Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 04.06.02, 15:24 nie jesteś ani pedałem ani nie masz czerwonych skarpetek ani nie jestes basia 39 ani nie jestes janek klub 39 ani nie masz 815 kochanków ani... 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borsuk Re: przepraszam cię ślimak IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.02, 15:35 siodemko, i to wszystko tylko dlatego ze reprezentacja Korei byla lepsza od 11-tu przypadkowo dobranych Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Siódemki 04.06.02, 15:41 Siódemka,nie pieprz! Stało się tak i trudno! To sport przecie. śLIMAK i tak nie widzi!)) pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: do Siódemki IP: *.tgory.pik-net.pl 04.06.02, 15:48 bykk napisał(a): > Siódemka,nie pieprz! > Stało się tak i trudno! > To sport przecie. > śLIMAK i tak nie widzi!)) > pozdrawiam > hej! wiem ze nie widzi bo wskoczył do ostatniego pekasu na Orzeszków. 14:47 a ja obiecałem ze jak nie zgadne 1:2 to przeproszę łachmytę co tez wyżej uczyniłem 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: przepraszam cię ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 04.06.02, 15:46 Gość portalu: borsuk napisał(a): > siodemko, > i to wszystko tylko dlatego ze reprezentacja Korei byla lepsza od 11-tu > przypadkowo dobranych Polakow? to sprawa honoru ale nie moge teraz pisac bo mam depresje 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni heureka! 04.06.02, 19:17 kogo jeszcze przeprosisz? wszak jeszcze Portugalia /EU/ i sojedinionne sztaty masz gotową listę? może tak: ad1 doktór mofengele ad2 V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem haha :) IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 07:25 nurni napisał(a): > kogo jeszcze przeprosisz? > wszak jeszcze Portugalia /EU/ > i sojedinionne sztaty > > masz gotową listę? > > może tak: > ad1 doktór mofengele > ad2 V.C. to nie tak ja typowałem konkretny wynik 2:1 dla DełuKorea. już się w to nie bawię, nie przeżyłbym przepraszania leworękiego bandyty z lecznicy dla biurew. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Pytania i kulisy analiz przedmeczowych. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.06.02, 07:43 Gość portalu: siedem napisał(a): > nurni napisał(a): > > i sojedinionne sztaty > > ad1 doktór mofengele > 2:1 dla DełuKorea. > 7,00 Mam kilka pytan - czy "sojedinionne sztaty" to USA? Czy doktór MoFeNgele to Forumowicz? Jestem pelen podziwu za wycene obu druzyn przez 7 -ke. Podobno Suma cen zawodnikow Korei to 12 mln $ a Polski 8 mln $. Prosta aproksymacja, po przeskalowaniu tych wartosci do zakresu najwiekszego prawdopodobienstwa (podzieleniu obu przez 6.000.000) daje oszacowanie . 2 : 1,2 = 2 :1 dla Korei. Niestety Kolega 7 postawil wszystko na szale nie uwzgledniajac "ANALIZY # -A". Oli z Adebe jest "czarny" i tym samym rozroznialny dla rasy zoltej. Pisalem o tym przed meczem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pytania i kulisy analiz przedmeczowych. IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 07:53 Gość portalu: # napisał(a): > Niestety Kolega 7 postawil wszystko na szale nie uwzgledniajac > "ANALIZY # -A". Oli z Adebe jest "czarny" i tym samym rozroznialny > dla rasy zoltej. Pisalem o tym przed meczem!!!! pamiętam, pamiętam zgadzam się z tym spostrzeżeniem w stu procentach. niestetu u 'moi' jest zbyt dużo pogardy dla nauki i rozumu. ja nie typowałem ja to widziałem. coż mogę na to ze w przekazach ze swiatów równoległych zbyt wiele szumów i przekłamań. naszym mogła wpaść to jedne ziarno jak ślepiej kurze. na tą 1 zasłużyli. a poza tym nie wiem co wy widzicie w tej piłce nożnej 7,47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Pytania i kulisy analiz przedmeczowych. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.06.02, 08:04 Gość portalu: siedem napisał(a): > ...niestetu u 'moi' jest zbyt > dużo pogardy dla nauki i rozumu. ja nie typowałem ja to widziałem. coż mogę na > to ze w przekazach ze swiatów równoległych zbyt wiele szumów i przekłamań. > naszym mogła wpaść to jedne ziarno jak ślepiej kurze. na tą 1 zasłużyli. > a poza tym nie wiem co wy widzicie w tej piłce nożnej > > 7,47 U "moi" tyż. Sam zaklociles przekaz obserwacja wg zasady Heisenberga. W pilce wszyscy podziwiaja "wyczyny" nadetej powietrzem do granic mozliwosci powloki ze skory - to samo co w polityce i kulturze! Wczoraj bylo 3 w 1-ym w tej kategorii!!! 1. Nadeta Pilka. 2. Nadeta Gorniak. 3 ........ Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem co do Edytki IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 08:13 Gość portalu: # napisał(a): > Wczoraj bylo 3 w 1-ym w tej kategorii!!! > 1. Nadeta Pilka. > 2. Nadeta Gorniak. > 3 ........ Kwach. na faktach autentycznych: zerkałem sobie w monitor komp. gdy zaczeli grac hymn. w tem mysl "dobrzy ludzie jak mozna miec tak pojebaną melodie w hymnie" zaraz druga mysl "no tak ale oni maja 5 tysiecy lat historii. kulura i sztuka innymi torami sie kołatała na drugim koncu swiata". patrze w TV a tu zdezorientowane geby polskich kibicow cos nieskladnie mamrocza... rozpacz jakaś niech już lepiej Editka małpuje Kajli Minok 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UOP co do kozy z T. Gór zwanej 7,00 IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 05.06.02, 08:32 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: # napisał(a): > > > Wczoraj bylo 3 w 1-ym w tej kategorii!!! > > 1. Nadeta Pilka. > > 2. Nadeta Gorniak. > > 3 ........ Kwach. > > > na faktach autentycznych: zerkałem sobie w monitor komp. gdy zaczeli grac hymn. > w > tem mysl "dobrzy ludzie jak mozna miec tak pojebaną melodie w hymnie" zaraz dru > ga > mysl "no tak ale oni maja 5 tysiecy lat historii. kulura i sztuka innymi torami > > sie kołatała na drugim koncu swiata". patrze w TV a tu zdezorientowane geby > polskich kibicow cos nieskladnie mamrocza... > rozpacz jakaś > niech już lepiej Editka małpuje Kajli Minok > > 7,10 ... 4. a koze siedem zamknięto wczoraj w obórce u Kamilianów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: co do Edytki IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.06.02, 08:35 Nie widzialem 10 pierwszych minut meczu. Czyli nic nie widzialem. Jak tam, lekko na duszy po przeprosinach? Tylko kto Ci je ulozyl? Przez ograniczenie "niby skruchy" do zbioru przeprosin, za podanie kazdorazowo zaprzeczonej bo prawdziwej wiadomosci, wytknales Naszemu Drogiemu Interlokutorowi Kamilowi, prawie wszystkie, uzywane przez Niego, "przydomki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem prawie wszystkie? IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 08:39 Gość portalu: # napisał(a): > wytknales Naszemu Drogiemu Interlokutorowi Kamilowi, prawie wszystkie, > uzywane przez Niego, "przydomki". prawie wszystkie zajmują 15,5kb pliku textowego. 7,25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba A ja dalej plwam na cię śLimacza bestyjo! IP: 213.17.161.* 05.06.02, 08:54 Nie mając żadnych zobowiązań wobec śLimaków oraz pragnąc złagodzić dyskomfort psychiczny zacnego człowieka honoru jakim imć Siedem, Pan na Ziemi Tarnogórskiej niewątpliwie jest ogłaszam co następuje: Kamil Barbara z domu śLimak - istota owa nieszczęsna pozbawiona jest jakichkolwiek przymiotów koniecznych by uznać ją za godną imienia człowieczego. Ów syn śLimaczy wielokroć dawał dowody swej wszetecznej perwersyji za niewiasty, mężów jak i bydlęta się podając – co w Piśmie oraz Edyktach zabronionym jest! Więcej! Ten obmierzły dewiantus niechybnie przez złe duchy opętanym jest albowiem wielokroć pianę tocząc z pyska w szał dziki wpadający widzianym był. Zważywszy na owe argumenta straszne a niezaprzeczalne obiecuję mocy swej całej użyć do uwolnienia ludzkiego rodu od owej potwornej bestyji wespół z jej całą kompaniją parchatą. Galba z Wrocławia --- Gość portalu: siedem napisał(a): > nie jesteś ani pedałem ani nie masz czerwonych skarpetek ani nie jestes basia > 39 ani nie jestes janek klub 39 ani nie masz 815 kochanków ani... > > > 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKA 05.06.02, 10:16 Ulubiony,czy masz na myśli kozę o imieniu Jolanta? Ona tam właśnie wczoraj była i zakomunikowała,że ona z mężem(kozłem?) w takim środowisku zarażonych AIDSem bywała i żyją nadal))))))))))! Twój buhaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem chyba coś przegapiłem IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 10:31 bykk napisał(a): > Ulubiony,czy masz na myśli kozę o imieniu Jolanta? > Ona tam właśnie wczoraj była i zakomunikowała,że ona z mężem(kozłem?) > w takim środowisku zarażonych AIDSem bywała i żyją nadal))))))))))! > Twój buhaj! Jola była w TG? Galba Tekst [celowo z dużej litery] sam wiesz najlepiej po co ci pochwały kolejne... co do Kamilś'a to teraz jest akcja 20 minut czytaj dziecku. Powinieneś był był stworzyć wersję LIGHT dla tego nieszcześnika [pisane dużymi ładnie wykaligrafowanymi literkami] kto go teraz wezmie na kolana, ładnie przeczyta a potem objaśni o co chodzi??? no kto? TYU ślimaka bierze tylko gdy zarzuca wędkę na Perłę którą "lubią wszystkie kobiety" 7,40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliniask nie wiedziałeś bo w tym czasie cię galba uroczył IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 05.06.02, 10:38 Gość portalu: siedem napisał(a): > bykk napisał(a): > > > Ulubiony,czy masz na myśli kozę o imieniu Jolanta? > > Ona tam właśnie wczoraj była i zakomunikowała,że ona z mężem(kozłem?) > > w takim środowisku zarażonych AIDSem bywała i żyją nadal))))))))))! > > Twój buhaj! > > Jola była w TG? > > Galba Tekst [celowo z dużej litery] sam wiesz najlepiej po co ci pochwały > kolejne... co do Kamilś'a to teraz jest akcja 20 minut czytaj dziecku. Powinien > eś > był był stworzyć wersję LIGHT dla tego nieszcześnika [pisane dużymi ładnie > wykaligrafowanymi literkami] kto go teraz wezmie na kolana, ładnie przeczyta a > potem objaśni o co chodzi??? no kto? TYU ślimaka bierze tylko gdy zarzuca wędkę > > na Perłę którą "lubią wszystkie kobiety" > > > 7,40 oczywiście tak jak na tym zdięciu - od zadka tym psim gównem samozwacym się perłą to se mordki swojej nie podcieraj , a i nie staraj sie mnie wystawiać Tyu...tym mojej przyjaźni nie zaskarbisz ZOOFILU z Tar. Gór- jesteś wart perły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Ostatnie(?) stadium ewolucji- śLimak de Versailles IP: 213.17.161.* 05.06.02, 10:57 Gość portalu: śliniask napisał(a): > z Tar. > Gór- jesteś wart perły ! Przed milijonami lat pierwotne śLimaki bluzgać jeno potrafiły. Dziś przed oczyma ludu Chrześcijańskiego śLimakowe plemię nową swą odmianę prezentuje – po wiekach prób znojnych wyhodować się udało śLimaka de Versailles, któren komplementem zacnym ofiarę mami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Ostatnie stadium ewolucji- Limak de Versailles IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.06.02, 11:06 Gość portalu: Galba napisał(a): >...wyhodować się udało Limaka de Versailles... Prosze natychmiast po jakims meczu przeprosic Pana Kamila vel Limaka. Chyba, ze ostatnie stadium uznaje Pan za najwyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem moze ja odpowiem IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 11:51 Gość portalu: # napisał(a): > Chyba, ze ostatnie stadium uznaje Pan za najwyzsze. w człowieku, jednak zasób okrócieństwa granic nie ma. każdy etap choroby ślimaka opłacałem jednodniową depresją, nieprzespaną nocą i tymi pytaniami dręczacym i sumienie "dlaczego" "czy to w porządku wobec kamila" "co on mi zrobił że ja taki", ale ta radość przyrodnika obserwującego pod lupą dziwnie-się-zachowujące truchełko rekompensowała wszystko. a niech tam wyspowiadam sie w niedziele a teraz chcem zobaczyć Johnny Club 39 co jest tutaj nowy bo wrócił z delegacji... 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka ze zrozumieniem do galby IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 05.06.02, 15:57 panie galba . widze , że ma pan jakies problemy życiowe.Trudności te moge panu rozwiązać jeżeli przedstawi mi pan swój problem.kiedyś takie problemy rozwiązałem juz innemu forumowiczowi i myślę , ze i panu pomogę. z uszanowaniem Milka Odpowiedz Link Zgłoś