Dodaj do ulubionych

Czy Manka Rokita wygra casting?

25.05.05, 13:59
Obstawiajmy.
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita losos casting to ja juz dawno wygralam :) n/t 25.05.05, 14:07

• lososie_w_wisle Re: Czy Manka Rokita wygra casting? 25.05.05, 14:17
      czy do twojej rodziny nalezy Krystyna Feldman?
      • marianna.rokita a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:19

• lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:21
          Twoja mama troche ja przypomina z wygladu. Widzialem w Fakcie. Swoja droga
          niezle bicepsy masz.
          • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:23
            Pytania o moja rodzine pomijam milczeniem.
            Bicepsy ? Dziekuje.Zaczelam ostro trenowac, w obawie przed kolejnym krzeslem na
            twarzy.
            • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:24
              przepraszam za wscibstwo.
              • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:25
                zapisz sie na kickboxing lepiej
                • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:27
                  nie, nie na kickboxing smile Wole Krav Mage i Sambesmile
                  • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:28
                    krav mage. a wiec jednakwink dobrze mysle? mam racje? u mnie to tylko ze strony
                    ojca, wiec sie nie liczy.
                    • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:32
                      HehsmileLosos a ja ze strony ojca mam Sambo.
                      Potwornie skuteczne ciosy smile Ciesze sie, ze juz pare umiem.

Krav Maga na razie mam P2 smileNo ale dobijam dalejsmile
                      • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:33
                        trenuj trenuj
                        • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:34
                          heh czyzbys rzucal rekawice?
                          • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:34
                            kto wie, moze kiedys.
                            • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:36
                              A co trenujesz?
                              Judo smile?
                              • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:37
                                kickboxing
                                • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 14:40
                                  well smile niezle smile
                                  • gini Re: manka 25.05.05, 14:41
                                    A kiedy pojdziesz do psychiatry?
                                    • marianna.rokita Re: manka 25.05.05, 14:42
                                      Gienia odbierz poczte laskawie.
                                      Lososie to nie ja. Nie da sie nadawac w tym samym czasie 3 postowsmile
                                      A lososie przy okazji nadaje tez w innych watkach.

Oki ?
                                      Dobrego dnia smile
                                      • gini Re: manka 25.05.05, 14:44
                                        marianna.rokita napisała:

> Gienia odbierz poczte laskawie.
                                        > Lososie to nie ja. Nie da sie nadawac w tym samym czasie 3 postowsmile
                                        > A lososie przy okazji nadaje tez w innych watkach.
                                        >
                                        > Oki ?
                                        > Dobrego dnia smile
                                        >

Poczte moge odebrac z innego komputera ewentualnie .
                                        A cvo do nadawania postow, hmm wyprobowalam juz dawno, mozna.
                                        • lososie_w_wisle Re: manka 25.05.05, 14:45
                                          potwierdzam, ja to ja, a marianna r. to inna osoba.
                                        • marianna.rokita Re: manka 25.05.05, 14:47
                                          Ok moze i mozna. Jednak to nie ja.
                                          Dlaczego? Bo bym w nicku nie dawala czegos, co mnie troche osmieszasmileZnasz
                                          historie z "lososiami"?
                                          • lososie_w_wisle Re: manka 25.05.05, 14:48
                                            chyba wszyscy ja znajawink)))
                                  • lososie_w_wisle Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:14
                                    a zdradzisz o czym bedzie ten film?
                                    • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:18
                                      Zdradze w swoim czasie.Ba, przeciez pojdzie wiele zaproszen, zeby przyjechac na
                                      plan i zdjecia.
                                      • pulitzerka Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:53

> Zdradze w swoim czasie.Ba, przeciez pojdzie wiele zaproszen, zeby przyjechac
                                        na
                                        >
                                        > plan i zdjecia.

Domyslam ze wiecej niz 759...
                      • pulitzerka Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 15:56

> HehsmileLosos a ja ze strony ojca mam Sambo.
                        • marianna.rokita Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 16:35
                          Och, skad wiesz,ze sie zjawi tatus? big_grinDDDDDDD
                          • pulitzerka Re: a skad to pytanie? :) ? n/t 25.05.05, 16:44

> Och, skad wiesz,ze sie zjawi tatus? big_grinDDDDDDD

Tak przeczuwam. Tak wynika z dramaturgii. Nie po to cie opuscil jak mialas
                            roczek. Tak samo mamusia nie po to wyskoczyla oknem zeby teraz sie nie pojawic
                            w sensacyjnych okolicznosciach w celu wycisniecia łez publice
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka