Gość: Ja, Polak IP: *.228.166.63.ip.tele2adsl.dk 25.09.04, 22:35 ... a kiedy beda sadzic tych co morduja zolnierzy amerykanskich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M4V Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.udn.pl 25.09.04, 22:40 nigdy bo ameryka to kraj idiotów! i powinno sie ich exterminować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Lewactwo atakuje IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 23:58 > nigdy bo ameryka to kraj idiotów! i powinno sie ich exterminować! Lewackie insynuacje nie maja konca Gdybyscie byli tak inteligentni , to mielibyscie tyki dochod narodowy tyle dzial , granatow i amunicji co my USA , bo jestem urodzonym przez moja szlachecka matke w Pn. Karolinie i tym samem jestem prawdziwym Amerykaninem co niniejszym udowodnilem. Wiem co mowie bo sam mam Doktorat na uniwersydecie w Stanforcie i tam wykladalem 4-lata zanim zostalem program director i jeszcze bede w listopadzie awansowal , bo duzo zarabiam ale place podatki. Lewackie glupki chcialbym zebyscie wiedzieli ze wypadki malych zranien cywilow zdarzaja sie kazdej armii - wiem to dobrze bo slozylem w Wietnamie 6-razy dluzej niz sen. Kerry ktory byl w Wietnamie tylko 4-lata. Wielokrotnie lewackto Wietnamskie usilowalo mnie zabic ale nie dali rady mnie nawet zranic i to ani w plecy lub posladki. No Lewaki , bolszewickie psy - czekam na wasza odpowiec !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Lewactwo atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:22 Stanfordzie ! Panie Doktorze szanowny ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Lewactwo atakuje IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 00:38 To zwykla literowka Szanowny Panie i nic w tym nie zmienia , ze jestem Amerykaninem , bylem w Wietnamie i tym samym udowodnilem , ze nawet Wietnamskim lewaka nie udalo sie mnie zabic lub jakkolwiek zranic w posladki albo plecy. ps. Szeksapira nedal bede sobie cytowal kiedy bedzie mi sie podobalo tak jak i pan ma prawo rozwiazywac krzyzowki i rebusy bo tylko dzieki USA mamy demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Lewactwo atakuje IP: 195.185.151.* 26.09.04, 00:50 Gość portalu: meerkat napisał(a): > > To zwykla literowka Szanowny Panie i nic w tym nie zmienia , ze jestem > Amerykaninem , bylem w Wietnamie i tym samym udowodnilem , ze nawet > Wietnamskim lewaka nie udalo sie mnie zabic lub jakkolwiek zranic > w posladki albo plecy. Za to trafili celnie - w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Bardzo trafnie ujęto sprawę demokracji. W tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 02:01 zapyziałym kraju zapomniano komu zawdzięczamy wolność i prawa człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meerkat1 MEERKAT,W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J SMIERSZADY CIECIU. IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 26.09.04, 02:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Słowa prawdy zabolały takiego barana jak ty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 02:13 pogrobowcu Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: MEERKAT,W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J SMIERSZADY CIEC IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 02:24 > MEERKAT,W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J SMIERSZADY CIEC Radze ci bolszewicki lewaku uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( w listopadzie awansuje z konca kanedcji pr. Busha przejde na rzadowa emeryture ) moge cie odkryc w internecie , odszukac i zalatwic kiedy tylko zechce bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Demokracja byla w Grecji pare tysiecy lat temu IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 26.09.04, 03:29 Polska ma prezydenta magistra i dyskutantow doktorow ze Stanfordu. Moze jak wypije kilka kieliszkow, tak jak meerkat dzisiaj, to moze odkryje w sobie Napoleona. Demokracja byla w Grecji juz pare tysiecy lat temu, a w Polsce demokracja wprawdzie szlachecka ale byla gdy w Ameryce na miejscu obecnych Stanow byla kolonia brytyjska. Kraje, ktore maja demokracje zawdzieczaja to zwykle swoim obywatelom. USA niektorym krajom pomogly we wprowadzeniu demokracji, ale w znacznie wiekszej ilosci pomogly wprowadzic wojskowe dyktatury. Przed druga wojna swiatowa mialy rowniez swoje kolonie. Obecnie w Iraku Bush jr wprowadza, jak jeden z dyskutantow nazwal, nominokracje. Jest to podobny system rzadow, jak istnial w PRL wsparty przez stacjonujace wojska ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Future PhD Re: Lewactwo atakuje IP: 4.22.141.* 26.09.04, 05:28 A mozna wiedziec, na jakiej podstawie Stanford University nadal Panu PhD? I co Pan tam robi, Panie Doktorze? Szekspir lub Shakespeare, trzeciej alternatywy (Szeksapira) nie ma. PS zapraszam do UTA, moze TAM sie spotkamy w SON ( a zna Pan chociaz te skroty, Panie, hmmm, Doktorze?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Lewactwo atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:40 "przypadkowe zranienia" ludności cywilnej zdarzają się również w czeczenii oraz w afganistanie, szczególnie w wyniku (precyzyjnego) odpalenia salwy z Mi 24 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Lewactwo atakuje IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 00:53 > "przypadkowe zranienia" ludności cywilnej zdarzają się również > w czeczenii oraz w afganistanie, szczególnie w wyniku > (precyzyjnego) odpalenia salwy z Mi 24 ... Nie opowiadaj mi tu glupot bolszewiku bo MI 24 jako produkt Lubianki musi strzelac niecelnie , bo nie ma naszych technologi i nie slurzy do przenoszenia demokracji. Takie rzeczy wie w USA kazdy dzieciak , a szczegolnie ja - bo pisalem prace doktorancka na teman "Bron nuklearna jako czynnik stabilizacji i pokoju na swiecie" na Stanfordzie a jak wiadomo MI 24 nie jest bronia nuklearna posiadajaca Azbest lub Uran wiec nie moze sluzyc do pokojowego ustabilizowania okupowanych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Future PhD Re: Lewactwo atakuje IP: 4.22.141.* 26.09.04, 05:32 Padam na twarz przed Panska wiedza. A teraz uciekam, bo Erik Erickson et al. czekaja. I prosze przestac wciskac ciemnote ludziom na temat Panskiego , hmmmmmm, STANOWISKA. Czlowiek na POZIOMIE ma pewna KULTURE. A ten jej brak + ta "wspaniala polszczyzna" potwierdza moje podejrzenia, ze jest PAN po prostu NICZYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yann Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:48 Meerkat jeżeli jak piszesz Kerry był 4 lata w Wietnamie a ty 6x dłużej, to co ty tam robiłes prawie przez 15 lat po zakończeniu wojny. Komunizm budowałes czy co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 01:02 > Meerkat jeżeli jak piszesz Kerry był 4 lata w Wietnamie a ty 6x dłużej, to co > ty tam robiłes prawie przez 15 lat po zakończeniu wojny. Komunizm budowałes czy > > co???? Nie bede z Toba rozmawial bolszewicki hamie ! Ja cytuje z pamieci Himleta , szekspira jestem oczatany dobrze zarabiam i zwiedzam caly swiat bo jestem DYREKTOREM i posiadam obywatelstwo USA poniewaz moja matka szlachcianka mnie urodzila a bylo to w USA i dlatego tak wiele osiagnolem , ze moge sobie podrozowac gdzei chce i moze pojade nawet do Nepalu , gdzie jeszcze nie bylem - tepy lewaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ram Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:14 tak tak zazdrościmy obywatelstwa. proszę uważać na pupcię w Nepalu bo jak się Pan nie pośpieszy to błąd lewaków Wietnamskich mogą naprawić lewacy Chińscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yann Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:49 napisałes tak a nie inaczej i nie jest to cytat z Szekspira - hahahah, a zachowujesz się jak Kaliban ( jeśli Ci to coś mówi choć watpię ) Jeśteś coraz bardziej agresywny i wulgarny, a zapewne nie jest to cecha doktorantów Leland Stanford University. Pewnie zżarły Ci móżg defolianty pod "friendly fire" w Wietnamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 02:18 > napisałes tak a nie inaczej i nie jest to cytat z Szekspira - hahahah, a > zachowujesz się jak Kaliban ( jeśli Ci to coś mówi choć watpię ) > Jeśteś coraz bardziej agresywny i wulgarny, a zapewne nie jest to cecha > doktorantów Leland Stanford University. Pewnie zżarły Ci móżg defolianty > pod "friendly fire" w Wietnamie. Moge to skometowac tylko tak , ze albo nie znasz sie na pieknej literaturze albo jestes tym volksdeutschem haanesem ktory mnie oczernia i jedynie on mogl wiedziec co i kiedy cytuje Himleta lub nawet niekiedy cezara cytuje wedlog planu jak nasz prezydent ktory wie co pisze na papierosach choc sam nie pije i nie pali tylko poswieca sie dla naszej ojczyzny abysmy mieli jeszcze wiecej rakiet i okretow podwodnych aby moglo ginac wiecej wrogow za demokracje. Nie piepsz mi tu pan wiec , ze cos sie tu nie zgadza bo wiem co pisze i nie po to walczylem w Wietnamie i robilem doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali meerkat - jestem twoim fanem. Reszta to bydło, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 02:26 które należy prowadzić na mocnym łańcuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yann Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 02:53 Gość portalu: meerkat napisał(a): ....jak nasz prezydent ktory wie co pisze na papierosach choc sam nie pije i > nie pali tylko poswieca sie dla naszej ojczyzny i na tym jego wiedza się kończy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT meerkart chyba jest dzisiaj pijany IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 26.09.04, 03:42 Gość portalu: meerkat napisał(a): > > Meerkat jeżeli jak piszesz Kerry był 4 lata w Wietnamie a ty 6x dłużej.. > Nie bede z Toba rozmawial bolszewicki hamie ! > Ja cytuje z pamieci Himleta , szekspira jestem oczatany ... Meerkatowi pomylily sie miesiace z latami (Kerry byl w Wietnamie 4 miesiace), robi bledy ortograficzne i dostal manii wielkosci. Moja hipoteza - jest on dzisiaj zalany w trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Future PhD Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: 4.22.141.* 26.09.04, 05:37 Polszczyzna i styl poswiadczaja, ze "meerkat" podszywa sie pod kogos, kim nigdy NIE BEDZIE. "Bolszewicki ham" (spelling + "kultura"), Himlet (znam "Hamlet" by Shekaspeare, ale "Himlet"? CO TO?). A "matka szlachcianka to juz bzdura. W USA tzw. szlachta NIE ISTNIEJE. No, starczy, szkoda czasu i nerwow na jalowe dyskusje. Mam dosc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 08:19 Gość portalu: Future PhD napisał(a): > Polszczyzna i styl poswiadczaja, ze "meerkat" podszywa sie pod kogos, kim nigdy > NIE BEDZIE Owszem - moze byc! Calkiem fajnym parodysta. Fajnie, ze zorientowaliscie sie dopiero teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Lewactwo atakuje i meerkart bredzi IP: *.hipernet.ras.pl 26.09.04, 12:30 A juz myslalem ze ta niedziela bedzie nudna. Gratuluje poczucia chumoru Panie Meerkat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tree Re: Lewactwo atakuje IP: *.UNI-MUENSTER.DE 26.09.04, 11:12 Gdybys Byl Taki Inteligentny jak piszesz to bys nie czytal ani nie odpowiadal na takim glupim Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.09.04, 10:50 Dolączam sie!!!! dobrze mowisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yann Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:52 250 milionowy trybunał osadzi ich 2 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.09.04, 23:14 Kolejna ofiara "wojny o wolność" - skazać człowieka w celach propagandowych na 25 lat ?! Mówimy : "Patrzcie, jesteśmy sprawiedliwi, wznieciliśmy tą wojnę, bo zależy nam na Irakijczykach i niesiemy im w prezencie demokrację. A na dowód tego, że w naszym systemie wszyscy są równi wobec prawa, wsadzamy do pierdla żółnierza przestępcę". Ja się przestaje dziwić zamachom na World Trade Center. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek ech, przekrętasy umysłowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:32 Raz mówicie, że dokonują zbrodni, a kiedy ich osądzają - twierdzicie, że niewinnie! Pacyfy to umysłowe dno. Czy mie możesz przyjąć do wiadomości, że być może administracji USA jednak zależy na tym, aby w Iraku usunąć bandytów i dać ludziom spokojnie żyć? A kiedy przyjmiesz do wiadomości, że WTC nie ma wiele wspólnego z Irakiem? A kiedy dotrze do Ciebie fakt, że WTC było zamachem terrorystycznym? I chyba mieli prawo się wkur...ić! Ty nie podkładasz bomb pod McDonaldsy i ambasady USA, bo żyje Ci się z nimi dobrze - żresz ich hamburgery, kupujesz ich oprogramowanie, a być może nawet gdzięki ich inwestycjom i polskim eksportcie do USA ktoś z twojej rodziny ma pracę. Zastanów się chwilkę zanim zaczniesz ziać nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Re: ech, przekrętasy umysłowi!!! IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 26.09.04, 00:09 Gość portalu: maciek napisał(a): > może administracji USA jednak zależy na tym, aby w Iraku usunąć bandytów i > dać ludziom spokojnie żyć? Chcialbym aby administracji Busha jr zalezalo aby w pierwszej kolejnosci usunac bandytow z miast amerykanskich. Co roku zabijanych jest tutaj z broni palnej (mieszkam w Stanach) okolo 25 tys ludzi. Niedawno nie przdluzono zakazu sprzedazy w Stanach (assault weapons) pistoletow maszynowych. W drugiej kolejnosci chcialbym aby rzad amerykanski zwalczal terroryzm na swiecie. Potrzebna do tego jest wspolpraca rzadow i policji na calym swiecie. O ile amerykanska interwencja w Afganistanie zlikwidowala tamtejsze obozy treningowe dla terrorystow, o tyle agresja wojsk Busha jr na Irak zwiekszyla ilosc atakow terrorystycznych na swiecie. Niestety Bush jr i jego ludzie poswiecaja marginesowa uwage na walke z terroryzmem. Wydaje sie, ze dwa lata temu wpadli na pomysl jak zdobyc kontrole nad drugimu co do wielkosci zasobami ropy naftowej na swiecie, ktore sa w Iraku. W efekcie pod pretekstem walki z terroryzmem podbili Irak. Teraz ich propaganda uzywa kolejno roznych argumentow aby uzasadnic te agresje poczynajac od BMR, zwiazki Iraku z terrorystami, konicznosc usuniecia Saddama, teraz demokratyzacja przy uzyciu czolgow i bomb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: ech, przekrętasy umysłowi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:29 Rozumiem, że mocarstwo wielkości Ameryki prowadzi zakulisowe gry polityczne, nie przyznaje sie do prawdziwych intencji ( patrz kontrola nad OPEC ) ale dlaczego "Jastrzębie" i cała ta olbrzymia machina wojskowa nie patrzy w przyszłość ? Nie taniej byłoby kupić saddama a pieniądze wydać na poszukiwanie zamiennika ropy naftowej? Niestety takie są efekty polityki konserwatywnej. Za wszelką cenę utrzymać jako taką równowage wewnętrzną, a rozpierducha na cudzym podwórku. forsa na Tomahawki i miejsca pracy w zbrojeniówce. Jak fajnie gadać o polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Klamstwa propagandy wspierajacej wojne w Iraku IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 26.09.04, 04:01 Gość portalu: ram napisał(a): > Rozumiem, że mocarstwo wielkości Ameryki prowadzi zakulisowe gry polityczne, > nie przyznaje sie do prawdziwych intencji ( patrz kontrola nad OPEC ) > ale dlaczego "Jastrzębie" i cała ta olbrzymia machina wojskowa nie patrzy w > przyszłość ? Nie taniej byłoby kupić saddama a pieniądze wydać na > poszukiwanie zamiennika ropy naftowej? To co piszesz ma sens. Ale to nie "Jastrzębie" w Pentagonie zdecydowaly o wojnie, tylko Prezydent Bush jr z poparciem Kongresu. Kongres go poparl, bo Bush przedstawil falszywe selektywnie wybrane dane, sugerujace autentyczne zagrozenie stwarzane przez Irak. Problem jest, ze Ameryka to nie jest jeden madry czlowiek, ktory zapyta innych o rade, pomysli i wybierze najlepsze rozwiazania. Po drugie akcje podejmuje sie pod wplywem emocji. Przypuszcza sie, ze Bush jr chcial koniecznie usunac Saddama, bo ten w latach 90-tych chcial zabic Busha sr gdy ten odwiedzal Kuwejt. Wolfowitz, amerykanski wiceminister wojny, powiedzial kiedys, ze czlonkowie rzadu Busha jr mieli rozne powody aby zaatakowac Irak. Oficjalnie podany powod - usuniecie Broni Masowego Razenia z Iraku, byl jedynym, ktory wszyscy akceptowali. Bush jr mowil na poczatku wojny z Irakiem, ze jej koszty zostana pokryte przez sprzedaz irackiej ropy. Czyli nie planowano aby wyrzucic w bloto $200 mld - tyle narazie kosztuje podatnika amerykanskiego ta wojna. Inny powod, powiazanie Iraku z terrorystami, ktorzy zniszczyli WTC, byl czysta propaganda glownie lansowana przez wiceprezydenta Cheney. Jest to klamstwo, ale jako propaganda jest ono skuteczne. Wiecej niz 20% Amerykanow ogladajacych telewizje FOX w to ciagle wierzy mimo, ze komisje senackie stwierdzily, ze nie jest to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam śmiem przypomnieć, że Gwardia Narodowa IP: 195.185.151.* 26.09.04, 00:37 to sojusznicy SZA. Ktoś kto morduje sojusznika to bydlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ech, przekrętasy umysłowi! IP: *.arcor-ip.net 26.09.04, 01:53 Gość portalu: maciek napisał(a): > Czy mie możesz przyjąć do wiadomości, że być może administracji USA jednak > zależy na tym, aby w Iraku usunąć bandytów i dać ludziom spokojnie żyć? A czy cokolwiek na to wskazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.client.comcast.net 25.09.04, 23:47 Dobrze ,ze niedojdy takie jak ty nie maja wplywu na nic .. Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka 25.09.04, 23:54 jestes kandydatem na brudnego morderce, gnoju jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:00 Oczywiscie, masz racje rye: To jest kolejna ofiara amerykanskiej "wojny o wolnosc", i co gorsza, nie calkiem (US)amerykanska ofiara. Prosze zwrocic uwage na imie i nazwisko skazanego - Latynos, nie Yankee. O wiele latwiej skazuje sie przedstawiciela narodow, ktore i tak uwaza sie i co gorsza, traktuje sie jak ludzi drugiej, trzeciej, dziesiatej kategorii. Gdyby facet nazywal sie John Brown, pewnie dostalby najwyzej 5 lat. Czysta propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 08:22 Gość portalu: rye napisał(a): > Ja się przestaje dziwić zamachom na World Trade Center. No popatrz! A ja sie dziwilem, ze dopiero teraz, gdy sie to stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bush musialby dostac co najmniej 250000 lat IP: *.arcor-ip.net 25.09.04, 23:23 I to liczac bardzo skromnie, bo najnizsze szacowania 10 tysiecy zabitych cywilow, rannych i okaleczonych nawet nie biorac pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Bush musialby dostac co najmniej 250000 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:35 tak na marginesie... a wiecie, że w statystykach palestyńskich zliczających ofiary wojny z Izraelem wlicza się zamachowców samobójców? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Bush musialby dostac co najmniej 250000 lat IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.09.04, 01:18 Nie wiem co tu jest LOL ? Gdyby Palestyńczycy mogli pozwolić sobie na regularną armię, to zapewne inaczej rozmawialiby z okupantami. A tak, pozostaje im walczyć używając do tego celu samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Bush musialby dostac co najmniej 250000 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 04:07 LOL , ponieważ ich kretyńska polityka wysyłania terrorystów samobójców obraca się przeciwko nim samym: Izrael się zradykalizował i wybrał Szarona w 2001, o ile pamiętam, przed tem rządili umiarkowani, zwolennicy dialogu, ale po serji zamachów ludzie doszli do wniosku, że potrzeba im silnego i agresywnego przywódcy w stylu Szarona, który zbuduje mur wokół nich. Jak widać, zamachy nie ustają, choć zanotowano wyraźny wzrost beźpieczeństwa po wniesieniu muru. Może w kolejnych wyborach wygrają znowu umiarkowani, zwolennicy dialogu, ale to nic nie zmieni, bo co niektóre kretyńskie organizacje terrorystyczne nigdy nie będą zadowolone, póki nie zepchnął Izraela do morza - zamachy będą trwać. Pracę już straciło setki tyśięcy Palestyńczyków, których jedynym chlebem jest zarobkowanie w państwie Izarel, bo u nich nie ma pracy, szerzy się bandytyzm i korupcja. I ty mi lewacka kur....wo mówisz, że im pozostaje walczyć używając do tego celu samych siebie???????? Oni tak na prawdę strzelają sobie sami w stopy i cała tragedia na tym polega, że nie zdają sobie z tego sprawy, a tak w ogóle jest to trochę pomylony naród, który nie dość tego, że wypacza Islam dla celów politycznych, to na dokładkę działa kontraproduktywnie. Haha, i ty się dajesz nabrać na ich żałosne skomlenia, oni właśnie liczą na poparcię komunistycznej opinii publicznej, ale mnie nie nabiorą, ponieważ ja wiem dokładnie, że to przez nich nie ma w tym regionie pokoju. I nie mów mi ty o armii izraelskiej albo o walce narodowo-wyzwoleńczej, bo jakby chcieli mieć pokój i autonomię, albo nawet państwo, to by przyjęli byli ustalenia z Oslo, ale im było za mało; radykałowie palestyńscy mają na celu zniszczyć Izrael, organizują ataki na bezbronną ludność cywilną, niewinną, a często nawet im współczującą, więc mnie nie dziwi, że Izrael czyni, co uważa za słusznie i likwiduje bandytów. Nie daj się nabrać na palestyńską propagandę! Wiem, że ostatnio jest moda na nadużywanie walki z terroryzmem do własnych celów, ale wierz mi, ten kraj zna terroryzm lepiej niż każdy inny, tam się już podkładało bomby (i to po obu stronach) zanim się komukolwiek śniło o World Trade Center. Reasumując, ty kumunistyczna świnio powinnienieś współczuć nie tylko palestyńczykom ale także Żydom, innaczej jesteś w błędzie i po stronie moralnie przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bush musialby dostac co najmniej 250000 lat IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 26.09.04, 05:23 od razu czuc zyda na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Bush musialby dostac co najmniej 250000 lat IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.09.04, 12:00 Powinienem też współczuć Żydom ? Tak samo jak powinienem współczuć wojskom carskim ponoszącym jakieśtam straty w Powstaniu Listopadowym albo armii niemieckiej ginącej z rąk bandyckich terrorystów w Warszawie w sierpniu 1944 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista, ch Bush zmasakrowal 50 000 ludzi = 1250000 lat! IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Bush zmasakrowal 50 000 ludzi = 1250000 lat! 25.09.04, 23:56 Zdecydujcie sie pacyfy, ile tez ten Bush zamordowal ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 jednak te amerykanole to popaprance slovo daje 26.09.04, 00:18 Za jednego zamordowanego Irackiego zolnierza -25 lat. A codziennie zabijaja dziesiatki cywilow ,dzieci, kobiety,starcow przy aprobacji ilus tam krajow z polska wlacznie i ONZ do wspolki i chuj z tego wielki sie dzieje , nawet czolo sie buschowi nie marszczy. To ze amerykanie to pojeby to wszyscy wiemy , ale dlaczego te przyglypy z gazety powtarzaja takie gowniane wiadomosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Bush zmasakrowal 50 000 ludzi = 1250000 lat! IP: 195.185.151.* 26.09.04, 00:45 fandango10 napisał: > Zdecydujcie sie pacyfy, ile tez ten Bush zamordowal ludzi Wystarczy tysiąc by zgnił w więzieniu. Pacyfem zaś nie jestem. Chcesz sprawdzić? Wyzywam na udeptaną ziemię w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... TO ILE POWINIEN ZALICZYC...JARUZELSKI IP: *.avenel01.nj.comcast.net 26.09.04, 00:21 ... za setki morderstw na polakach w stanie wojennym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Te uczelnie z SZA IP: 195.185.151.* 26.09.04, 00:47 Nawt liczyć tam nie potrafią. Sam policz. My sprawdzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Te uczelnie z SZA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 26.09.04, 03:00 ...to ci sie k...smieszne wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Ponoć Gwardia Narodowa to ich sojusznik IP: 195.185.151.* 26.09.04, 00:33 Gość portalu: Ja, Polak napisał(a): > ... a kiedy beda sadzic tych co morduja zolnierzy amerykanskich? Chciałbyś by sądzili jakiś Polaków, bo Amerykanie mordują Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Dajan Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.09.04, 00:53 Czegoś tu nie rozumiem.Przeciez armia USA pojechała do Iraku własnie po to aby likwidować tych szakali w ludzkiej skórze,zupełnie nizrozumiała decyzja, skandal nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex KLĘSKA DEMOKRACJI. Lewactwo w najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:55 sprawiedliwych sądach na świecie rozpanoszyło się. Świat staje na głowie. Z tego co pamiętam to nie był gwardzista lecz zwykły terrorysta szkolony w Jordanii. Żołnierz wolności wyrwał chwasta i pomiósł karę jak za człowieka. Werdykt ten wygląda na celowe działanie sił antydemokratycznych w łonie wymiaru sprawiedliwości najbardziej liberalnego kraju na świecie, kraju, z którego czerpie wolny świat natchnienie. Decyzja jest o tyle niezrozumiała, iż teraz gdy ścinani są przedstawiciele demokracji na terenie Iraku należy zaostrzyć walkę o prawa człowieka i parlamentaryzm w tym pustynnym kraju. Decyzja sądu rodem z putinowskiej Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Na bohatera polskiej wsi góralskiej to ty nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:02 wyglądasz niestety wiejski głupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Dajan Re: Na bohatera polskiej wsi góralskiej to ty nie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.09.04, 01:05 przy "janosiku" widnieje cyfra 6, wydaje sie, sądząc po "głębi" tresci jakie wypisuje ten antydemokrata, ze jest to iloraz inteligencji autora, co nie dziwi, Polak przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Madry "Ja, Polak" cieszy Amerykanina IP: *.arcor-ip.net 26.09.04, 01:09 Gość portalu: Ja, Polak napisał(a): > ... a kiedy beda sadzic tych co morduja zolnierzy amerykanskich? Troche chyba to potrwa, bo kolejka dluga, ale sa srodowiska ktore sie bardzo z twojej wypowiedzi broniacej prawdziwych wyzwolicieli uciesza. Niestety ale od dawna juz wielu bylo mordercow tych z gruntu porzadnych ludzi. Nad podloscia/niewdziecznoscia tego swiata cierpieli juz wczesniej Hitler, Stalin i ich pogrobowcy. No ale stad tez kolejka, bo przyznasz chyba, jako czlowiek madry i sprawiedliwy,ze to ich zolnierze maja 1. miejsce w ogonku. Biedna Ameryka, to fakt, ale i innym nie bylo latwo - a chronologie zachowac nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... TAKIEGO PRAWA...TO TU (RP) NIE BEDZIE NIGY IP: *.avenel01.nj.comcast.net 26.09.04, 03:08 ...dwie inne planety...tam kolonisci u wladzy...a tu karaja wlasnych zolniezry...zamiast brac przyklad z demokraty...putina i putina poczynan w czeczenii...a w polsce chociazby z jaruzela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.phil.east.verizon.net 26.09.04, 04:52 Propaganda zawsze dziala. Jeden pies w ameryce jest warty 1000 Irakijczykow. O czym tu bedziemy gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.7cities.net 26.09.04, 05:04 To jest dla zamydlenia oczu, tysiace cywili, wlaczajac kobiety i dzici zostalo wy,amordowanych. A polskie zbrodnie w Iraku, polska prasa nowet ich nie wzmiankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRicky Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: *.net.flashnet.pl 26.09.04, 08:37 CZłowieku podaj jeden przykład b zaczynasz mnie wk...wiać tymi kolportowanymi bajkami szmaciarzu. TO że myjesz kible w ameryce nie upoważnia cie do plucia na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 26.09.04, 05:15 tych beda skazywac za dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: 81.185.92.* 26.09.04, 11:16 Jak ich zlapia, i udowodnia wine w procesie . Na tym polega praworzadnosc. Z odpowiedzialnoscia jest jeszcze troche inaczej ? To nie Irak okupuje i kradnie dobra narodowe Stanow Zjednoczonyc! To nie Irak wtargnal bezprawnie na terytorium Stanow Zjednoczonych! Dziwi mnie postawa jaka reprezentujesz (nie ty jeden), zmlaszcza jako Polaka, po doswiadczeniach roznych naszych okupantow , ktorzy chcieli nas na sile uszczesliwiac pod roznymi pretekstami! Widac doswiadczenia historyczne sluza nam tylko do upajania sie naszym "bohaterstwem" ! Pragmatyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDE Wojna narodowo wyzwoleńcza w - Kurdowie a Szyici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:30 Faktycznie Szyici w Faludzy mają pecha, że USA usiłuje ich uszczęśliwiać na siłę, ale mało mnie problemy honorowe radykałów szyickich interesują. Ich metody terrorystyczne nie zasługują na mój szacunek, ba, wręcz uważam ich za lekkomyślnych kretynów - działają kontraproduktywnie i na włąsną szkodę. Więcej się dla mnie liczy to, iż w końcu Kurdowie mogą w Iraku odetchnąć z ulgą! Chwała całemu narodowi kurdyjskiemu! Niech żyją prawdziwi przyjaciele wolności! Jesteście dla mnie przykładem wzorowej walki nardowo wyzwoleńczej, ponieważ udowodniliści, iż do tego celu wcale nie trzeba metod terrorystycznych i cieszę się z tego, że także w Turcji już nie podkładacie bomb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Żołnierz USA skazany za zabicie Irakijczyka IP: 64.203.206.* 26.09.04, 17:38 Ja uwazam ze jest to idiotyczne, poniwarz wszyscy musza poslusznie wykonywac wszystko z wyjatkiech tych idiotow a Iraku... I ja wiem jak to jest, bo tam bylem niedawno temu, no ale przecierz opinia zwyklych ludzi, ktorzy oddawaja zycie za swoj kraj , wogole sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś