andrzejg Wygrałeś 20.06.05, 11:19 nikt z odmiennymi poglądami nie chce się pryznać, bo zmiejsca będzie umiejscowiony w SSBcji Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Samokrytyka? 20.06.05, 11:31 qrwa , gdyby nie esbecja to co robiliby dzis kiernozy , dyletanci , nakręcacze społecznej bomby zegarowej ...siewcy nienawiści....egzemplarze bezkarnosci z Institut for Hate , ku deprawacji społeczenstwa ...etc, etc... zatem odpierdulta sie od esbecji... dawali chleb i dają chleb... ---------------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Samokrytyka? 20.06.05, 14:57 A skąd go brali i biorą? ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 a chcesz numery 'dwuzerowe' obu moich teczek... 20.06.05, 12:55 ...które mi kiedyś różni ponazakładali? Jak gdybym się nie brzydził, to napisałbym, ze mam je W DUPIE. Ale zwieracz mój szanować raczę. A jeżeli coś z nich by cię miało interesować, to sobie pójdź i ponaoglądaj się. Jak cos śmiesznego tam znajdziesz, to masz moją zgodę na opublikowanie tego wszystkiego. Też się pośmieję. A poza tym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ja wiem, ze Ty chcesz dobrze tylko gdyby nie tylko 20.06.05, 14:41 ja mam w du..co piszą o zwykłych ob. Jestem za przezroczystościa zyciorysów ludzi w polityce. Więc nie leć jak w Rycho7 w ciela. Bielmo padło na oczy, że nie widzisz teczkowych gier w mafijno-politycznych cudach? Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 ale kto tym grywa, haszu??? 20.06.05, 15:42 piszę ci ja o tym, że z powodu obrzydzenia tylko do czynności nieestetycznych nie wetkam ja tych teczek, co je po mediach Wildstein poroznosił W DUPĘ. Są dwie teczki z moim nazwiskiem i co ja miałbym teraz z TYM GÓWNEM zrobić? - Może wytatuować miałbym sobie na czole, że w dupie mam takie zapisy? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 tym grywa, haszu???jesteś więc politykiem! Nie 20.06.05, 16:29 zwykłym obywatelem. PO straszy zwykłych obywateli - domagajac się dostępu przez każdego do tzw. brudów obyczajowych zwykłego Kowalskiego. Z tego co piszesz wnoszę, że jestes za utajnieniem powiązań esbeckich mafii, rządu i gospodarki. Czyli dalszej gry teczkami. I dalszej przewagi wtajemniczonych nad wyborcami. I specjalnie udajesz, że nie rozumiesz iż chodzi o uajwnienie przeszłości ludzi mających wpływ na politykę. Także dziennikarzy jako tzw. IV władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 politykiem żadnym nie jestem 20.06.05, 22:02 ...a na listę Widsteina trafiłem dwuktotnie wyłącznie dlatego, ze we Warszawie do szkoły jednej se chodziłem. I dwóch brzydkich panów za nadającego się do zwerbowania mnie miało. Do dupy se to mogą wetknąć, bo nic oprócz sygnatur w tym nie ma. A ja za 'obrzydliwy' jestem, żeby w kiszkę stolcową byle co wtykać. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zaraz babariba666 udajesz, że nie rozumiesz? 20.06.05, 22:24 PO chce nastraszyc zwykłych obywateli powszechnym otwarciem zbiorów archiwalnych. Takich co nie startują w polityce. Zeby reagowali tak jak Ty. Naprawdę nie rozumiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Do "dyscyplinowania" politykow sluzy lustracja 21.06.05, 07:17 hasz0 napisał: > PO chce nastraszyc zwykłych obywateli powszechnym otwarciem > zbiorów archiwalnych. Takich co nie startują w polityce. O co wiec aktualnie chodzi? O dzika lustracje? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zdecyduj się! Znowu sam sobie przeczysz! 21.06.05, 14:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25428932&a=25485603 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25428932&a=25472364 nie rozumiesz bałwanie, że jedno wyklucza drugie? Albo "wytwórca błota" albo "treser obyczajów"!!! 100-y raz do własnej bramki! Ja już nie mam sił do prostowania... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 i to i to 21.06.05, 15:27 hasz0 napisał: > nie rozumiesz bałwanie, że jedno wyklucza drugie? > > Albo "wytwórca błota" > albo "treser obyczajów"!!! Wystarczy Ciebie czytac aby stwierdzic, ze i to i to. > 100-y raz do własnej bramki! Do Twojej. Kierunki chcesz zewangelizowac? Na jedynie sluszne? > Ja już nie mam sił do prostowania... Wystarczalo abys przez ostatni rok uczciwie odpowiadal, a nie robil wiecznych unikow. Cic nie prostowales. Jedynie zamulales (bloto) pseudomoralizatorstewm (tresura obyczajow). Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nie to i nie tamto 21.06.05, 15:39 Wysmiewałeś się dlatego, że niezlubiłem zmasowanej nagonki na kapelana prałata Jankowskiego - którego broniło RM. No to też sie ująłem. I wtedy, gdy uzyłem sformułowania Polak katolik, dostałeś prawdziwej oszołomowej i moherowej szajby. Przypisałeś mi wszelkie możliwe przywary polskiego społeczeństwa te prawdziwe i te uzywane nawet przez Twoich wrogów. Smieszny jesteś z tym zacietrzewieniem "z oddali". Ja Ci nie piszę, że kradłeś, że kłamiesz, żeś moher, żes Stalin, żeś Goebelsik, żeś Hitler, żeś bolszewik na zmianę od kilku miesięcy - ja piszę, że bronisz bolszewików i ubeków i tym wg Ciebie działam na szkodę 99 % Polaków. Katolików też. No sam powiedz tak wygląda "kopanie Hasza po kostkach" dawno Ci pisali niektórzy żebyś sie zastanowił kto się omiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 udowodnij podajac linki 21.06.05, 16:05 hasz0 napisał: > Wysmiewałeś się dlatego, że niezlubiłem zmasowanej nagonki na kapelana prałata > Jankowskiego > - którego broniło RM. No to też sie ująłem. > I wtedy, gdy uzyłem sformułowania Polak katolik, dostałeś prawdziwej oszołomowe > j > i moherowej szajby. > > Przypisałeś mi wszelkie możliwe przywary polskiego społeczeństwa > te prawdziwe i te uzywane nawet przez Twoich wrogów. > Smieszny jesteś z tym zacietrzewieniem "z oddali". > > Ja Ci nie piszę, że kradłeś, że kłamiesz, żeś moher, żes Stalin, żeś Goebelsik, > żeś Hitler, żeś bolszewik na zmianę od kilku miesięcy > - ja piszę, że bronisz bolszewików i ubeków i tym wg Ciebie działam na szkodę > 99 % Polaków. Katolików też. > > No sam powiedz tak wygląda "kopanie Hasza po kostkach" > > dawno Ci pisali niektórzy żebyś sie zastanowił kto się omiesza. Udowodnij kazde zdanie w powyzszym steku Twoich wymyslow. Podaj link gdzie napisalem dowolna rzecz jaka mi przypisujesz od miesiecy. Nigdy nie podales cienia dowodu. Ja z Twoimi urojeniami nie bede dyskutowac. Twoje wymysly osmieszalyby Ciebie gdyby wypadalo smiac sie z chorego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: udowodnij podajac linki 21.06.05, 19:00 > Udowodnij kazde zdanie w powyzszym steku Twoich wymyslow. Podaj link gdzie > napisalem dowolna rzecz jaka mi przypisujesz od miesiecy. Nigdy nie podales > cienia dowodu. Ja z Twoimi urojeniami nie bede dyskutowac. Twoje wymysly > osmieszalyby Ciebie gdyby wypadalo smiac sie z chorego. #: Chyba "argumentujące", ostatnie zdanie wystarcza za dowód. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25428932&a=25492180 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przerost ego 21.06.05, 19:09 hasz0 napisał: > > osmieszalyby Ciebie gdyby wypadalo smiac sie z chorego. > > #: > > Chyba "argumentujące", ostatnie zdanie wystarcza za dowód. Masz Haszu przerost ego, nowotworowo gigantoegoizm. Napisalbym, narcyzm, gdybym sie ostatnio od Twoich przyjaciol na forum nie dowiedzial, ze to zboczenie porownywalne z sodomia i nekrofilia. Na cos takiego sie nie powaze. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 i bardzo dobrze, może jednak warto zjeść tę 21.06.05, 16:18 ...żabę raz na zawsze. Ja jestem pewien, że w teczkach z moim nazwiskiem NIE MA NIC, czego bym się musiał wstydzić. Ale w necie gdzieś funkcjonuja dwie sygnatury z moim nazwiskiem. I co mam zrobić? Na czole wytatuować, że tam nic nie ma? To może lepiej niech se kaczodyle wezmą te teczki i w dupy sobie powtykają w całym majestacie prawa. Każdy po jednej. A jakby jakiś kawałek okładki został, niech ją rokicie dadzą. *** hasz0 napisał: > PO chce nastraszyc zwykłych obywateli powszechnym otwarciem > zbiorów archiwalnych. Takich co nie startują w polityce. > > Zeby reagowali tak jak Ty. > Naprawdę nie rozumiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 reagujesz nieslusznie 21.06.05, 16:49 babariba666 napisał: > ...żabę raz na zawsze. > hasz0 napisał: > > > Zeby reagowali tak jak Ty. Pokazujesz, ze masz haszowatych tam gdzie panie Janku wezykiem. Powiniennes jedynie slusznie poprzec haszowatych. Masz przerabane. Po wyborach nie wymkniesz sie lapance. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 a ja jestem pewien, że mylisz się... 21.06.05, 20:04 ...w sposób FUNDAMENTALNY. Tak się bowiem składa, że żona moja nie miała pomysłu na nazwanie naszego potomka płci męskiej. Podobnie jak ja. I jadąc ona do Urzędu Stanu Cywilnego, coby młode zarejestrować - wymyśliła, że nazywać się może tak jak ja, bo zdaje się kochać mnie jeszcze wtedy raczyła. Dla pocztowej 'rozróżnialności' dodała mu drugie imię, żebym z powodu inicjału nie otwierał poczty kierowanej do dziecka. Ale dzisiaj na przykład zadzwonił do mnie kurier z jakiejś firmy, który miał do dostarczenia mojemu młodemu bankową kartę Intelligo. Zapytał mnie, czy mówi ze mną, bo o nazwisko i imię (pierwsze) zapytał i zgodnie z prawdą odpowiedziałem mu, że tak. Na szczęście młode dało się na czas obudzić. I wygląda na to, że moje młode nosić by musiało za sobą garb teczek, które mi kiedyś 'bez dania racji' ponazakładali. A ja się na to nie zgadzam i dlatego domagam się otwarcia i upublicznienia całego tego bałaganu. A potem niech się wszyscy odpie... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 W sposob fundamentalny nie zrozumiales mojej ironi 21.06.05, 20:13 babariba666 napisał: > ...w sposób FUNDAMENTALNY. W sposob fundamentalny nie zrozumiales mojej ironii. > domagam się otwarcia i upublicznienia całego tego bałaganu. > A potem niech się wszyscy odpie... A niech upubliczniaja. W sposob fundamentalny moge Ci powiedziec, ze potem się wszyscy nie odpie... Bo chodzi o to aby gmerac w g.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: W sposob fundamentalny nie zrozumiales mojej 21.06.05, 20:41 > W sposob fundamentalny nie zrozumiales mojej ironii. > > > domagam się otwarcia i upublicznienia całego tego bałaganu. > > A potem niech się wszyscy odpie... ----------------------------------------------------------------------------- > A niech upubliczniaja. W sposob fundamentalny moge Ci powiedziec, ze potem się > wszyscy nie odpie...> > Bo chodzi o to aby gmerac w g.... ----------------------------------------------------------------------------- Nie udawaj naiwniaka! Teczki mają wartość tylko wtedy, gdy dostęp do nich mają uprzewilejowane osoby. Czyli byli pracownicy SB. Tracą moc gdy sa jawne. A zwykli obywatele, nie politycy, prawnicy i nie dziennikarze nie powinni być nękani - jak ojciec Hejmo Kieresem czy babariba666 listą Wildsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 besserwiser Hasz 21.06.05, 20:53 hasz0 napisał: > Teczki mają wartość tylko wtedy, gdy dostęp do nich mają > uprzewilejowane osoby. Czyli byli pracownicy SB. IPN zatrudnia bylych pracownikow SB. Ciekawa informacja. Nie wiedzialem. Nawet nie przypuszczalem. > Tracą moc gdy sa jawne. Dzis uslyszalem, ze Belka rok temu w opublikowanym wywiadzie twierdzil, ze podpisal instrukcje wyjazdowa. No to bylo to jawne czy nie bylo jawne? > A zwykli obywatele, nie politycy, prawnicy i nie dziennikarze nie powinni być > nękani - jak ojciec Hejmo Kieresem czy babariba666 listą Wildsteina. Sa niekani i beda. Beda igrzyska bo chleba nie przybedzie. Od czego ma przybyc, od programu Hasza? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: besserwiser Hasz 21.06.05, 21:10 > W sposob fundamentalny nie zrozumiales.......... bo nie chciałeś. Sbecja nagle dostała amnezji i spaliła naraz kopie poprzednio spalonych teczek? Musisz mieć naprawdę IQ<70 żeś jeszcze nie zauważył od 16 lat powszechnej gry teczkami. >...Belka rok temu w opublikowanym wywiadzie twierdzil, ze > podpisal instrukcje wyjazdowa. No to bylo to jawne czy nie bylo jawne? Skłamał Komisji Sejmowej pod przysięgą! Jako premier. To chcesz utajnić? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dowody na stol 21.06.05, 21:40 hasz0 napisał: > Sbecja nagle dostała amnezji i spaliła naraz kopie poprzednio spalonych teczek? To jest karalne. Ukrywanie dowodow przez Hasza tez jest karalne. Haszu wybieraj. Jestes uczciwy czy nie jestes. > Musisz mieć naprawdę IQ<70 żeś jeszcze nie zauważył od 16 lat powszechnej g > ry > teczkami. A czego ten tekst dotyczy? > >...Belka rok temu w opublikowanym wywiadzie twierdzil, ze > > podpisal instrukcje wyjazdowa. No to bylo to jawne czy nie bylo jawne? > > Skłamał Komisji Sejmowej pod przysięgą! Jako premier. > To chcesz utajnić? To oceni prokuratura lub sad. Mnie Belka powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 tonkost' twojewo posta toczno poniał, no nie... 21.06.05, 21:11 ...wierił, szto hasz toże pajmiot. Jakbym miał klawiaturę z cyrylicą, o wiele lepiej by moja wypowiedź wyglądała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: tonkost' twojewo posta toczno poniał, no nie. 21.06.05, 21:25 wierisz richam czy rjumkam a nie haszom? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pomarzyc dobra rzecz 21.06.05, 21:26 babariba666 napisał: > Jakbym miał klawiaturę z cyrylicą Wlasnie odczuwam gleboka potrzebe zakupienia. Czy mrowki do Twej miejscowosci docieraja? I czy mrowka moglaby dostarczyc cos takiego? Za ile? Szczytem byloby posiadanie klawiatur bezprzewodowych i uzywanie naprzemiennie. Czy jest oprogramowanie do takiej rozpusty? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 No i pomalutku mamy wniosek że prawdy 21.06.05, 18:52 uczciwi nie muszą się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ekspert o "uczciwych" 21.06.05, 21:06 hasz0 napisał: > uczciwi nie muszą się wstydzić. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25474436&a=25498932 Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 nie gadaj... gdzie??? 21.06.05, 21:15 ...ja akurat miałem o tydzień dłużej, niż z rozdzielnika wynikało nieprzyjemność być starszym szeregowym LWP z pododu takiego, ze się jednemu panu w Bydgoszczy sztuczna szczęka zepsuła. Ten tydzień przespałem praktycznie z kałasznikowem pod poduszką i nikomu takiego doświadczwenia nie winszuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie wiem czy Babariba jest uczciwy 21.06.05, 21:17 hasz0 napisał: > uczciwi nie muszą się wstydzić. karlin napisal: > Wiesz o tym, że Ciastoń pisał o babaribie? Skad moglbym wiedziec czy Babariba jest uczciwy lub nieuczciwy? Bog nie obdarzyl mnie laska jasnowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Nie tylko tego nie wiesz 21.06.05, 21:34 rycho7 napisał: > Skad moglbym wiedziec czy Babariba jest uczciwy lub nieuczciwy? Bog nie > obdarzyl mnie laska jasnowidzenia. --------------------------------------------------------------------- I dlatego napisałeś "uczciwych". Tęsknisz za wysuniętą placówką w Heimacie? Koalicja się zwija.... Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 karlinie powiedz mi, co Ciastoń o babaribie... 21.06.05, 21:39 ...napisał, bo spać nie będę mógł Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Zapytaj Rycha, to on Ciebie z Ciastoniem w jednym 21.06.05, 21:46 poście splątał. Może coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 udowodnij 21.06.05, 22:09 karlin napisał: > Zapytaj Rycha, to on Ciebie z Ciastoniem w jednym > poście splątał. Może coś wie? Wystarczy podac link do postu w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 "uczciwych" napisal Hasz 21.06.05, 21:45 karlin napisał: > I dlatego napisałeś "uczciwych". Ja Hasza cytowalem. Do sprawdzenia w postach powyzej. > Tęsknisz za wysuniętą placówką w Heimacie? Ktorym? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ekspert o "uczciwych" 21.06.05, 21:19 podejrzany o zlecenie zabójstwa Popiełuszki Ciaston objawia przewrotna logikę: "Ujawnianie obecnie teczek to wyłącznie gra polityczna - uważa były wiceszef MSW z lat 80. gen. Władysław Ciastoń. To jakby rozbrajanie min było podstępnym działaniem! Rychu7 czerpie pełnymi garsciami z "aksjomatyki" Ciastonia... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jestem za ujawnianiem 21.06.05, 21:33 hasz0 napisał: > "Ujawnianie obecnie teczek to wyłącznie gra polityczna - uważa były wiceszef > MSW z lat 80. gen. Władysław Ciastoń. > > Rychu7 czerpie pełnymi garsciami z "aksjomatyki" Ciastonia. Udowodnij swoje pomowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: jestem za ujawnianiem 21.06.05, 21:45 rycho7 napisał: > Udowodnij swoje pomowienie. ---------------------------------------------------------- Aleś ty głupiutki Rysiu. Fakt pomówienia udowadnia sąd. Z jednym wyjątkiem. Samooskarżania się w procesach moskiewskich. Dziękujemy za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: jestem za ujawnianiem 21.06.05, 22:11 karlin napisał: > Fakt pomówienia udowadnia sąd. Logika miazdazaca. Nie sadze abym uznal Cie za godnego kierowania sprawy do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Rysiu 21.06.05, 22:15 nikt ciebie nie chce miażdżyć. Ale dzisiaj ci już wystarczy. Wylejesz na klawiaturę i będzie ci szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przeszanowny Karlinie 21.06.05, 23:30 karlin napisał: > nikt ciebie nie chce miażdżyć. Ale dzisiaj ci już wystarczy. Wylejesz na > klawiaturę i będzie ci szkoda. Mam drobne promlemy, Breslau (die Blome Euroepas) nie jest moim Heimatem. Jest Heimat'em moich przodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 lapaj zlodzieja 20.06.05, 12:12 Haszu, zdekonspirowal sie stosujac najstarsza i najbardziej oklepana metode odwracania uwagi. Nie wypada nic innego niz podjudzuc Hasza aby opublikowal na forum swoja teczke z IPN'u. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin A czytałeś Cichych i Gęgaczy? 20.06.05, 22:49 Widać każdy ma swoje ciche dni i stadia gęgu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ______Co tak esbecja przycichła dziś na aquan 20.06.05, 23:23 Jesteś pewien ? Rozejrzyj sie uważniej . Przy okazji zorientujesz się że dzisiaj dyżur ma wściekły pedał szukający wszędzie faszystów . Odpowiedz Link Zgłoś
perli jutro 21.06.05, 11:51 przybędzie mycker z ajkju 9cztery. Kiecce tak powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Tak z czystej ciekawości..... 21.06.05, 13:26 tak tylko dla zaspokojenia wiedzy: czy esbek to z definicji "wsciekły pedal" czy to taki zbieg okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 lapaj zlodzieja 21.06.05, 15:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25428932&a=25488034 Belki w swym oku Hasz nigdy nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś