Dodaj do ulubionych

Onet cenzuruje

IP: *.interklub.pl 08.06.01, 07:11
Napisalem komentarz do textu "Wschodnie Niemcy pustoszeją" i nie ukazal się.
Wyrazilem tam opinie czym konczą się rządy wszelkiej maści
socjalistów.
Ukazały się Tylko "politpoprawne"wypowiedzi" na ten temat.
Czy tez mieliscie gdzies podobne "przejscia"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienio Oczywiscie .Onet to tandeta i nawet tam juz nie zagladam. IP: *.as5300-11.dialup.nyc.ny.metconnect.net 08.06.01, 08:52
      • Gość: gibki Re: Oczywiscie .Onet to tandeta i nawet tam juz nie zagladam. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 09:09
        nie zgodze sie z toba, gdyz onet jest najlepszym portalem w polsce
        jednak zgodze sie co do cenzury - tam jest tragiczna cenzura a oni nazywaja to
        wychwytywaniem slow uznawanych powszechnie za wulgarne
        • Gość: Fnoll Re: Oczywiscie .Onet to tandeta i nawet tam juz nie zagladam. IP: *.ds.uj.edu.pl 09.06.01, 16:47
          Gość portalu: gibki napisał(a):

> nie zgodze sie z toba, gdyz onet jest najlepszym portalem w polsce
          > jednak zgodze sie co do cenzury - tam jest tragiczna cenzura a oni nazywaja to
          > wychwytywaniem slow uznawanych powszechnie za wulgarne

co takiego jest na onecie, czego nie ma na gazecie? poza cenzurą i głupawo podanymi wiadomościami...
          • Gość: gibki Re: Oczywiscie .Onet to tandeta i nawet tam juz nie zagladam. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 17:49
            np najlepsza wyszukiwarka, katalog.onet.pl, encyklopedia wiem.onet.pl,
            najlepszy czat, slowniki.onet.pl, katalog mediów polskich, i inne rzeczy
            ktorych nie ma np na gazecie.
    • Gość: Fazer W. Re: Onet cenzuruje IP: *.ad-rem.pl 08.06.01, 10:38
      Potwierdzam. Wielokrotnie próbowałem, bez odzewu i skutku. W związku z tym od
      stycznia 2001 nie zaglądam do portalu Onet.pl w ogóle.
    • Gość: TEREK Re: Onet cenzuruje IP: *.chello.pl 08.06.01, 10:56
      Doświadczyłem tego sam. Nie rozumiem, jaki oni stosują klucz przy tym?
      • Gość: A.Z. Re: Onet cenzuruje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 11:50
        Bardzo slaby portal przestarzale informacje,niekompetentne i cenzurowane,a
        zatem bez wartosci!
    • Gość: Hiacynt Druga córka Busha też pije a ONET manipuluje IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 11:02
      Gość portalu: Skrzypek napisał(a):

> Czy tez mieliscie gdzies podobne "przejscia"?

Druga córka Busha też pije
      Pod takim tytułem Onet zamieścił informację o tym, że
      "Barbara i Jenna Bush - studentki pierwszego roku uniwersytetów - zostały
      przyłapane razem ze znajomymi w znanej z kiepskiego jedzenia i "morderczych
      drinków" restauracji Chuy's w Austin w stanie Teksas. "
      Napisałem, nie po raz pierwszy TYTUŁ NIEADEKWATNY do artykułu. Oczywiście nie
      ukazał się.
      • Gość: Hiacynt zwracam honor ONET-owi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 14:29
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Skrzypek napisał(a):
        >
        > > Czy tez mieliscie gdzies podobne "przejscia"?
        >
        > Druga córka Busha też pije
        > Pod takim tytułem Onet zamieścił informację o tym, że
        > "Barbara i Jenna Bush - studentki pierwszego roku uniwersytetów - zostały
        > przyłapane razem ze znajomymi w znanej z kiepskiego jedzenia i "morderczych
        > drinków" restauracji Chuy's w Austin w stanie Teksas. "
        > Napisałem, nie po raz pierwszy TYTUŁ NIEADEKWATNY do artykułu. Oczywiście nie
        > ukazał się.

Jednak się ukazał. Oby nie była to jaskółka.

• Gość: Allert Re: Cenzuruje. IP: 10.1.5.* / *.wsb-nlu.edu.pl 09.06.01, 18:49
      Tak, ja tez mialem takie doswiadczenia na Onecie. Pozatym wysylaja ciasteczka!
      (cookies.
    • Gość: hjmn Re: Onet cenzuruje IP: *.ite.pwr.wroc.pl 10.06.01, 11:33
      Zgadza się, rżną bez ładu i składu, mają cenzora bez jaj, albo kleryka. Np. kilka razy wiadomości z
      Wytykanu albo informacje ze światowych pielgrzymek Papieża wstawili w dziale Kraj. Napisałem
      grzeczne sprostowanie - nie poszło. Po za tym co to za dyskusja, jeżeli trzeba czasem czekać
      godzinami żeby zobaczć własną wypowiedź. Od kilku miesięcy prawie nie zaglądam na portal
      informacyjny Onetu.
      • Gość: couleur3 Re: Onet cenzuruje IP: *.augsburg.ipdial.viaginterkom.de 10.06.01, 11:56
        Mogę niestety tzlko potwierdzić, onet cenzuruje i wszystko ukazuje się z
        opóznieniem.
        • Gość: KRAKEN Re: Onet cenzuruje IP: *.97.252.64.snet.net 11.06.01, 14:34
          potwierdzam razem z pozostalymi-zreszta wrozylem onetowi w chwili gdy
          wprowadzil funkcje moderatora,ze forum zdechnie wlasna smiercia-i zaczyna sie
          sprawdzac-zrobilo sie cos w rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji nawzajem
          powtarzajacego sobie oklepane banaly
    • Gość: Prorok Re: Onet cenzuruje IP: *.man.polbox.pl 11.06.01, 15:31
      Oczywiście. Dlatego przestałem zaglądać do Onetu. Siedzi tam tzw. moderator i
      po łaskawości puszcza to co mu się podoba pod pretekstem ochrony przed
      naruszaniem wartości jemu tylko znanych.
    • Gość: Mike Re: Onet cenzuruje IP: 62.88.4.* 11.06.01, 16:01
      Gość portalu: Skrzypek napisał(a):

>
      > Czy tez mieliscie gdzies podobne "przejscia"?
      >

Wiele razy! Onet strasznie cenzuruje i wcale nie trzeba "używać słów uznanych
      powszechnie za wulgarne", żeby komentarze nie pokazały się. Wystarczy, że
      moderator ma inne zdanie niż komentujący.
      Dlatego onetu używam od pewnego czasu tylko jako przeglądarki.
    • Gość: M Re: Onet cenzuruje IP: 62.88.4.* 11.06.01, 16:15
      Wysłałem kilka komentarzy na temat Jedwabnego i Izraelskiej agresji w
      Palestynie. Żadnago antysemityzmu. Nie ukazały się. Pan moderator był zdania,
      że musimy przepraszać i jesteśmy narodem morderców - tylko takie komentarze się
      pojawiały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka