Dodaj do ulubionych

i po tym rozpoznasz komucha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:15
gdybys oczywiscie potrzebował pewności. tak wiec czerwoni slepo wierza w
profesjonalizm i certyfikaty bezpieczenstwa. nie wierza w stara poczciwą
kostuche ktora mimo okolicznosci i pieczatki z ministerstwa skoków bandżi
zabiera upatrzonych gagatków.

serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2470725.html?as=1&ias=4
5040
Obserwuj wątek
    • rycho7 TUV v Matka Boska 04.01.05, 13:21
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> tak wiec czerwoni slepo wierza w
      > profesjonalizm

Tak 7-ko, najbardziej wierza w profesjonalizm wojsk Debilju w Iraku.

> i certyfikaty bezpieczenstwa.

Sprowadzajac samochody polaczki zawierzyly certyfikatom TUV a nie Matce
      Boskiej. Horror.

A tak w ogole to wszyscy w domu?
      • Gość: siedem Re: TUV v Matka Boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:31
        > Tak 7-ko, najbardziej wierza w profesjonalizm wojsk Debilju w Iraku.

jak poczytasz to forum [a ludzi znasz juz pewnie dobrze] to zauwazysz jak to
        czerwone mendy przefarbowane w PO-owców i inne dziwolągi zachwycaja sie
        pokojowym szturmem, chirurgicznym bombardowaniem ładunkami 1T, etc

> Sprowadzajac samochody polaczki zawierzyly certyfikatom TUV a nie Matce
        > Boskiej. Horror.

ja tam nikomu nie wierze. po prostu patrze i jak jest wyje..e jak gruzinska
        ku.. to odchodze.

5040
        • rycho7 Re: TUV v Matka Boska 04.01.05, 14:22

> przefarbowane ... zachwycaja sie
          > pokojowym szturmem, chirurgicznym bombardowaniem ładunkami 1T, etc

Sadzisz 7, ze na swiecie nie ma juz autentycznych metodystow i AA-fanow?
          Pomysl, czy nie przekroczyles juz granicy ...

> ja tam nikomu nie wierze. po prostu patrze i jak jest wyje..e jak gruzinska
          > ku.. to odchodze.

Mnie nie przeszkadza poslugiwanie sie przez ludzkosc przyrzadami pomiarowymi.
          Nie wymagam od natury aby moje oko widzialo rentgenem. A wydruk z komputera
          pomiarowego mi wystarcza. W 99 procentach i tak nie wiem o co chodzi.
          Wystarczy, ze zmuszam sie do zaufania do mojego lekarza domowego. Co do innych
          to prawdziwie sie ciesze, ze nie slysze o ich skorumpowaniu. Jak nie ma
          poglosek, ze inspektorzy TUV biora, to nie dziwie sie, ze jest wiekszy zbyt na
          zlom tak certyfikowany.

Masz 7-ko religijnie irracjonalny stosunek do jakosci ISO. Wspolczesnosc opiera
          sie na niej. Pomawianie polnocno atlantyckich krajow o komuchowatosc swiadczy o
          jakichs lingwistycznych problemach spolecznosci, w ktorej funkcjonujesz. W tej
          kolejce jestes u mnie po Haszu i Heldze. "Paraliz postepowy najzacniejsze
          trafia glowy." [cyt.]
          • Gość: siedem Re: TUV v Matka Boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:40
            > Masz 7-ko religijnie irracjonalny stosunek do jakosci ISO. Wspolczesnosc
            opiera

ja tylko byłem swiadkiem zjawisk nieopisanych przez nauke nie znaczy nie
            istniejacych [mam problemy z pisownia nie i nie tylko z tym] a ty drogi
            ryszardzie chcesz widziec ten swiat dobrze ulozonym

> jakichs lingwistycznych problemach spolecznosci, w ktorej funkcjonujesz. W
            tej
            > kolejce jestes u mnie po Haszu i Heldze. "Paraliz postepowy najzacniejsze
            > trafia glowy." [cyt.]

dla mnie bandzior jest lewy bo jezus by go po swojej prawicy nie posadzil,
            zrozumiano? to jest jedyne kryterium

5040
            • rycho7 Re: TUV v Matka Boska 04.01.05, 16:49

> ja tylko byłem swiadkiem zjawisk nieopisanych przez nauke nie znaczy nie
              > istniejacych [mam problemy z pisownia nie i nie tylko z tym] a ty drogi
              > ryszardzie chcesz widziec ten swiat dobrze ulozonym

Istota nauki jest to, ze w miare poznania powieksza sie front niepoznanego. To
              nie zraza ani naukowcow ani ateistow. Absolut jest piekna mrzonka.

> dla mnie bandzior jest lewy bo jezus by go po swojej prawicy nie posadzil,
              > zrozumiano? to jest jedyne kryterium

Ja az tak nienawistny klerowi nie jestem. Ale Jezus faryzeuszy mocno gonil. Cos
              jest na rzeczy. Jak tak mowisz.
              • Gość: siedem Re: TUV v Matka Boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 08:04
                > > dla mnie bandzior jest lewy bo jezus by go po swojej prawicy nie posadzil
                > ,
                > > zrozumiano? to jest jedyne kryterium
                >
                > Ja az tak nienawistny klerowi nie jestem. Ale Jezus faryzeuszy mocno gonil.
                Cos
                >
                > jest na rzeczy. Jak tak mowisz.

ja ciebie do pezetperu nie fastryguje mimo twoich wyraznych maoistowskich
                ciagat. prosze o symetryczne zachowanie

5040
                • rycho7 Z hunwejbinowskim pozdrowieniem 05.01.05, 08:39

> > > dla mnie bandzior jest lewy bo jezus by go po swojej prawicy nie po
                  > sadzil
                  > > ,
                  > > > zrozumiano? to jest jedyne kryterium
                  > >
                  > > Ja az tak nienawistny klerowi nie jestem. Ale Jezus faryzeuszy mocno goni
                  > l.
                  > Cos
                  > >
                  > > jest na rzeczy. Jak tak mowisz.
                  >
                  > ja ciebie do pezetperu nie fastryguje mimo twoich wyraznych maoistowskich
                  > ciagat. prosze o symetryczne zachowanie

7, mnie sie wydaje, ze na forum chcesz odgrywac prawicowca, cokolwiek by to
                  oznaczalo. Poslugujac sie pojeciem " po prawicy Jezusa" dazysz do postrzegania
                  Cie jak czlowieka kierujacego sie zasadami religijnymi, czyli raczej nie jako
                  liberala (nienawistnego katolom). Do czego dla Ciebie zlego wiec fastryguje.
                  Mozesz jasniej (wiekszymi hieroglifami)? Z hunwejbinowskim pozdrowieniem.
                  • Gość: siedem kurcze, odpowiedzialem juz na ten post IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:58
                    rano. daje słowo. fajnie by bylo zrobic troche koltóralnej rewolucji.

5040
                    • rycho7 ale sie rozczulilem 06.01.05, 08:29

> daje słowo.

Koronny dowod.
    • Gość: rex Re: i po tym rozpoznasz komucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:12
      Wyjątkowo bystry gość z ciebie.Chyba po czerwonym polarze zgadłeś, że ten
      skoczek to komuch.
      • Gość: siedem Re: i po tym rozpoznasz komucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:41
        Gość portalu: rex napisał(a):

> Wyjątkowo bystry gość z ciebie.Chyba po czerwonym polarze zgadłeś, że ten
        > skoczek to komuch.

nie skoczek tylko pan tow. redaktór pomstujacy na brak zezwolen u spawacza ty
        czerwony okrzemku

5040
    • karlin Przypadek 04.01.05, 14:26
      to oczywiście kategoria stuprocentowo ateistyczna, jednak kłóci się z
      gumanistycznym samodoskonaleniem, któremu z kolei nogę podstawia
      wszechpotrzebna tolerancja...

Ciężko im, czerwonym ze wstydu ateistom.

Współczułbym, gdyby nie odebrano mi licencji na tolerację...

smile
    • Gość: ubu_roy Re: i po tym rozpoznasz komucha IP: *.nyc.rr.com 04.01.05, 18:22
      >tak wiec czerwoni slepo wierza w
      > profesjonalizm i certyfikaty bezpieczenstwa

w/g twojego kryterium cale usa to jedno wielkie komunistyczne panstwo, gdzie
      korka do butelki nie sprzedasz bez certyfikatu na bezpieczenstwo a kazdy
      produkt musi miec podany sklad i insturkcje obslugi.
      P.S. Napisz gdzie sie leczysz.
      • Gość: siedem Re: i po tym rozpoznasz komucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 08:11
        Gość portalu: ubu_roy napisał(a):

> >tak wiec czerwoni slepo wierza w
        > > profesjonalizm i certyfikaty bezpieczenstwa
        >
        > w/g twojego kryterium cale usa to jedno wielkie komunistyczne panstwo, gdzie
        > korka do butelki nie sprzedasz bez certyfikatu na bezpieczenstwo a kazdy
        > produkt musi miec podany sklad i insturkcje obslugi.
        > P.S. Napisz gdzie sie leczysz.

tak wlasnie uwazam. widzisz, tam pasy bezpieczenstwa zapina sie nawet lalkom
        barbi z matell a mimo ginie 50 tysiecy osob rocznie na drogach.

5040
    • Gość: Śmiewca To po prostu dowód na rolę przypadku w historii IP: *.acn.waw.pl 04.01.05, 18:49
      Cóż, jednemu bozia dała rozum, drugiemu nie.
      Nie wiem, którzy szczęśliwsi?
    • dokowski Za długa i za nudna jest ta relacja 04.01.05, 20:54
      Rozumiem, że komuchem okaże się prokurator, ale nie doczytałem. Każdy debil
      przecież skacze na własne ryzyko, chyba że właściciel gumy gwarantuje skoczkowi
      na piśmie, że nic mu nie grozi, ale chyba nikt takich gwarancji nie udziela.
      Domyślam się jednak, że chcą wsadzić właściciela gumy za to, że użył skrętu z
      gumek od majtek, zamiast kupić profesjonalna gumę do skakania.

Gdybym uszył spadochron z prześcieradeł i sprzedawał go ludziom, którzy chcą
      sobie poskakać z samolotu, to nie oszukałbym sumienia, gdyby ktoś się zabił.
      Poczekaj więc na wyrok, zanim nazwiesz kogoś komuchem.
      • Gość: siedem Re: Za długa i za nudna jest ta relacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 08:21
        > przecież skacze na własne ryzyko,

dziekuje za pomoc. wiele lat szukałem tej granicy dzielacej komucha od
        czlowieka prawego. pod koniec zeszlego roku zapisałem Ostateczną Teorie Koloru.
        wg niej: czerwony to taki ktory zrzuca odpowiedzialnosc na innych [najchetniej
        na panstwo] a bialy, czlowiek prawy jest swiadom swoich czynów i
        odpowiedzialnosci za nie.

> Poczekaj więc na wyrok, zanim nazwiesz kogoś komuchem.
        nazwałem tak redaktóra. on juz wydał na siebie wyrok tym artykulem

5040
        • rycho7 liberalizm antysocjalistyczny i aspoleczny 05.01.05, 16:36

> czerwony to taki ktory zrzuca odpowiedzialnosc na innych [najchetniej
          > na panstwo] a bialy, czlowiek prawy jest swiadom swoich czynów i
          > odpowiedzialnosci za nie.

Caly prawie dzien przechodzilem myslac o tej odpowiedzi 7-emki. Jestem Ci 7
          wdzieczny za tak prostolinijne wyrazenie swych pogladow. Rozwiazalem dzieki
          temu wiele watpliwosci odnosnie liberalizmu, jakie gnebily mnie przez lata. W
          sumie jest to material na dluzszy esej. Moze go napisze za pare miesiecy albo
          pare lat. Teraz zajme sie robieniem pieniedzy co jest liberalnie wlasciwszym
          zajeciem niz socjalizowanie 7-emki.

Z powyzszego wynika przykladowo nastepujace rozumowanie. Gdy pod przechodzacym
          prawicowcem (liberalem) zawali sie most to powinien on miec pretensje do samego
          siebie. Liberal (konserwatysta, monarchista ???), ktory pobiera myto za
          przechodzenie mostem, gwarantuje jedynie istnienie mostu, w chwili pobierania
          myta. Natomiast nie gwarantuje on bezpiecznego przejscia na druga strone rzeki.
          W koncu na moscie moga przechodnia napasc sukienkowi i spalic na stosie za
          herezje. Prawicowiec mostowy gwarancji swobody heretykowania nie udziela.
          • prawdziwy.tebe Re: liberalizm antysocjalistyczny i aspoleczny 05.01.05, 17:28

> Z powyzszego wynika przykladowo nastepujace rozumowanie. Gdy pod
            > przechodzacym prawicowcem (liberalem) zawali sie most to powinien on miec
            > pretensje do samego siebie. Liberal (konserwatysta, monarchista ???), ktory
            > pobiera myto za przechodzenie mostem, gwarantuje jedynie istnienie mostu, w
            > chwili pobierania myta. Natomiast nie gwarantuje on bezpiecznego przejscia na
            > druga strone rzeki.
            >
            > W koncu na moscie moga przechodnia napasc sukienkowi i spalic na stosie za
            > herezje. Prawicowiec mostowy gwarancji swobody heretykowania nie udziela.

to zalezy tylko od umowy miedzy przechodzacym i firma "most". jesli jest
            gwarancja na niezawalenie sie mostu, to za stos "most" nie odpowiada. jesli
            "most" gwarantuje calkowita ochorone, to ja musi zapewnic i tyle.

po co to cale twoje metne rozumowanie, to nie wiem, sprawa jest oczywista i w
            praktyce znacznie prostsza.
            • rycho7 a musisz? 05.01.05, 17:58
              prawdziwy.tebe napisał:

> po co to cale twoje metne rozumowanie, to nie wiem, sprawa jest oczywista i w
              > praktyce znacznie prostsza.

Odpowiadasz jak to zwykle odpowiadaja liberalowie. Przywyklem, a dzieki 7
              zrozumialem. Co wiec chcesz osiagnac? Liberalowie maja wszedzie ponizej 10
              procent poparcia spolecznego. Twoje metody to zmienia?
              • Gość: siedem Re: a musisz? IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:40
                > zrozumialem. Co wiec chcesz osiagnac? Liberalowie maja wszedzie ponizej 10
                > procent poparcia spolecznego. Twoje metody to zmienia?

i to jest wlasnie ta gorzka sol bycia prawym i dobrym czlowiekiem. sciezka Pana
                jest waska i kreta. niewielu ludzi sie na nia decyduje ba niewielu o tym nawet
                teoretyzuje. ja oceniam te dwa zbiory na 3% w tym prawych w działaniu 1%.
                konformisci to reszta. konformisci to owce podazajace za szatanem przebranym w
                ich skore. mam rycho nadzieje graniczaca z pewnoscia ze mimo deklaracji
                skladanych masz w sobie niepokoj taki: " ja nie pasuje do tego stada..."

5040
                • rycho7 masz w sobie niepokoj 05.01.05, 21:38

> i to jest wlasnie ta gorzka sol bycia prawym i dobrym czlowiekiem. sciezka
                  > Pana jest waska i kreta.

Ciesze sie, ze zaczynam wyczuwac liberalow (jezeli to o liberalow chodzi,
                  jeszcze sie zaden wprost nie zadeklarowal). To jest wiara, a nie idea, empiria
                  i polityka. Wiara wyalienowanych. Banicja aspolecznych.

> ja oceniam te dwa zbiory na 3% w tym prawych w działaniu 1%.

Nigdy jeszcze zaden z tych "prawych" wiernych nie odpowiedzial na nastepujace
                  pytanie. Jak to jest z wolnym rynkiem pracy gdy wysyla sie wojsko przeciw
                  robotnikom protestujacym na ulicach.

> mam rycho nadzieje graniczaca z pewnoscia ze mimo deklaracji
                  > skladanych masz w sobie niepokoj taki: " ja nie pasuje do tego stada..."

Ktorego stada? Chcialbym zobaczyc liberalow zywych po paru zimach na Syberii. W
                  warunkach zwyklych ludzi. Nie w roli wlascicieli kopaln zlota zyjacych na
                  Florydzie.
                  • Gość: siedem Re: masz w sobie niepokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:26
                    > Ktorego stada? Chcialbym zobaczyc liberalow zywych po paru zimach na Syberii.
                    W
                    >
                    > warunkach zwyklych ludzi. Nie w roli wlascicieli kopaln zlota zyjacych na
                    > Florydzie.

zimno mi, umieram [jak to czytam]

5040
                    • rycho7 myslenie liberalow 06.01.05, 08:32

> zimno mi, umieram [jak to czytam]

Tam nie umiera sie z zimna. Umieraja aspoleczni banici. To przekaracza
                      mozliwosci umyslowe liberala. CBDO
                      • Gość: siedem Re: myslenie liberalow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:44
                        > Tam nie umiera sie z zimna. Umieraja aspoleczni banici. To przekaracza
                        > mozliwosci umyslowe liberala. CBDO

liberał? moze zdefiniujemy to pojecie? liberał to pan leje-sie. agresywny
                        pederasta walczacy o wolnosc dla zwiazku zoofila z homoseksualną jałówką.
                        libertarianin to wolnosciowiec. cos takiego jak ja. ja po prostu nie chce
                        trafic do wiezienia za 10 lat gdu komisarz ludowy uzna ze moja choinka jest
                        zbyt prowokacyjna religijnie.

5040
                        • rycho7 o dluzszego czasu prosze o zadeklarowanie sie 06.01.05, 09:32

> libertarianin to wolnosciowiec. cos takiego jak ja. ja po prostu nie chce
                          > trafic do wiezienia za 10 lat gdu komisarz ludowy uzna ze moja choinka jest
                          > zbyt prowokacyjna religijnie.

Rozumiem, jest to problem realny, wiec potrafisz niewatpliwie podac przyklad
                          takiego osobnika, ktory trafil na 10 lat za zbyt religijna choinke.

Ja Ci zapewne podawalem przyklad wydumany strzelania do robotnikow.

Czy dobrze pojmuje libertarianizm? Czy on dobrze mi sie kojarzy z jezuitami?
                          • Gość: siedem Re: o dluzszego czasu prosze o zadeklarowanie sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:42
                            prawdziwa wolnosc czowiek osiaga jedynie w zjednoczeniu z bogiem. wiadomosci
                            przedswiateczne pelne byly doniesien o szopkach z udziaem kapturka czerwonego i
                            wilka lub o choinkach wykonanych z palmy i bambusa. zreszta fundamentalistyczne
                            panstwo ateistyczne [komunistyczna republika francy] juz wprowadzilo represje
                            za kawaek tkaniny na buzi.

5040
                            • rycho7 rozczulasz mnie 06.01.05, 09:50

> panstwo ateistyczne [komunistyczna republika francy]

Juz Ci napisalem, ze kolejce lingwistycznych manipulatorow jestes u mnie
                              trzeci, po Haszu i Heldze. Nie staram sie bronic "komunistow" zanim nie uda mi
                              sie ustalic, co to pojecie oznacza dla "antykomunisty". Przyznam, ze jest co
                              raz zabawniej. Zostaly jeszcze dwa hity [komunistyczna republika USA] i
                              [komunistyczna republika Watykanu]. Ciag dalszy nastapi.
                              • Gość: siedem rysia rozczylam a andrzejka sabie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:51
                                cos w tym musi byc. nic na to nie poradze ze siegam poza horyzon i dla mojego
                                nurtu nie ma jeszzce okrzepych pojec i nomenklatury.

musze sie posikowac obecnie stosowanymi slowkami

5040
                                • Gość: siedem popsula mi sie klawiatura /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:52
                                  5040
                                  • andrzejg noooo 06.01.05, 13:58
                                    i tu znaczące przymrózenie oka
                                    smile
                                • andrzejg sądząc po literówkach 06.01.05, 13:57
                                  jesteś co najmniej po litrówce

a i tak lubie z Tobą gawędzić
                                  przecież to żadna przyjemność spotkac takiego nudziarza jak ja
                                  ot rozrywka
                                  smile

A.
      • rycho7 Re: Za długa i za nudna jest ta relacja 05.01.05, 09:23
        Jak rzadko zgadzam sie z tytulem postu dokumendy. Zastosowalem taktyke czytania
        jego watkow. Czytam pierwsze zdanie i wiem juz jakie bzdury bedzie dalej
        wypisywal. Jak mam wyjatkowo dobry humor to odpowiadam, zgodnie z metodami
        nadymania zaby przez rurke.

Do 7 mam inny stosunek. Ale w niniejszym watku nie bardzo wiem o co mu chodzi.
        Instrument, na ktorym on gra, na forum nazywa sie lewusowe postepactwo.
        Poniewaz kraje NATO i Japonia w postepie wydaja sie przodowac, wiec 7 chyba
        myli wszelkie odstepstwo od katolskiej konserwy z postepactwem. Ale to jedynie
        domniemanie. 7 nie potrafi albo nie chce wyjasnic o co mu chodzi.
        • Gość: siedem Re: Za długa i za nudna jest ta relacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:34
          > domniemanie. 7 nie potrafi albo nie chce wyjasnic o co mu chodzi.

chcem ale nie potrafie. musze z tym jakos życ i w miedzyczasie pisa cna forum.
          w odpowiedzi do doka sprecyzowalem troche moja sprawe

5040
        • dokowski Brawo! Gratulacje 05.01.05, 22:18
          rycho7 napisał:

> Zastosowalem taktyke czytania jego watkow. Czytam pierwsze
          > zdanie i wiem juz jakie bzdury bedzie dalej wypisywal.

Cieszę się, że na to wpadłeś, bo taki jest mój cel, staram się zawsze dać dobry
          tytuł-temat-początek postu. Nie chcę, żeby forumowicze zaglądali do moich
          postów dla mnie, zaciekawieni co tym razem mój geniusz spłodził, ale żeby
          zaglądali do postów tylko wtedy, gdy temat ich interesuje.
    • leje-sie Zgadzam sie z Toba 05.01.05, 17:53
      co do wnioskow.

Teraz tylko, by nam udowodnic, ze nie jestes komuchem, powinienes skoczyc,
      zabic sie i nie zglaszac do nikogo pretensji.

Dopoki zyjesz jestes niewiarygodny.
      • andrzejg jak zanm siódemke ,to pewnie chodziło mu o ten 05.01.05, 18:09
        fragment artykułu

Winny jest organizator, czyli Tomasz Z. Po pierwsze, prowadził działalność
        usługową bez wymaganej rejestracji. Po drugie, nie posiada żadnych uprawnień do
        organizowania tego typu rozrywki.

A.
        • Gość: siedem Re: jak zanm siódemke ,to pewnie chodziło mu o te IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:22
          i jak ja znakomicie znam czlowieka radzieckiego?
          5040
          • andrzejg Re: jak zanm siódemke ,to pewnie chodziło mu o te 05.01.05, 18:46
            piszesz od siebie,czy dokończyłeś moje zdanie?

A.
            • Gość: siedem zawsze pisze od siebie IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:55
              tym sie ronimy moj drogi

5040
              • andrzejg nie osłabiaj mnie siódemko 05.01.05, 18:59
                nie tym ,że piszesz od siebie
                tym,że uwazasz się za 'JEDYNEGO PISZĄCEGO OD SIEBIE'
                no,przynajmniej jednego z nielicznych
                ale nie martw się,nie rusza mnie to,bo wiem ,że niektórzy po prostu tak mają

A.
                • Gość: siedem rychowi pisalem IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:01
                  ze takich jak ja jest 1-3 procent w porywach. szacunki optymistyczne.

5040
                  ps
                  przez to ze jestem zarozumiałym bufonem ty ani troche nie stajesz sie mniej
                  bolszewicki o tym mechanizmie tez pamietaj
                  • andrzejg Re: rychowi pisalem 05.01.05, 19:06
                    nawet nie jesteś zarozumiałym bufonem
                    po prostu masz ograniczoną mozliwość rozumienia drugiego,bo nie
                    podejrzewam Cię o złośliwość,czy złą wolę na tym polu.

A.

• leje-sie Ale wyszlo mu tak 05.01.05, 18:25
          jak w moim wpisie.

Nie jestem za wydawaniem licencji na myslenie. Jako liberal uwazam, ze kazdy
          mysli na wlasne ryzyko.

Co do prywaty to myslalem o Twoich umiejetnosciach zawodowych - przynajmniej o
          tym co sam o sobie pisales.

Alec jest ostatnim swinstwem lekarza o porade darmowa prosic w jego czasie
          wolnym.

Pewnie i do innych zawodow to sie odnosi.
          • andrzejg Re: Ale wyszlo mu tak 05.01.05, 18:46
            leje-sie napisał:

> jak w moim wpisie.
            >
            > Nie jestem za wydawaniem licencji na myslenie. Jako liberal uwazam, ze kazdy
            > mysli na wlasne ryzyko.

Dokładnie.Te licencje to bzdura.Będą go skarzyć ,bo nie miał instrukcji?
            Przecież,gdy nie ma kwitka,że tamten skakał na własne ryzyko,to jest
            wystarczający powód do obwinienia,choćby skakał bez liny.

A na siódemkę nie złość sie.To miły chłopak,tylko czasami odnosi sie wrażenie,
            że nie ma licencji na myślenie.smile)

Co do prywaty ,to wal śmiało.
            Jak będę się czegoś krepował to odpiszę mailem.

A.
            • leje-sie Nuda, wiec zagladam do watkow takich jak ten 05.01.05, 18:53
              Powiedzialbym, ze niektorzy powinni pomyslec, zanim zaczna myslec.

Dzis wieczor Trzech Kroli, swieto malo obchodzone w Posce, chyba nawet
              zlikwidowane.

Tu, na polnocy niesie z soba zapowiedz jasniejszych dni.

Od prywaty ustepuje smile Nie powinienem byl nawet zaczynac. Za przygane niech mi
              sluzy pierwsze zdanie wpisu - odniesione do mnie.
              • andrzejg Re: Nuda, wiec zagladam do watkow takich jak ten 05.01.05, 18:57
                > Od prywaty ustepuje smile Nie powinienem byl nawet zaczynac. Za przygane niech
                mi sluzy pierwsze zdanie wpisu - odniesione do mnie.

Jak chcesz.Ja w każdym bądź razie jestem chętny.
                Nie jarzę o jakim wpisie piszesz.

A.
    • Gość: bigcyc Re: i po tym rozpoznasz komucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:58
      Komuchy nie próżnują.

skok na bandżi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka