t0g Patience, jestem bardzo zawiedziony... 21.02.05, 00:11 Taki piekny limeryk ułożyłem o Tobie, a Ty nic... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Patience, jestem bardzo zawiedziony... 21.02.05, 00:14 Dawno zauwazylam, jest piekny... Ale sie zazenowalam i nie chcialam sie dopisywac z podziekowaniami bo by podskoczyl do gory. Znaczy, przyjemne, ale tez zawstydzajace. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Patience, jestem bardzo zawiedziony... 21.02.05, 00:30 patience napisała: > Dawno zauwazylam, jest piekny... Ale sie zazenowalam i nie chcialam sie > dopisywac z podziekowaniami bo by podskoczyl do gory. Znaczy, przyjemne, ale > tez zawstydzajace. Dziekuje ZAWSTYDZAJĄCE??? Pierwszy raz w życiu widzę kobitę, która się wstydzi swej pięknej figury... A że piękna, to wszak każdy widział na zdjęciu w Konkursie Groszka. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Parta Moherowych Barchanow w panice 21.02.05, 00:14 No i naukowo A Gini spanikowala i zwiala.Wot barchanowe gacie. Widzialam ja dzis jeno przelotem Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Parta Moherowych Barchanow w panice 21.02.05, 00:18 oo,to ty latasz !? na grippenie czy lotni ? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Parta Moherowych Barchanow w panice 21.02.05, 00:19 Ma czemu panikowac... Swoja droga, w tych starozytnych dziejach forum swiat niejedna tajemnica sie kryje. A ja sie rzucalam do gardzieli rozmaitych facetow i do glowy mi nie przyszlo, ze to gini taka wybitnie uzdolniona... Odpowiedz Link Zgłoś