Gość: Misza IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scan Re: OLE OLE OLE OLE - ROSSIJA CHEMPION!!! ;-)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 00:13 Hospody pomyluj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Dlaczego.. ? IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 00:31 Gość portalu: Scan napisał(a): > Hospody pomyluj Jezeli wszystko bedzie po naszej mysli to mamy niezle szanse - w MS w Hokeju nasza Sbornaja tez wg. naszych i zach. wxpertow nie miala szans nawet wyjsc z gruppy, ale walczylismy w finale i prawie ze wygralismy!!! Mysle ze teraz tez mamy tyle samo szans... Pozdrawiam i zycze uspiechow Polakom! W waszej gruppie nic jeszcze nie jest jasne - jesli "wezmiecie sie w rece" (jak u nas mowia ) to wyprzedzisice zarowno Koreje jak i Portugalie... Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Dlaczego.. ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 01:39 Ano dlatego, że jesli już Nasi nie wygrają, to niech chociaz Wasi. Zawsze blizej niz do Argentyny. Ale ciezko będzie wam bez ukraincow - Rebrowa i Szewczenki i Lobanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza To prawda, u nas zartuja, ze... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 06:56 Gość portalu: Scan napisał(a): > Ano dlatego, że jesli już Nasi nie wygrają, to niech chociaz Wasi. > Zawsze blizej niz do Argentyny. Ale ciezko będzie wam bez ukraincow - Rebrowa i > > Szewczenki i Lobanowskiego. ...gdyby dzis zamiast druzyny tylko Rosji pojechala druzyna WNP, to walczylibysmy w finale, ale Rosja sama tez powalczy ) Misza p.S> Wsrod kibicow rosyjskich na MS wiele obywateli WNP i Baltii - mowia ze przyjechali kibicowac "NASZYM"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild no to obstawiaj wyniki w konkursie! :)) IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 06.06.02, 00:20 zobacze jaki jesteś mocny! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Nie gram na totalizatorze ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 00:33 Szczegolnie ze na tych MS nic nie jest jasne ) Francja, Polska, Portugalia przegrali, Anglia, Brazylia i Niemcy nie wygladaja zbyt dobrze... Pozdr. Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: Nie gram na totalizatorze ;-)) IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 06.06.02, 00:34 Gość portalu: Misza napisał(a): > Szczegolnie ze na tych MS nic nie jest jasne ) Francja, Polska, Portugalia > przegrali, Anglia, Brazylia i Niemcy nie wygladaja zbyt dobrze... > > Pozdr. > > Misza i dlatego są ciekawe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Nie gram na totalizatorze ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 00:48 Gość portalu: wild napisał(a): > i dlatego są ciekawe ) Nie kazde MS jest takie nieprzewidywalne.. ) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Moze czegos nie rozumiem.... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 00:57 ...moze zle znam polski, ale nie zrozumialem o co chodzi w tym zdaniu (z GW Sport): "PO MECZU Jeśli można mówić o niesprawiedliwości w futbolu, to dobrym tego przykładem było właśnie to spotkanie. Rosjanie strzelili gole w okresie przewagi Tunezji. Poza tym bramki były wynikiem błędów - bramkarza i obrońcy, który bezmyślnie faulował przeciwnika w polu karnym. W przekroju całego meczu drużyna z Afryki zaprezentowała się korzystniej na tle rosyjskich gwiazd, grających w czołowych ligach europejskich - włoskiej, holenderskiej, hiszpańskiej." Na tej samej stronie na dole sa podane statystyki z meczu: "Statystyki drużyn ogółem Drużyna S SC Sł B BS A F+ F- R Sp SO SN Sb Rosja 23 8 0 2 0 2 15 13 4 2 2 0 0 2 0 Tunezja 9 2 0 0 2 0 13 15 7 2 6 2 0 2 0 " A wiec, jak to moze byc, ze : "W przekroju całego meczu drużyna z Afryki zaprezentowała się korzystniej na tle rosyjskich gwiazd" jezeli nasi oddali 23 strazy (8 celnych), strzelili 2 goli i mieli pilke 60% czasu gry, a Tunezyjczycy oddali tylko 9 strzalow z ktorych 2 celne... Jaka tu "niesprawiedliwosc w futbolu" ??? Chyba ten gosc nie ogladal meczu, bo gdyby nasi wykorzystali wszystkie 100% momenty w tej grze to wybik byl by 6:0... Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Moze czegos nie rozumiem.... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.06.02, 08:01 Gość portalu: Misza napisał(a): > ...moze zle znam polski, ale nie zrozumialem o co chodzi w tym zdaniu (z GW > Sport): Dobrze zrozumiales i dobrze umiesz po polsku! To Michnik ze Skalskimi, Cichymi, Maleszkami i cala watacha kretaczy buduja fundamenty pod prawde INACZEJ. Nie darmo nazywa sie "wybiorcza" - wybiera z prawdziwego reszte. I busuje sprawiedliwosc "inaczej". Natknales sie na wzorcowy przypadek. Pozdrawiam wielkomocarstwowca # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Moze czegos nie rozumiem.... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 09:56 Gość portalu: # napisał(a): > Dobrze zrozumiales i dobrze umiesz po polsku! Dzieki > To Michnik ze Skalskimi, Cichymi, Maleszkami i cala watacha > kretaczy buduja fundamenty pod prawde INACZEJ. Ale tutaj chyba mocno przesadzili... > I busuje sprawiedliwosc "inaczej". Natknales sie na wzorcowy przypadek. Mam nadzieje ze to wyjatek > Pozdrawiam wielkomocarstwowca # Pozdrawiam brata-slowianina ) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: OLE OLE OLE OLE - ROSSIJA CHEMPION!!! ;-)) 06.06.02, 09:47 Gość portalu: Misza napisał(a): Ale najpierw musicie pokonać Engel's Team - Dream. Nie pójdzie wam łatwo. Z życzeniami powodzenia / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Teoretycznie mozemy spotkac sie w finalie ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 09:54 Nie mial bym nic przeciwko finalowi Rosja: POlska - jak w Hokeju Rosja: Slowakia . Ale tym razem wygramy! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Teoretycznie mozemy spotkac sie w finalie ;-)) 06.06.02, 10:04 Gość portalu: Misza napisał(a): > Nie mial bym nic przeciwko finalowi Rosja: POlska - jak w Hokeju Rosja: > Slowakia . Ale tym razem wygramy! > > Misza Finał Polska : Rosja - 3 : 2 To finał marzeń Miszy. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Teoretycznie mozemy spotkac sie w finalie ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 10:09 jacek#jw napisał(a): > Finał Polska : Rosja > - 3 : 2 > > To finał marzeń Miszy. Pomyliles troche - moje marzenie Rosja 5 : 3 POlska ) Misza > Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Teoretycznie mozemy spotkac sie w finalie ;-)) 06.06.02, 10:26 Gość portalu: Misza napisał(a): > jacek#jw napisał(a): > > > Finał Polska : Rosja > > - 3 : 2 > > > > To finał marzeń Miszy. > > Pomyliles troche - moje marzenie Rosja 5 : 3 POlska > ) > > Misza > > > Pozdr / Jacek > Misza, Nasze marzenia są identyczne! Ale to ja byłem pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Dobra - zobaczymy kto mial racje ;-)) (-) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 06.06.02, 12:21 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: Misza napisał(a): > > > jacek#jw napisał(a): > > > > > Finał Polska : Rosja > > > - 3 : 2 > > > > > > To finał marzeń Miszy. > > > > Pomyliles troche - moje marzenie Rosja 5 : 3 POlska > > ) > > > > Misza > > > > > Pozdr / Jacek > > > > Misza, > Nasze marzenia są identyczne! Ale to ja byłem pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild a o co był mecz? hm chyba nie o o Kur... cze! :) IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 09.06.02, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus lepiej żeby nie była czempionką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 19:41 dla waszego dobra , bo z tej radości rozniesiecie Moskwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Zupelnie na odwrot ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.06.02, 20:11 Gość portalu: Jondrus napisał(a): > dla waszego dobra , bo z tej radości rozniesiecie Moskwę. Jezeli przegramy z Belgia to skiny rozpierdola wszystkich Belgow w Moskwie a razem z nimi wszytskich Europejczykow nie Rosjan ) A kiedy wygrywamy to jestesmy wiesiole i cierpliwi ) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
jondrus wnioski 09.06.02, 20:19 Gość portalu: Misza napisał(a): > Jezeli przegramy z Belgia to skiny rozpierdola wszystkich Belgow w Moskwie a > razem z nimi wszytskich Europejczykow nie Rosjan ) Powinno się ogłosić zalecenie opuszczenia Rosji przez wszystkich Europejczyków nie Rosjan. > > A kiedy wygrywamy to jestesmy wiesiole i cierpliwi ) Musicie się nauczyć przegrywać . > Misza Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: wnioski IP: *.ic.ru / *.ic.ru 10.06.02, 08:33 jondrus napisał(a): > Powinno się ogłosić zalecenie opuszczenia Rosji przez wszystkich > Europejczyków nie Rosjan. Tak jest... Przed meczem z Japonia ambasada Japonii prosila swych obywateli opuscic Rosje, albo jezeli japonia wygra nie opuszczac mieszkan w ciagu 5 dni ajmniej ... > > A kiedy wygrywamy to jestesmy wiesiole i cierpliwi ) > > Musicie się nauczyć przegrywać . To byl zart Tak naprawde nikt tragedii nie robil z tej przegranej, a tym wandalom bylo nie waznie kto wygral - oni byli by sie w kazdym przypadku... Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Drewniana technika ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 20:16 Ruscy świetnie biegali, ale brakło im wykończenia pod bramką. Chorwaci są lepsi technicznie, umieją czynić z piłką cuda, a Rosjanie gubili się w ostatniej chwili, bo zabrakło im umiejętności technicznych. Mistrzowie to z rosjan nie będą, ale w porównaniu z chlejącymi dziadami Engela to klasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
jondrus natura słowiańska 09.06.02, 20:22 Gość portalu: Michał napisał(a): > Mistrzowie to z rosjan nie będą, ale w porównaniu z chlejącymi dziadami Engela > to klasa ! Misza , a wasi też chleją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: natura słowiańska IP: *.ic.ru / *.ic.ru 10.06.02, 08:36 jondrus napisał(a): > Misza , a wasi też chleją? Kogo masz na mysli ? Rosjan-kibicow czy Rosjan-pilkarzy ) Pierwsi tak, a drudzy NIE - bo Romancew im jaja za to wyrwie ) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: natura słowiańska IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 09:36 A ja podejrzewam, że Polacy chlali strasznie, bo po 20 minutach w meczu z Koreą padli kondycyjnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Nasi dali z siebie wszystko, al;e... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 10.06.02, 08:35 nie mieli udaczi (szczescia) Ale Belgowie graja w bardziej znany nam futbol - wiec wyjdziemy zx gruppy - czego wam zycze! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.abo.wanadoo.fr 09.06.02, 20:25 zaraz po meczu . Misza napisz. Jakies trupy byly z rozpaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 20:38 Gość portalu: Arek napisał(a): > zaraz po meczu . Misza napisz. Jakies trupy byly z rozpaczy? Jedna osoba została pchnięta nożem . Nie żyje Niestety , zamieszki chyba jeszcze trwają . P.S. Misza mieszka w Rostowie , 1000 km na południe od Moskwy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.abo.wanadoo.fr 09.06.02, 20:47 Dzieki VuCek. Niestety bydlo jest wszedzie, ale my i tak sie nie damy, bo cytujac mistrza "Uczyla mnie mama bym sie nie bal hama, bo ham to jest ham i boi sie sam" PS Misza nawet z Rostowa moze miec duzo pewniejsze informacje, niz Ty z Wroclaa, czy ja z Paryza. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 20:49 Gość portalu: Arek napisał(a): > Dzieki VuCek. Niestety bydlo jest wszedzie, ale my i tak sie nie damy, bo > cytujac mistrza "Uczyla mnie mama bym sie nie bal hama, bo ham to jest ham i > boi sie sam" > PS Misza nawet z Rostowa moze miec duzo pewniejsze informacje, niz Ty z > Wroclaa, czy ja z Paryza. > Pozdrowienia. Misza nie odpowiada . Może uczestniczy w zadymach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.ic.ru / *.ic.ru 10.06.02, 08:40 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Misza nie odpowiada . > > Może uczestniczy w zadymach ? Mam bliskiego przyjaciela Koreanczyka (urodzil sie w Rosji) i kidy dowiedzialem sie ze w Moskwie cos sie dzieje, to poradzil mu zalozyc T-shirt z napisem "NIE JESTEM JAPONCZYKIEN!" )) Ale ten sie nie bal - u nas w Rostowie nie ma nacjonalizmu i skinow... Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO - Zabawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 20:55 ricz (09-06-02 20:35) Po porażce reprezentacji Rosji z Japonią (0:1) tłum rozwścieczonych i pijanych kibiców, którzy oglądali mecz na telebimie na pl. Maneżowym pod Kremlem, ruszył na ulice, rozbijać witryny, grabić sklepy, podpalać samochody. Plądrowali nawet plac Łubiański przed centralą FSB i wybijali szyby w gmachach administracji prezydenckiej na Starym Placu. - Usłyszałem krzyki i w sali zrobiło się ciemno. Za oknem zobaczyłem pijane gęby młodych ludzi, którzy prętami rozwalali wszystko, co im wpadło pod rękę. Wybili szyby. Goście uciekli - mówi Jurij, kierownik restauracji przy ul. Twerskiej. Po drugiej stronie jezdni tłum przewracał samochody - głównie japońskie. Młodą parę, która próbowała bronić swojego wozu, przewrócili, kopali, bili koszami na śmieci. Dziewczynę uratowały sprzedawczynie z pobliskiego sklepu. Ambulans, który jechał po mężczyznę, został podpalony. Milicji było bardzo mało i okazała się bezradna. Jedna osoba zginęła, rany odniosło co najmniej 50, w tym pięciu japońskich studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem to były prawicowe szumowiny oraz populiści IP: *.tgory.pik-net.pl 10.06.02, 07:56 Gość portalu: Scan napisał(a): > ricz (09-06-02 20:35) > > Po porażce reprezentacji Rosji z Japonią (0:1) tłum rozwścieczonych i pijanych > kibiców, którzy oglądali mecz na telebimie na pl. Maneżowym pod Kremlem, ruszył > > na ulice, rozbijać witryny, grabić sklepy, podpalać samochody. > > Plądrowali nawet plac Łubiański przed centralą FSB i wybijali szyby w gmachach > administracji prezydenckiej na Starym Placu. > > - Usłyszałem krzyki i w sali zrobiło się ciemno. Za oknem zobaczyłem pijane > gęby młodych ludzi, którzy prętami rozwalali wszystko, co im wpadło pod rękę. > Wybili szyby. Goście uciekli - mówi Jurij, kierownik restauracji przy ul. > Twerskiej. Po drugiej stronie jezdni tłum przewracał samochody - głównie > japońskie. Młodą parę, która próbowała bronić swojego wozu, przewrócili, > kopali, bili koszami na śmieci. Dziewczynę uratowały sprzedawczynie z > pobliskiego sklepu. Ambulans, który jechał po mężczyznę, został podpalony. > Milicji było bardzo mało i okazała się bezradna. Jedna osoba zginęła, rany > odniosło co najmniej 50, w tym pięciu japońskich studentów. > > > 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: to były prawicowe szumowiny oraz populiści IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.06.02, 08:17 Jakas odnoga Ligi Republikanskiej? Powinien Cichy z Mleszka to napietnowac w artykule a Adam we wstepniaku na 1-szej stronie. Obych lewica w zyciu by nie bila i mordowala. Co ja pisze... Udzielio mi sie czytajac jeden watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.ic.ru / *.ic.ru 10.06.02, 08:37 Gość portalu: Arek napisał(a): > Dzieki VuCek. Niestety bydlo jest wszedzie, ale my i tak sie nie damy, bo > cytujac mistrza "Uczyla mnie mama bym sie nie bal hama, bo ham to jest ham i > boi sie sam" Dokladnie! Dranie sa wszedzie - nawet w Koreii - dzis tam policja i armia stoja na glowie zeby nie dopuscic bojki fanatow po wygranej (przegranej z USA)... > PS Misza nawet z Rostowa moze miec duzo pewniejsze informacje, niz Ty z ) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.ic.ru / *.ic.ru 10.06.02, 08:29 Gość portalu: Arek napisał(a): > zaraz po meczu . Misza napisz. Jakies trupy byly z rozpaczy? U nas w Rostowie bylo cicho jak w szpitalu (nie psyhiatrycznym ) Rozpaczy nie bylo bo mamy duze szanse na wyjscie z gruppy. A zadyma zaczela sie nie dlatego ze przegrali, a dlatego ze na 3500 kibicow bylo 114 (!) milicjantow - pierwsze zamieszki zaczelis sie jeszcze w 1 polowie (kiedy byl remis - po "przegapionym" rzucie karnym..) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: A CO TAM W MOSKWIE SIE STALO IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.06.02, 08:36 Nie tlumacz sie Misza. U nas sa gorsi po ligowyh meczach. Kpiny forumowiczow nawet francuskojezycznych sa od pewnego meczu (gral tam nasz Boniek) wyraznie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Misza - spokojnie, nie rozpieprzaj Moskwy. 10.06.02, 09:34 Gość portalu: Misza napisał(a): > U nas w Rostowie bylo cicho jak w szpitalu (nie psyhiatrycznym ) Rozpaczy ni > e > bylo bo mamy duze szanse na wyjscie z gruppy. A zadyma zaczela sie nie dlatego > ze > przegrali, a dlatego ze na 3500 kibicow bylo 114 (!) milicjantow Zawsze tak jest, gdy za dużo mundurowych chce pokazać jak pić. > - pierwsze > zamieszki zaczelis sie jeszcze w 1 polowie (kiedy byl remis - po "przegapionym" > > rzucie karnym..) > > Misza Przecież wiesz jaki będzie finał. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś