lososie_w_wisle Re: Czy Manka Rokita wygra casting? 25.05.05, 14:17 czy do twojej rodziny nalezy Krystyna Feldman? Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:21 Twoja mama troche ja przypomina z wygladu. Widzialem w Fakcie. Swoja droga niezle bicepsy masz. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:23 Pytania o moja rodzine pomijam milczeniem. Bicepsy ? Dziekuje.Zaczelam ostro trenowac, w obawie przed kolejnym krzeslem na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:24 przepraszam za wscibstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:25 zapisz sie na kickboxing lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:27 nie, nie na kickboxing Wole Krav Mage i Sambe Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:28 krav mage. a wiec jednak dobrze mysle? mam racje? u mnie to tylko ze strony ojca, wiec sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:32 HehLosos a ja ze strony ojca mam Sambo. Potwornie skuteczne ciosy Ciesze sie, ze juz pare umiem. Krav Maga na razie mam P2 No ale dobijam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:34 heh czyzbys rzucal rekawice? Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:34 kto wie, moze kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:36 A co trenujesz? Judo ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: manka 25.05.05, 14:42 Gienia odbierz poczte laskawie. Lososie to nie ja. Nie da sie nadawac w tym samym czasie 3 postow A lososie przy okazji nadaje tez w innych watkach. Oki ? Dobrego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: manka 25.05.05, 14:44 marianna.rokita napisała: > Gienia odbierz poczte laskawie. > Lososie to nie ja. Nie da sie nadawac w tym samym czasie 3 postow > A lososie przy okazji nadaje tez w innych watkach. > > Oki ? > Dobrego dnia > Poczte moge odebrac z innego komputera ewentualnie . A cvo do nadawania postow, hmm wyprobowalam juz dawno, mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: manka 25.05.05, 14:45 potwierdzam, ja to ja, a marianna r. to inna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: manka 25.05.05, 14:47 Ok moze i mozna. Jednak to nie ja. Dlaczego? Bo bym w nicku nie dawala czegos, co mnie troche osmieszaZnasz historie z "lososiami"? Odpowiedz Link Zgłoś
lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:14 a zdradzisz o czym bedzie ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:18 Zdradze w swoim czasie.Ba, przeciez pojdzie wiele zaproszen, zeby przyjechac na plan i zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:53 marianna.rokita napisała: > Zdradze w swoim czasie.Ba, przeciez pojdzie wiele zaproszen, zeby przyjechac na > > plan i zdjecia. Domyslam ze wiecej niz 759... Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:56 marianna.rokita napisała: > HehLosos a ja ze strony ojca mam Sambo. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 16:35 Och, skad wiesz,ze sie zjawi tatus? DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 16:44 marianna.rokita napisała: > Och, skad wiesz,ze sie zjawi tatus? DDDDDDD Tak przeczuwam. Tak wynika z dramaturgii. Nie po to cie opuscil jak mialas roczek. Tak samo mamusia nie po to wyskoczyla oknem zeby teraz sie nie pojawic w sensacyjnych okolicznosciach w celu wycisniecia łez publice Odpowiedz Link Zgłoś