Gość: Antek IP: *.pzuzycie.com.pl 21.08.02, 12:48 Byk śmiertelnie stratował 56-letniego mężczyznę i ciężko poranił jego żonę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wild i pz-użycie ile mu zapłaci? IP: *.net.bialystok.pl / 10.102.11.* 21.08.02, 12:52 Gość portalu: Antek napisał(a): > Byk śmiertelnie stratował 56-letniego mężczyznę i ciężko poranił jego żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
poliklinik Dlaczego o tym wspominasz? 21.08.02, 17:00 Gość portalu: wild napisał(a): > > Byk śmiertelnie stratował 56-letniego mężczyznę i ciężko poranił jego żonę > . Dlaczego kolego wild uważasz, że to aż takie ważne byś osobiście przedłużał ten wątek? Nudzi ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Dlaczego o tym wspominasz? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 22.08.02, 18:09 poliklinik napisała: > Gość portalu: wild napisał(a): > > > > Byk śmiertelnie stratował 56-letniego mężczyznę i ciężko poranił jego > żonę > > . > > Dlaczego kolego wild uważasz, że to aż takie ważne > byś osobiście przedłużał ten wątek? > Nudzi ci się? Najwyraźniej. Przedłużamy dalej ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
poliklinik Re: Dlaczego o tym wspominasz? 29.08.02, 13:50 Gość portalu: snajper napisał(a): > > Nudzi ci się? > > Najwyraźniej. Przedłużamy dalej ? )) W jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: To nie ja!!! Dementi! 29.08.02, 16:07 Antek,Antek biednyś Ty! Antoś,chciałeś mnie do admina zakapować,ładnie to tak? Eliot,jakiegoś śLIMAKA to może bym i stratował,chociaż...,ale kobietę? No coś Ty,aż taki to nie jestem! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś