Dodaj do ulubionych

Aquanet fotogaleria

05.07.05, 18:26

...od lewej : hasz0 , eva8a (primo voto – krzys52) , wikul ...

www.spiegel.de/img/0,1020,489415,00.jpg

---------------------------------------
pieprzone cywile

Obserwuj wątek
    • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:31
      Bardzo utrafiony portret, a szczegolnie te rogi. Tylko ze Krzys jako Ewa to
      troche przesada.
    • enemy-at-the-gate Re: Aquanet fotogaleria - szOk w drodze do pracy.. 05.07.05, 18:42
      forumowy szOk w drodze do pracy..

www.spiegel.de/img/0,1020,488137,00.jpg
      • sz0k ładnie uchwycone, chociaż lewy profil mam lepszy 05.07.05, 18:45
        Tutaj abprall z kolegami
        ggle.free.fr/discretos/piscine-gays.jpg
        • sz0k patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 19:42
          Tutaj uchwycona w lesie
          yetta.pcpoint.pl/onas/pliki/gruba01.jpg
          • ewa8a Re: patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 19:46
            Cos ci się pomyliło. Patience wygląda inaczej.

www.howardgoodall.co.uk/PATIENCE%20DUO.JPG

--------------------------------------------
            subtelna, normalna jednostka biologiczna
            ewa8a
          • patience Re: patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 19:47
            Dziekuje. Zawsze chcialam przytyc, a ta rusalka wyglada na zadowolona z zyciabig_grin
          • wikul Re: patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 21:07
            sz0k napisał:

> Tutaj uchwycona w lesie
            > yetta.pcpoint.pl/onas/pliki/gruba01.jpg

Bardzo trafiony obrazek, zwłaszcza ten zadowolony z siebie usmiech .
    • t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:48
      Patience z mężem: www.howardgoodall.co.uk/PATIENCE%20DUO.JPG ;-DDD
      • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:52
        Nie podoba mi sie. Za krotkie spodnie.
        big_grin
        • t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:00
          Ale buty fajne! big_grin
          • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:09
            Eeee tam, trumniaki. Moj maz powinien miec wyglad bardziej wyjsciowy, a poza tym
            Chaplin mial wasik. Na razie najbardziej mi sie podoba melonik. Zawsze
            zazdroscilam facetom mozliwosci wykonywania gestu ktory sie nazywa "uchylenie
            kapelusza". Uwazam ze przypisanie tego gestu wylacznie mezczyznom to machoizm.
            • t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:58
              A ja zazdroszczę paniom, że mogą upuścić torbę, złamać obcas itp. wink
    • t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:58
      Ewa8a: www.shane.setia.bielsko.pl/images/ewa8a.jpg
      Hi-Res: www.shane.setia.bielsko.pl/images/ewa25.jpg
      • t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:59
        Pomyłka, to te Hi-Res: www.shane.setia.bielsko.pl/images/ewa8.jpg
      • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:01
        Co się tak na mnie uparliście ?
        Podobne włosy, ale nogi mam ładniejsze.

ewa8a
        • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:12
          Oni w ten sposob cie prowokuja oraz ustalaja plec. Jak widac powyzej abprall tez
          ma ten problem. Nastepny etap to bedzie zaproszenie na czata oraz rzucone
          mimochodem stwierdzenie, ze mikrofon kosztuje 20 zlotych, a web cam niewiele wiecej.
          • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:17
            > > Oni w ten sposob cie prowokuja oraz ustalaja plec. Jak widac powyzej
            abprall tez ma ten problem.

Myślisz, że zakiełkowało w nim ziarno niepokoju ? Jakoś martin. aero nie miał
            wątpliwości.
            ewa8a
            • owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:27
              ewa8a napisała:

> > > Oni w ten sposob cie prowokuja oraz ustalaja plec. Jak widac powyze
              > j
              > abprall tez ma ten problem.
              >
              > Myślisz, że zakiełkowało w nim ziarno niepokoju ? Jakoś martin. aero nie miał
              > wątpliwości.
              > --------------------------------------------
              > subtelna, normalna jednostka biologiczna
              > ewa8a

A martin.aero co uważał? hehehe i Abprall nawet zwątpił, mianujac Ciebie
              Krzysiem. A może Ewo przeszłaś na ciemną strone mocy, czy jak to tam się mówi
              i stałaś się Krzysiem, co?

czarna_owca
              • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:31
                Krzyś niebawem wróci z urlopu i rozwieje Abpralla wątpliwości, ja wyślę mu
                fotografię. Z resztą, gdzie mi tam do Krzysia ?

ewa8a
                • owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:40
                  ewa8a napisała:

> Krzyś niebawem wróci z urlopu i rozwieje Abpralla wątpliwości, ja wyślę mu
                  > fotografię. Z resztą, gdzie mi tam do Krzysia ?
                  >
                  > ewa8a

skąd ta nagła zmiana w Abprallu? Ewo, a z foto, to może najpierw zapytaj czy
                  chce smile) - Krzysiowi na pewno teraz sie czka, przeszkadzamy mu tylko w urlopie wink

czarna_owca
                  • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:44
                    > skąd ta nagła zmiana w Abprallu? Ewo, a z foto, to może najpierw zapytaj czy
                    > chce smile) - Krzysiowi na pewno teraz sie czka, przeszkadzamy mu tylko w urlopie
                    > wink

Mowie wam, ze to nie zadna zmiana tylko nastepny etap. Na poziomie
                    konwersacyjnym wystarczy plec umowna, ale na etapach nastepnych potrzebna jest
                    wieksza pewnosc. Moim zdaniem po glowie abpralla chodza swinskie mysli, nie
                    wykluczam, ze pod wplywem towarzystwa tego swintucha martina.
                    • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:48
                      Marin nie jest żadnym świntuchem. To subtelny, romantyczny facet.

ewa8a
                      • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:01
                        > Marin nie jest żadnym świntuchem. To subtelny, romantyczny facet.

No ale abprall jest swintuch. Wzbudzil sie westchnieniami Martina i rozwinal
                        praktyczna dzialalnosc majaca na celu wyjasnienie dreczacych go watpliwosci. A
                        Martin wcale nie jest takie niewiniatko. Moge sie zalozyc, ze uznal, ze
                        dzialania Abpralla wzbudzaja jego wyobraznie i sa korzystne dla podniesienia
                        ogolnego stanu romantyzmu. Raczej wiec nie nalezy sie spodziewac, zeby Martin
                        poradzil Abprallowi pohamowanie ciekawosci. W tym sensie on tez jest swintuch.
                        • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:07
                          Absolutnie się nie zgadzam , co do tego, że Martin jest świntuchem. Taki
                          romantyk ? W życiu ...
                          Czy świntuch mógłby napisać taki subtelny pean na cześć ręcznika ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25775550&a=25775550

Przecież to sama słodycz....

ewa8a
                          • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:11
                            hehe twoj plazowy komentarz do peanu jest gieniaaalny. A jesli chodzi o druga
                            strone ksiezyca, czyli Martina, to mysle, ze by sie nie kumplowal z abprallem,
                            gdyby sam nie swintuszyl skrycie.
                            • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:14
                              O to kumplowanie można zapytać Abpralla, ale on chyba teraz jest w porcie.

ewa8a
                    • owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:52
                      patience napisała:

> > skąd ta nagła zmiana w Abprallu? Ewo, a z foto, to może najpierw zapytaj
                      > czy
                      > > chce smile) - Krzysiowi na pewno teraz sie czka, przeszkadzamy mu tylko w ur
                      > lopie
                      > > wink
                      >
                      > Mowie wam, ze to nie zadna zmiana tylko nastepny etap. Na poziomie
                      > konwersacyjnym wystarczy plec umowna, ale na etapach nastepnych potrzebna jest
                      > wieksza pewnosc. Moim zdaniem po glowie abpralla chodza swinskie mysli, nie
                      > wykluczam, ze pod wplywem towarzystwa tego swintucha martina.

Jednym słowem pan abprall ma chrapkę na babkęsmile, a w towarzystwie martina
                      nabrał tylko odwagi wink)) Patience, a ile przewiduje się etapów, hę? webcam to 3
                      etap, tak? big_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                      • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:56
                        Tak Owieczko, on ma jakieś chrapki, ale dopiero po 21.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25978686
                        ewa8a
                        • owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:00
                          ewa8a napisała:

> Tak Owieczko, on ma jakieś chrapki, ale dopiero po 21.
                          >
                          >
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25978686
                          > ewa8a

to zaraz sobie pójdzie, bo u mnie na zegrze 20 wink, ale pewno szybko wróci, aby
                          puścić Tobie mjuzik na dobranoc smile

czarna_owca
                      • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:07
                        Drugi etap to raczej audio, co jest dodatkowym sprawdzianem. Gdyby ewa
                        przemowila milym, wibrujacym barytonem, to abprall by wtedy mogl sie szybko
                        rozlaczyc, otrzepac z wrazenia i wrocic na forum jakby nigdy nic. Aczkolwiek nie
                        wiem jakie sa obyczaje u zolnierstwa, byc moze oni lubia ataki fontalne zamiast
                        z przyczajki?

big_grinD
                        • ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:10
                          > Drugi etap to raczej audio, co jest dodatkowym sprawdzianem. Gdyby ewa
                          > przemowila milym, wibrujacym barytonem,

Ha, ha Patience, już widzę jego minę ...

ewa8a
                      • sz0k owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:11
                        www.aperfectworld.org/cartoons/slimming.png
                        • patience Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:16
                          Szoku, nie zazdrosc abprallowi. Mysle, ze twoje fotograficzne ogloszenie
                          matrymonialne, tj. jakiej kobiety szukasz na mila, niekrepujaca przygode
                          wakacyjna, tez moga znalezc oddzwiek, jesli bedziesz wystarczajaco uparty.
                          • ewa8a Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:19
                            217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg

ewa8a
                            • patience Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:22
                              > 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg

Wlasnie. Tak sie zszokowal wlasna odwaga przy produkcji tego ogloszenia, ze mu
                              na nika przeszlo.

big_grinbig_grin
                              • ewa8a Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:24
                                Całkiem przystojny z niego facet i dość młody, będzie miał wzięcie.

ewa8a
                                • owca_czarna Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:29
                                  ewa8a napisała:

> Całkiem przystojny z niego facet i dość młody, będzie miał wzięcie.
                                  >
                                  > ewa8a

e tam, Ewka, nie będzie miał bo jest nieśmiały smile

czarna_owca
                                  • ewa8a Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:35
                                    Nie każda kobieta lubi macho. Nieśmiały ma swój niepowtarzalny urok.

ewa8a
                            • sz0k żal mi was... taka despera, że już w ogłoszeniach 05.07.05, 20:24
                              matrymonialnych szukacie okazji na "mila, niekrepujaca przygode wakacyjna"...
                              Spiknijcie wy sie może z marianna to sie z wami podzieli.
                              • ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:28
                                Niczego nie szukamy. Twoj anons znalazłam zupełnie przypadkiem. Urzekła mnie
                                fotografia i dlatego przeczytałam.

ewa8a
                                • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:36
                                  Ewuniu nie tłumacz się naprawde, nie ma się czego wstydzić. Tylko pamiętaj
                                  następnym razem jak będziesz wyrywać amatorów "wakacyjnych, niezobowiązujących
                                  igraszek" żeby przed tym 8 w nicku postawić 1, bedziesz miała większe szanse.

PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy.
                                  • ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:40
                                    > PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy.

Na pewno jeszcze bardziej ci do twarzy. Wygladasz mi na takiego, co śpiewa
                                    serenady, przynosi roże, dzwoni czasami w środku nocy, gdy czuje się samotny.
                                    Eh... szkoda, ze jestem zajęta.

ewa8a
                                    • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:48
                                      > Eh... szkoda, ze jestem zajęta.

Ufffff, dobrze, że jesteś zajęta smile))
                                      Pozdrów męża, wyglądacie na naprawde happy couple
                                      www.peoplewhomatter.org/articles/2000_12/uglycouple.jpg
                                      • ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:57
                                        Zmartwiłeś mnie tym uffff, miałam cichą nadzieję, ze moze jednak. Jestem
                                        niepocieszona.

ewa8a
                                        • owca_czarna Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:01
                                          ewa8a napisała:

> Zmartwiłeś mnie tym uffff, miałam cichą nadzieję, ze moze jednak. Jestem
                                          > niepocieszona.
                                          >
                                          > ewa8a

przyznaj się, chcesz wzbudzić zazdrość abpralla smile

czarna_owca
                                          • ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:05
                                            Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze nie mam
                                            tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację.

ewa8a
                                            • owca_czarna Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:09
                                              ewa8a napisała:

> Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze nie mam
                                              >
                                              > tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację.
                                              >
                                              > ewa8a

smaczności, ja o tej porze nie jem, i tak grubo wyglądam w wełnie smile)

czarna_owca
                                    • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:04
                                      > > PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy.
                                      >
                                      > Na pewno jeszcze bardziej ci do twarzy. Wygladasz mi na takiego, co śpiewa
                                      > serenady, przynosi roże, dzwoni czasami w środku nocy, gdy czuje się samotny.

Teraz wyglądam tak:
                                      www.aseclub.net/gallery/albums/album52/Al_Bundy.jpg
                                      to jak za młodu długie hairy nosiłem:
                                      www.metallicamp.de/extras/fans/albundy.jpg
                                      NO MA'AM !!!

smile))
                                      • owca_czarna Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:08
                                        sz0k napisał:

> > > PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy.
                                        > >
                                        > > Na pewno jeszcze bardziej ci do twarzy. Wygladasz mi na takiego, co śpiew
                                        > a
                                        > > serenady, przynosi roże, dzwoni czasami w środku nocy, gdy czuje się samo
                                        > tny.
                                        >
                                        > Teraz wyglądam tak:
                                        > www.aseclub.net/gallery/albums/album52/Al_Bundy.jpg
                                        > to jak za młodu długie hairy nosiłem:
                                        > www.metallicamp.de/extras/fans/albundy.jpg
                                        > NO MA'AM !!!
                                        >
                                        > smile))

wiedziłam, że Ciebie znam! Czułam to przez skórę, dlatego tak przycupnęłam w tym
                                        wątku smile >dekonspiracja - dawaj autografsmile

czarna_owca
                                        • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:21
                                          > wiedziłam, że Ciebie znam! Czułam to przez skórę, dlatego tak przycupnęłam w
                                          ty
                                          > m
                                          > wątku smile >dekonspiracja - dawaj autografsmile

Jak tylko będe miał za co kupić długopis...
                                          www.nada.kth.se/~cello/bilder/bundy.gif
                                          No i oczywiście jeśli najpierw...
                                          www.hawt.net/content/images/c40b2fd43fb633024dad356fd139c76d.jpg
                                          • patience To ostatnie jest nie do konca zrozumiale 05.07.05, 21:39
                                            Chcesz walczyc przeciwko korporacjom jako przywodca wspanialy damskiego zwiazku
                                            o wolnosc i demokracje?
                                            • sz0k Follow the white arrow n/t 05.07.05, 21:41
                                          • patience Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:51
                                            Nie musisz sie tak samoponizacwink
                                            • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:05
                                              No prosze, dla jaśnie pani arystokratki uczciwy shoe salesman, ciężko harujący
                                              na swoją, natychmiast rozgrabianą przez domowników, nierobów pensję to
                                              poniżające jest.

A DO GARÓW! Chociaż namiastki ciężkiej pracy zaznać! Obżerać się nieustannie
                                              siedząc przed kompem i tyć ponad jakiekolwiek ludzkie pojmowanie to każdy
                                              potrafi.
                                              No i nie zapominaj:
                                              www.hawt.net/content/images/c40b2fd43fb633024dad356fd139c76d.jpg
                                              • patience Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:08
                                                zgadza sie, sexizm is a handicap. Dlatego kobiety wynalazly walek do ciasta.
                                                • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:42
                                                  > Dlatego kobiety wynalazly walek do ciasta.

Warto wiedzieć, że wogóle coś wynalazły i to jeszcze od razu tak niezmiernie
                                                  ważnego smile))
                                                  Żeby jeszcze umiały go właściwie używać...
                                                  • patience Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:46
                                                    Umiemy wszystkie i to po mistrzowsku, zapewniam cie. Ale nie chcemy sie znecac
                                                    nad wami ze szczegolnym okrucienstwembig_grin
                                                  • sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:53
                                                    > Ale nie chcemy sie znecac
                                                    > nad wami ze szczegolnym okrucienstwembig_grin

No właśnie to utwierdza mnie w przekonaniu, że nie umiecie lub po prostu nie
                                                    wiecie do czego służy smile)
                        • ewa8a Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:16
                          Szok, ty chyba jesteś miłośnikiem rubensowskich kształtów. Wszystkie kobiety
                          postrzegasz tak tendencyjnie.

ewa8a
                          • owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:25
                            ewa8a napisała:

> Szok, ty chyba jesteś miłośnikiem rubensowskich kształtów. Wszystkie kobiety
                            > postrzegasz tak tendencyjnie.
                            >
                            > ewa8a

Ewo, może wychodzi z załaożenia, ze kochanego ciała nigdy dosyć.

czarna_owca
                            • patience Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:28
                              Kazda potwora znajdzie swego amatora... Szok rowniez. Wzbudzil sie watkiem
                              abpralla i sukcesami martina, ale sie za to zle zabral. Powinien uprawiac mniej
                              nachalna propagande. Kobiety na ogol nie przepadaja za desperatami.
                              • owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:31
                                patience napisała:

> Kazda potwora znajdzie swego amatora... Szok rowniez. Wzbudzil sie watkiem
                                > abpralla i sukcesami martina, ale sie za to zle zabral. Powinien uprawiac mniej
                                > nachalna propagande. Kobiety na ogol nie przepadaja za desperatami.

oderwano mnie od kompa, miałam telefon : "O przepraszam pomyłka" - pewnie ktoś
                                mnie sprawdzał big_grin - etap II big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca

czarna_owca
                            • ewa8a Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:31
                              No popatrz, jaki miłośnik kobiet z nadwagą, a na fotografii wygląda tak
                              niewinnie.

217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg

Prawda, że uroczy ?
                              ewa8a
                              • owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:36
                                ewa8a napisała:

> No popatrz, jaki miłośnik kobiet z nadwagą, a na fotografii wygląda tak
                                > niewinnie.
                                >
                                > 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg
                                >
                                > Prawda, że uroczy ?
                                > ewa8a

ale ta jego chorobliwa nieśmiałość; szuka kobiety, kótra wprowadziałaby go ... a
                                one same lubią być wprowadzane big_grin

czarna_owca
                                • ewa8a Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:42
                                  Może Marianna ?

ewa8a
                                  • owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:43
                                    ewa8a napisała:

> Może Marianna ?
                                    >
                                    > ewa8a

to trzeba się zapytać 0700 ... smile)

czarna-owca
                            • sz0k Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:31
                              > Ewo, może wychodzi z załaożenia, ze kochanego ciała nigdy dosyć.

No, no, no, nie pochlebiajcie sobie smile))
                              • owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:34
                                sz0k napisał:

> > Ewo, może wychodzi z załaożenia, ze kochanego ciała nigdy dosyć.
                                >
                                > No, no, no, nie pochlebiajcie sobie smile))

no trzeba się jakoś podbudować, nie wink.

czarna_owca
            • patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:29
              > Myślisz, że zakiełkowało w nim ziarno niepokoju ? Jakoś martin. aero nie miał
              > wątpliwości.

Pewnosc konwersacyjna to nie to samo co pewnosc hm... bardziej zaawansowana.
              Poznaj grzesznika po jego objawachbig_grin
    • pacyniarz Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:07
      W zaciszu kącika w ktorym stoi komputer mozemy wypisywac rozne rzekome i przewrotne prawdy:

> Dziekuje. Zawsze chcialam przytyc, a ta rusalka wyglada na zadowolona z >zyciabig_grin

A jakze. Czyt. Ach jaka mam i zawsze mialam super figure. smile
      Ale dla porzadku dodajmy, ze tutaj jest jeszcze troche owijania w bawelne.

>Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze nie mam
      >tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację.

Jasna sprawa, ze nie mam. Jakzeby inaczej?? smile)

>Podobne włosy, ale nogi mam ładniejsze

No tutaj to juz prosto z mostu. smile

>smaczności, ja o tej porze nie jem, i tak grubo wyglądam w wełnie smile)

No jasne - Owieczka na diecie. smile

>> No, no, no, nie pochlebiajcie sobie smile))

>no trzeba się jakoś podbudować, nie wink.

Nieszczere to podbudowywanie. Bo i nie ma powodu zeby sie podbudowywac, prawda?. smile

Ojj dziewczyny, dziewczyny...
      • owca_czarna Re: Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:36
        pacyniarz napisał:

> W zaciszu kącika w ktorym stoi komputer mozemy wypisywac rozne rzekome i przewr
        > otne prawdy:
        >
        > > Dziekuje. Zawsze chcialam przytyc, a ta rusalka wyglada na zadowolona z
        > >zyciabig_grin
        >
        > A jakze. Czyt. Ach jaka mam i zawsze mialam super figure. smile
        > Ale dla porzadku dodajmy, ze tutaj jest jeszcze troche owijania w bawelne.
        >
        >
        > >Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze ni
        > e mam
        > >tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację
        > .
        >
        >
        > Jasna sprawa, ze nie mam. Jakzeby inaczej?? smile)
        >
        >
        > >Podobne włosy, ale nogi mam ładniejsze
        >
        > No tutaj to juz prosto z mostu. smile
        >
        >
        > >smaczności, ja o tej porze nie jem, i tak grubo wyglądam w wełnie smile)
        >
        >
        > No jasne - Owieczka na diecie. smile
        >
        >
        >
        > >> No, no, no, nie pochlebiajcie sobie smile))
        >
        > >no trzeba się jakoś podbudować, nie wink.
        >
        >
        > Nieszczere to podbudowywanie. Bo i nie ma powodu zeby sie podbudowywac, prawda?
        > . smile
        >
        >
        > Ojj dziewczyny, dziewczyny...
        >
        >
        Ojj Pacyniarzu smile))

Dawno tak nie śmiałam się do monitaru, jak podczas czytania twego postu. Jak to
        'płcia' męska umie wszystko przeinaczyć smile)

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

• patience Re: Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:39
          on kontynuuje intryge zaczeta przez abpralla. Patrz co z calej tej dyskusji
          wylowil. Wymiary...wink
          • owca_czarna Re: Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:45
            patience napisała:

> on kontynuuje intryge zaczeta przez abpralla. Patrz co z calej tej dyskusji
            > wylowil. Wymiary...wink

No tak: Patience-laska ,Ewa moze jeść kolację, a mi co? - przyszło w wełnie
            łazic po forum smile)) Ech ten Pacynirz, nie mogł na co innego zwrócić uwagi.

czarna_owca
            • pacyniarz Oj Owca. 06.07.05, 09:28
              Ale byc moze, po ewentualnym ostrzyzeniu bedziesz calkiem ok. Futro nie ma znaczenia. Tylko ogolny trend w tym watku mnie zaciekawil.
              Syckie wylaszczone...
              • owca_czarna Re: Oj Owca. 06.07.05, 09:50
                pacyniarz napisał:

> Ale byc moze, po ewentualnym ostrzyzeniu bedziesz calkiem ok. Futro nie ma znac
                > zenia. Tylko ogolny trend w tym watku mnie zaciekawil.
                > Syckie wylaszczone...
                >

wnioski końcowe big_grin: kobiety piszą między wierszami, a mężczyźni bez problemów to
                rozszyfrowują big_grin

pozdrówki

czarna_owca
                • patience Re: Oj Owca. 06.07.05, 09:53
                  I nawzajem...abpralla rozszyfrowalysmy bez pudla.
                • pacyniarz A wlasnie, ze nie. 06.07.05, 10:03
                  Kobitki pisza tak zeby faceci zupelnie mimowolnie przyjeli do wiadomosci pewien okreslony przekaz. Takie pisanie podprogowe. Tylko, ze my nie mamy tego rozszyfrowywac. Tylko przyjac za pewnik.
                  I tak tez czynie. smile)
                  • owca_czarna Re: A wlasnie, ze nie. 06.07.05, 10:28
                    pacyniarz napisał:

> Kobitki pisza tak zeby faceci zupelnie mimowolnie przyjeli do wiadomosci pewien
                    > okreslony przekaz. Takie pisanie podprogowe. Tylko, ze my nie mamy tego rozszy
                    > frowywac. Tylko przyjac za pewnik.
                    > I tak tez czynie. smile)

Pacyniarzu, ale że każda kobitka sama siebie zaprezentowała, czyli wygląda to na
                    "autoreklamę podprogową". Taka reklama jest zabroniona, ale coż bodziec
                    podprogowy okazał się skuteczny. smile

czarna_owca
                    • pacyniarz Jestescie niezwykle skuteczne. 06.07.05, 10:39
                      Szczegolnie we trzy. Przy jednoczesnym, skoordynowanym ataku z kazdej strony mozna uwierzyc we wszystko.
                      Prawie. smile
    • stormy_weather owca_czarna ...jak zwykle uśmiechnięta.... 06.07.05, 10:03
      www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142_show.jpg
      www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142.jpg
      • owca_czarna Re: owca_czarna ...jak zwykle uśmiechnięta.... 06.07.05, 10:18
        stormy_weather napisał:

> www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142_show.jpg
        > www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142.jpg

stromy_weather za grosz podobieństwa, on nawet na baranka się nie nadaje smile)

czarna_owca
    • patience Cos dla sz0ka 06.07.05, 10:26
      www.artelatino.com/QuienFue/Rubens/rubens3.jpg

i te koniewink)
      • pacyniarz Bez przesady prosze. 06.07.05, 10:41
        One sa tylko milo zaokraglone.
        A nie tam grube zaraz.
        • patience Re: Bez przesady prosze. 06.07.05, 10:46
          Archetypiczny obrazek. Zylaste z miekkim, a do tego tancujace konie. Mysle ze
          Rubens to taki sam swintuch jak abprall.
          • pacyniarz Rall powinien sie ucieszyc z takiego porownania. 06.07.05, 11:10
            I pewnie sie cieszy.
            • patience Re: Rall powinien sie ucieszyc z takiego porownan 06.07.05, 11:15
              On sie moze cieszy, ale Martin mniej. Bo to jest podstepny atak na jego
              wizerunek postaci romantycznej oraz uduchowionej. Uwazam ze Martin piszac ode do
              recznika byl tak samo platonicznie uduchowiony jak Rubens malujacy ten obraz.
              • pacyniarz Wiesz... 06.07.05, 12:44
                Ten romantyzm od rzeczy bardziej konkretnych, jest raczej ciezko calkiem oddzielic, w naszym przypadku.
                • owca_czarna Re: Wiesz Pacyniarzu 06.07.05, 13:22
                  pacyniarz napisał:

> Ten romantyzm od rzeczy bardziej konkretnych, jest raczej ciezko calkiem oddzie
                  > lic, w naszym przypadku.

nasuwa mi się jeden wniosek: jesteście panowie do kitu skonstruowani smile)))))

czarna_owca
                  • pacyniarz Dobrze wiesz, ze jestesmy fajni, super i w ogole.. 06.07.05, 13:39
                    A Wy zyc bez nas nie mozecie. I to bez wzgledu na to czy wiecie juz, ze tzw. romantyzm sluzy nam jedynie do wciagniecia kobitki do wyra, czy tez nie. smile
                    • owca_czarna Re: Dobrze wiesz, ze jestesmy fajni, super i w og 06.07.05, 13:55
                      pacyniarz napisał:

> A Wy zyc bez nas nie mozecie. I to bez wzgledu na to czy wiecie juz, ze tzw. ro
                      > mantyzm sluzy nam jedynie do wciagniecia kobitki do wyra, czy tez nie. smile
                      >

hehehehehe no widzisz, w takim razie też nas ktoś źle skonstruował ... ale jak
                      to dobrze, że te złe konstrukcje tak lgną do siebie (pominając juz nawet
                      przyczyny lgnięcia), przynajmniej nudno nie jest w tym wyrze. hehehehehehehe tongue_out
                      smile)) big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinDDDDDDbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin::::::

czarna_owca
                      • pacyniarz Ano. :)) 06.07.05, 14:03
                        Juz my, zwierzaki, wiemy to najlepiej. Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                        (dzwiek zastepczy)
                        • owca_czarna Ale pomruk słyszem :))))) n/t 06.07.05, 14:10
                          pacyniarz napisał:

> Juz my, zwierzaki, wiemy to najlepiej. Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                          > (dzwiek zastepczy)
                          >
                          • pacyniarz Bo mruczem :) /nt 06.07.05, 14:12

• owca_czarna Re: Bo mruczem :) 06.07.05, 15:11
                              pacyniarz napisał:

>
                              >
                              Ktoś Ciebie za uchem drapie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin smile , pomrucz jeszcze trochę, a dobijemy do
                              100 smile),

czarna_owca 95
                              • pacyniarz Moze niech inne tez pomruczom? 06.07.05, 15:36
                                Zanim Aniela przyjdziem i setkem przystemplujem?
                                • drf mmmmmmmmmmmmruczenie 06.07.05, 15:41
                                  mmmmmmmmmmmile jest

©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru
                                  • owca_czarna Re: mmmmmmmmmmmmruczenie 06.07.05, 15:48
                                    drf napisał:

> mmmmmmmmmmmile jest
                                    >
                                    > ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru

to jeszcze troche i moja setka smile))) 98smile
                                    • owca_czarna Re: mmmmmmmmmmmmruczenie 99 moje 06.07.05, 15:52
                                      owca_czarna napisała:

> drf napisał:
                                      >
                                      > > mmmmmmmmmmmile jest
                                      > >
                                      > > ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru
                                      >
                                      > to jeszcze troche i moja setka smile))) 98smile
                                      • owca_czarna Re: mmmmmmmmmmmmruczenie 100 moja 06.07.05, 15:53
                                        owca_czarna napisała:

> owca_czarna napisała:
                                        >
                                        > > drf napisał:
                                        > >
                                        > > > mmmmmmmmmmmile jest
                                        > > >
                                        > > > ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru
                                        > >
                                        > > to jeszcze troche i moja setka smile))) 98smile
                                        >
                                        >

Dziękuję za pomruki smile))

czarna_owca
                                      • sz0k a nie bo moja 100 :DDD n/t 06.07.05, 15:53
                                        • sz0k a jednak too late :((( 06.07.05, 15:54
                                          Beee owca, beeee.
                                          • owca_czarna byłam po prostu lepsza:))) beeeeeeee :((( 06.07.05, 16:13
                                            sz0k napisał:

> Beee owca, beeee.

Nie wiedziałam, że się czaisz, Wygrałaaaam, wspomagana mruczeniem pacyniarza i
                                            drf smile)

czarna_owca
    • perlisty perla roztocza 07.07.05, 20:01
      www.voltahorse.pl/galeria/bialka/s/perlaroztocza.jpg

-----------------------------

5,5 w porywach 6
      • owca_czarna Re: perla roztocza 07.07.05, 20:05
        perlisty napisał:

> www.voltahorse.pl/galeria/bialka/s/perlaroztocza.jpg
        >
        >
        > -----------------------------
        >
        > 5,5 w porywach 6

Perlisty popatrz na wzrok Perły Roztoczasmile) jak u bazyliszka !!!!!!
        • perlisty Re: perla roztocza 07.07.05, 20:06
          dlatego trzeba ja krotko trzymac za uzde.

5,5 w porywach 6
          • pacyniarz A jak on temi kopytkamy pisze??? /nt 07.07.05, 20:54

• perlisty Re: A jak on temi kopytkamy pisze??? /nt 07.07.05, 20:56
              ano tak niegramotnie jak widac.

5,5 w porywach 6
              • pacyniarz Jusz wiem: dyktuje. /nt 07.07.05, 20:57

• owca_czarna Perła Roztocza ma sekretarkę? /nt :) 07.07.05, 20:58
                  pacyniarz napisał:

>
                  >
                  • pacyniarz Musi ma. :) 07.07.05, 21:09
                    Bezbledna, profesjonalna, mloda, piekna i tania sekretarke roztoczanska.
                    • perlisty Re: Musi ma. :) 07.07.05, 21:12
                      ludziska kochane ! czyscie wy kiedy u tapicera sekretarke widzieli ?

5,5 w porywach 6
                      • pacyniarz Jedyna na swiecie. /nt 07.07.05, 21:13

• owca_czarna szczęściarz z niego :)) . /nt 07.07.05, 21:15
                          pacyniarz napisał:

>
                          >
                          • pacyniarz Ha! /nt 07.07.05, 21:19

• sz0k perla chmielowa 07.07.05, 20:52
        www.perla.pl/www/produkty/img/prod_chmielowa.gif
        • owca_czarna Re: perla chmielowa 07.07.05, 20:57
          sz0k napisał:

> www.perla.pl/www/produkty/img/prod_chmielowa.gif

hehe dobrze, że chmielowa, a nie pochmielona, bo byłoby niezręcznie ogladać taką
          fotę smile

czarna_owca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka