Dodaj do ulubionych

kulturalny stan wojenny

05.12.16, 13:24
www.youtube.com/watch?v=XlaGvGqcb6k

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ten przemawiający o kulturze stanu wojennego to esbek, niejaki płk Adam Mazguła.
Jest on działaczem KOD-u oraz jednym z sygnatariuszy apelu aby 13 grudnia Polacy wyszli na ulicę i obalili rząd.
Oprócz Mazguły apel podpisali:
Schetyna, Kijowski, Petru, Wałęsa, Broniarz, Janda, Frasyniuk, Pieczyński, Smolar oraz prezydenci Poznania i Sopotu.
No to się w końcu towarzystwo odkryło, że są za pan brat z ubekami.
Tylko czemu tam nie ma podpisu Wikula?
Pasował by jak ulał właśnie.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: kulturalny stan wojenny 05.12.16, 14:17
      perla napisał:

> Tylko czemu tam nie ma podpisu Wikula?

Coś ci się popie...ło. Ale to u pislamistów normalne. Tylko szkoda że esbeków nie szukasz w ich naturalnym środowisku np. w otoczeniu żoliborskiego Putinka. Jego najbliższym doradcą do walki z TK jest niejaki Piotrowicz, towarzysz specyficznej walki z komuną.
      • perla Re: kulturalny stan wojenny 05.12.16, 14:30
        wikul napisał:

> Coś ci się popie...ło.

czyli odcinasz się od swych politycznych idoli?
        Odpowiedz, tylko szczerze, bez kłamstw i kręcenia właśnie.
        • wikul Re: kulturalny stan wojenny 05.12.16, 14:36
          perla napisał:

> czyli odcinasz się od swych politycznych idoli?

Zdecydowanie, jak zawsze, odcinam się od twoich kłamstw, manipulacji i konfabulacji.
    • qwardian Re: kulturalny stan wojenny 05.12.16, 16:45
      Stało się. Teraz, pod krzyże poznańskie na Plac Mickiewicza muszę nieść plakat z Jarosławem Kaczyńskim, albo napisem PiS, żeby nikt nie podejrzewał mnie o popieranie drugiej strony...
    • benek231 Won hitlerku Perla na forum PiSu :O) 05.12.16, 17:59
      Sam jestes esbek i pewnie dlatego wyslugujesz sie teraz klero-faszystom jak ten prokurator Piotrowicz.

Doskonale wiem, ze wy pisiaccy koscielni gotowi jestescie popelnic kazde k u r e w s t w o byle postawic na swoim. Teraz lamiesz swoje wlasne 8e przykazanie, no ale co ci tam - ksiadz wyspowiada cie i rozgrzeszy. Zwlaszcza gdy bedzie to "ksiadz patriota" No i natychmiast poczujesz sie czysty jak lza - jakbys nigdy nie byl sukinsyn oraz swinia. I mozesz wtedy brnac dalej. Bo znow sie wyspowiadasz, jakby co.

Kiedys przepowiadalem ci, ze wysoko zajdziesz - na szafot, mianowicie. Jak na swinie przystalo.
      • qwardian Ty stałeś tam gdzie Twój brat Goebbels... 05.12.16, 18:11

telewizjarepublika.pl/goebbels-stanu-wojennego-glosuje-na-po,14345.html
        Urban przyznał, że w wyborach samorządowych głosował na Platformę Obywatelską. – Taki człowiek genetycznie związany z komuną jak ja, Goebbels stanu wojennego w tych wyborach głosował na PO – powiedział.

Jak tłumaczył zrobił to, żeby sprzeciwić się dojściu PiS do władzy. – To koniec świata i wstyd dla Platformy – ironizował.
      • perla Pedziu52 zmień dilera 05.12.16, 18:20
        bo ci sprzedaje wybrakowany towar.
        Ale z drugiej strony to się cieszę, że do takiego szału cię doprowadziłem zboczeńcu52 właśnie.
        • andrzejg Re: Pedziu52 zmień dilera 05.12.16, 18:47
          Mam poważne wątpliwości kto wpadł a w szał.
    • dubline Re: kulturalny stan wojenny 05.12.16, 18:52
      Cóż to za bzdura, że wymienieni są "ubekami"?! Jakie masz prawo tak obrażać nieznanych sobie ludzi? Janda, Frasyniuk, Pieczyński, Smolar to są wybitne postaci, których twój mózg - nie obejmuje!
    • dubline Re: kulturalny stan wojenny 05.12.16, 18:53
      ps. I to ty zmień dealera! Albo jesteś zakutym lbem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka