Dodaj do ulubionych

+++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------

IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 23.08.02, 00:29
Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA krzysia52( ijego
pochodnym jak tez klonom-od razu wiadomo)
nie podnośmy jego postów
niech gada sam do siebie
w końcu mu sie znudzi (nawet przygłupom sie czasem nudzi)
Obserwuj wątek
    • _tete Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ 23.08.02, 00:43
      Gość portalu: ala napisał(a):

> Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA krzysia52( ijego
      > pochodnym jak tez klonom-od razu wiadomo)
      > nie podnośmy jego postów
      > niech gada sam do siebie
      > w końcu mu sie znudzi (nawet przygłupom sie czasem nudzi)

Zastanow sie o co prosisz. Jesli nie ma zainteresowania w tym co on pisze to
      twoj post niebylby potrzebny. Ja jego postow nigdy nie czytam ale nigdy nie
      bede namawiac do zadnych bojkotow.
      • Gość: krzys52 APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ Jestem IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 03:19
        Lubilem Cie Tete oraz Cenilem wlasnie za Twoj rozsadek. No i nie zawiodlem sie.
        Dziekuje.
        smile))
        K.P.
        ..
        PS...

> Gość portalu: ala ponoc nie-przyglup napisał(a):
        >
        > > Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA krzysia52
        ..
        Alu, zarowno Ty jak i podobne Tobie nie-przyglupy od poltora roku usiluja
        zrealizowac Twoj jakze madry plan. Bez powodzenia.
        No wiec jak to jest, ze zarowno Tobie, jak i podobnym Tobie nie-
        przyglupom, "taka prosta w sumie rzecz" za cholere wyjsc nie moze!?
        ..
        Moze jednak daruj sobie odpowiedz.
        • gini Re: APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ Jestem 23.08.02, 10:37
          Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> Lubilem Cie Tete oraz Cenilem wlasnie za Twoj rozsadek. No i nie zawiodlem
          sie.
          >
          > Dziekuje.
          > smile))
          > K.P.
          > ..
          > PS...
          >
          >
          >
          >
          > > Gość portalu: ala ponoc nie-przyglup napisał(a):
          > >
          > > > Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA krzysia52
          > ..
          > Alu, zarowno Ty jak i podobne Tobie nie-przyglupy od poltora roku usiluja
          > zrealizowac Twoj jakze madry plan. Bez powodzenia.
          > No wiec jak to jest, ze zarowno Tobie, jak i podobnym Tobie nie-
          > przyglupom, "taka prosta w sumie rzecz" za cholere wyjsc nie moze!?
          > ..
          > Moze jednak daruj sobie odpowiedz.
          >

A wiec pan Krzys boi sie bojkotu ,prosze ,prosze...

Wolisz juz jak cie nawyzywaja bo sie mozesz chociaz odgryzc .Wszystko bluzgi
          obelgi oby nie bojkot.
          hahahaha
    • Gość: doku O, to do mnie. IP: *.mofnet.gov.pl 23.08.02, 10:12

> Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA

A jednak nie. Widzę że mamy nową nowomowę. W ustach osób o słusznych poglądach
      "rozsądny" dzisiaj oznacza wierzącego katolika. Proponuję więc, żeby prawa do
      wypowiadania się publicznie mieli tylko rozsądni Polacy.
      • Gość: # Do ciebie Doku.Pisz bym wiedzial jaki to gatuneknt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 23.08.02, 10:17
        • Gość: dorota Re: Do ciebie Doku.Pisz bym wiedzial jaki to gatu IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 10:35
          Cisza oznacza, zbieranie mysli, na to tez musi byc czas.
      • Gość: dorota Re: O, to do mnie. IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 10:32
        ja jestem wierzacym chrzescijaninem, bez wielkiego grona rodziny, ale katolikow
        bardzo szanuje i nie mozna o nich sie wypowiadac zle, tylko nalezy ukazywac ich
        wady.
    • Gość: dorota Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 10:25
      Masz racje kazdemu glupkowi kiedys minie czas na szalenstwo, ale poki co
      poszalejmy, mozecie mnie ignorowac wsz problem, ja proponuje dobra zabawe, bez
      trzymanek i hamulcow..
      A szalenstwo i rozsadek nie musza sie wykluczac, zaraz postaram sie udowodnic
    • sceptyk Pare slow wyjasnienia dla Ali 23.08.02, 11:14
      Otoz droga kolezanko. Prawdopodobnie jestes tu nowa i stworzylas ten watek w
      dobrej wierze, przyjmujac za dobra monete wyjasnienia, jakie kolejni uczestnicy
      Ci wpisali.

Pozwol jednak, ze dla pelnosci obrazu, uzupelnie troche ich wypowiedzi przez
      dodanie paru szczegolow.

Otoz Tete nie przeszkadza absolutnie fakt, ze Krzys52 (popularnie Kretynem52 tu
      znany), pomiescil na forum dziesiatki postow z tytulem 'Zdjac te GOWNO ze
      sciany'. Gowno - to oczywiscie krzyz, symbol wiary chrzescijanskiej i niejako
      naszej cywilizacji srodziemnomorskiej. Symbol, za ktory wiele osob oddalo swe
      zycie. I wciaz sa jeszcze na swiecie za to mordowani. A wiec takie okreslenie
      kolezance Tete absolutnie nie przeszkadza. Ona to wyniosle ingnoruje. A niech
      sobie bedzie napisane, ze Krzyz to Gowno. Mnie to nie obchodzi, zdaje sie mowic
      Tete.

Niech jednak pani sprobuje, Alu, napisac w jakims watku Tete cos zlego na
      wirtualne muszki badz takiz wirtualny krzew jarzebiny, o ktorych ona glownie
      pisuje. Przekona sie pani wtedy, Alu, jaki moze byc gniew kobiety (zakladam, ze
      Pani jest spokojna). Oraz kulturalnych przyjaciol tej kobiety. Bo Ci panstwo sa
      kulturalni. Badz sami sie za takich uwazaja.

A glowny bohater, Kretynem zreszta zwany? Otoz to co proponujesz, od dawna
      stosujemy na forum, starajac sie nie odpowiadac mu na zaczepne i bluzniercze
      teksty. Co jednak K52 robi w takich wypadkach? Widzac, ze nikt z nim nie
      dyskutuje, sam wpisuje kolejnego dnia jakis tekst w swym watku. I kolejny. I
      kolejny. Ale to nawet nie sa teksty, bo to by mu sie moglo faktycznie znudzic,
      jako ze powiedzial juz wszystko co wie (zna Pani to porzekadlo? 'Mowi co wie'.w
      przeciwienstwie do 'Wie co mowi') i sie jedynie powtarza, ale on po prostu
      tworzy nowy post bez slow, jedynie z tytulem 'Do gory', aby podbic wlasny
      watek.

To mu sie nigdy nie znudzi, tak jak glupiemu Jasiowi nie znudzi sie publiczne
      dlubanie w nosie, badz puszczanie bonczkow w szkole, na lekcji rachunkow. Dodam
      jeszcze, ze K52 pomieszcza zazwyczaj swe teksty (czesto przepisane z NIE) w
      kilku dzialach Forum jednoczesnie. Aha, i ma sie za meczennika. Czesdsto o tym
      tez wspomina.

Trzeci z wartosciowych glosow jaki tu padl, nalezy do pana Doku. Otoz Pan Doku,
      zatrudniony na panstwowej posadzie (pisze z serwera Ministerstwa Finansow), od
      wielu, wielu miesiecy z uporem godnym lepszej sprawy pokazuje wszystkim
      uczestnikom forum tzw. wala i mowi, mniej wiecej, to: "Czy wam sie podoba, czy
      nie, ja sobie bede w godzinach pracy gawedzil na Forum. I nic mnie nie obchodza
      wasze pretensje, ze moja zabawa odbywa sie za pieniadze podatnikow."

Chcialem Ci jedynie przyblizyc nieco, Alu, te nicki, ktore sie w Twym watku
      wypowiedzialy. Wnioski wyciagnij juz sama.

pozdrawiam

sceptyk
      • vini1 sceptyk,kretyn52,i doku to jedmo gó.o___nt 23.08.02, 11:46
        sceptyk napisał:

> Otoz droga kolezanko. Prawdopodobnie jestes tu nowa i stworzylas ten watek w
        > dobrej wierze, przyjmujac za dobra monete wyjasnienia, jakie kolejni
        uczestnicy
        >
        > Ci wpisali.
        >
        > Pozwol jednak, ze dla pelnosci obrazu, uzupelnie troche ich wypowiedzi przez
        > dodanie paru szczegolow.
        >
        > Otoz Tete nie przeszkadza absolutnie fakt, ze Krzys52 (popularnie Kretynem52
        tu
        >
        > znany), pomiescil na forum dziesiatki postow z tytulem 'Zdjac te GOWNO ze
        > sciany'. Gowno - to oczywiscie krzyz, symbol wiary chrzescijanskiej i niejako
        > naszej cywilizacji srodziemnomorskiej. Symbol, za ktory wiele osob oddalo swe
        > zycie. I wciaz sa jeszcze na swiecie za to mordowani. A wiec takie okreslenie
        > kolezance Tete absolutnie nie przeszkadza. Ona to wyniosle ingnoruje. A
        niech
        > sobie bedzie napisane, ze Krzyz to Gowno. Mnie to nie obchodzi, zdaje sie
        mowic
        >
        > Tete.
        >
        > Niech jednak pani sprobuje, Alu, napisac w jakims watku Tete cos zlego na
        > wirtualne muszki badz takiz wirtualny krzew jarzebiny, o ktorych ona glownie
        > pisuje. Przekona sie pani wtedy, Alu, jaki moze byc gniew kobiety (zakladam,
        ze
        >
        > Pani jest spokojna). Oraz kulturalnych przyjaciol tej kobiety. Bo Ci panstwo
        sa
        >
        > kulturalni. Badz sami sie za takich uwazaja.
        >
        > A glowny bohater, Kretynem zreszta zwany? Otoz to co proponujesz, od dawna
        > stosujemy na forum, starajac sie nie odpowiadac mu na zaczepne i bluzniercze
        > teksty. Co jednak K52 robi w takich wypadkach? Widzac, ze nikt z nim nie
        > dyskutuje, sam wpisuje kolejnego dnia jakis tekst w swym watku. I kolejny. I
        > kolejny. Ale to nawet nie sa teksty, bo to by mu sie moglo faktycznie
        znudzic,
        > jako ze powiedzial juz wszystko co wie (zna Pani to porzekadlo? 'Mowi co
        wie'.w
        >
        > przeciwienstwie do 'Wie co mowi') i sie jedynie powtarza, ale on po prostu
        > tworzy nowy post bez slow, jedynie z tytulem 'Do gory', aby podbic wlasny
        > watek.
        >
        > To mu sie nigdy nie znudzi, tak jak glupiemu Jasiowi nie znudzi sie publiczne
        > dlubanie w nosie, badz puszczanie bonczkow w szkole, na lekcji rachunkow.
        Dodam
        >
        > jeszcze, ze K52 pomieszcza zazwyczaj swe teksty (czesto przepisane z NIE) w
        > kilku dzialach Forum jednoczesnie. Aha, i ma sie za meczennika. Czesdsto o
        tym
        > tez wspomina.
        >
        > Trzeci z wartosciowych glosow jaki tu padl, nalezy do pana Doku. Otoz Pan
        Doku,
        >
        > zatrudniony na panstwowej posadzie (pisze z serwera Ministerstwa Finansow),
        od
        > wielu, wielu miesiecy z uporem godnym lepszej sprawy pokazuje wszystkim
        > uczestnikom forum tzw. wala i mowi, mniej wiecej, to: "Czy wam sie podoba,
        czy
        > nie, ja sobie bede w godzinach pracy gawedzil na Forum. I nic mnie nie
        obchodza
        >
        > wasze pretensje, ze moja zabawa odbywa sie za pieniadze podatnikow."
        >
        > Chcialem Ci jedynie przyblizyc nieco, Alu, te nicki, ktore sie w Twym watku
        > wypowiedzialy. Wnioski wyciagnij juz sama.
        >
        > pozdrawiam
        >
        > sceptyk
      • sceptyk Errata 23.08.02, 11:54
        W mym poprzednim liscie poswiecilem pare slow pogladom Tete, sadzac, ze to ona
        wpisala sie w tym watku. Pomylilem sie. Osoba, ktora faktycznie wpisala sie do
        watku uzywa kradzionego nicka tete, mianowicie _tete, inaczej 'tete z kreska'.

Oczywiscie podtrzymuje caly moj wywod o niestosownosci tolerowania
        bluznierczych i prawo naruszajacych hasel. Wycofuje jedynie czesc, w ktorej
        nawiazuje do Tete (prawdziwej).

Zainteresowane osoby przepraszam za nieporozumienie. Ciagle jestem zbyt
        latwowierny i wierzacy w uczciwosc ludzka.

sceptyk
      • Gość: doku Nie tłumacz się głupio. Nie lubisz nas boś fanatyk IP: *.mofnet.gov.pl 23.08.02, 13:20
      • Gość: Hiacynt KULTURALNEGO___BONCZKA ____PUŚCIŁ_______SCEPTYK IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 13:54
        sceptyk napisał:

> Otoz Tete nie przeszkadza absolutnie fakt, ze Krzys52 (popularnie Kretynem52
        > tu znany), pomiescil na forum dziesiatki postow z tytulem 'Zdjac te GOWNO ze
        > sciany'. Gowno - to oczywiscie krzyz, symbol wiary chrzescijanskiej i niejako
        > naszej cywilizacji srodziemnomorskiej. Symbol, za ktory wiele osob oddalo swe
        > zycie. I wciaz sa jeszcze na swiecie za to mordowani. A wiec takie okreslenie
        > kolezance Tete absolutnie nie przeszkadza. Ona to wyniosle ingnoruje.
        > A niech sobie bedzie napisane, ze Krzyz to Gowno. Mnie to nie obchodzi, zdaje
        > sie mowic Tete.
        >
        > Niech jednak pani sprobuje, Alu, napisac w jakims watku Tete cos zlego na
        > wirtualne muszki badz takiz wirtualny krzew jarzebiny, o ktorych ona glownie
        > pisuje. Przekona sie pani wtedy, Alu, jaki moze byc gniew kobiety (zakladam,
        > ze Pani jest spokojna).

> Oraz kulturalnych przyjaciol tej kobiety.
        > Bo Ci panstwo sa kulturalni. Badz sami sie za takich uwazaja.

Falszywa Tete napisała o listach K52: "Zastanow sie o co prosisz. Jesli nie ma
        zainteresowania w tym co on pisze to twoj post niebylby potrzebny. Ja jego
        postow nigdy nie czytam ale nigdy nie bede namawiac do zadnych bojkotow"

Od tych słów daleka jest droga, by komukolwiek imputować, jak czyni to Sceptyk,
        iż ten ktoś uważa:: "A niech sobie bedzie napisane, ze Krzyz to Gowno. Mnie to
        nie obchodzi, zdaje sie mowic Tete."

Nasz Sceptyk jest strasznie pamiętliwy. Gdziekolwiek może to wyciera sobie gębę
        moim nickiem. Ale to mu nie wystarcza. Teraz podle rozpisuje się na temat Tete.
        NIe może przeboleć, iż natarła mu uszu. Kolejny raz Sceptyk udowadnia, że jest
        zwykłym DUPKIEM. nie wystarczą ogólne słowa przeprosin, że się pomylił, że
        komuś uwierzył. Sceptyk chciał wykorzystać podle sytuację i sam się znalazł w
        szambie swych pomówień.

Hiacynt

ps. Sceptyku, cóż to jest ten twój "bonczek"? pamietam jak za ortografa
        forumowego chciałeś robić
        • Gość: doku Piszcie te swoje brednie w swoich wątkach IP: *.mofnet.gov.pl 23.08.02, 15:09
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

>
          > Nasz Sceptyk jest strasznie pamiętliwy. Gdziekolwiek może to wyciera
          > sobie gębę moim nickiem.

Ale w tym wątku tego nie zrobił, ty żałosny frustracie
          • Gość: Hiacynt Doku IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 15:19
            Gość portalu: doku napisał(a):

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
            >
            > >
            > > Nasz Sceptyk jest strasznie pamiętliwy. Gdziekolwiek może to wyciera
            > > sobie gębę moim nickiem.
            >
            > Ale w tym wątku tego nie zrobił, ty żałosny frustracie

a napisałem, że to zrobił? zrozumiałeś coś, czy chcesz zapunktować?

Hiacynt

• Gość: doku Napisałem to od siebie IP: *.mofnet.gov.pl 23.08.02, 16:49

> a napisałem, że to zrobił?

odpowiedź na to pytanie jest nieistotna
            • Gość: doku Jednak mnie zaintrygowałeś IP: *.mofnet.gov.pl 23.08.02, 16:54

> czy chcesz zapunktować?

Co to znaczy? Zadaj mi to pytanie jeszcze raz, ale bez użycia słowa
              "zapunktować".
        • mirabell Hiacynt!! opamietaj sie czleku! 23.08.02, 15:14
          Cos mi sie zdaje, ze masz manie przesladowcza na temat Sceptyka. No i nie masz
          racji w tym przypadku!
          • Gość: Hiacynt Re: Hiacynt!! opamietaj sie czleku! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 15:20
            mirabell napisała:

> Cos mi sie zdaje, ze masz manie przesladowcza na temat Sceptyka. No i nie
            masz
            > racji w tym przypadku!

dlaczego tak uważasz? przeczytałaś uważnie?

Hiacynt
            • mirabell Re: Hiacynt!! opamietaj sie czleku! 23.08.02, 15:27

> mirabell napisała:
              >
              > > Cos mi sie zdaje, ze masz manie przesladowcza na temat Sceptyka. No i nie
              > masz
              > > racji w tym przypadku!
              >
              > dlaczego tak uważasz? przeczytałaś uważnie?
              >
              > Hiacynt

Nie proszony, wylaniasz sie nagle z niebytu i dawaj ni z tego ni z owego
              nadawac na Sceptyka. To, ze macie jakies animozje nie znaczy, ze masz go scigac
              po calym forum i gdzie sie tylko odezwie tam go zaczepiac. Takie jest moje
              zdanie, z ktorym oczywiscie mozez sie nie zgodzic.
              • Gość: Hiacynt Mirabell IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 15:42
                mirabell napisała:

> Nie proszony, wylaniasz sie nagle z niebytu i dawaj ni z tego ni z owego
                > nadawac na Sceptyka.

jeżeli ktoś wyłonił się z niebytu to ty Mirabell. Zaledwie 19 listów
                napisałaś na forum, nie wiem czy poprzednio innego nicka używałaś.
                pamiętam kilka twoich listów.

> To, ze macie jakies animozje nie znaczy, ze masz go scigac
                >
                > po calym forum i gdzie sie tylko odezwie tam go zaczepiac.

On w tym wątku zaczepił i mnie i Tete. Przeczytaj uważnie jego list.
                Nie widzę twojej dobrej woli, byś chiała zrozumieć jego obraźliwy list.

> Takie jest moje
                > zdanie, z ktorym oczywiscie mozez sie nie zgodzic.

To nie jest kwestia zgodzenia się czy też nie. Nie znam ciebie,
                więc skąd mogę wiedzieć o co ci chodzi. Może jesteś klonem Sceptyka?

Hiacynt
                • mirabell Re: O Hiacyncie! 23.08.02, 15:54

> jeżeli ktoś wyłonił się z niebytu to ty Mirabell. Zaledwie 19 listów
                  > napisałaś na forum, nie wiem czy poprzednio innego nicka używałaś.
                  > pamiętam kilka twoich listów.
                  >
                  > > >
                  > Hiacynt

No tak, zapomnialam, ze trafilam na glownego "cytatora" forumowego. Tylko,
                  blagam, nie cytuj moich innych wypowiedzi!!! Przysiegam, nie jestem klonem
                  Sceptyka!! Gdziez tam moje pioro do jego poziomu! No i jestem kobieta, zareczam
                  Ci.
                  Hiacyncie, juz Cie nie bede atakowac bo sie Ciebie boje!!!
                  • Gość: Hiacynt do Mirabell o jej dziewictwie :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 16:17
                    mirabell napisała:

> No tak, zapomnialam, ze trafilam na glownego "cytatora" forumowego. Tylko,
                    > blagam, nie cytuj moich innych wypowiedzi!!! Przysiegam, nie jestem klonem
                    > Sceptyka!! Gdziez tam moje pioro do jego poziomu! No i jestem kobieta,
                    zareczam
                    >
                    > Ci.
                    > Hiacyncie, juz Cie nie bede atakowac bo sie Ciebie boje!!!

Oczywiście, że ciebie zacytuję. I to cały list zacytuję, na szczeście dość
                    krótki. Oto on, z wątku groszki i róże .... Tyu.

"Mily tyu: bla, bla, bla....."

Przyznasz, że dość krótki list. Szósty list jaki napisałaś na forum.
                    jaki wniosek wyciągam moja droga? Że nie jesteś dziewicą forumową smile)
                    Serduszko ci pika w rytm serduszek moich prześladowców smile)

Hiacynt

• sceptyk Do Mirabell 23.08.02, 16:24
                    mirabell napisała:

Przysiegam, nie jestem klonem
                    > Sceptyka!! Gdziez tam moje pioro do jego poziomu! No i jestem kobieta,
                    zareczam Ci.
                    > Hiacyncie, juz Cie nie bede atakowac bo sie Ciebie boje!!!

-------------------------------------

Droga Mirabello, a wlasciwie dlaczego tak sie odzegnujesz od mozliwosci
                    zostania moim klonem? Przeciez piszesz ladnie. I sensownie. Ja bym byl bardzo
                    rad, gdybym mogl miec taka klonowne do pomocy. Badz, vice versa - pomagac
                    takiej klonownie. Ponadto, to chyba ja decyduje kto jest moim klonem, a kto
                    nie. Mozesz nawet o tym nie wiedziec, a jestes. Tak, ze nie przysiegaj.

Jesli zas chodzi o Twe watpliwosci zwiazane z plcia, to pozwol, ze Ci wyjawie,
                    ze jestem przepiekna rudowlosa kobieta. I to by niejako wyjasnialo zachowanie
                    Hiacynta. Inni tez by za mna latali, ale jeszcze nie odkryli tej tajemnicy.
                    Prosze Cie jednak, zatrzymaj to dla siebie. Nie chcialbym byc oblezony przez
                    wieksza ilosc adoratorow typu Hiacynta. Mam nadzieje, ze rozumiesz dlaczego.

pzdr
                    sc-k
                    • Gość: Hiacynt Sceptyku, przecież to jest jasne jak słońce IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 16:28
                      sceptyk napisał:

> Nie chcialbym byc oblezony przez
                      > wieksza ilosc adoratorow typu Hiacynta. Mam nadzieje, ze rozumiesz dlaczego.

bo ja nie jestem od łapek

Hiacynt
    • buzek1 Ala, Dorota-macie racje,ale to walka z wiatrakami 23.08.02, 11:15
      Idiotów z zasady zamyka sie w domu wariatów,małpie nie powinno się dawac
      granatu do ręki...
      Przepraszam , miałem Wam napisać - TO JEST WALKA Z MAŁPAMI-którym ogonek w
      fazie ewolucji jeszcze nie odpadł.
      Dajcie im spokój-żadna małpa nie zrozumie Waszych intencji.
    • _perla Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ 23.08.02, 13:15

> Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA krzysia52( ijego
      > pochodnym jak tez klonom-od razu wiadomo)
      > nie podnośmy jego postów
      > niech gada sam do siebie
      > w końcu mu sie znudzi (nawet przygłupom sie czasem nudzi)

Krzys52to jeden z inteligentniejszych dyskutantów na forum tym. Krytyka jego
      postów z zawiści wynika właśnie.

Perła.
    • Gość: AndrzejG kto zagląda na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 13:23
      ten z definicji nie jest rozsądnym
      bo czyż rozsądny człowiek traci tyle czasu na klikanie?
      Apel chybiony
    • balzer Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ 23.08.02, 13:24
      Chcesz cenzure wprowadzic czy co ?
      • calipso Hiacynt zmien nicka na Narcyz nt 23.08.02, 15:17
        • Gość: Hiacynt do Kalipsa IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 15:45

ale masz skojarzenia, pełen podziwu jestem, rozwiń się

Hiacynt
          • calipso Re: do Kalipsa 23.08.02, 15:56

>
            > ale masz skojarzenia, pełen podziwu jestem, rozwiń się
            >
            > Hiacynt

Tak mi sie skojarzylo z tym narcyzmem bijacym od Ciebie kwiatuszku.Trafione,no
            nie ?Dzieki za uznanie.

Dla Ciebie wszystko roslinko ,przyrzekam,ze bede sie rozwijac jak Lelija.
            • Gość: Hiacynt Re: do Kalipsa IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 16:19
              calipso napisała:

>
              > >
              > > ale masz skojarzenia, pełen podziwu jestem, rozwiń się
              > >
              > > Hiacynt
              >
              >
              > Tak mi sie skojarzylo z tym narcyzmem bijacym od Ciebie
              kwiatuszku.Trafione,no
              > nie ?Dzieki za uznanie.
              >
              > Dla Ciebie wszystko roslinko ,przyrzekam,ze bede sie rozwijac jak Lelija.

jakbym ci napisał kogo plagiatujesz !! Rozwijaj się na zdrowie,
              tylko nie wiem czy to zauważę.

Hiacynt
            • don.osiciel Re: do Kalipsa- Może pomoże? ;-))) 23.08.02, 19:06
              calipso napisała:

>
              > >
              > > ale masz skojarzenia, pełen podziwu jestem, rozwiń się
              > >
              > > Hiacynt
              >
              >
              > Tak mi sie skojarzylo z tym narcyzmem bijacym od Ciebie
              kwiatuszku.Trafione,no
              > nie ?Dzieki za uznanie.
              >
              > Dla Ciebie wszystko roslinko ,przyrzekam,ze bede sie rozwijac jak Lelija.

bez namysłu
              Autor: Gość: Hiacynt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
              Data: 08-08-2002 15:54 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
              p.acynka napisała:

> A moze by tak od razu zmienic nazwe forum Aktualnosci na Forum Hiacynthum?
              > Kto jest za ??? smile

ja smile)

Hiacynt

ps. niech coś po mnie pozostanie smile)

Powodzenia, Lelijo na polu hijacyntowymsmile))

• Gość: Hiacynt Re: do Kalipsa- Może pomoże? ;-))) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 19:12
                don.osiciel napisał(a):

> calipso napisała:
                >
                > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                > >
                > > >
                > > > ale masz skojarzenia, pełen podziwu jestem, rozwiń się
                > > >
                > > > Hiacynt
                > >
                > >
                > > Tak mi sie skojarzylo z tym narcyzmem bijacym od Ciebie
                > kwiatuszku.Trafione,no
                > > nie ?Dzieki za uznanie.
                > >
                > > Dla Ciebie wszystko roslinko ,przyrzekam,ze bede sie rozwijac jak Lelija.
                >
                >
                > *********************
                > bez namysłu
                > Autor: Gość: Hiacynt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
                > Data: 08-08-2002 15:54 + dodaj do ulubionych wątków
                >
                > + odpowiedz na list
                >
                > + odpowiedz cytując
                >
                >
                > ------------------------------------------------------------------------------
                -
                > -
                > p.acynka napisała:
                >
                >
                > > A moze by tak od razu zmienic nazwe forum Aktualnosci na Forum Hiacynthum?
                > > Kto jest za ??? smile
                >
                > ja smile)
                >
                > Hiacynt
                >
                > ps. niech coś po mnie pozostanie smile)
                >
                >
                > ************
                > Powodzenia, Lelijo na polu hijacyntowymsmile))

Że też zapomniałem o tej Leliji smile))

mirabelki są kwaśne, ale konfitury smile)

Hiacynt

ps. Już chciałem nnapisać Don Osicielu, Don Ośle smile)
                ale się w płatek ugryzłem smile

• don.osiciel Re: do Kalipsa- Może pomoże? ;-))) 23.08.02, 19:19

> don.osiciel napisał(a):
                  >
                  > > calipso napisała:
                  > >
                  > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                  > > >
                  > > > >
                  > > > > ale masz skojarzenia, pełen podziwu jestem, rozwiń się
                  > > > >
                  > > > > Hiacynt
                  > > >
                  > > >
                  > > > Tak mi sie skojarzylo z tym narcyzmem bijacym od Ciebie
                  > > kwiatuszku.Trafione,no
                  > > > nie ?Dzieki za uznanie.
                  > > >
                  > > > Dla Ciebie wszystko roslinko ,przyrzekam,ze bede sie rozwijac jak Lel
                  > ija.
                  > >
                  > >
                  > > *********************
                  > > bez namysłu
                  > > Autor: Gość: Hiacynt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
                  > > Data: 08-08-2002 15:54 + dodaj do ulubionych wątków
                  > >
                  > > + odpowiedz na list
                  > >
                  > > + odpowiedz cytując
                  > >
                  > >
                  > > --------------------------------------------------------------------------
                  > ----
                  > -
                  > > -
                  > > p.acynka napisała:
                  > >
                  > >
                  > > > A moze by tak od razu zmienic nazwe forum Aktualnosci na Forum Hiacyn
                  > thum?
                  > > > Kto jest za ??? smile
                  > >
                  > > ja smile)
                  > >
                  > > Hiacynt
                  > >
                  > > ps. niech coś po mnie pozostanie smile)
                  > >
                  > >
                  > > ************
                  > > Powodzenia, Lelijo na polu hijacyntowymsmile))
                  >
                  >
                  >
                  > Że też zapomniałem o tej Leliji smile))
                  >
                  > mirabelki są kwaśne, ale konfitury smile)
                  >
                  > Hiacynt
                  >
                  > ps. Już chciałem nnapisać Don Osicielu, Don Ośle smile)
                  > ale się w płatek ugryzłem smile
                  W płatek (też ciekawe który z nich, marny obojnaku), czy po prostu w ogonek
                  boaaa wink)? Swoją drogą, to musi strasznie boleć takiego węża, co?
                  No i te 2 ząbki wężowe zawierają truciznę też smile))
                  Kolejny pogrzeb forumowy??? wink))
                  • Gość: Hiacynt zagadka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 19:27
                    don.osiciel napisał(a):

> > ps. Już chciałem nnapisać Don Osicielu, Don Ośle smile)
                    > > ale się w płatek ugryzłem smile

> *****************
                    > W płatek (też ciekawe który z nich, marny obojnaku), czy po prostu w ogonek
                    > boaaa wink)? Swoją drogą, to musi strasznie boleć takiego węża, co?
                    > No i te 2 ząbki wężowe zawierają truciznę też smile))
                    > Kolejny pogrzeb forumowy??? wink))

Czym się różni osiciel od osła?

jesteś zorientowany (a) w sprawach forumowych, więc wiesz, że mnie już
                    TUTAJ nie ma, więc o jakim pogrzebie mówisz?
                    NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI, więc czasami się pojawiam i tego lub owego
                    pociągnę za uszko

papatki, zrobiłeś się nudny, tylko lelija mnie zainteresowała

Hiacynt

ps. odpowiedź na zagadkę przeczytam
                    • don.osiciel Re: zagadka 23.08.02, 19:31
                      >
                      > jesteś zorientowany (a) w sprawach forumowych, więc wiesz, że mnie już
                      > TUTAJ nie ma, więc o jakim pogrzebie mówisz?
                      > NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI, więc czasami się pojawiam i tego lub owego
                      > pociągnę za uszko
                      >
                      > papatki, zrobiłeś się nudny, tylko lelija mnie zainteresowała
                      >
                      > Hiacynt
                      >
                      > ps. odpowiedź na zagadkę przeczytam
      • Gość: ala Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 23.08.02, 15:24
        czy ty wiesz, co to jest cenzura? mam wrazenie, ze nie bardzo.
    • Gość: AndrzejG To już mamy dwa problemy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 15:51
      ala pisze – ignorujmy
      --------------------------------------------------------------------
      Zróbmy taką prosta w sumie rzecz-IGNORUJMY PRZYGŁUPA krzysia52( ijego
      pochodnym jak tez klonom-od razu wiadomo)
      --------------------------------------------------------------------

mirabell pisze – nie wtrącaj się

------------------------------------------------------------------------
      Nie proszony, wylaniasz sie nagle z niebytu i dawaj ni z tego ni z owego
      nadawac na Sceptyka. To, ze macie jakies animozje nie znaczy, ze masz go
      scigac po calym forum i gdzie sie tylko odezwie tam go zaczepiac.
      -----------------------------------------------------------------------

Andrzej
    • nanabun Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ 23.08.02, 19:15
      Zgadzam się z bojkotem. krzys reprezentuje poziom swojego idola urbana więc
      nalezy czynić z nim to samo co z urbanem - nie zwracać uwagi i prosić
      Miłosierdzie Boże o przebaczenie dla niego. Jest zapewne podobnie jak urban
      sfrustrowanym, zakompleksionym człowieczkiem, którego mamusia nie kochała. Żal
      takich ludzi.
      • Gość: ? Re: +++APEL DO ROZSADNYCH Z TEGO FORUM------ IP: *.15.tuwien.teleweb.at 23.08.02, 20:12
        Czytajcie to co pisze krys52 i do tego analizujcie czy przypadkiem nie ma
        racjii .Jezeli jej nie ma przedstawcie mu konkretny zarzut-niech sie tlumaczy.
        Natomiast od Urbana bierzcie wzorce cywilnej odwagi oraz wlasnej osobowosci,nie
        narzuconej przez media czy jakas religie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka