Dodaj do ulubionych

Berkowicz to debil

15.04.26, 17:39
Jego ostatni wyskok w Sejmie z flagą Izraela z, hm, wmontowaną swastyką świadczy o dwóch rzeczach:
1. Matołectwie samego Berkowicza
2. Nierozgarnięciu reszty.
Berkowicz chciał być prowokatorem, ale mu nie wyszło. Ujawniła się za to jego niewiedza. Może nie wszyscy wiedzą o tym, że błękitna swastyka, jak na owej fladze, do 2020 roku była godłem fińskich sił powietrznych i to od 1918 roku, plus-minus, czyli na długo przed Hitlerem i nazistami. No to o co aj-waj? Wystarczyło obśmiać matoła.
Obserwuj wątek
    • bunkum Re: Berkowicz to debil 15.04.26, 21:34
      Prawda gorszy najbardziej.
      • gandalph_wtory Re: Berkowicz to debil 16.04.26, 15:23
        bunkum napisała:

> Prawda gorszy najbardziej.
        Możesz to wyjaśnić?
        • xiazeluka Re: Berkowicz to debil 16.04.26, 16:22
          Połamy krzyż został dobrany do barw flagi państwa Izraela, zastępując niebieską gwiazdę. Tak więc nie jest to nawiązanie do godła lotnictwa Finlandii (którego swastyka była prosta, a nie kopnięta jak szkopskiego lewactwa), lecz III Rzeszy i jej metod prowadzenia wojny.

Próbowałeś mędrkować i jak zwykle wyszedłeś na ignoranta.
          • qwardian Re: Berkowicz to debil 16.04.26, 16:33
            Nie bluźnij człowiecze, za ten symbol walczyli i ginęli w pustynnej spiekocie i stepowym mrozie nazi teutońscy bracia w wojnie z międzynarodowym komunizmem und pedalstwem..
          • gandalph_wtory Re: Berkowicz to debil 17.04.26, 01:08
            xiazeluka napisała:

> Połamy krzyż został dobrany do barw flagi państwa Izraela, zastępując niebieską
            > gwiazdę. Tak więc nie jest to nawiązanie do godła lotnictwa Finlandii (którego
            > swastyka była prosta, a nie kopnięta jak szkopskiego lewactwa), lecz III Rzesz
            > y i jej metod prowadzenia wojny.
            >
            > Próbowałeś mędrkować i jak zwykle wyszedłeś na ignoranta.
            >
            Misiaczku, nie będę odwalać roboty za ciebie. Sam sobie poszukaj, jak wygląda(ła) fińska swastyka, i nie zawracaj mi tyłka.
            • xiazeluka Re: Berkowicz to debil 17.04.26, 21:10
              Ja już swoje zrobiłem: wykazałem, żeś ignorant z ambicjami na sawanta.
    • qwardian Re: Berkowicz to debil 17.04.26, 00:06
      Poseł Berkowicz podczas wtorkowego (14 kwietnia) wystąpienia na sejmowej mównicy poruszył kwestię ataków Izraela z użyciem zakazanych bomb fosforowych i nazwał kraj "nową III Rzeszą". Następnie rozwinął wydrukowaną i przerobioną flagę Izraela, na której zamiast gwiazdy Dawida widniała swastyka.

Mr Berkowitz, białego fosforu podczas nalotu na Tokio to użyło amerykańskie (USAAC) wraz z amunicją magnezową i napalmem w celu wywołania nieugaszalnych pożarów..
      • xiazeluka Re: Berkowicz to debil 17.04.26, 21:14
        Żeby spopielić Tokio wystarczyły zwykłe bomby zapalające, większość tego miasta w 1945 roku zabudowana była domami z papieru.

Natomiast fosfor Jankesi zastosowali na Iwo Jimie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka