januszcz 29.12.04, 19:23 Pokazano przed chwilą w TVN całego i zdrowego Jerzego Urbana, który przeżył tsunami w Tajlandii. J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolomin_w_nocy Re: Złego diabli nie biorą? 29.12.04, 19:30 To niestety osłabia nieco tezę oszołoma.z.radia.maryja, o tym, że jest to kara za grzechy. Czy nie mówili nic o Michniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_owca Re: Złego diabli nie biorą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:50 Przed chwilą wkleiłam, w wątku o karze za grzechy słowa Urbana: mniej wiecej były one takie: Była fala, fala przeszła, a potem wszystko było wzburzone,albo mokre. Wcale nie dziwię się takiego komentarza. Każdy czyta i widzi co się dzieje. A barany internetowe, zamiast współczucia obrzucają go błotem oraz pytają co z Michnikiem? Urban w porównaniu z Wami to boski facet. Michnik powraca do zdrowia. W Nowym Roku tyle szczęścia Wam życzę, co i Urbanowi czarna_owca czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: Złego diabli nie biorą? 29.12.04, 20:02 No mogę być baranem internetowym - w oczach czarnej owieczki to pewnie nawet obelga nie jest. W którym miejscu Urbana z błotem zmieszałem? Pytanie o Michnika to całkiem naturalne, Ci dwaj jakoś lubili sie ostanio. A do Urbana z całą pewnością mi daleko - moja ironia nawet jeżeli nie na miejscu to tylko niewinne zabawki w porównaniu z ironią tego sku_rwysyna. Beee, beeee, beeee owieczko. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_owca Re: Złego diabli nie biorą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:18 A czarna_owca chciała być czarną. czarna_owca Każdy w swoim kierdlu niech cieszy się życiem. Urban też człowiek - boski! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Złego diabli nie biorą? 29.12.04, 21:38 Gość portalu: czarna_owca napisał(a): Urban powiedział: Była fala, fala przeszła, a potem wszystko było wzburzone,albo mokre. A to cynik z tego Urbana. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_owca Re: Złego diabli nie biorą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:38 Szkoda, ze nie widziałeś jak on wygladał!!! Zmęczona twarz, a oczy na szypułkach! Uwierz owcy, to nie były oczy cynika. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Paskuda ........ IP: *.tinet / *.tinet.pl 29.12.04, 21:39 Swego czasu opowiadano, że w zalewie Zegrzyńskim pojawiła się straszliwa paskuda. Od czasu jak Urban zrobił kartę pływacką. Widać tam morze też nie chciało tej obślizgłej kreatury ...... Odpowiedz Link Zgłoś