patience 28.06.05, 05:19 elitetorrents.org/ Za gwiezdne Wojny. Niechj Moc bedzie z nami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacyniarz Elitetorrents.org down 28.06.05, 10:30 No, ale ile Lucas mial w plecy, za ta emisje przed premiera. To tylko Yoda wie... Nie dobrze siem dzieje z p2p. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Elitetorrents.org down 28.06.05, 13:54 Z jednej strony jest panika, ale z drugiej przystapiono do prac nad nowyym klientem napisanym calkowicie w javie i z bardzo interesujacym pomyslem jak mieszac ip uzytkownikow. Przegrana bitwa z policja, ale walka trwa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Elitetorrents.org down 28.06.05, 14:02 A jak to się dzieje - takie straszne piractwo, a filmy cały czas biją rekordy kasowe? www.wprost.pl/ar/?O=76817&C=78 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Elitetorrents.org down 28.06.05, 14:05 Bo ci policyjni kretyni nie rozumieja, ze kino to kino. Nie ma znaczenia, czy ktos ogladal na malym ekraniku i tak do sali kinowej pojdzie. Zreszta to samo z ksiazkami, sciagniesz sobie, ale i tak chcesz miec na polce. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Popierasz przestępców? 28.06.05, 14:07 No proszę: żydowskie sumienie forum i obrończyni prawa okazuje się zwykłą złodziejką... G. > Bo ci policyjni kretyni nie rozumieja, ze kino to kino. Nie ma znaczenia, czy > ktos ogladal na malym ekraniku i tak do sali kinowej pojdzie. Zreszta to samo z > ksiazkami, sciagniesz sobie, ale i tak chcesz miec na polce. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Popierasz przestępców? 28.06.05, 14:09 Jacy zlodzieje. Lukas na mnie zarobil tylke ile chcial. Kupilam bilet. Ale sobie wczesniej obejrzalam w miniaturze, nie ukrywam. Co zreszta tylko wzmoglo entuzjzm w sprawie pojscia do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Popierasz przestępców? 28.06.05, 14:10 Ty jesteś przestępcą. Używasz w swoim blogu zastrzeżonego znaku graficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Tak sądzisz? 28.06.05, 14:16 Jeśłi ci chodzi o godło to cię muszę zmartwć - to co jest na stronie mojego bloga nie jest godłem RP. G. > Ty jesteś przestępcą. Używasz w swoim blogu zastrzeżonego znaku graficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tak sądzisz? 28.06.05, 14:23 OK. 1. Przestępca to, jak by nie było, za mocne określenie. Również w stosunku do "ściągaczy" filmów. 2. Powiedzmy, że ze swoim logo się mieścisz w art. 16 ust. 2 ugbhrp. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Co to jest? 28.06.05, 14:26 ugbhrp ? > OK. > > 1. Przestępca to, jak by nie było, za mocne określenie. Również w stosunku do > "ściągaczy" filmów. > > 2. Powiedzmy, że ze swoim logo się mieścisz w art. 16 ust. 2 ugbhrp. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Subtelna różnica... 28.06.05, 14:39 > Ustawa o godle itd. ... w barwie tła oraz paznokci orła będzie moją linia obrony. G. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Podaje keywords 28.06.05, 14:16 jakby ktos nie wiedzial jak sobie znalezc innego klienta, to niech wygoogla slowa kluczowe "torrents open source" Rycerstwo Yody contra Imperium Zla: epizod nastepny! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Rycerstwo? 28.06.05, 14:17 patience napisała: > Rycerstwo Yody contra Imperium Zla: epizo > d > nastepny! Chyba "złodziejstwo". Ale czegóż spodziewać się ze strony żydówki-komunistki. G. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Taki z ciebie policmajster? 28.06.05, 14:23 Nie rozumiesz po prostu, ze ksiazka sciagnieta na komputer to nie to samo co ksiazka na polce. Kupuje dokladnie tyle samo w ksiegarni co i bez sciagania. A czytelnictwo na ekranie zacheca do kupowania. To po prostu nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Terefere /nt 28.06.05, 14:26 patience napisała: > Nie rozumiesz po prostu, ze ksiazka sciagnieta na komputer to nie to samo co > ksiazka na polce. Kupuje dokladnie tyle samo w ksiegarni co i bez sciagania. A > czytelnictwo na ekranie zacheca do kupowania. To po prostu nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Dobrze rozmiem, że prosisz o kaftanik? /nt 28.06.05, 14:34 patience napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Raczej o bluzeczke /nt 28.06.05, 14:36 bo troche skaspo jestem w tej chwili przyodziana. Gorąc. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Tłuszczyk sie wylewa? 28.06.05, 14:37 Jak to dobrze, że mnie nie ma w pobliżu. G. > bo troche skaspo jestem w tej chwili przyodziana. Gorąc. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Odwrotnie. 28.06.05, 14:39 troche tluszczyku brakuje. Musze sie podpasc. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Myślę, że 100 kg tucznika w zupełności wystarczy 28.06.05, 14:41 patience napisała: > troche tluszczyku brakuje. Musze sie podpasc. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Myślę, że 100 kg tucznika w zupełności wystar 28.06.05, 14:47 Golonka w taki upal nie da rady. Ale truskawki z tlusta smietana to je to. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Jedno się zgadza 28.06.05, 14:50 patience napisała: > tlusta To krzesło z podusią, menorą i dupskiem to chyba z tytanu jest. G. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jedno się zgadza 28.06.05, 14:58 > To krzesło z podusią, menorą i dupskiem to chyba z tytanu jest. A ty wlasnie zapuszczasz sonde na Tytana? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Rycerstwo? 28.06.05, 14:25 Rozumiem, że można kogoś nie lubić i z kimś się nie zgadzać, ale odrobiny kultury nigdy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Helguta bardzo cenię 28.06.05, 14:28 I dlatego stosuję wobec niego jego własne wzorce. G. > Rozumiem, że można kogoś nie lubić i z kimś się nie zgadzać, ale odrobiny > kultury nigdy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Na krzesle. 28.06.05, 14:35 A na nim podusia. PS. Doszlam do wniosku, ze jestes sharonista. Odpowiedz Link Zgłoś
galba A co to jest "sharonista" 28.06.05, 14:38 A co na podusi? G. > A na nim podusia. > > PS. Doszlam do wniosku, ze jestes sharonista. > > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A co to jest "sharonista" 28.06.05, 14:40 > A co na podusi? dupcia. W stringach koloru niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Barchanowe stringi? 28.06.05, 14:42 Dajmy rzeczy odpowiednie słowo - dupsko moja droga, dupsko. G. > > A co na podusi? > > dupcia. W stringach koloru niebieskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Barchanowe stringi? 28.06.05, 14:45 > Dajmy rzeczy odpowiednie słowo - dupsko moja droga, dupsko. Kazdy gej by tak powiedzial. Oni nie lubia takich widokow. A poza tym jestem jeszcze ubrana w kapcie. Na oko 5 numerow za duze, meskie, brazowe i rozczlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Że męskie to mnie nie dziwi /nt 28.06.05, 14:46 > > Dajmy rzeczy odpowiednie słowo - dupsko moja droga, dupsko. > > Kazdy gej by tak powiedzial. Oni nie lubia takich widokow. A poza tym jestem > jeszcze ubrana w kapcie. Na oko 5 numerow za duze, meskie, brazowe i rozczlapan > e. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ladacznica /nt 28.06.05, 14:50 patience napisała: > To spadek po bylym kochanku. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jak najbardziej /nt 28.06.05, 14:53 Poszlo wlasnie o odziez. Jak przyniosl kapcie, to przetrzymalam. Ale jak znalazlam w swojej szafie 2 koszule meskie wiszace na wieszaku jakby nigdy nic, to sie zdenerwowalam. Ladacznice mieszkaja same a nie z wprowadzonym na stale facetem. I to podstepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Bił cię Helu ten potwór? /nt 28.06.05, 14:55 patience napisała: > Poszlo wlasnie o odziez. Jak przyniosl kapcie, to przetrzymalam. Ale jak > znalazlam w swojej szafie 2 koszule meskie wiszace na wieszaku jakby nigdy nic, > to sie zdenerwowalam. Ladacznice mieszkaja same a nie z wprowadzonym na stale > facetem. I to podstepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
galba A to skunks! 28.06.05, 15:00 A waśni na tle narodowościowym w waszym partnerskim związku nie było? G. > bez pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: On sie myl 28.06.05, 15:05 Zadnych podejrzanych zapachow nie wydzielal. A jesli chodzi o wasnie narodowosciowe, to mi najzupelniej wystarcza te na forum. Poza forum panowie mi sie przydaja do czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Basta! 28.06.05, 15:08 > Poza forum panowie mi > sie przydaja do czegos innego. Nie chcę już wiedzieć niczego ponad to. G. Odpowiedz Link Zgłoś
galba A co to jest "gej" 28.06.05, 15:13 To takie coś, co na widok spasionej, podstarzałej Żydówki odwraca wzrok? G. > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A co to jest "gej" 28.06.05, 15:20 To jest taki, co w kazdej kobiecie widzi spasiona, podstarzala Zydowke. Oczywiscie pod warunkiem, ze jest do tego rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
galba To tylko czarni sa "gejami"? 28.06.05, 15:23 patience napisała: > rasista. Żydówka jest rasy białej więc logiczne jest, że ten gej musi być czarny - to się nawet jakoś logicznie komponuje z tymi czarnymi gejami, których wczoraj oglądałaś. G. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka O, "Rozmowy w toku"? 28.06.05, 14:54 To może niech Pani coś opowie o swoim biuście...? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: O, "Rozmowy w toku"? 28.06.05, 14:55 Obliz sie pan smakiem. Az taka szczera to nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: O, "Rozmowy w toku"? 28.06.05, 14:59 patience napisała: > Az taka szczera to nie jestem. Bo nie ma powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Co chcesz przed nami ukryć? /nt 28.06.05, 15:00 patience napisała: > Obliz sie pan smakiem. Az taka szczera to nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Niewiasty powinny byc tajemnicze 28.06.05, 15:02 Detalicznie opisalam kapcie. I to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wsteczna, bigoteryjna faszystka 28.06.05, 15:03 Nie odmawiaj nam naszego konstytucyjnego prawa do informacji. G. > Detalicznie opisalam kapcie. I to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Konstytucyjne prawa obywatelskie to trzeba 28.06.05, 15:08 .. sobie dopiero wywalczyc. Najlepiej droga negocjacji oraz drobnych, acz przekonywujacych lapowek. Odpowiedz Link Zgłoś
earthman Popieram piratowanie WSZYSTKIEGO, co się da! 28.06.05, 15:40 FBI i policja są popie..ne. Na miejsce jednego p2p powstają trzy nowe. A poza tym, co to za pie..nie o kradzieży, jeśli - przykładowo - nie idę do kina albo nie kupuję muzyki w sklepie, tylko zgrywam z Internetu. Czy jeżeli mają milion płyt CD, to zostanie im 999 tysięcy 999? Nie, dalej będzie milion. Więc jeżeli ściągam z Internetu, to kradnę, ale jeżeli słyszę w radiu, to już nie? Stacja kupiła prawo do emisji? Kopię, którą pobieram, też ktoś kiedyś kupił. Analogiczna sytuacja do pożyczenia kasety od kumpla - kto z was, uczciwcy, wsadziłby się za to do więzienia? To tak, jakby mój sąsiad kupił sobie samochód, a ja bym zrobił mu fotografię. To jest kradzież tego samochodu lub w ogóle samochodu tej marki? Albo gdybym przebijał McGyvera po trzykroć i zbudował własnymi siłami dokładną kopię - to jest kradzież? PIRATOWANIE TO NIE JEST KRADZIEŻ. A teksty o "traceniu pieniędzy" przez postaci takie jak Lucas czy Gates uważam za nonsensowne. Piratowanie uczy koncerny ODROBINKI pokory. Odpowiedz Link Zgłoś