Dodaj do ulubionych

Triumfalny pochód rozumu

13.12.22, 12:46
My chrześcijanie, katolicy opieramy się na gusłach. Wstyd! Mamy XXI wiek. Reprezentantami Rozumu są oczywiście aktorzy. Agnieszka Kaczorowska, gwiazda serialu "Klan"

- Uważam, to jest też od strony duchowej i energetycznej związanej z czakrami w naszym ciele potwierdzone, że sakramenty zamykają nasze czakry. Wierzę, że po co mamy coś zamykać, jak możemy coś otwierać - wypaliła w wywiadzie dla Plejada.
Obserwuj wątek
    • perla_z_roztocza Re: Triumfalny pochód rozumu 13.12.22, 15:06
      uwielbiam takie teksty.
      Najpierw:
      "Nie zabieram głosu w tematach związanych z religią ani polityką - przekonuje Kaczorowska"
      A potem już tylko peroruje o religii i polityce.
      Artyści tak mają. Elity też.
      Onegdaj wypowiadała się inna artystka, córka satyryka Drozdy.
      Na początku stanowczo stwierdziła, że nie pozwoli aby PiS i Kaczyński zaglądali jej do łóżka a następnie wygłosiła cały elaborat o odkryciu w sobie innego rodzaju seksualności (jakaś dziwna nazwa tej odmienności) właśnie.
    • qwardian Re: Triumfalny pochód rozumu 13.12.22, 19:49
      Olegu są trzy konkretne powody dla których nie powinienem klikać i czytać żydowskich bredni. Pierwszy, że jestem Narodowym Robotnikiem, drugi, że właśnie uczestniczyłem w 41 rocznicy obchodów stanu wojennego przy poznańskich krzyżach, po trzecie wkrótce zaczyna się ważny rzecz. Daj mi jeden powód dla którego powinienem czytać dyrdymały i to zrobię.
      • qwardian Re: Triumfalny pochód rozumu 14.12.22, 08:23
        Ważny mecz, oczywiście, Argentyna pokazała wczoraj moc.
        • oleg3 Re: Triumfalny pochód rozumu 14.12.22, 09:05
          qwardian napisał:

> Ważny mecz, oczywiście, Argentyna pokazała wczoraj moc.

Nie będzie europejskiego finału. Szkoda. Z drugiej strony Polska miała lepszy wynik z Argentyną niż Chorwacja. W finale spotkają się pogromcy Polski. Trzeba będzie przepraszać Czesia i kopaczy za ostrą krytykę. Przegrali, ale z finalistami.
    • boomerang Re: Triumfalny pochód rozumu 14.12.22, 05:32
      zastanawia mnie skąd te czakry wiedzą że nastąpił chrzest, nawet GPS tego nie namierza
      • oleg3 Re: Triumfalny pochód rozumu 14.12.22, 08:58
        Bożenka wie! "Uważam, że to ... jest potwierdzone". Od strony energetycznej i duchowej. Ciekawe czy zostanie ambasadorką portalu Agnosiewicza (racjonalista.pl). Krzyś żółknie z zazdrości. Czakry wygrywają z g...nem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka