Dodaj do ulubionych

debata o mordowaniu

IP: *.pgi.waw.pl 10.07.02, 07:54
duza czesc elit tego kraju umosi sie w oparach absurdu. elit z obu stron. co to
za pytanie - kto mordowal? oczywiscie lobuzy - lobuzy nie maja narodowosci. sa
lobuzy polskie, niemieckie, zydowskie, eskimoskie i chgw jeszcze jakie. jak
mozna przepraszac za jedwabne w imieniu polakow? to rzad polski mordowal w
jedwabnem? przeciez wtedy zadnej polski nie bylo.
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: debata o mordowaniu IP: *.tgory.pik-net.pl 10.07.02, 08:02
      Gość portalu: natt napisał(a):
      jak
      > mozna przepraszac za jedwabne w imieniu polakow?

wczoraj zmarnowałem wiele godzin na obejrzenie wszystkich programow
      informacyjnych od g. 14 do 24. wnioski: skandal książki Grossa "Kłamcy" ładnie
      media w ziemię przydeptują. z jednej z "panoram" dowiedziałem się ze prezydent
      tak naprawdę to przepraszał w imieniu 'przepraszaczy' a nie żadnych tam Polaków.
      on przepraszał za tych, którzy czują się winni i tyle. a co nie wolno mu?

7,10
      • Gość: natt Re: debata o mordowaniu IP: *.pgi.waw.pl 10.07.02, 08:09
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: natt napisał(a):
        > jak
        > > mozna przepraszac za jedwabne w imieniu polakow?
        >
        > wczoraj zmarnowałem wiele godzin na obejrzenie wszystkich programow
        > informacyjnych od g. 14 do 24. wnioski: skandal książki Grossa "Kłamcy" ładnie
        > media w ziemię przydeptują. z jednej z "panoram" dowiedziałem się ze prezydent
        > tak naprawdę to przepraszał w imieniu 'przepraszaczy' a nie żadnych tam Polaków
        > .
        > on przepraszał za tych, którzy czują się winni i tyle. a co nie wolno mu?
        >
        > 7,10
        przypomina mi sie taka anegdota o carskim oficerze, co to jeszcze jak byl
        porucznikiem, to mu rower w pitrze gwizdneli. i ten porucznik potem, choc lata
        mijaly, za cholere nie mogl awansowac. i tak sie z tego smutku i zalu zapil na
        smierc. co sie wtedy okazalo? ze mial w papierach wpisane, ze byl zamieszany w
        kradziez roweru.
        kwasniewski przeprasza w imieniu przepraszaczy a smrod idzie na caly kraj.
        Palenie ludzi w stodole nie jest fajna rzecza i zrobily to niezle gnojki. prawda
        tez jest, ze nasz narod nie jest tak do konca wybrany i nie z samych swietych sie
        sklada. gnoi u nas, tak jak i gdzie indziej nie brakowalo i nie brakuje. ale
        twierdzenie o polakach, ze wysysaja antysemityzm z mlekiem matki, ze obozy to
        budowali sami i tym podbne glupoty, to powazna przesada. przeciez te drzewka w
        izraelu, te dla sprawiedliwych, polskie drzewka, nie wysialy sie tam cholera same.
        • Gość: siedem ze nie wspomne o IP: *.tgory.pik-net.pl 10.07.02, 08:20
          Gość portalu: natt napisał(a):

> sklada. gnoi u nas, tak jak i gdzie indziej nie brakowalo i nie brakuje. ale
          > twierdzenie o polakach, ze wysysaja antysemityzm z mlekiem matki, ze obozy to
          > budowali sami i tym podbne glupoty, to powazna przesada. przeciez te drzewka w
          > izraelu, te dla sprawiedliwych, polskie drzewka, nie wysialy sie tam cholera sa
          > me.

arcyskurwysyństwie komentarza Pana Wajsa: "teraz będziemy walczyć z
          antysemityzmem, ksenooofobią, nietolerancją". powodzenia w "walce" winszuję. co
          robi kłamczuch przyłapany na łgarstwie? ot np może zaczac walczyć o
          równuprawnienie kobiet i norek hodowlanych.

Potrafie się postawić w miejscu Pana Wajsa który w czasie II Wojny jadł jednego
          kartofla przez tydzien ukryty pod schodami werandy. ale czy nie przyjemniej by
          było gdyby nienawidził Polski siedząc na placówce w Sudanie albo Argentynie?

7,33
          • Gość: # Re: ze nie wspomne o IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.07.02, 08:56
            Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: natt napisał(a):

Nie obejrzalem wszystkich. Dar Boga: - miec grecki upal w Polsce -
            i swiadomosc, ze moglbym napisac poszczegolne wiadomosci dla
            widzow poszczegolnych kanalow, pozwolily mi na obejrzenie bodaj trzech
            w jednych TEZA 100%!!! w innych zlagodzona o 5% TEZY a w innej strzep wypowiedzi
            prof. historii Strzemosza. ale przyciety do TEZY z wyjasnieniem, ze nie doszloby
            do tego bez wojny!

Na zachodzie mysla, ze to Polacy wywolali wojne bo nie chcieli oddac Gdanska.
            (Korytarza - ale tam mowia ze musieli umierac za Gdansk)
            - i ... na jedno wychodzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka