abprall Re: Polska - Izrael 3 : 2 !!! 17.08.05, 22:06 wiedziałem ,ze davidy nieznacznie przegrają... sędzia antysemita...dupek na pasku słowian... alles ist klar... szkoda , ominął mnie jeden orgazm , bo gdy polusy po dupie dostają przezywam orgazm.. jutro mam towarzskie spotkanie z kolegą psychologiem ( nie psychiatrą) i muszę z nim wyjaśnic , dlaczego gdy nadwislanie po dupie dostają , przeżywam orgazm ... -------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polska - Izrael 3 : 2 !!! 17.08.05, 22:34 abprall napisał: > jutro mam towarzskie spotkanie z kolegą psychologiem ( nie psychiatrą) ... W totku obstawiam wynik 6:0 (dla psychologa, oczywiście), chyba, że będzie sędziował ten psychiatra. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Polska - Izrael 3 : 2 !!! 17.08.05, 22:39 jaceq napisał: > > abprall napisał: > > jutro mam towarzskie spotkanie z kolegą psychologiem ( nie psychiatrą) . > .. > > W totku obstawiam wynik 6:0 (dla psychologa, oczywiście), chyba, że będzie > sędziował ten psychiatra. > _____________________________ > "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Zgadzam się z prognozą, myślę jednak że abprallowi bardziej potrzebne jest spotkanie z psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Polska - Izrael 3 : 2 !!! 17.08.05, 22:43 na co dzien sie z nim spotykam , wszak jam dr psychiatrii...he,he.. zapraszam do gabinetu , ciebie przyjmę bez honorarium ale z honorem ... jeżeli kiedykolwiek pływałeś w mar.woju na okręcie , to na pewno byłes palaczem na łodziach podwodnych... qrwa chyba sie zesikam... =========== pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polska - Izrael 3 : 2 !!! 17.08.05, 23:07 Nie pływałem, aczkolwiek palaczem byłem, jestem i będę (chyba już) po kres swoich dni na tym żałosnym padole. O zaproszeniu oczywiście będę pamiętał. abprall napisał: > qrwa chyba sie zesikam... Na tę z kolei przypadłość mogę polecić dobrego specjalistę, nieznanego hobbystę. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 No!Chociaż 100ówę tys$ odegrali w 10-kę. 17.08.05, 23:16 Pacuak tboe 3dapobe! Odpowiedz Link Zgłoś
piq czy to już pogrom, czy jeszcze nie? 18.08.05, 13:56 Trza by zapytać rabina Weissa, tego durnia Grossa lub złodziei fresków z instytutu Yad Vashem. Ładny byłby tytuł w New York Timesie: "Polacy znów dokonują pogromu Żydów na Ukrainie" Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: czy to już pogrom, czy jeszcze nie? 18.08.05, 16:32 Pig, ty sie nie rob na antysemite.Wasza zmiana koloru i zapatrywan jest mi dobrze znana!!! ps. jeslis Polak to i tak u mnie masz przegrane, a wiesz za co??? za bezdenna i bezrozumna glupote!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piq towarzyszu Smierdiuk, znany jako kgb1,... 18.08.05, 17:28 ...ja nigdy nie byłem antysemitą i nie mam się zamiaru na takowego robić, bo antysemici do albo idioci, albo prowokatorzy. Wy, towariszcz Smierdiuk, jesteście i prowokator, i idiota. Ja po prostu myślę samodzielnie i wyciągam wnioski. Wam mówi, co macie myśleć, major Smarkin, przełożony wasz, w przerwach między kolejnymi stosunkami seksualnymi z waszą żoną Swietłaną Smierdiuk. PS. Jako Polak i tak mam u was, towariszcz, przegrane, bo przecież jesteście sowiet i kacap. A propos polszczyzny: możecie wyjaśnić użycie pojęcia "bezrozumna głupota"? Albo nie - kładę tę głupawą tautologię na karb waszej słabej jeszcze znajomości polszczyzny, bo i inteligencji nie dostaje, i wpadacie w paniczny strach na widok zeszytu ze słówkami polskimi z powodu pułkownika Łatuszewa, który daje wam w gębę za każdy błąd, gdy was odpytuje. PS2. Jest coś takiego, jak chusteczki higieniczne. Gdy chowacie się do kąta, żeby popłakać nad swoim przesranym życiem, weźcie je ze sobą - to uchroni waszą kazionną rubaszkę przed poplamieniem smarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: towarzyszu Smierdiuk, znany jako kgb1,... 20.08.05, 19:45 To juz wszystko co masz do napisania, myslalem ze troche dluzej poczytam o sobie. Popraw sie baranie i napisz dluzszy essej... Zaczyna mnie to nawet bawic! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Jesli tak graja... 20.08.05, 09:04 To doprawdy polska druzyna jest dosyc slaba... Izrael prawie wygral, tylko ze sedzia antysemita, trawa mokra, i pilka okragla... Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Jesli tak graja... 20.08.05, 09:24 mosze_zblisko_daleka napisał: > To doprawdy polska druzyna jest dosyc slaba... Izrael prawie wygral, tylko ze > sedzia antysemita, trawa mokra, i pilka okragla... i tylko jedna piłka na tylu chłopa i dwie bramki (( aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
perli gdyby 20.08.05, 10:17 grali o Morela, byłoby cztery do zera. Zamiast dyplomacji drogą -bystrą nogą. Odpowiedz Link Zgłoś