Dodaj do ulubionych

to chyba jest mieszkanie Hasza właśnie

15.05.15, 13:00
www.wiocha.pl/1229641,Oltarzyk-a-moze-sztab-wyborczy--Poznan
Obserwuj wątek
    • t_ete Hasz otoczony 15.05.15, 13:17
      bi.gazeta.pl/im/1b/ef/ec/z15527707V.jpg
      czyli swiat wokol Hasza - wedlug Hasza

tete
      • prudernik Hasz otoczony agentami Bula 15.05.15, 18:13
        We wszystkich dziennikach TV Rządowych
        leci "W Sosnowcu...przepraszam w Dąbrowie... i już bez obciętej reszty zdanai:
        ...ale w Sosnowcu też!"

Ani mru mru o:
        "Będzie służyła ta innowacja rozwojowi zakładów w Kościerzynie–Koźlu "
        Nieślubne dziecko Bronisława Komorowskiego z posłanką PO?
        Komorowski zbierał haki na otoczenie Donalda Tuska i Jarosława Kaczyńskiego?

Prezydent Bronisław Komorowski prowadził nielegalną akcję wyborczą w warszawskim metrze. Rozdawanie ulotek, materiałów promocyjnych było niezgodne z prawem, gdyż prezydent nie uzyskał zgody Zarządu Transportu Miejskiego.

Natomiast regulamin metra jasno zakazuje "kwestowania, nalepiania plakatów i ogłoszeń, rozrzucania i rozdawania ulotek oraz materiałów reklamowych bez specjalnego pozwolenia.

W komisji wyborczej przy ul. 1 Maja 145 w Opolu. Jak ustaliliśmy doszło, do nieprawidłowości w opieczętowaniu kart wyborczych. Już 9 maja dostarczono 1800 szt. Jak się okazał po przeliczeniu brakowało 1 szt.
        Po podstemplowaniu wszystkich Kart Wyborczych pieczecią, Karty Wyborcze zostały złożone w kasie pancernej. – Na moje pytanie – dlaczego nie ostemplowano pieczęcią kasy?Nie otrzymałem odpowiedzi od Przewodniczącego Obowodowej Komisji Wyborczej Roberta Eliasza, że nie ma takiej potrzeby – mówi nam Edward Popyk, członek OKW.
        – W dniu wyborów o godz. 6.30, kiedy otwierano sejf było opieczętowane ale bez podpisów. Członkowie Komisji Wyborczej na moje pytanie – kto to zrobił i kiedy? Nie otrzymałem odpowiedzi – mówi NGO Edward Popyk, który jest członkiem Ruchu Kontroli Wyborów.
      • prudernik Świat wg Tete i Perły 100k -m. pracy od prezydenta 15.05.15, 18:19
        w kampanii wyborczej dla młodych!

TO SUKCES NA SKALĘ rekordy świata!

Nagroda Nobla dla Bula! Jeszcze nigdy w historii gospodarczej świata na żadnym kontynencie ani w żadnym kraju nie udało się stworzyć / zwiększyć ilość miejsc pracy aż o 100.000
        na 2 lata na stałym etacie
        i to bez prawa zwolnienia nawet największego ignoranta, psuja, nieroba i lenia
        w ciągu 2 lat
        ! BEZ - WZROSTU GOSPODARCZEGO

• qwardian Re: to chyba jest mieszkanie Hasza właśnie 15.05.15, 18:35

W pewnym sensie ratuje honor mojego miasta, bo w Poznaniu Komorowski uzyskał największe poparcie w Polsce, ale beze mnie...
      • prudernik To chyba nie jest mieszkanie Hasza właśnie 15.05.15, 18:44
        bo zbyt daleko byłby bagażnik z zakupami od drzwi wejściowych do domu.
        W Lublinie musiałem nosić zakupy z samochodu do mieszkania 12 m do klatki
        i półtorej (nie półtora) kondygnacji.

tu odległość od bagażnika
        patrz.pl/zdjecia/garaz-dom
        a tu ja
        patrz.pl/filmy/haszgabi
    • wikul Re: to chyba jest mieszkanie Hasza właśnie 15.05.15, 22:17
      Eeeee, za skromne. Zobacz, Perła jak ten forumowy graficiarz ozdabia swoje wątki. Pewnie jego balkon jest znacznie bardzie przyozdobiony w Dudy.
    • wikul Re: to chyba jest mieszkanie Hasza właśnie 15.05.15, 22:33
      A jakie jest Hasza IQ? Czy na to pytanie odpowiada ten film?

deser.pl/deser/1,111858,17923988,To_pytanie_nurtuje_miliony_mezczyzn__Jak_dlugi_jest.html#MT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka