hiperrealizm 18.05.05, 17:46 Zmieniłem nick bo pod moim stałym wstydzę się tu pokazywać! Muszę dbać o dobre imię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: Ale tu jest dziadostwo! 18.05.05, 17:57 hiperrealizm napisała: > Muszę dbać o dobre imię! oczywiscie masz na mysli dobre imie Aquanetu !? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Ale tu jest dziadostwo! 18.05.05, 18:57 Aqanet to firma z Izraela! Nie muszę dbać o jej dobre imię! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Ależ mylisz się, bo "dziadostwo" jest bardziej 18.05.05, 19:32 hiperrealizm napisała: > www.aquanet.co.il/ słowiańskie. hehehehe skąd wiesz, może i nawet pochodzi od "Dziadoszan" pl.wikipedia.org/wiki/Dziadoszanie a z tych liter krzesełkowych podlinkowanej strony ja nie nie rozumiem. )))))))))))))))))))))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Tamten Aquanet powinien TEMU proces wytoczyc 19.05.05, 08:16 o szambowanie marki Odpowiedz Link Zgłoś
nie.licz.na Re: Ale tu jest dziadostwo! 18.05.05, 18:23 hiperrealizm napisała: > Zmieniłem nick bo pod moim stałym wstydzę się tu pokazywać! Muszę dbać o > dobre imię! na mnie nie licz,że ci pomogę zmienić wizerunek tego tutaj dziadostwa Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Ale tu jest dziadostwo! 18.05.05, 18:58 Nie mam zamiaru zmieniać wizerunku Aqanetu. NIECH ZDYCHA! Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: A o co w ogole chodzi? 19.05.05, 06:31 Zdaje sie, ze o nic - i to jest piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: A o co w ogole chodzi? 19.05.05, 17:36 O dziadostwo jakie się tu pleni! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Ojej 19.05.05, 10:29 A co się stało? Przypadkiem zgodziłeś się kretyńskimi tezami Kretyna52 i stąd ta sromota? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Ojej 19.05.05, 17:35 Krzysiem gardzę! Arystokracją zresztą też! Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Ojej 19.05.05, 17:53 parweniusz. jest ich tu kilku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24107350&a=24116312 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 09:24 ...aplikację. Niestety nie mogę służyć pomocą, drobny chamie. Spróbuj połasić się do jakiegoś pastucha swojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
grona_gniewu Re: Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 10:05 A ty kto? pastuch czy władca? Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: O, następy żebrak - grona_gnoju /nt 22.05.05, 10:24 jakbys stracil inwencje podpowiem ci cos w twoim stylu : grona-wrona grona-brona grona-ramona grona-winogrona Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Pomoc zbyteczna 22.05.05, 10:26 Tym bardziej, że lichej jakości, grafomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Pomoc zbyteczna 22.05.05, 10:29 dostosowuje sie do twojego poziomu. bardzej wyrafinowanych skojarzen moglbys nie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Odwrotnie, mój biedny suplikancie 22.05.05, 10:31 Bardziej wyrafinowanych określen nie jesteś w stanie wykoncypować... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 x to jezuita po swieceniach 22.05.05, 11:08 X przed nazwiskiem to nie jedynie ksiaze. Ksiazat formalnie w Polsce nie bylo. Szlachta byla rowna. Nie miala podzialu na rangi jak poza Polska. Rangi potwierdzili se u zaborcow. Targowiczanie. X przed nazwiskiem to w Polsce glownie katabas. A luka (w rozumie) to jezuita oddelegowany do ubogacania, formowania i ewangelizowania forum. Funkcyjny. Placa mu to odszczekuje. Ksiaze co psy wiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Po czym? 22.05.05, 11:15 Owszem, książęta w Polsce byli: Radziwiłłowie, Czetwertyńscy, Wiśniowieccy i tak dalej. Ponadto nadania tytułów książęcych można było uzyskać za granicą, chociaż faktycznie formalnie ich nie używano w Koronie - ale tylko po to, by nie drażnić szlacheckiej tłuszczy. No, ale skoro mi płacą za ewangelizację... Bracie Ryszardzie, złóżmy dłonie i pomódlmy się w intencji tutejszych Kretynów - z Tobą na miejscu medalowym. Rysio, co ma parchate pysio.*** ***Jak widzisz, jezuici starają się nie powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 efekty jakies takie bez polotu 22.05.05, 11:39 xiazeluka napisała: > Owszem, książęta w Polsce byli Praktycznie tak. Teraz tez w Polsce sa ksiazeta Kulczykowie, Guzowaci i "tak dalej". > Ponadto nadania tytułów książęcych można było uzyskać za granicą Tuz napisalem, ze glownie w Watykanie za posrednictwem lokalnych lennikow. W 99,99 procenta przypadkow. > pomódlmy się w intencji tutejszych Kretynów - z Tobą na miejscu medalowym. > Rysio, co ma parchate pysio.*** Znam ta metode socjotechniczna. Jak nie mozna zwalczyc pogladow przeciwnika to trzeba zrobic z przeciwnika wariata. Dobrze spelniles swoja powinnosc. Mozesz isc do refektorium nazrec sie = tez grzech, lecz nie tak wielki jak lamanie celibatu z nieletnimi owieczkami. Swoja droga tej bezkarnosci Ci zazdroszcze. Widuje czasami takie niewiniatka, ze az napatrzyc sie nie mozna. A ja laik tylko oblizywac sie moge. Takiej przeciez nie zewangelizuje. > ***Jak widzisz, jezuici starają się nie powtarzać. Wiem, to po jezuitach nalezy powtarzac wersety zamulajace. Wersetow musi byc duzo aby powtarzajacym wydawalo sie, ze to argumenty. W przypadku zwojow z Qmran tez dlugo pracowaliscie nad mulem. Ciezki Wasz los. No i efekty jakies takie bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Zdumiewające... Masz rację 22.05.05, 11:51 rycho7 napisał: > Praktycznie tak. Teraz tez w Polsce sa ksiazeta Kulczykowie, Guzowaci i "tak > dalej". Oczywiście. Jak widać, jesteś w formie - tradycyjnie brednie nie na temat. > Tuz napisalem, ze glownie w Watykanie za posrednictwem lokalnych lennikow. W > 99,99 procenta przypadkow. To znaczy? Zdaje się, że łatwiej było uzyskać tytuł w Niemczech... > Znam ta metode socjotechniczna. Jak nie mozna zwalczyc pogladow przeciwnika to > trzeba zrobic z przeciwnika wariata. Dwie omyłki: 1. Nie zaprezentowałeś żadnych poglądów - ponieważ trudno za takowe uznać wycieczki personalne. 2. Ty jesteś wariat - ale z gatunku tych niegroźnych: ględzisz, ględzisz, ględzisz obok tematu i to Ci wystarcza. > Dobrze spelniles swoja powinnosc. Mozesz > isc do refektorium nazrec sie = tez grzech, lecz nie tak wielki jak lamanie > celibatu z nieletnimi owieczkami. O, właśnie - obok tematu epatujesz swoimi fobiami. Czyli - moja diagnoza Twojego patoligicznego przypadku jest prawidłowa. > Swoja droga tej bezkarnosci Ci zazdroszcze. > Widuje czasami takie niewiniatka, ze az napatrzyc sie nie mozna. A ja laik > tylko oblizywac sie moge. Takiej przeciez nie zewangelizuje. Ja tam lubię starsze... Ty odwrotnie? Obrzydliwość. > Wiem, to po jezuitach nalezy powtarzac wersety zamulajace. Wersetow musi byc > duzo aby powtarzajacym wydawalo sie, ze to argumenty. W przypadku zwojow z > Qmran tez dlugo pracowaliscie nad mulem. Ciezki Wasz los. No i efekty jakies > takie bez polotu. My, znaczy jezuici? Och, mój nieutulony bracie w wierze... Ale dobrze, zamiast zamulać, weźmy się za konkrety - możesz mi zdradzić, jak można posiąść tę unikalną umiejetność pisania nie na temat na podstawie swoich uprzedzeń? Jako miłośnik konkretów nigdy tego nie potrafiłem, ale posiadając otwarty umysł chetnie nauczyłbym sie czegoś nowego, mój Ty czubie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bredzenie praktyki ala jezuici 22.05.05, 13:09 xiazeluka napisała: > rycho7 napisał: > > > Praktycznie tak. Teraz tez w Polsce sa ksiazeta Kulczykowie, Guzowaci i " > tak > > dalej". > > Oczywiście. Jak widać, jesteś w formie - tradycyjnie brednie nie na temat. Zachowujesz rytual. Jak fakty sie jezuitom nie podobaja tym gorzej dla faktow. > To znaczy? Zdaje się, że łatwiej było uzyskać tytuł w Niemczech... No po to zalozono w Pradze nad Vltavou uniwersytet niemiecki aby ksztalcic w nim klechow. Nie widze sprzecznosci. Ty jak zwykle nie jestes w stanie dopasowac do siebie faktow. Pozniej zalozono w niemieckojezycznym Krakowie. Choc i tak uczono glownie w jezyku watykanskim. > rycho7 napisał: > > > Znam ta metode socjotechniczna. Jak nie mozna zwalczyc pogladow przeciwni > ka to > > trzeba zrobic z przeciwnika wariata. > > Dwie omyłki: > 1. Nie zaprezentowałeś żadnych poglądów - ponieważ trudno za takowe uznać > wycieczki personalne. Poglad, ze X uzywano glownie w stosunku do bardzo rozpowszechnionych ksiezy, moze jest dla Ciebie zbyt postepacki, aby zauwazyc w nim poglad. Mnie taki tryb Twiego rozumowania nie dziwi. Jest charakterystyczny. X jest wycieczka personalna? Lelyja jakas delikutasna z Ciebie. Nimfomanami nie zamierzam sie przejmowac. > 2. Ty jesteś wariat - ale z gatunku tych niegroźnych: ględzisz, ględzisz, > ględzisz obok tematu i to Ci wystarcza. Mnie wystarcza, ze wkurzam katoli. W innym stylu niz K52, ale wkurzam. Jak kurde mozna wkurzyc kogos pewnego swego. Macie 98 procent polskiego narodu i nie jestescie pewni swego. Duch Swiety Was napawa trynadami, a Wy trzesiecie tylkiem na kazde slowko nie po linii. Dla Was to moge byc wariat. Ja sie Waszymi opiniami nie musze przejmowac. Na leczenie psychiatryczne nie masz mocy mnie skierowac. Cos sie przez wieki zmienilo. No i bedzie sie zmieniac. Na moje. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Nie dam się prześcignąć w grzecznościach... 22.05.05, 13:42 ...błogosławiony biskupie Ryszardzie. rycho7 napisał: > Zachowujesz rytual. Jak fakty sie jezuitom nie podobaja tym gorzej dla faktow. Przez "fakty" rozumiesz jedynie te informacje, które są zbieżne z Tweoimi urojeniami, prawda? To może przypomnę, że fałszywie dowodziłeś, iż w Rzeczpospolitej szlacheckiej nie było książąt... Powoływanie się na Kulczyka ma jakieś odniesienie historyczne? > No po to zalozono w Pradze nad Vltavou uniwersytet niemiecki aby ksztalcic w > nim klechow. Nie widze sprzecznosci. Ty jak zwykle nie jestes w stanie > dopasowac do siebie faktow. Pozniej zalozono w niemieckojezycznym Krakowie. > Choc i tak uczono glownie w jezyku watykanskim. Te brednie to na temat "Metody zdobywania tytułów książęcych w XVI-XVII w.", tak? No to faktycznie nie jestem w stanie dopasować tego tematu z uniwersytetem w Pradze oraz osobliwości, którą raczyłeś zdefiniować jako "język watykański". Jeżeli przypadkiem chodzi Ci o łacinę, to niestety jest to popis ignorancji, no, ale mam nadzieję, że moje przypuszczenie jest błędne - dla Twojego dobra, opacie Ryszardzie. > Poglad, ze X uzywano glownie w stosunku do bardzo rozpowszechnionych ksiezy, > moze jest dla Ciebie zbyt postepacki, aby zauwazyc w nim poglad. Mnie taki tryb Twiego rozumowania nie dziwi. Jest charakterystyczny. Jesteś analfabetą, kochanie? X to istotnie skrót od "ksiądz", jednak ja piszę się XE. Kontynuując nudną peregrynację śladami Twojego nieuctwa: Jeremi Xe Wiśniowiecki to Twoim zdaniem ksiądz? > X jest wycieczka personalna? Lelyja jakas delikutasna z Ciebie. Nimfomanami nie zamierzam sie przejmowac. Ależ ja się nie obrażałem, jeno wskazałem uprzejmie, że poświęciłeś swoją głupawą wypowiedź przytykom, a nie argumentom. Często zapominasz o czym pisałeś godzinę wcześniej? > Mnie wystarcza, ze wkurzam katoli. Ależ na zdrowie, proszę bardzo. Tylko - co to mnie obchodzi??? > Macie 98 procent polskiego narodu i nie jestescie pewni swego. Co za my? Ilu mnie widzisz? Najwyższy czas, mój drogi dominikanie, nie pić przed południem. Nie to zdrowie. Co do Twojego, za przeproszeniem normalnych ludzi, "argumentu": 98% Polaków nie jest katolikami. 94% Polaków jest ochrzczonych, a to nie oznacza, że wszyscy oni są katolikami. Uogólnienie raczej głupie jak na kogoś, kto ma ambicje wkurzać trzydzieści parę milionów ludzi. > Duch Swiety Was napawa trynadami, a Wy trzesiecie > tylkiem na kazde slowko nie po linii. Na przykład? "Książę co psu buty wiąże" ma wkurzyć Twoje mityczne 98% Polaków? Podpowiem Ci - to ich nie wkurza, to im się podoba. Można to nazwać chamską unią kompleksów. > Dla Was to moge byc wariat. Ja sie > Waszymi opiniami nie musze przejmowac. I słusznie, gdyby to była prawda - pisze do Ciebie jedna osoba, a nie spersonifikowane głosy duchów, które szepczą Ci coś za uszami. > Na leczenie psychiatryczne nie masz mocy mnie skierowac. Zgadza się - dlatego proszę Cię jedynie, byś rozważył ten pomysł. Silne leki wyleczą Cię przynajmniej z astygmatyzmu, posty będziesz wtedy kierowął tylko do mnie, a nie Róży Luksemburg, Karola Liebknechta i Stasia Kowalskiego naraz. > Cos sie przez wieki zmienilo. No i bedzie sie zmieniac. Na moje. Bardzo ładne konkrety - coś, przez wieki, skierowania, głosy, różowe słonie... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 10:28 grona_gniewu napisała: > A ty kto? pastuch czy władca? I tutaj pasuje jak ulał 'historyczny' post Perły do Efdejota, napisany na jednym z forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=8996508&a=9225922 (punkt drugi zdaje się mieć duże znaczenie w tym przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 10:31 ta perla jeszcze zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 10:34 moj przyjaciel perla zyje. jak juz wielokrotnie wspominalem ma ostatnio duzo pracy. ci roztoczanie bardzo niszcza wersalki i wprost nie moze opedzic sie od zlecen. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 10:38 Swoją drogą musiał cię mocno kopnąć w tyłek, skoro na jego punkcie masz aż takiego pi3rdolca. No ale z drugiej strony, ileż można się wić? Wstań już chłopcze i załóż spodnie. Mimo wszystko nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Centralny.gamoniu, zauważyłem Twoją... 22.05.05, 10:42 mylisz sie. to on jest ostatnio mocno kopany, a ja jako przyjaciel staje w jego obronie. najbardziej mnie bola te insynuacje o rozmiarze przyjaciela mojego przyjaciela. dlatego musialem to publicznie sprostowac. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity to bardzo szlachetnie z twojej strony 22.05.05, 10:44 sam czesto staje w obronie slabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Tak, wiem 22.05.05, 10:46 centre.gravity napisał: > sam czesto staje w obronie slabszych. W tym Twoim monarowskim domu opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Tak, wiem 22.05.05, 10:49 ostatnio uruchomilem telefon zaufania dla tych wszystkich, ktorzy jeszcze nie otrzasneli sie po smierci papy. nawet na tym forum jest kilka sierotek. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Tak, wiem 22.05.05, 10:51 moj przyjaciel zalatwil to we wlasnym zakresie w watykanie. on juz taki samodzielny. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Tak, wiem 22.05.05, 10:52 tak slyszalem. podobno sznurowal tam jakies buciki. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Tak, wiem 22.05.05, 10:54 to byl rodzaj pokuty.wrocil z naladowanym akumulatorem i zaraz zabral sie do pracy. w czasie jego nieobecnosci uzbieralo sie do naprawy 15 tapczanow. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity slomoluko, 22.05.05, 10:20 w czym ty parweniuszu chcialbys sluzyc pomoca? sluzyc to ty mozesz w mojej rezydencji jak zgrabnie napiszesz cv, zakladajac, ze twoj wyglad nie jest zbyt odstraszajacy. co do laszenia, nie, nie musisz. nie wymagam, podobnie jak calowania po rekach. sluzbe traktuje po ludzku, nawet te, ktorej sie cos czka o arystokratycznym pochodzeniu. czasami tylko smagne pejczem. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Ależ Ty masz ambicje, centralny.gamoniu... 22.05.05, 10:26 Niemniej - godne uznania. Chamstwo winno być zapatrzone w elity i starać się - nieudolnie, co rozumie się samo przez się - je naśladować. Dlatego dobrotliwym dla Ciebie, przedstawicielu parszywego stanu. Na dowód wielkiej łaski gotów nawet jestem zaproponować Ci, chamie, posadę w moim pałacu; otóż poszukuję właśnie kogoś na stanowisko dołka golfowego - masz wystarczające kwalifikacje, przybłędo? Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Ależ Ty masz ambicje, centralny.gamoniu... 22.05.05, 10:28 wymysl cos oryginalnego. plagiatujesz mnie. jak to sie tym chamom teraz przewraca we lbach, panie kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Och, mój drogi... 22.05.05, 10:34 Na razie jesteś na poziomie podstawówki. Pogadaj sobie może z moją terakotą, to odpowiednie wyzwanie intelektualne dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Och, mój drogi... 22.05.05, 10:38 i to wszystko na co cie stac? ten moj drogi zrobil na mnie wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Znowu błędne przypuszczenie 22.05.05, 10:44 Komary zabija się ot tak, bez filozoficznych rozważań. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm CUDOWNIE!!!!! 22.05.05, 17:35 Wątek wygląda cudownie! Tylko potwierdziliscie moją diagnozę! Stać was tylko na odrobinę dziadostwa i to nie najlepszej jakości! GRATULUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś