Dodaj do ulubionych

Wywody Iwanickiego

IP: 192.168.1.* / *.com.pl 24.08.01, 01:43
Kim u diabła jest ten jegomość!? Może ktoś ma jakies informacje o tej kolejnej
mętnej postaci w rządie? Ja na niewiele natrfiłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt Re: Wywody Iwanickiego IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 01:48
      Gość portalu: debika napisał(a):

> Kim u diabła jest ten jegomość!? Może ktoś ma jakies informacje o tej kolejnej
      > mętnej postaci w rządie? Ja na niewiele natrfiłem.

W 1982 roku awansował do prokuratury apelacyjnej (data coś mówi), przy Wałęsie
      wiceminister sprawiedliwości - bliski współpracownik (smile) Wachowskiego, w
      czasach tzw. inwigilacji prawicy.
      • Gość: Lechu Hiacynt, co ty pieprzysz ? IP: 10.129.226.* / *.acn.pl 24.08.01, 08:47
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: debika napisał(a):
        >
        > > Kim u diabła jest ten jegomość!? Może ktoś ma jakies informacje o tej kole
        > jnej
        > > mętnej postaci w rządie? Ja na niewiele natrfiłem.
        >
        > W 1982 roku awansował do prokuratury apelacyjnej (data coś mówi), przy Wałęsie
        > wiceminister sprawiedliwości - bliski współpracownik (smile) Wachowskiego, w
        > czasach tzw. inwigilacji prawicy.

A kto miał zostać ministrem ? Młokos po studiach ? Ja też nie przepadam za
        Iwanickim. Ale uważam, że ministrami powinni być ludzie, którzy w 1982 roku co
        najmniej zaczynali zawodową karierę.
        Określenie "inwigilacja prawicy" to produkt d. PC, oszołomów, którzy nie popisali
        się żadnymi osiągnięciami, kilka razy dali dupy, a wszelkie swoje niekompetencje
        wyjaśniali właśnie dywersyjną działalnością innych formacji (lewica, Wałęsa, UOP,
        etc.)

Podaj raczej parę faktów, a wnioski zostaw czytelnikom.
    • Gość: ryszard Re: Wywody Iwanickiego IP: 212.160.238.* 24.08.01, 09:23
      Trochę to niefortunne pytanie kto to jest Iwanicki. Po komunikacie sejmowej
      komisji etyki JEDNOZNACZNIE W I A D O M O kto to jest. Nic dodać nic ująć !!!!
    • Gość: TY Re: Wywody Iwanickiego IP: 172.16.51.* / 212.191.128.* 24.08.01, 09:24
      Pan Iwanicki w latach stanu wojennego / konkretnie w 1983 r . / , był
      wiceprokuratorem Prokuratury Generalnej i człowiekiem szczególnego zaufania....
      Tyle ja ...
      TY
      • Gość: Zebe Re: Wywody Iwanickiego IP: *.ORLD.splitrock.net 24.08.01, 23:56
        Sejmowa Komisja Etyki ujawniala, ze minister sprawiedliwosci Stanislaw
        Iwanicki naruszyl ustawe, ktora mowi, ze posel jest zobowiazany ujawnic
        dodatkowe dochody oprocz poselskiego uposazenia.Wtedy kwota ta jest odciagana
        od pensji poselskiej. Posel Iwanicki a obecnie minister sprawiedliwosci
        otrzymal co miesiac wynagrodzenie w wysokosci 2,500 zl z Fundacji Wecha
        Walesy- ktore zatail.
        Bedzie musial zwrocic 75.000 zl a moze wiecej, bo Fundacja nie chce ujawnic
        prawdziwych dochodow Iwanickiego.
        Oto kim jest Stanislaw Iwanicki- minister sprawiedliwosci, ktory sam jest na
        bakier z prawem.Pisze o tym dzisiejsza prasa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka