jenisiej 02.02.20, 13:53 Pinoy eating "BAT SOUP" the caused of CORONAVIRUS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenisiej Sorry, pomyliłem linki - albo mam jakiegoś wirusa! 02.02.20, 13:55 Chodziło mi o piękną arię w wykonaniu pięknej śpiewaczki, a nie o wyszukane przysmaki azjatyckiej kuchni. Niemniej jednak życzę wszystkim smacznego Patricia JANEČKOVÁ: "Mein Herr Marquis" (Johann Strauss II - Die Fledermaus) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Sorry, pomyliłem linki - albo mam jakiegoś wi 02.02.20, 18:37 a propos pięknej pani: Patricia JANEČKOVÁ: Les oiseaux dans la charmille, Jacques Offenbach, Les contes d' Hoffmann Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Piękna, młoda, zdolna - a do tego dowcipna. 03.02.20, 02:41 Jest taki stereotyp, że wybitna sopranistka musi być tłusta, brzydka i podstarzała. Patricia (21 lat) przeczy temu każdym decybelem swego głosu i każdym centymetrem swego ciała Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Zemsta nietoperza 02.02.20, 21:29 Jest też wersja, że to wina meksykańskiego piwa.. www.businessinsider.com/coronavirus-corona-beer-not-related-google-trends-2020-1?IR=T Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ja z tej strony jestem bezpieczny... 03.02.20, 03:47 ...choć widzę dla siebie inne zagrożenie ;-( qwardian napisał: Jest też wersja, że to wina meksykańskiego piwa. Ja na szczęście jestem europejskim patriotą Preferuję browary belgijskie, niemieckie, czeskie. Także niektóre krajowe. Zwłaszcza jeden, ale nie mogę powiedzieć, który, bo nie uniknąłbym linczu na forum tym. Ciosy padałyby z lewa i prawa. Napomknę jedynie, że produkty browaru owego były swego czasu przedmiotem bojkotu połączonego z demonstracyjnym wylewaniem do ścieku. Trochę to nielogiczne było - by wylać, należało najpierw nabyć drogą kupna, więc co to za bojkot? Odpowiedz Link Zgłoś