na jezyk milosci: Bronek juz nie znajdzie nowych wyborcow. Jest przyzwyczajony do marionetkowego stanu bezczynnosci i brak mu polotu, by zachwycic nowych wyborcow ideologia igloryfikacji wyssanych z paca sukcesow. Nie powinnismy dzis gloswoac na Bronka, jedynie powinismy, zgodnie z naukami zaprzyjaznionego z Bronkiem idola jezyka milosci "dobic watahe"! Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 nie chce mi sie 13.05.15, 19:55 lepian4 napisał: > "dobic watahe"! Dorznie sie sama ukochanym genderem. Ja tam nikomu nie zamierzam w majty zagladac. Nie dotyczy to malolat. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Bronek przegra 12.05.15, 12:17 oleg3 napisał: > Dostrzegam pewną analogię między polityczną śmiercią Uwoli, a domniemaną klapą > Komorowskiego. Autobusy i mędrcy. Tabloidy donosiły, że Duda też był swego czasu w UW) Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bronek przegra 12.05.15, 12:27 sz0k napisał: > Tabloidy donosiły, że Duda też był swego czasu w UW) Tusk też był ) Szło mi oczywiście o nieosiągalny dla plebsu poziom arogancji i ignorancji. Trzeba być z towarzystwa by wysyłać autobusy wyborcze obniżające własne notowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bronek przegra 13.05.15, 11:51 oleg3 napisał: > sz0k napisał: > > > Tabloidy donosiły, że Duda też był swego czasu w UW) > > Tusk też był ) ... i Gliński. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby dla niektórych (zwłaszcza z PiS) sama przynależność do UW dyskwalifikowała na zawsze. Pewnie uważają ze byli dobrzy uwole i źli. Podobnie jest z byłymi pezetpeerowcami. Były pezetpeerowiec w naszych szeregach to nic strasznego u nich to samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bronek przegra 13.05.15, 12:07 wikul napisał: > ... i Gliński. Zostawmy Uwoli. Mieli swoje pośmiertne 5 minut w kancelarii PBK. Policz tych co przeszli z PiS do PO i abarot. To jest mała armia. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 13.05.15, 12:21 Zostawmy Uwoli. Mieli swoje pośmiertne 5 minut w kancelarii PBK. Po co tak pokrętnie kłamiesz, Olegu3? 5 lat + bieżące miesiące od 10.kwietnia to jest PIĘĆ MINUT! UWoli nie brakuje we wszelakich fundacjach, stowarzyszeniach, organizacjach pozarządowych, uczelniach, partiach rządzących po kolejnych zmianach nazwy ... to jakby szarańcza obsiadła nasz POLSKI BUDŻET. Media zapomniałem o mediach.. Pisz prawdę o prawdziwych zagrożeniach i bardzo proszę bez....WYPIERDALAJ. Bo to mój kraj a nie UWolski..dla których jest krajem przypadkowym! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Bronek przegra 13.05.15, 19:48 Można powiedzieć, że sporo Uwoli winnymi jest katastrofy smoleńskiej. Część z nich szczęśliwie jest już nieszkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 13.05.15, 20:29 O czym majaczysz JaceQu? " sporo Uwoli winnymi jest katastrofy smoleńskiej. Część z nich szczęśliwie jest już nieszkodliwa." Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 13.05.15, 12:14 Wszyscy w PZPRze byli źli a w Solidarności dobrzy? Puknij sie w pusty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra 13.05.15, 12:24 Takie towarzystwo dla którego najgorszym złem jest krzyż i patriotyzm! A najwstydliwszym obciachem POLSKA. I b. proszę bez "Wy..J!" Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Drogi Mój Olegu3___nie uwzględniłeś rezerw 12.05.15, 12:19 Otóż UKŁAD wykonał ciężką, śmiertelnie żmudną i precyzyjną szynchronizowaną robotę która z najwyższym trudem osiągnęła 1 cel w dwustopniowej batalii a mianowicie __________________0.99 %________________ Naukowcowi powinna ta liczba dać bardzo wiele do myślenia. ja ją tę liczbę odgadłem na kilka godzin przed ogłoszeniem wyników. Bo to jest logiczna liczba gdy asymptota dąży do przecięcia co byłoby katastrofą... i to po OLBRZYMIEJ WPADCE PROPAGANDOWEJ PRZY UŻYCIU sondaży. Zamiast 10% wygranej sondażowo mamy PRZEGRANĄ na 2,6 % ________prawie 13%_!!!!!!!!!!!! To jest katastrofa propagandowa i psychologiczna! RATUNEK Jaki? Zmniejszyć p. przecięcia poniżej 1% TYLKO JEŚLI NIE DA SIĘ UZYSKAĆ WYGRANEJ BULA ale takiej która nie wywoła alarmu o OSZUSTWIE! Dlatego nie przedobrzono z WYGRANĄ Bula i pozstawiono najmniejszą możliwą wygraną Dudy ale popełniono błąd ...ktoś nakazał informatykom: Wicie Rozumicie ma być zakolidowane poniżej 1 % No i Perła odpowie...jaką liczbę byś dala Perło?...moje doświadczenie szefa informatyków podpowiada tylko jedną liczbę 0,99 ..ileż razy ich na tym łapałem...i nie tylko..fikcje to ich żywioł jak u Perły na Aquanecie... nie mają żadnego zrozumienia dla inżynierskiego spojrzenia na real. Cóż dopiero na stereotyp społeczny. Teraz do rzeczy..UKŁAD zrobił wszystko co możliwe z ruskim sewerem, systemem info. z Londynem, z opisanymi przez Pospieszalkiego numerami, z likwidacją lokali w USA itp. Pozostała tylko rodzinka A.G. jako rezerwa dla Bula w II turze. A my możemy uruchomić rezerwy w IQ..ujawnić wszystkie numery jakimi naciagnęli wynik na 0,99 i odsłonić oszustwo ale przed końcem II Tury! I namówić Polonię na głosowanie..jak? A to niech już sami sobie poradzą. My musimy zadbać o namówienie młodych aby zamiast dorysowywać rubryke z okienkiem dla Kukiza i tam wstawiać ich krzyzyk CZYLI DAĆ GŁOS na Bula aby naprawdę skreślili Bula czyli dali krzyżyk na Dudę... Pytanie czy po wyczynach Kluzik Szumilas Hall i Kudryckiej młodzież tę prawdę zrozumie. Jesli nie rozmie jej Oleg3. Nie wspominając o AG. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Bronek przegra wybory tylko wtedy gdy 12.05.15, 11:42 Masz info wprost od mocodawców? Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 12:15 perla napisał: > może sztab mu jakieś dopalacze przygotuje Juz sobie wyobrazam taki tekscik: Panie Prezydencie tu sa opracowania jakie udalo nam sie zdobyc, przygotowane przez analitykow specsluzb, ktorymi chca sie wkupic w laski przeciwnika gdyby wygral. Komorowski mialby swiadomosc, ze podrzemac bedzie mogl w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 12:19 jerycho666 napisała: > Komorowski mialby swiadomosc, ze podrzemac bedzie mogl w pierdlu. Coś w tym jest. Choć polska tradycja - stara i nowa - nie przewiduje pierdla dla przegranych. Góra banicja i to bez infamii. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 12:24 nie przewiduje pierdla dla przegranych Nadal nie rozumiesz. Nie jako przegrany, nie jako przegrany...nie wiesz za co sie wsadza do pierdla w Polsce? AG to już rozumie. I Duda dlatego nie dostanie jego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 12:29 prudernik napisał(a): > nie przewiduje pierdla dla przegranych > > Nadal nie rozumiesz. Nie jako przegrany, nie jako przegrany...nie wiesz za co s > ie wsadza do pierdla w Polsce? AG to już rozumie. I Duda dlatego nie dostanie j > ego głosu. Wiesz ,że jesteś menda i c.h.u.j? Dlatego nie zagłosuję tobie podobnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 moj ci on jest 12.05.15, 12:37 andrzejg napisał: > Wiesz ,że jesteś menda i c.h.u.j? Ale moja, nie dam ruszyc. Ja zaglosuje na Dude. Lepiej nie bedzie. Ale bezcenny bedzie ten smiech przez lzy. Andrzeju, ciesz cie zyciem takim jakie ono jest, do rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: moj ci on jest 12.05.15, 12:45 jerycho666 napisała: > Andrzeju, ciesz cie zyciem takim jakie ono jest, do rzyci. Trza się cieszyć, do Bulu choć Cie wyDudkają A. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 12:40 W Twoich ustach to po prostu KOMPLEMENT. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 12:47 prudernik napisał(a): > W Twoich ustach to po prostu KOMPLEMENT. Tylko Ty na taki doczekałeś. A. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 14:33 prudernik napisał(a): > W Twoich ustach to po prostu KOMPLEMENT. To chyba rzeczywiście jest komplement. Andrzej tradycyjnie unika ostrych ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik A teraz Ci wytłomaczę dlaczego menda i ch... jest o 12.05.15, 12:49 braźliwe albo nie jest obraźliwe w zalezności od autora wyzwiska i intencji. 1* Kiszczak jest człowiekiem honoru i gdyby kogokolwiek nazwał łajdakiem to czy tak nazwany czułby się obrażony czy doceniony w oczach pozostałych? Podobnie z Tobą Twoim Duda nie dostanie mego głosu w sytuacji gdy znasz od lat jego "przeszłość i dokonania." Choćby tylko z Aquanetu. A teraz 2* Wiesz ,że jesteś menda i c.h.u.j? Dlatego nie zagłosuję tobie podobnym. A) Nie jestem w żadnym przypadku w niczym podobny do dr Dudy. W niczym. Nie jestem też podobny do Kaczora, Antka i wielu wielu z PiSu ...podobnie jak Ty do Tuska itd. Różnimy się kryteriami i zasadami wyboru. B) Nigdy bym nie decydował na kogo zagłosuję patrząc na jego wyborcę . Bo to szczyt debilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: jedynie kwity sa niezawodne 12.05.15, 13:04 Dlatego nie zagłosuję tobie podobnym. Dlatego nie zagłosuję Dudzie? czy na Dudę? Odpowiedz Link Zgłoś
perla ty Hasz... 12.05.15, 12:43 prudernik napisał(a): > nie wiesz za co sie wsadza do pierdla w Polsce? AG to już rozumie. szantażyk, czy zbieranie kwitów na kolegę forumowego? Ty chyba nigdy w mordę niedostałeś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: ty Hasz... Byłeś ze mną na Ty? 12.05.15, 12:54 Skojarzenia jak u agencika? szantażyk, czy zbieranie kwitów na kolegę forumowego? Już zapomniałeś insynuatorku z powodu niedostatków rozeznania i wnioskowania kto zbierał kwity na cała moją rodzinę w tym najbliższych zmarłych? Kto donosił do pracy do Dyrektora, do Dyrektora Okręgu i do Centrali w Warszawie? Bijesz też staruszków emerytów po mordach Perełko? Tylko dlatego, ze zrozumiałeś sytuacje NA OPAK? ŻENADA... Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: ty Hasz... 12.05.15, 13:00 Może Ty Perłko lepiej wyjaśnij nam jak zrozumiałeś wsadzanie do pierdla w III RP i w IV RP AG to już rozumie.a Perełka nadal nie rozumie i Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: ty Hasz... 12.05.15, 13:05 Jesteście antyPiSowcy jak bliźniaki intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ty Hasz... 12.05.15, 14:45 perla napisał: > szantażyk, czy zbieranie kwitów na kolegę forumowego? > Ty chyba nigdy w mordę niedostałeś właśnie. Też mam takie wrażenie. Prosi się o to opluwając wszystkich dookoła a potem skamle: Bijesz też staruszków emerytów po mordach Perełko? sugerując że jego rozpasane chamstwo jest bezkarne z powodu jego wieku i stanu umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Wikulu zacytuj -" opluwając wszystkich dookoła" 12.05.15, 16:26 WREDNY KŁAMCO I OSZCZERCZY INSYNUATORZE zacytuj - gdziei znajdziesz to "opluwanie" bo tak nazywacie opis zachowań waszych idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg chociażby tu towarzyszu Tadziu 12.05.15, 17:01 prudernik napisał(a): > WREDNY KŁAMCO I OSZCZERCZY INSYNUATORZE > zacytuj - gdziei znajdziesz to "opluwanie" bo tak nazywacie opis zachowań waszy > ch idoli. wyręczę Wikula, bo akurat natknęłem sie na ten post. Wierz mi. Jest ich więcej. Tu opluwanie i obrażanie masz we krwi. forum.gazeta.pl/forum/w,13,157584122,157585002,Drogi_Moj_Olegu3_nie_uwzgledniles_rezerw.html Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik tu towarzyszu AG opluwasz sam niczego nie cytując 12.05.15, 21:22 JAK ZWYKLE NIE JESTEŚ PRAWIE NIGDY MERYTORYCZNY I KONKRETNY Niczego nie znalazłem w tym linku oprócz opisów faktów...i być może zacytowania wesołej inaczej riposty Oleg3a do mnie wywołującej u Lemingów chóralny rechot. Ale nawet tego nie znalazłem. Nie potrafisz nawet użyc Ctr-C Ctrl-V łamago a jednak oskarżąsz pustosłowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg na egzekutywie nie uczyli cie myślenia? 13.05.15, 08:04 Ty chłopcze nawet nie jesteś w stanie wychwycić własnych docinek w kierunku innych? Taki bez polotu i tępy? No to macz ctl-C i ctr-V Pytanie czy po wyczynach Kluzik Szumilas Hall i Kudryckiej młodzież tę prawdę zrozumie. Jesli nie rozmie jej Oleg3. Nie wspominając o AG. Więcej poszukaj sobie sam, bojowniku o prawdę podkreślający swoja szlachetność. Twoje rozmowy na forum to jeden wielki ad personam poprzeplatany bełkotem. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikulu zacytuj -" opluwając wszystkich dookoł 12.05.15, 19:46 prudernik napisał(a): > WREDNY KŁAMCO I OSZCZERCZY INSYNUATORZE > zacytuj - gdziei znajdziesz to "opluwanie" bo tak nazywacie opis zachowań waszy > ch idoli. Sam zacytowałeś ale tu masz jeszcze. forum.gazeta.pl/forum/w,13,157516095,157520956,O_Braunie_napisal_kolejny_kretyn_bez_mozgu_Wikul.html Brzydzę się grzebać w twoim sraczkosłowiu bo mógłbym cytować bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Wikulu zacytuj -" opluwając wszystkich dookoł 12.05.15, 21:24 Przeciez cytujesz delikatne moje riposty opisujace Twoje wczesniejsze prowokacyjne CHAMSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re:Wikulu zacytu -całość a nie opis Twego chamstwa 12.05.15, 21:27 tak to metoda PRZEMYSŁU NIENAWIŚCI. Prowokacja chamstwem a mój dosadny opis tego chamstwa to zarzut. Bo nie połknąłem ścieku ze smakiem w milczeniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bronek przegra wybory tylko wtedy gdy 12.05.15, 13:10 perla napisał: > przyśnie w czasie debaty telewizyjnej. > A tego nie można wykluczyć bo już mu się zdarzyło. Wszyscy politycy przysypiają od czasu do czasu, czemu się wcale nie dziwię. krakow.naszemiasto.pl/artykul/krakow-andrzej-duda-usnal-na-posiedzeniu,860532,art,t,id,tm.html t.patrz.pl/t/5_320_1054865.jpg i.wp.pl/a/f/jpeg/33718/spi2.jpeg img.sadistic.pl/pics/59f06878f25e.jpg th.interia.pl/51,b4801ea1e3774175/TuskZiewa_0.jpg To tylko pierwsze lepsze z brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś