abprall 05.07.05, 18:26 ...od lewej : hasz0 , eva8a (primo voto – krzys52) , wikul ... www.spiegel.de/img/0,1020,489415,00.jpg --------------------------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:31 Bardzo utrafiony portret, a szczegolnie te rogi. Tylko ze Krzys jako Ewa to troche przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: Aquanet fotogaleria - szOk w drodze do pracy.. 05.07.05, 18:42 forumowy szOk w drodze do pracy.. www.spiegel.de/img/0,1020,488137,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k ładnie uchwycone, chociaż lewy profil mam lepszy 05.07.05, 18:45 Tutaj abprall z kolegami ggle.free.fr/discretos/piscine-gays.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 19:42 Tutaj uchwycona w lesie yetta.pcpoint.pl/onas/pliki/gruba01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 19:46 Cos ci się pomyliło. Patience wygląda inaczej. www.howardgoodall.co.uk/PATIENCE%20DUO.JPG -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 19:47 Dziekuje. Zawsze chcialam przytyc, a ta rusalka wyglada na zadowolona z zycia Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: patience vel eksksiężniczka abpralla 05.07.05, 21:07 sz0k napisał: > Tutaj uchwycona w lesie > yetta.pcpoint.pl/onas/pliki/gruba01.jpg Bardzo trafiony obrazek, zwłaszcza ten zadowolony z siebie usmiech . Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:48 Patience z mężem: www.howardgoodall.co.uk/PATIENCE%20DUO.JPG ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:52 Nie podoba mi sie. Za krotkie spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:09 Eeee tam, trumniaki. Moj maz powinien miec wyglad bardziej wyjsciowy, a poza tym Chaplin mial wasik. Na razie najbardziej mi sie podoba melonik. Zawsze zazdroscilam facetom mozliwosci wykonywania gestu ktory sie nazywa "uchylenie kapelusza". Uwazam ze przypisanie tego gestu wylacznie mezczyznom to machoizm. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:58 A ja zazdroszczę paniom, że mogą upuścić torbę, złamać obcas itp. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:58 Ewa8a: www.shane.setia.bielsko.pl/images/ewa8a.jpg Hi-Res: www.shane.setia.bielsko.pl/images/ewa25.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 18:59 Pomyłka, to te Hi-Res: www.shane.setia.bielsko.pl/images/ewa8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:01 Co się tak na mnie uparliście ? Podobne włosy, ale nogi mam ładniejsze. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:12 Oni w ten sposob cie prowokuja oraz ustalaja plec. Jak widac powyzej abprall tez ma ten problem. Nastepny etap to bedzie zaproszenie na czata oraz rzucone mimochodem stwierdzenie, ze mikrofon kosztuje 20 zlotych, a web cam niewiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:17 > > Oni w ten sposob cie prowokuja oraz ustalaja plec. Jak widac powyzej abprall tez ma ten problem. Myślisz, że zakiełkowało w nim ziarno niepokoju ? Jakoś martin. aero nie miał wątpliwości. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:27 ewa8a napisała: > > > Oni w ten sposob cie prowokuja oraz ustalaja plec. Jak widac powyze > j > abprall tez ma ten problem. > > Myślisz, że zakiełkowało w nim ziarno niepokoju ? Jakoś martin. aero nie miał > wątpliwości. > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a A martin.aero co uważał? hehehe i Abprall nawet zwątpił, mianujac Ciebie Krzysiem. A może Ewo przeszłaś na ciemną strone mocy, czy jak to tam się mówi i stałaś się Krzysiem, co? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:31 Krzyś niebawem wróci z urlopu i rozwieje Abpralla wątpliwości, ja wyślę mu fotografię. Z resztą, gdzie mi tam do Krzysia ? -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:40 ewa8a napisała: > Krzyś niebawem wróci z urlopu i rozwieje Abpralla wątpliwości, ja wyślę mu > fotografię. Z resztą, gdzie mi tam do Krzysia ? > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a skąd ta nagła zmiana w Abprallu? Ewo, a z foto, to może najpierw zapytaj czy chce ) - Krzysiowi na pewno teraz sie czka, przeszkadzamy mu tylko w urlopie czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:44 > skąd ta nagła zmiana w Abprallu? Ewo, a z foto, to może najpierw zapytaj czy > chce ) - Krzysiowi na pewno teraz sie czka, przeszkadzamy mu tylko w urlopie > Mowie wam, ze to nie zadna zmiana tylko nastepny etap. Na poziomie konwersacyjnym wystarczy plec umowna, ale na etapach nastepnych potrzebna jest wieksza pewnosc. Moim zdaniem po glowie abpralla chodza swinskie mysli, nie wykluczam, ze pod wplywem towarzystwa tego swintucha martina. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:48 Marin nie jest żadnym świntuchem. To subtelny, romantyczny facet. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:01 > Marin nie jest żadnym świntuchem. To subtelny, romantyczny facet. No ale abprall jest swintuch. Wzbudzil sie westchnieniami Martina i rozwinal praktyczna dzialalnosc majaca na celu wyjasnienie dreczacych go watpliwosci. A Martin wcale nie jest takie niewiniatko. Moge sie zalozyc, ze uznal, ze dzialania Abpralla wzbudzaja jego wyobraznie i sa korzystne dla podniesienia ogolnego stanu romantyzmu. Raczej wiec nie nalezy sie spodziewac, zeby Martin poradzil Abprallowi pohamowanie ciekawosci. W tym sensie on tez jest swintuch. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:07 Absolutnie się nie zgadzam , co do tego, że Martin jest świntuchem. Taki romantyk ? W życiu ... Czy świntuch mógłby napisać taki subtelny pean na cześć ręcznika ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25775550&a=25775550 Przecież to sama słodycz.... -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:11 hehe twoj plazowy komentarz do peanu jest gieniaaalny. A jesli chodzi o druga strone ksiezyca, czyli Martina, to mysle, ze by sie nie kumplowal z abprallem, gdyby sam nie swintuszyl skrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:14 O to kumplowanie można zapytać Abpralla, ale on chyba teraz jest w porcie. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:52 patience napisała: > > skąd ta nagła zmiana w Abprallu? Ewo, a z foto, to może najpierw zapytaj > czy > > chce ) - Krzysiowi na pewno teraz sie czka, przeszkadzamy mu tylko w ur > lopie > > > > Mowie wam, ze to nie zadna zmiana tylko nastepny etap. Na poziomie > konwersacyjnym wystarczy plec umowna, ale na etapach nastepnych potrzebna jest > wieksza pewnosc. Moim zdaniem po glowie abpralla chodza swinskie mysli, nie > wykluczam, ze pod wplywem towarzystwa tego swintucha martina. Jednym słowem pan abprall ma chrapkę na babkę, a w towarzystwie martina nabrał tylko odwagi )) Patience, a ile przewiduje się etapów, hę? webcam to 3 etap, tak? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:56 Tak Owieczko, on ma jakieś chrapki, ale dopiero po 21. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25978686 -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:00 ewa8a napisała: > Tak Owieczko, on ma jakieś chrapki, ale dopiero po 21. > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25978686 > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a to zaraz sobie pójdzie, bo u mnie na zegrze 20 , ale pewno szybko wróci, aby puścić Tobie mjuzik na dobranoc czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:07 Drugi etap to raczej audio, co jest dodatkowym sprawdzianem. Gdyby ewa przemowila milym, wibrujacym barytonem, to abprall by wtedy mogl sie szybko rozlaczyc, otrzepac z wrazenia i wrocic na forum jakby nigdy nic. Aczkolwiek nie wiem jakie sa obyczaje u zolnierstwa, byc moze oni lubia ataki fontalne zamiast z przyczajki? D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 20:10 > Drugi etap to raczej audio, co jest dodatkowym sprawdzianem. Gdyby ewa > przemowila milym, wibrujacym barytonem, Ha, ha Patience, już widzę jego minę ... -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:11 www.aperfectworld.org/cartoons/slimming.png Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:16 Szoku, nie zazdrosc abprallowi. Mysle, ze twoje fotograficzne ogloszenie matrymonialne, tj. jakiej kobiety szukasz na mila, niekrepujaca przygode wakacyjna, tez moga znalezc oddzwiek, jesli bedziesz wystarczajaco uparty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:19 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:22 > 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg Wlasnie. Tak sie zszokowal wlasna odwaga przy produkcji tego ogloszenia, ze mu na nika przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:24 Całkiem przystojny z niego facet i dość młody, będzie miał wzięcie. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:29 ewa8a napisała: > Całkiem przystojny z niego facet i dość młody, będzie miał wzięcie. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a e tam, Ewka, nie będzie miał bo jest nieśmiały czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Mówisz o tym ogłoszeniu Patience ? 05.07.05, 20:35 Nie każda kobieta lubi macho. Nieśmiały ma swój niepowtarzalny urok. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k żal mi was... taka despera, że już w ogłoszeniach 05.07.05, 20:24 matrymonialnych szukacie okazji na "mila, niekrepujaca przygode wakacyjna"... Spiknijcie wy sie może z marianna to sie z wami podzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:28 Niczego nie szukamy. Twoj anons znalazłam zupełnie przypadkiem. Urzekła mnie fotografia i dlatego przeczytałam. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:36 Ewuniu nie tłumacz się naprawde, nie ma się czego wstydzić. Tylko pamiętaj następnym razem jak będziesz wyrywać amatorów "wakacyjnych, niezobowiązujących igraszek" żeby przed tym 8 w nicku postawić 1, bedziesz miała większe szanse. PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:40 > PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy. Na pewno jeszcze bardziej ci do twarzy. Wygladasz mi na takiego, co śpiewa serenady, przynosi roże, dzwoni czasami w środku nocy, gdy czuje się samotny. Eh... szkoda, ze jestem zajęta. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:48 > Eh... szkoda, ze jestem zajęta. Ufffff, dobrze, że jesteś zajęta )) Pozdrów męża, wyglądacie na naprawde happy couple www.peoplewhomatter.org/articles/2000_12/uglycouple.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 20:57 Zmartwiłeś mnie tym uffff, miałam cichą nadzieję, ze moze jednak. Jestem niepocieszona. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:01 ewa8a napisała: > Zmartwiłeś mnie tym uffff, miałam cichą nadzieję, ze moze jednak. Jestem > niepocieszona. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a przyznaj się, chcesz wzbudzić zazdrość abpralla czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:05 Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze nie mam tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:09 ewa8a napisała: > Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze nie mam > > tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a smaczności, ja o tej porze nie jem, i tak grubo wyglądam w wełnie ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:04 > > PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy. > > Na pewno jeszcze bardziej ci do twarzy. Wygladasz mi na takiego, co śpiewa > serenady, przynosi roże, dzwoni czasami w środku nocy, gdy czuje się samotny. Teraz wyglądam tak: www.aseclub.net/gallery/albums/album52/Al_Bundy.jpg to jak za młodu długie hairy nosiłem: www.metallicamp.de/extras/fans/albundy.jpg NO MA'AM !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:08 sz0k napisał: > > > PS. Zdjęcie jest przestarzałe, teraz zgoliłem wąsy. > > > > Na pewno jeszcze bardziej ci do twarzy. Wygladasz mi na takiego, co śpiew > a > > serenady, przynosi roże, dzwoni czasami w środku nocy, gdy czuje się samo > tny. > > Teraz wyglądam tak: > www.aseclub.net/gallery/albums/album52/Al_Bundy.jpg > to jak za młodu długie hairy nosiłem: > www.metallicamp.de/extras/fans/albundy.jpg > NO MA'AM !!! > > )) wiedziłam, że Ciebie znam! Czułam to przez skórę, dlatego tak przycupnęłam w tym wątku >dekonspiracja - dawaj autograf czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:21 > wiedziłam, że Ciebie znam! Czułam to przez skórę, dlatego tak przycupnęłam w ty > m > wątku >dekonspiracja - dawaj autograf Jak tylko będe miał za co kupić długopis... www.nada.kth.se/~cello/bilder/bundy.gif No i oczywiście jeśli najpierw... www.hawt.net/content/images/c40b2fd43fb633024dad356fd139c76d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patience To ostatnie jest nie do konca zrozumiale 05.07.05, 21:39 Chcesz walczyc przeciwko korporacjom jako przywodca wspanialy damskiego zwiazku o wolnosc i demokracje? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 21:51 Nie musisz sie tak samoponizac Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:05 No prosze, dla jaśnie pani arystokratki uczciwy shoe salesman, ciężko harujący na swoją, natychmiast rozgrabianą przez domowników, nierobów pensję to poniżające jest. A DO GARÓW! Chociaż namiastki ciężkiej pracy zaznać! Obżerać się nieustannie siedząc przed kompem i tyć ponad jakiekolwiek ludzkie pojmowanie to każdy potrafi. No i nie zapominaj: www.hawt.net/content/images/c40b2fd43fb633024dad356fd139c76d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:08 zgadza sie, sexizm is a handicap. Dlatego kobiety wynalazly walek do ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:42 > Dlatego kobiety wynalazly walek do ciasta. Warto wiedzieć, że wogóle coś wynalazły i to jeszcze od razu tak niezmiernie ważnego )) Żeby jeszcze umiały go właściwie używać... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:46 Umiemy wszystkie i to po mistrzowsku, zapewniam cie. Ale nie chcemy sie znecac nad wami ze szczegolnym okrucienstwem Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: żal mi was... taka despera, że już w ogłoszen 05.07.05, 22:53 > Ale nie chcemy sie znecac > nad wami ze szczegolnym okrucienstwem No właśnie to utwierdza mnie w przekonaniu, że nie umiecie lub po prostu nie wiecie do czego służy ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:16 Szok, ty chyba jesteś miłośnikiem rubensowskich kształtów. Wszystkie kobiety postrzegasz tak tendencyjnie. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:25 ewa8a napisała: > Szok, ty chyba jesteś miłośnikiem rubensowskich kształtów. Wszystkie kobiety > postrzegasz tak tendencyjnie. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a Ewo, może wychodzi z załaożenia, ze kochanego ciała nigdy dosyć. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:28 Kazda potwora znajdzie swego amatora... Szok rowniez. Wzbudzil sie watkiem abpralla i sukcesami martina, ale sie za to zle zabral. Powinien uprawiac mniej nachalna propagande. Kobiety na ogol nie przepadaja za desperatami. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:31 patience napisała: > Kazda potwora znajdzie swego amatora... Szok rowniez. Wzbudzil sie watkiem > abpralla i sukcesami martina, ale sie za to zle zabral. Powinien uprawiac mniej > nachalna propagande. Kobiety na ogol nie przepadaja za desperatami. oderwano mnie od kompa, miałam telefon : "O przepraszam pomyłka" - pewnie ktoś mnie sprawdzał - etap II czarna_owca czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:31 No popatrz, jaki miłośnik kobiet z nadwagą, a na fotografii wygląda tak niewinnie. 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg Prawda, że uroczy ? -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:36 ewa8a napisała: > No popatrz, jaki miłośnik kobiet z nadwagą, a na fotografii wygląda tak > niewinnie. > > 217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg > > Prawda, że uroczy ? > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a ale ta jego chorobliwa nieśmiałość; szuka kobiety, kótra wprowadziałaby go ... a one same lubią być wprowadzane czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:42 Może Marianna ? -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:43 ewa8a napisała: > Może Marianna ? > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a to trzeba się zapytać 0700 ... ) czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:31 > Ewo, może wychodzi z załaożenia, ze kochanego ciała nigdy dosyć. No, no, no, nie pochlebiajcie sobie )) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owco tylko pamiętaj 05.07.05, 20:34 sz0k napisał: > > Ewo, może wychodzi z załaożenia, ze kochanego ciała nigdy dosyć. > > No, no, no, nie pochlebiajcie sobie )) no trzeba się jakoś podbudować, nie . czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aquanet fotogaleria 05.07.05, 19:29 > Myślisz, że zakiełkowało w nim ziarno niepokoju ? Jakoś martin. aero nie miał > wątpliwości. Pewnosc konwersacyjna to nie to samo co pewnosc hm... bardziej zaawansowana. Poznaj grzesznika po jego objawach Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:07 W zaciszu kącika w ktorym stoi komputer mozemy wypisywac rozne rzekome i przewrotne prawdy: > Dziekuje. Zawsze chcialam przytyc, a ta rusalka wyglada na zadowolona z >zycia A jakze. Czyt. Ach jaka mam i zawsze mialam super figure. Ale dla porzadku dodajmy, ze tutaj jest jeszcze troche owijania w bawelne. >Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze nie mam >tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację. Jasna sprawa, ze nie mam. Jakzeby inaczej?? ) >Podobne włosy, ale nogi mam ładniejsze No tutaj to juz prosto z mostu. >smaczności, ja o tej porze nie jem, i tak grubo wyglądam w wełnie ) No jasne - Owieczka na diecie. >> No, no, no, nie pochlebiajcie sobie )) >no trzeba się jakoś podbudować, nie . Nieszczere to podbudowywanie. Bo i nie ma powodu zeby sie podbudowywac, prawda?. Ojj dziewczyny, dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:36 pacyniarz napisał: > W zaciszu kącika w ktorym stoi komputer mozemy wypisywac rozne rzekome i przewr > otne prawdy: > > > Dziekuje. Zawsze chcialam przytyc, a ta rusalka wyglada na zadowolona z > >zycia > > A jakze. Czyt. Ach jaka mam i zawsze mialam super figure. > Ale dla porzadku dodajmy, ze tutaj jest jeszcze troche owijania w bawelne. > > > >Jak mam wzbudzić, gdy zostałam odtrącona ? Szok wyczuwa intuicyjnie, ze ni > e mam > >tych wymaganych przez niego kilogramów. Idę zatem zjeść kaloryczną kolację > . > > > Jasna sprawa, ze nie mam. Jakzeby inaczej?? ) > > > >Podobne włosy, ale nogi mam ładniejsze > > No tutaj to juz prosto z mostu. > > > >smaczności, ja o tej porze nie jem, i tak grubo wyglądam w wełnie ) > > > No jasne - Owieczka na diecie. > > > > >> No, no, no, nie pochlebiajcie sobie )) > > >no trzeba się jakoś podbudować, nie . > > > Nieszczere to podbudowywanie. Bo i nie ma powodu zeby sie podbudowywac, prawda? > . > > > Ojj dziewczyny, dziewczyny... > > Ojj Pacyniarzu )) Dawno tak nie śmiałam się do monitaru, jak podczas czytania twego postu. Jak to 'płcia' męska umie wszystko przeinaczyć ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:39 on kontynuuje intryge zaczeta przez abpralla. Patrz co z calej tej dyskusji wylowil. Wymiary... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Internet to wspaniale medium. 06.07.05, 00:45 patience napisała: > on kontynuuje intryge zaczeta przez abpralla. Patrz co z calej tej dyskusji > wylowil. Wymiary... No tak: Patience-laska ,Ewa moze jeść kolację, a mi co? - przyszło w wełnie łazic po forum )) Ech ten Pacynirz, nie mogł na co innego zwrócić uwagi. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Oj Owca. 06.07.05, 09:28 Ale byc moze, po ewentualnym ostrzyzeniu bedziesz calkiem ok. Futro nie ma znaczenia. Tylko ogolny trend w tym watku mnie zaciekawil. Syckie wylaszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Oj Owca. 06.07.05, 09:50 pacyniarz napisał: > Ale byc moze, po ewentualnym ostrzyzeniu bedziesz calkiem ok. Futro nie ma znac > zenia. Tylko ogolny trend w tym watku mnie zaciekawil. > Syckie wylaszczone... > wnioski końcowe : kobiety piszą między wierszami, a mężczyźni bez problemów to rozszyfrowują pozdrówki czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Oj Owca. 06.07.05, 09:53 I nawzajem...abpralla rozszyfrowalysmy bez pudla. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz A wlasnie, ze nie. 06.07.05, 10:03 Kobitki pisza tak zeby faceci zupelnie mimowolnie przyjeli do wiadomosci pewien okreslony przekaz. Takie pisanie podprogowe. Tylko, ze my nie mamy tego rozszyfrowywac. Tylko przyjac za pewnik. I tak tez czynie. ) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: A wlasnie, ze nie. 06.07.05, 10:28 pacyniarz napisał: > Kobitki pisza tak zeby faceci zupelnie mimowolnie przyjeli do wiadomosci pewien > okreslony przekaz. Takie pisanie podprogowe. Tylko, ze my nie mamy tego rozszy > frowywac. Tylko przyjac za pewnik. > I tak tez czynie. ) Pacyniarzu, ale że każda kobitka sama siebie zaprezentowała, czyli wygląda to na "autoreklamę podprogową". Taka reklama jest zabroniona, ale coż bodziec podprogowy okazał się skuteczny. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Jestescie niezwykle skuteczne. 06.07.05, 10:39 Szczegolnie we trzy. Przy jednoczesnym, skoordynowanym ataku z kazdej strony mozna uwierzyc we wszystko. Prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather owca_czarna ...jak zwykle uśmiechnięta.... 06.07.05, 10:03 www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142_show.jpg www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owca_czarna ...jak zwykle uśmiechnięta.... 06.07.05, 10:18 stormy_weather napisał: > www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142_show.jpg > www.partykel.de/data/modules/pics/pics/28142.jpg stromy_weather za grosz podobieństwa, on nawet na baranka się nie nadaje ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Cos dla sz0ka 06.07.05, 10:26 www.artelatino.com/QuienFue/Rubens/rubens3.jpg i te konie) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Bez przesady prosze. 06.07.05, 10:41 One sa tylko milo zaokraglone. A nie tam grube zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Bez przesady prosze. 06.07.05, 10:46 Archetypiczny obrazek. Zylaste z miekkim, a do tego tancujace konie. Mysle ze Rubens to taki sam swintuch jak abprall. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Rall powinien sie ucieszyc z takiego porownania. 06.07.05, 11:10 I pewnie sie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Rall powinien sie ucieszyc z takiego porownan 06.07.05, 11:15 On sie moze cieszy, ale Martin mniej. Bo to jest podstepny atak na jego wizerunek postaci romantycznej oraz uduchowionej. Uwazam ze Martin piszac ode do recznika byl tak samo platonicznie uduchowiony jak Rubens malujacy ten obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Wiesz... 06.07.05, 12:44 Ten romantyzm od rzeczy bardziej konkretnych, jest raczej ciezko calkiem oddzielic, w naszym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Wiesz Pacyniarzu 06.07.05, 13:22 pacyniarz napisał: > Ten romantyzm od rzeczy bardziej konkretnych, jest raczej ciezko calkiem oddzie > lic, w naszym przypadku. nasuwa mi się jeden wniosek: jesteście panowie do kitu skonstruowani ))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Dobrze wiesz, ze jestesmy fajni, super i w ogole.. 06.07.05, 13:39 A Wy zyc bez nas nie mozecie. I to bez wzgledu na to czy wiecie juz, ze tzw. romantyzm sluzy nam jedynie do wciagniecia kobitki do wyra, czy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dobrze wiesz, ze jestesmy fajni, super i w og 06.07.05, 13:55 pacyniarz napisał: > A Wy zyc bez nas nie mozecie. I to bez wzgledu na to czy wiecie juz, ze tzw. ro > mantyzm sluzy nam jedynie do wciagniecia kobitki do wyra, czy tez nie. > hehehehehe no widzisz, w takim razie też nas ktoś źle skonstruował ... ale jak to dobrze, że te złe konstrukcje tak lgną do siebie (pominając juz nawet przyczyny lgnięcia), przynajmniej nudno nie jest w tym wyrze. hehehehehehehe )) DDDDDD:::::: czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Ano. :)) 06.07.05, 14:03 Juz my, zwierzaki, wiemy to najlepiej. Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr (dzwiek zastepczy) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Ale pomruk słyszem :))))) n/t 06.07.05, 14:10 pacyniarz napisał: > Juz my, zwierzaki, wiemy to najlepiej. Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr > (dzwiek zastepczy) > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Bo mruczem :) 06.07.05, 15:11 pacyniarz napisał: > > Ktoś Ciebie za uchem drapie , pomrucz jeszcze trochę, a dobijemy do 100 ), czarna_owca 95 Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Moze niech inne tez pomruczom? 06.07.05, 15:36 Zanim Aniela przyjdziem i setkem przystemplujem? Odpowiedz Link Zgłoś
drf mmmmmmmmmmmmruczenie 06.07.05, 15:41 mmmmmmmmmmmile jest ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: mmmmmmmmmmmmruczenie 06.07.05, 15:48 drf napisał: > mmmmmmmmmmmile jest > > ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru to jeszcze troche i moja setka ))) 98 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: mmmmmmmmmmmmruczenie 99 moje 06.07.05, 15:52 owca_czarna napisała: > drf napisał: > > > mmmmmmmmmmmile jest > > > > ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru > > to jeszcze troche i moja setka ))) 98 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: mmmmmmmmmmmmruczenie 100 moja 06.07.05, 15:53 owca_czarna napisała: > owca_czarna napisała: > > > drf napisał: > > > > > mmmmmmmmmmmile jest > > > > > > ©ogitommmmmmmmmmrrrrrrrrru > > > > to jeszcze troche i moja setka ))) 98 > > Dziękuję za pomruki )) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna byłam po prostu lepsza:))) beeeeeeee :((( 06.07.05, 16:13 sz0k napisał: > Beee owca, beeee. Nie wiedziałam, że się czaisz, Wygrałaaaam, wspomagana mruczeniem pacyniarza i drf ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty perla roztocza 07.07.05, 20:01 www.voltahorse.pl/galeria/bialka/s/perlaroztocza.jpg ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: perla roztocza 07.07.05, 20:05 perlisty napisał: > www.voltahorse.pl/galeria/bialka/s/perlaroztocza.jpg > > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 Perlisty popatrz na wzrok Perły Roztocza) jak u bazyliszka !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: perla roztocza 07.07.05, 20:06 dlatego trzeba ja krotko trzymac za uzde. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: A jak on temi kopytkamy pisze??? /nt 07.07.05, 20:56 ano tak niegramotnie jak widac. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Perła Roztocza ma sekretarkę? /nt :) 07.07.05, 20:58 pacyniarz napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Musi ma. :) 07.07.05, 21:09 Bezbledna, profesjonalna, mloda, piekna i tania sekretarke roztoczanska. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Musi ma. :) 07.07.05, 21:12 ludziska kochane ! czyscie wy kiedy u tapicera sekretarke widzieli ? ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna szczęściarz z niego :)) . /nt 07.07.05, 21:15 pacyniarz napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k perla chmielowa 07.07.05, 20:52 www.perla.pl/www/produkty/img/prod_chmielowa.gif Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: perla chmielowa 07.07.05, 20:57 sz0k napisał: > www.perla.pl/www/produkty/img/prod_chmielowa.gif hehe dobrze, że chmielowa, a nie pochmielona, bo byłoby niezręcznie ogladać taką fotę czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś