cepekolodziej 01.12.16, 09:27 Benek i X.Luka. Chłopaki, przestańcie wreszcie zaśmiecać wątki waszymi infantylnymi wywrzaskami - hitlerek taki, hitlerek owaki. Powiedziało się raz, czy nawet dwa razy, - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lont12 Re: Hitlerkiści 01.12.16, 09:34 to niejaki Benio jest prowodyrem, a jego przypadek opisany jest w psychiatrii Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Hitlerkiści 01.12.16, 09:51 Wiem, Benito już tak ma, ale niech się wreszcie opamięta. Bo kiedy wyłazi z hitlerkizmu, przekazuje wcale inteligentnie ciekawe obserwacje. Ale kiedy opatruje, cokolwiek pisze, hitlerkiem, nikt juz tego nie czyta. Nikt - no nie wiem, Ja - na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Hitlerkiści 01.12.16, 09:47 Mła już udzielił Waćpanu odpowiedzi. Czego Waćpan nie pojął? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Hitlerkiści 01.12.16, 09:54 E tam, w roli lustra. To jak ktoś nafajda na ulicy, krzycząc, że to przeciw Tobie, zrobisz to samo? Skończcie z tym obaj. A reszta jak w sygnaturce. Bo i tak: Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Hitlerkiści 01.12.16, 10:25 Absolutnie tak. Dlatego zwracam się głównie do Benita. Żeby się przestał już demencyjnie wydurniać. Demencyjnie - wiem, o czym mówię, doświadczyłem sam tego czy owego. I potrafię nazwać. Bo wiem po sobie. A na poważnie. Zawsze ceniłem Aqua. Oceny zdarzeń - z boku. Bardziej niż często - celne. Zauważam ostatnio brak cenionych ników. Zaglądam już tylko raczej z przyzwyczajenia. Wiesz, byłoby mi jakoś żal. Wiele już mi w życiu ucieka. Aqua niech zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Hitlerkiści 01.12.16, 12:53 "Dlatego zwracam się głównie do Benita." Możemy się założyć, że będzie to bezskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś