patience 26.06.05, 22:12 Kupilam wasza przyprawe grill pikantny w duzym opakowaniiu. Na wierzchu pudeleczka pisze "press" zeby otworzyc. Walilam w to odwrotna strona tasaka. Moje gratulacje, nastepnym razem napiszcie ze to przyprawa dla kulturystow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abprall Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:19 huihuihuihuihuihui.... kup se trąbkę....a jeszcze lepiej knoblauchpillen... to je bardzo mnostwo lepsze od ersatzów kamisa... przipravi kupuje jeno w herbapolu lubo za granica.... ------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:20 A grillowanie udało się? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:24 w porzadku, mieszaniec byl. aale ten kamis mi humor zepsul. Chyba rzeczywiscie to jakis erzatz. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:25 A wiesz, wyobrażam sobie Helgę z tą maczugą, tfu.. znaczy z "odwrotną stroną tasaka" w ręku. Dzień do kitu, ale na koniec ten kamis humor mi poprawił Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:46 Zebys sobie jeszcze lepiej wyobrazil, to byl bal samic. Trzy panie, piwo i grill. Najpierw jedna moja kolezanka usilowala to wydlubac nozem i sie skaleczyla w palec, to musialam szukac plastra, a ona sie na mnie obrazila. A potem ja tasakiem rozwalilam, ale i tak humor byl zwarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 23:34 patience napisała: > Zebys sobie jeszcze lepiej wyobrazil, to byl bal samic. Trzy panie, piwo i > grill. Najpierw jedna moja kolezanka usilowala to wydlubac nozem i sie > skaleczyla w palec, to musialam szukac plastra, a ona sie na mnie obrazila. A > potem ja tasakiem rozwalilam, ale i tak humor byl zwarzony. ja jak zem byla na grillowaniu babskim to nie pokaże co ugrillowalysmy bo siem wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Pare lat temu tez mialem smieszny przypadek. 26.06.05, 22:42 Kupilem mianowicie, jakas zupke w proszku, cos w stylu takiego koncentratu. Odkrecam sobie spokojnie pokrywke sloiczka, odklejam hermetyczne zabezpieczenie a tu ze sloika...wylatuje zywy mól. Znaczy swieza byla ta zupka. Mniam. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Pare lat temu tez mialem smieszny przypadek. 26.06.05, 22:48 pacyniarz napisał: > Kupilem mianowicie, jakas zupke w proszku, cos w stylu takiego koncentratu. Odk > recam sobie spokojnie pokrywke sloiczka, odklejam hermetyczne zabezpieczenie a > tu ze sloika...wylatuje zywy mól. Znaczy swieza byla ta zupka. > Mniam. > Mniam > Jaki z tego wniosek? Nie kupuje się zup w proszku ani żadnych koncentratów. Od tego brzuch boli czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pare lat temu tez mialem smieszny przypadek. 26.06.05, 22:53 szczerze mowiac polaszczylam sie w supermarkecie na pudeleczko oraz napis ze 20% wiecej czyli za darmo. Polaszczylam sie tez na kawe rozpuszczalna bo byla zapakowana w taki kubek ladny, ale teraz to juz nie wiem czy taki dobry biznes zrobilam. Jeszcze nie sprawdzalam co jest w tym kubku i mam na dzisiaj dosyc eksperymentow. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pare lat temu tez mialem smieszny przypadek. 26.06.05, 22:53 pacyniarz napisał: > tu ze sloika...wylatuje zywy mól. Eh, szkoda, że nie świerszcz. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:52 Tutaj są : www.kamis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:54 A dziekuje, to dobry pomysl napisze im serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Zara, zara, pisz we wlasnym, jednostkowym 26.06.05, 23:30 imieniu. Ja - traf chcial - uzywam tejze samej przyprawy. Nie do grilla towarzyskiego, bo to dla nuworyszy, ale tak ogolnie. Posypuje sobie miesko, najczesciej kurczaka. I nigdyt nie mialem z tym problemow. Moze trzeba glowa, a nie sila? PS. Jakbys sie poczula zobowiazana do odpowiedzi na moj post, to postaraj sie, aby nie wykraczala ona poza 1 ekran komputerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Zara, zara, pisz we wlasnym, jednostkowym 26.06.05, 23:42 Chciales sie pochwalic ze jestes kulturysta? ps. A ilucalowy? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Jesli tu jest ktos z firmy KAMIS 26.06.05, 22:59 Dla pań jest wersja w torebce. Głodny chłop w oczekiwaniu na grilla to by to zębami otworzył DD Odpowiedz Link Zgłoś