Gość: Hiacynt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 09:51 Belka - na okładce Goliszewski - w środku Konwicki - w formalinie rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Newsweek POLSKA________przeczytałem 03.09.01, 15:15 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Belka - na okładce > > Goliszewski - w środku > > Konwicki - w formalinie > > rozczarowanie Tez przeczytalem, chociaz jeszcze nie cale. Ogolnie sieczka. Wzoruja sie na wersji amerykanskiej o tyle, ze daja krotkie "syntetyczne" atykuly, z koniecznosci lecac po lebkach. Pewnie dlatego tez zdobeda uznanie, Nikt nie ma czasu na zaglebianie sie i woli pare gladkich "prawd" do wierzenia. Gladkie to bedzie lsniace jak amerykanskie opakowanie a w srodku standardowy hamburger. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Newsweek POLSKA________przeczytałem IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:34 eliot napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Belka - na okładce > > > > Goliszewski - w środku > > > > Konwicki - w formalinie > > > > rozczarowanie > > Tez przeczytalem, chociaz jeszcze nie cale. Ogolnie sieczka. Wzoruja sie na > wersji amerykanskiej o tyle, ze daja krotkie "syntetyczne" atykuly, z > koniecznosci lecac po lebkach. Pewnie dlatego tez zdobeda uznanie, Nikt nie ma > czasu na zaglebianie sie i woli pare gladkich "prawd" do wierzenia. Gladkie to > bedzie lsniace jak amerykanskie opakowanie a w srodku standardowy hamburger. > > Eliot Właśnie lśniące. Jeżeli ktoś umie czytać można tę umiejętność lepiej spożytkować. Jeżeli wszystkich chcą zadowolić, to nikogo nie zadowolą. Ostatnie słowo trzyma Andrew Nagorski, kiedyś go słuchałem. Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Newsweek POLSKA________przeczytałem 03.09.01, 17:15 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Właśnie lśniące. > Jeżeli ktoś umie czytać można tę umiejętność lepiej spożytkować. > Jeżeli wszystkich chcą zadowolić, to nikogo nie zadowolą. > > Hiacynt Dali nawet ckliwe rozwazania o Mariah Carey, godne tabloidu, czy "prasy" kobiecej, dorzucajac troche ploteczek. Jak rozumiem "gospodyni domowa" tez ma miec co czytac w tymze pismie bo tresci te sa na tejze poziomie. Zobaczymy jak sie toto rozwinie i w ktorym kierunku pojdzie. Narazie pierwsze wrazenie mam negatywne. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Rozkładówka IP: *.users.skanska.se 03.09.01, 15:21 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Belka - na okładce > > Goliszewski - w środku > > Konwicki - w formalinie > > rozczarowanie A kto na rozkładówce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Rozkładówka____Joanna Rajkowska__________ IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:29 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Belka - na okładce > > > > Goliszewski - w środku > > > > Konwicki - w formalinie > > > > rozczarowanie > > A kto na rozkładówce??? Promowana jest twórczość Rajkowskiej. Mydło z ludzkiego tłuszczu, wazelina zawierająca ślinę, perfumy z feromonami. Pytają artystki czy w składzie tych produktów były jej płyny organiczne i wycinki ciała?? Na zdjęciu wargi sromowe w puszce, i inne części ciała - też w puszkach. Rozkładówka dla koneserów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Brrrrrr IP: *.users.skanska.se 04.09.01, 08:10 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Promowana jest twórczość Rajkowskiej. > Mydło z ludzkiego tłuszczu, wazelina zawierająca ślinę, perfumy z feromonami. > Pytają artystki czy w składzie tych produktów były jej płyny organiczne i wycin > ki > ciała?? > Na zdjęciu wargi sromowe w puszce, i inne części ciała - też w puszkach. > > Rozkładówka dla koneserów. Brrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Newsweek POLSKA________przeczytałem IP: 10.40.129.* 03.09.01, 17:56 Z przykrością stwierdzam że tego się spodziewałem - połaczenie Wprost, Polityki, Playboya i Na żywo - słowem totalny hamerykański misz-masz. Tekst o Belce załamał mnie całkowicie. Być może jestem tradycjoanlistą (też jestem dziennikarzem), ale takie pisani mnie nie rusza, a wręcz zniechęca. Wkładanie do artykułu uciszającej sąsiadki? Dialogi między politykami niczym z tandetnej wenezuelskiej noweli? Wybaczcie, ale być może są w tej gazecie ciekawe i rzetelne treści. Być może jest żywo zmakietowana. Być może .... Ale takiego stylu pisania nie przyjmuję. Sorry Winetou... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: WWW.Newsweek .pl----poczytajcie sami IP: *.kabel.telenet.be 03.09.01, 18:08 Mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Newsweek POLSKA________przeczytałem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 20:16 Moim zdaniem: falstart. Lepsza już Polityka i Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Newsweek POLSKA________przeczytałem IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 23:28 Gość portalu: Cezary napisał(a): > Moim zdaniem: falstart. Lepsza już Polityka i Wprost. Ale to wszystko to jest jedna opcja, mniej lub bardziej zawoalowana. Brakuje w Polsce dziennikarzy, publicystów i felietonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek1 Dziękuję IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 23:34 Po przeczytaniu wszystkich postów wiem już, że nic nie stracę odpuszczając sobie to wiekopomne dzieło dziennikarstwa. A i kasy zostanie trochę w kieszeni. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Dziękuję IP: *.interklub.pl 04.09.01, 02:20 Gość portalu: jurek1 napisał(a): > Po przeczytaniu wszystkich postów wiem już, że nic nie stracę odpuszczając > sobie to wiekopomne dzieło dziennikarstwa. A i kasy zostanie trochę w kieszeni. > > Pozdrawiam wszystkich Jurek1,powinienes jednak nie opierac się tylko na postach,ale kupic(lub pozyczyc od kogos-jesli szkoda ci tych 3zł)choc 1 numer i samemu wyrobic sobie pogląd.Poza tym mozesz sprawdzic na stronie www.newsweek.pl Odpowiedz Link Zgłoś