Gość: Krzych IP: *.wsm.gdynia.pl 20.06.01, 09:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kura Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 09:14 Zgadza się - ja też miałem szczęście tam być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 16:06 Widziałem kilka koncertów Stinga , wykonanie zawsze było świetne, atmosfera też, ale nigdy artysta nie nawiązuje verbalnego kontaktu z publicznością - nie mówi do ludzi, nie pyta ich o nic , nie ma dialogu itd. Trochę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIDO Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 09:52 Koncerty Stinga sa zawsze piekne i niepowtarzalne! Ten sam koncert widzialam w zeszlym roku w Hiszpanii i pomimo tego samego repertuaru, Sting zawsze potrafi nadac jakis wymiar metafizyczny swoim wystapieniom! Po prostu rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacColin Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.slg.se 20.06.01, 13:57 Tez mialem okazje zobaczyc w zeszlym roku koncert Stinga w Hiszpani (Majorka 25.05.00) i mam wrazenie, ze mimo tego iz wczoraj w Warszawie bylo 2x wiecej fanow niz tam, to jednak Hiszpanie potrafili stworzyc atmosfere, ktorej nigdy nie zapomne. Niestety brakuje nam takiego temperamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.duo-sa.pl 20.06.01, 10:57 Nie było mnie na koncercie, bo ze Szczecina wszędzie w Polsce daleko i oczywiście bardzo żałuję. Z grubsza wiem czego, bo kiedyś widziałam Go w Londynie. Czy ktoś może coś powiedzieć o Robciu Roślinie i Kasi Kowalskiej? Jak oni wypadli? Bo co do Pana Żądło - nie mam wątpliwości. W ramach rekompensaty zamierzam dzisiaj w Trójce wysłuchać o północy audycji M. Kydryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besides Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: 192.168.71.* / 212.244.194.* 20.06.01, 11:23 Ja żałuję, bo musiałam wyjść przed końcem. Czy ktoś może mi donieść co było po "Bring on the night" i do której trwała uczta ? Będę wdzieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnebon Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.cofund.org.pl 20.06.01, 11:28 Wszystko sie zgadza. Pani Kasia musi jeszcze potrenowac teksty miedzy utworami, ale kilka wstawek miala naprawde niezlych. Natomiast ten ograniczony nieszczesnik, ktory kazal zostawiac parasole i plastikowe butelki z napojami w depozycie, powinien zaczac sprzatac ulice na Bialorusi. Szkoda, ze go nie bylo, gdy po koncercie probowano odbierac parasole. I jestem w stanie wyobrazic sobie, co mysleli ludzie (ktorzy zostawili rzeczy) na widok wszystkich chodzacych po plycie i trybunach z dlugimi parasolami. Na szczescie nie padalo, bo az sie boje pomyslec, co by sie wtedy dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.06.01, 13:27 zgadza sie. a z kwestii pozamuzycznych - czy ktos zwrocil uwage na problem wyjscia ze stadionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: math Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: 192.168.229.* / 195.136.48.* 20.06.01, 13:45 Gość portalu: jo napisał(a): > a z kwestii pozamuzycznych - czy ktos zwrocil uwage na problem wyjscia ze > stadionu? bez przesady, wyjscie tym razem bylo o.k. . To co sie dzialo 2 lata temu na Metallice to dopiero byly jaja... A muzycznie koncert byl fajny chociaz ostatnio w Spodku byl lepszy klimat ( publicznosc byla bardziej zaangazowana i Sting zrobil naprawde fajne bisy. i mean " message in the bottle" solo na gitarze ....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedr Robert Plant !!!!!!!!!! RULES IP: *.toszek.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 14:15 I tak Robert Plant zagrał lepiej od Sting'a i dostał jeszcze od jakiej domorosłej fanki ogromny bukiet czerwonych róż (chyba ze 30 róż). I KOGO BARDZIEJ CENIĄ FANI ???? ))))) Plant jest bogiem i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lookas Re: Super koncert Stinga i kto nie byl ten niech zaluje!!! IP: 213.241.20.* 20.06.01, 14:45 Ja nie bylem i nie zaluje, bo bylem na najlepszym koncercie na jaki mozna bylo pojsc, a minaowicie TOOL'a. Tam jak ktos nie byl niech zaluje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś