Dodaj do ulubionych

Ile kasy stawiasz Haszu?

22.05.15, 20:01
Przyjmuję zakład.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,157694272,157696107,Jeniseju_jakie_chyba_.html
a co do AG to załozę sie każdą kasę że nie zagłosuje na Bula bo wpierw urzygnie do otworu urny!

Każdą kasę, to każdą. Stawiasz swój dom? Może to autko, które wygrałeś?

Stwierdzam,że zagłosuję na Bula i nie urzygnę do otworu urny!
Jak chcesz, to wyślij PiSowską komisję, a akt notarialny, albo kartę pojazdu podrzuć już jutro
Spiszemy stosowną umowę, a do notariusza pójdziemy w poniedziałek

Ty to umiesz zmotywować, a już, już się wahałem czy póść na te wybory

A.
Obserwuj wątek
    • jerycho666 Re: Ile kasy stawiasz Haszu? 22.05.15, 20:09
      andrzejg napisał:

> Przyjmuję zakład.

On postawi to co ma najcenniejszego IQ. Nieuzywane. Bedziesz mogl zabrac na parade teczowych.
    • andrzejg Tadek, od dzisiaj mam post , głodówkę 22.05.15, 20:11
      cobym przypadkiem nie urzygnął do urny. To taka moja cisza wyborcza, a zakładem idziemy na całość. Co Tadek? Stawiasz dom i samochód. Dam rady. Na Bula dam rady. Gorzej byłoby z Dudą. Tu głodówka by nie pomogła.
      • hymenos Re: Tadek, 22.05.15, 21:30
        Ee, tam! Hasz tak jak ten jego Duda naobiecuje, zapomni a na koniec wykaże, że to Twoja wina, bo miałeś kontakty z dzielnicowym na emeryturze.
        • prudernik Re: Tadek, 22.05.15, 21:44
          Hymen się przyznał do powodu głosowania na obrońcę reosortowych a Ty jakby na pół gwizdka ale też.

Rycho ma racje, że musialbym mieć nieużywane...żeby podpisać PRZEGRANY I JAWNEI DOINFORMOWANY O PRZEGRANEJ Z GORY ZAKŁAD.

Wy już tak macie że traktujecie Polaków wyborców jak idiotów...patrz Wojtunik
          Mogę sie założyć o każdą sumę o sensowny zaklad , ze głosujesz na mafie o ktorej wiesz, że jest mafią.
          Ile postawisz? Swój honor?
          • hymenos Re: Tadek, 22.05.15, 21:54
            Zgadzam się na każdą sumę jaką zaproponujesz, że nie masz racji:

prudernik napisał(a):

> Hymen się przyznał do powodu głosowania na obrońcę reosortowych a Ty jakby na p
            > ół gwizdka ale też.
            > Mogę sie założyć o każdą sumę o sensowny zaklad , ze głosujesz na mafie o ktore
            > j wiesz, że jest mafią.
            > Ile postawisz? Swój honor?

Czy ty aby wiesz, co to honor?
            • jerycho666 Re: Tadek, 22.05.15, 22:00
              hymenos napisał:

> Czy ty aby wiesz, co to honor?

Zeton w ruletce, w ktorej zawsze wygrywa bankier.
              • jerycho666 Re: Tadek, 22.05.15, 22:01
                Errata:
                w ruletce o zycie
          • jerycho666 ja sie tez moge z # zalozyc 22.05.15, 21:58
            prudernik napisał(a):

> głosujesz na mafie o ktorej wiesz, że jest mafią.

Od lat pisuje, ze panstwo to zalegalizowana mafia. Na kogo bym nie glosowal to na mafie.

Moj faworyt Duda nie powinien sie czuc wyrozniony.
          • andrzejg Re: Tadek, 23.05.15, 01:46
            prudernik napisał(a):

>
            > Rycho ma racje, że musialbym mieć nieużywane...żeby podpisać PRZEGRANY I JAWNEI
            > DOINFORMOWANY O PRZEGRANEJ Z GORY ZAKŁAD.
            >

W zasadzie to ty już ten zakład podpisałeś pisząc , że stawiasz każdą kasę, że ja czegoś nie zrobię , bo coś zrobię. Widocznie źle mnie znasz i postawiłeś na złego konia. To nie jest nawet zakład Tadziu, to tak jakbyś poszedł do bukmachera i postawił na to , że nie zagłosuję na Bula.
            Jednym słowem, postawiłeś każdą kasę i dostałeś ode mnie kupon potwierdzający transakcję.
            Teraz czekaj cierpliwie na informacje , czy byłem na wyborach, czy też nie. Obiecuję napisać Ci caluśką prawdę. Podejrzewam, że oczekiwanie na mój ruch będzie dla Ciebie bardziej ekscytujące od oczekiwania na wynik wyborów.

smile

A.

• prudernik Re: Tadek, 23.05.15, 10:21
              Ta notka to cała us....a PRAWDA o Twoich fascynacjach
              Ktoś przestawił wajchę w sprawach mody na nowe myślenie - jak za Stalina w Encyklopediach wycina każdy z Was starą prawdę a z "PRAWDY" odpowiednio dopasowany rodzajem czcionki druku i wymiarami wstawki brakujacy fragment wkleja z nową "prawdą".

Identycznie jak wspomniany wyżej szef pewnej Waszej służby inna PRAWDA na "taśmach"
              inna na konferencji wyjaśniającej ciemnemu ludowi jak tę prawdę mają rozumieć.

I posłuszny ciemny lud idzie podle nowej prawdy i robi tak że żaden Hasz nigdy żadnego za kladu nie wygra. Bo to tylko chodzi o to by on nigdy nie wygrał bez względu jaka jest prawdziwa prawda bez cudzysłowia.

Kapez Vous mysjy cwaniak spod budki ruskiej?
              • prudernik Re: Tadek, 23.05.15, 10:23
                A tak naiwnie ponownie .... liczyłem na to, ze może nareszcie masz prawdę za prawdę niezależnie od wajchy.

Wiesz doskonale, dlaczego tu zajrzałem i co zrobię po wyniku.
            • prudernik Andrzeju Gie Ty nawet nie masz wiedzy 25latka 23.05.15, 10:35
              tomek.laskus.salon24.pl/650043,mlodzi-kontra-iii-rp#
              • jerycho666 czarno widze 23.05.15, 12:03
                prudernik napisał(a):

> tomek.laskus.salon24.pl/650043,mlodzi-kontra-iii-rp

Ciekawy link do trepanacji czerepa wypelnionego okraglym stolcem.

Znaczy siem bendum likwidowac po raz kolejny likwidowanych. Poniewaz likwidowani nie sa ofiarami lecz beneficjentami. Obrona konieczna przed 25 latkami oczywizda zakazana.

Komunistyczne korporacja swiatowe zniewolily bezmozgie czerepy. Ale dzielic polaczkow az do atomizacji potrafia. Czysta haszystowska zydo-komuna.
              • jerycho666 czuc reke mistrza #-a 23.05.15, 12:27
                prudernik napisał(a):

> mlodzi-kontra-iii-rp

lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,17960017,Bez_precedensu__Kilkuset_studentow_chce_uczciwych.html#MT
                Ten winiaczek z komendantem w Lublinie owocuje, taki przed okraglo stolcowy. Zaparcie trzyma do dzis.

Stale zapominam, ze haszysci wiedza o czym pisza z wlasnego doswiadczenia.
                • prudernik Re: czuc reke mistrza #-a 23.05.15, 12:45
                  Ciekawy link do trepanacji czerepa wypelnionego okraglym stolcem.
                  tomek.laskus.salon24.pl/650043,mlodzi-kontra-iii-rp
                  JA ZA OSem? ...Kiedy? CHOĆBY PRZEZ 1 SEK?
                  Znaczy siem bendum likwidowac po raz kolejny likwidowanych. Poniewaz likwidowani nie sa ofiarami lecz beneficjentami. Obrona konieczna przed 25 latkami oczywizda zakazana.
                  # JEST NA FRONCIE RAZEM Z 25 LATKAMI

Komunistyczne korporacja swiatowe zniewolily bezmozgie czerepy. Ale dzielic polaczkow az do atomizacji potrafia. Czysta haszystowska zydo-komuna.
                  Jak Wyżej - powielone jako swoje - moje argumenty nazywasz haszystowskimi?
                  ZNOWU CI SIĘ POMIEDLIŁO NA OPAK? PO RAZ TRZECI

> Ten winiaczek z komendantem w Lublinie owocuje, taki przed okraglo stolcowy. Za
                  > parcie trzyma do dzis.
                  TO JA STAWIAŁEM KONIAKI ŻEBY SOBIE RATOWAĆ DU.PĘ CZY STAWIALI ON I #owi ŻEBY RATOWAĆ DUPĘ DYREKTOROWI BANKU PKO S.A. JA STAWIAŁEM TYLKO UBekom WARUNKI m.in. wtedy ODMÓWIŁEM FIATA 125 ZA PRZEJŚCIE NA PEŁNY ETAT DO PKO S.A. nie chciałem być pod butem U.B.eków i
                  WYBRAŁEM WOLNOSC OD S.B. jako wolny serwisant w L. pracujacy w E.W-w

> Stale zapominam, ze haszysci wiedza o czym pisza z wlasnego doswiadczenia.

Masz rację po raz pierwszy w tym komentarzu
                  • jerycho666 Re: czuc reke mistrza #-a 23.05.15, 13:23
                    prudernik napisał(a):

> Ciekawy link do trepanacji czerepa wypelnionego okraglym stolcem.
                    > tomek.laskus.salon24.pl/650043,mlodzi-kontra-iii-rp
                    > JA ZA OSem? ...Kiedy? CHOĆBY PRZEZ 1 SEK?

Nie pisujesz wprost wiec odnioslem wrazenie, ze jestes za OKRESLENIEM okragly stolec, czyli kragle, oble g.wno. Odnosze wrazenie, ze linkujesz nie przeczytawszy ze zrozumieniem.

> Znaczy siem bendum likwidowac po raz kolejny likwidowanych. Poniewaz likwidowan
                    > i nie sa ofiarami lecz beneficjentami. Obrona konieczna przed 25 latkami oczywi
                    > zda zakazana.
                    > # JEST NA FRONCIE RAZEM Z 25 LATKAMI

To jest w pewnym sensie pocieszajace. Dajecie sie wmanewrowac w beltanie w fasadzie. Kulisy nie zagrozone. Tak Tadeuszku, czas aby resortowe wnuki rozliczyly dziadkow. Dlaczego ojciec tescia bula zapisal sie do sekty?

> Komunistyczne korporacja swiatowe zniewolily bezmozgie czerepy. Ale dzielic pol
                    > aczkow az do atomizacji potrafia. Czysta haszystowska zydo-komuna.
                    > [b]Jak Wyżej - powielone jako swoje - moje argumenty nazywasz haszystowskimi?

Sprawdz co to takiego pastisz, kpina, zart, wic. To, ze wnuki zle sie czuja w korpo to oczywiste dla kazdego kto w korpo pracowal. Ty nie pracowales. Ale co z tym ma wspolnego oble g.wno to hedynie haszysci wiedza.

> ZNOWU CI SIĘ POMIEDLIŁO NA OPAK? PO RAZ TRZECI

Tu sie zgadzam, zludzenie, ze z toba da sie pogadac jest idiotyzmem.

> JA STAWIAŁEM TYLKO UBekom WARUNKI

>> przed okraglo stolcowy

Zdrajca uczestnik Kaczynski dokladnie tak samo sie tlumaczyl. Ciekawostka.

> n. wtedy ODMÓWIŁEM FIATA 125 ZA PRZEJŚCIE NA PEŁNY ETAT DO PKO S.A.

Przeciez odebrales hybryde. Cos zle czytalem?

> > Stale zapominam, ze haszysci wiedza o czym pisza z wlasnego doswiadczenia
                    >
                    > Masz rację po raz pierwszy w tym komentarzu

Czyli przyznajesz sie, ze skomunizowales tegorocznych studentow w Lublinie. Doceniam szczerosc.
                  • prudernik Re: czuc reke mistrza #-a 23.05.15, 22:45
                    haszysci wiedza o czym pisza z wlasnego doswiadczenia.

Masz rację po raz pierwszy w tym komentarzu

To UB za mną łaziło a nie ja na ich sznureczku.
                    • jerycho666 Re: czuc reke mistrza #-a 23.05.15, 22:48
                      prudernik napisał(a):

> To UB za mną łaziło a nie ja na ich sznureczku.

To jak cie z zada doprowadzili do gieszefcikow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka