Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin No nie 25.02.05, 17:23 To tylko "psychole od RM" mogą tu pisać nie zalogowani? Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: No nie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 17:25 Niczego nie paniał! Na Sybir! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Jak dobrze być psycholem od RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:24 co jest grane ? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jak dobrze być psycholem od RM 25.02.05, 18:53 Ja tez chce sie nie logowac a nie wpuszcza bydlak! Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Jak dobrze być psycholem od RM 25.02.05, 19:04 aquanet stal sie koszarami w nieznanym garnizonie, uwazam ze to jest qrwa mac ze nie moge wyjsc jako dupek np, z suwałk..jeno wymusza na mnie login.. takie numery sa przestarzale, przy wspolczesnej technice wszystkie logi sa asap rozkodowalne...tam w centralii musza byc dupki bez wyobrazni i geheimdienst przygotowania... Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Jak dobrze być psycholem od RM 25.02.05, 19:07 abprall napisał: > aquanet stal sie koszarami w nieznanym garnizonie no wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Ale jak ten psychol od RM tego posta zawiesil !? 25.02.05, 19:08 Jak byk stoi jego IP przy niku. Nielogowany. Odpowiedz Link Zgłoś
drf [...] 25.02.05, 20:25 Wyglada ze nie ma regul pozbawionych wyjatkow... czyzby pokaz iluzorycznosci zasad...?...jak to mozliwe? moze ma teczke admina? Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Jak dobrze być psycholem od RM 25.02.05, 19:12 dla uściślenia psychol od MR to psychol od All Mar-Yja czy od Rokity Marianny? bo chyba tych psycholi coś między sobą różni może ochraniacze oddolne od wiatrów jedynie? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jak dobrze być psycholem od RM 25.02.05, 19:22 Przepraszam jestem psycholem ? MR czyli RM Ps.Bywam psycholem czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Jak dobrze być psycholem od RM 25.02.05, 19:42 marianna.rokita napisała: > Przepraszam jestem psycholem ? > > > > MR czyli RM > > > Ps.Bywam psycholem czasem. > jeśli tylko bywasz....to sobie bywaj w gorszej sytuacji są ci, którzy nie bywają bo jak się nie bywa to...salonowiec musi cierpieć jak nie bywa...itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna to umie ktos wytłumaczyć jak to się stało, 25.02.05, 20:30 że ten f z Tarnobrzega jest gościem? (( czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxxx Jak dobrze być psycholem mówi f 25.02.05, 20:39 Nareszcie sie do tego przyznałeś . Tyle razy ci ludzie o tym mówili a ty nie chciałeś wierzyć . Odpowiedz Link Zgłoś