qwardian Re: Paniom i panienkom 08.03.23, 09:54 Jestem aktywistą antyaborcyjnym, przeciwny selective abortion wobec kobiet. Jednocześnie, zwolennikiem ostatecznego rozwiązania problemu jude und polatschken.. www.downtoearth.org.in/news/health/selective-abortions-killed-22-5-million-female-foetuses-in-china-india-64043 Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Paniom i panienkom 08.03.23, 10:09 To sobie bądź! Mnie interesuje taki problem. Jak zdefiniować kobietę? Jako tradycjonalista nie mam z tym kłopotów, ale podobno Michał "Margot" jest kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Paniom i panienkom 08.03.23, 11:09 Nie można uogólniać, bo z jednej strony są tutaj kobiety, ale jeden kobieton wpieprza robaki, które potem wyłażą jej z uszu i dziurek z nosa. Sądzę, że kobiety powinny protestować przeciw tego rodzaju dewiacjom, i terrorowi, które się je poddaje. Z mojej strony kobiety zasługują na szacunek z racji rodzicielstwa, rodziny i partnerstwa. Wrogowie Narodowego Robotnika chcą przewrócić świat do góry nogami.. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Paniom i panienkom 08.03.23, 14:37 oleg3 napisał: > To sobie bądź! > > Mnie interesuje taki problem. Jak zdefiniować kobietę? Jako tradycjonalista nie > mam z tym kłopotów, ale podobno Michał "Margot" jest kobietą. > Zależy którego dnia. Tamto byłoby zbyt proste. Odpowiedz Link Zgłoś