Dodaj do ulubionych

Co zapamiętałem?

22.07.17, 09:34

Babski wrzask Kamili G-P na tego typa of kanalii.

Chyba oberwał pierwszy raz w życiu?

Jeśliby kto pytał, co poderwało takie tłumy młodych do protestów, odpowiadam: ten wściekły wrzask obrażonej do głębi młodej kobiety.

natemat.pl/212997,niby-myszka-agresorka-a-potrafi-ryknac-jak-lwica-tak-kamila-gasiuk-pihowicz-broni-sadow-przed-zamachem-lipcowym
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Co zapamiętałem? 22.07.17, 19:00
      Mądra, odważna, drobniutka kobieta z cechami których (piszę to ze wstydem) brak wielu mężczyznom.
    • wikul Re: Co zapamiętałem? 22.07.17, 19:18
      Brakuje mi Stalińskiej. Nie jest politykiem ale ma też talenty przywódcze.

• t_ete rzadko ktora ............ 22.07.17, 20:36
        wikul napisał:

> Brakuje mi Stalińskiej. Nie jest politykiem ale ma też talenty przywódcze.

............. pani polityk bedzie miec odpowiednia dykcje, umiejetnosc modulacji itd.

Aktorka uczy sie tego w szkole. Potem doskonali przez cale aktorskie zycie. Glos to narzedzie.
        A Stalinska ma porzadne narzedzie, no i temperament smile

Niektorzy politycy radza sobie z tym dobrze - inni fatalnie. Yyyyy .... eeeeeeee.... jakies pomlaskiwanie, mowienie 'w siebie', przez nos, potykanie sie o wlasne slowa. Nawet rzecznik Prezydenta - choc to czlek inteligentny, bystry - ma tendencje do 'yyyykania'. Niekwestionowanym mistrzem jest 'obatel' Czarnecki.

Poza tym nie kazdy jest 'wiecowcem'. Niektorzy radza sobie z tym doskonale (czuja sie w swoim zywiole)- inni wypadaja sztucznie - nie czuja sie pewnie z mikrofonem - przed tlumem ludzi.

Co innego - jakas konferencja prasowa (gdzie mozna kontrolowac pytania i odpowiedzi), wystapienie we wlasnym (sprzyjajacym) gronie (pytania niewygodne nie padna).

Na wiecu zas - moze pojawic sie jakas 'niedogodnosc', cos czego nie zaplanowano. Na co trzeba zareagowac. Nie kazdy potrafi.

Jedni politycy sa bardziej 'kameralni', inni - przed tlumem ludzi dostaja 'wiatru w zagle'.

tete
    • wikul Re: Co zapamiętałem? 23.07.17, 00:07
      arceszk napisał:

> Babski wrzask Kamili G-P na tego typa of kanalii.

natemat.pl/163993,piekna-strona-nowoczesnej-kim-jest-kamila-gasiuk-pihowicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka