Dodaj do ulubionych

DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!!!!!!!

IP: *.z064003176.stl-mo.dsl.cnc.net 18.09.02, 16:24
Delegacja ONZ-owska , zwiedzajaca ruiny domow w obozie uchodzcow w Rafah w Gazie
zostala ostrzelana przez armie izraelska . Fotograf Reutersa na miejscu doniosl , ze nikt
nie odniosl powaznych ran.
Armia izraelska odmowila komentarza.

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&ncid=586&e=1&cid=586&u=/nm/20020918/wl_nm/mideast_un_shooting_dc

CZY NA SYJONISTYCZNYCH GANGSTEROW MOZNA MOWIC JESZCZE "armia" ???
Obserwuj wątek
    • kretenczyk Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! 18.09.02, 16:41
      Gość portalu: jewhater napisał(a):

> Delegacja ONZ-owska , zwiedzajaca ruiny domow w obozie uchodzcow w Rafah w
      Gazi
      > e
      > zostala ostrzelana przez armie izraelska . Fotograf Reutersa na miejscu
      doniosl
      > , ze nikt
      > nie odniosl powaznych ran.
      > Armia izraelska odmowila komentarza.
      >
      To czego sie wlocza, gdzie ich nie trzeba?
      Niech sie ciesza, ze im laba nie urwalo!
      wink
      Kreteńczyk
      • Gość: Terrorysta Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.09.02, 16:31
        Do krete.....!
        No ,gdzie te terrorysty z ONZ-u sie włóczą ?? !!!. Ubić tych terrorystów woła
        niejaki kret...,a raczej kretyn !
        • Gość: jewhater Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! IP: *.bc.hsia.telus.net 19.09.02, 18:13
          Gość portalu: Terrorysta napisał(a):

> Do krete.....!
          > No ,gdzie te terrorysty z ONZ-u sie włóczą ?? !!!. Ubić tych terrorystów woła
          > niejaki kret...,a raczej kretyn !

Gdyby to ktoras z palestynskich grup ostrzelala pracownikow ONZ
          zydoskie media na calym swiecie okrzyknelyby takie wydarzenie jako nastepny
          dowod arabskiego terroryzmu
          • bimi Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! 20.09.02, 11:26
            Gość portalu: jewhater napisał(a):

> Gdyby to ktoras z palestynskich grup ostrzelala pracownikow ONZ
            > zydoskie media na calym swiecie okrzyknelyby takie wydarzenie jako nastepny
            > dowod arabskiego terroryzmu

A wyobrażacie sobie jak by Saddam ostrzelał sobie taką delegacje? smile
        • sewer_ Sluchaj, Terror... 19.09.02, 20:12
          Strzel sobie sam , wiesz gdzie...
          To moze Ci ulzy...

A ta Twoja kochana ONZ moze wybralaby sie na miejcse zamachow Palestini...
          I zrobila raport na temat i jednego i drugiego...
          To wtedy wywazymy i porozmawiamy...
          • Gość: jewhater wiadomosc dla : SEWER_RAT IP: *.bc.hsia.telus.net 19.09.02, 21:57
            sewer_ napisał:

> Strzel sobie sam , wiesz gdzie...
            > To moze Ci ulzy...
            >
            > A ta Twoja kochana ONZ moze wybralaby sie na miejcse zamachow Palestini...
            > I zrobila raport na temat i jednego i drugiego...
            > To wtedy wywazymy i porozmawiamy...

Ta moja 'kochana' ONZ dala wam skurwysyn kraj !
            wiec morda w kubel zydzie zapluty.......morda w kubel
            • sewer_ Judi... 19.09.02, 22:36
              Mowilem Ci nie raz, cobys wiecej piwka pil...
              Obniza to potencje i zle mysli...

Izrael jest naszym sojusznikiem w NATO...

I to tyle... kolego...

Polak, Warszawiak

0 % krwi zydowskiej

P.S. Tez jestem za tym, aby za utracone majatki zydowskie
              zaplacic im symbolicznie, bo na wiecej nas nie stac...
              • Gość: Ania Re: Judi... IP: *.upc.chello.be 19.09.02, 22:44
                sewer_ napisał:

> Mowilem Ci nie raz, cobys wiecej piwka pil...
                > Obniza to potencje i zle mysli...
                >
                > Izrael jest naszym sojusznikiem w NATO...
                >
                > I to tyle... kolego...
                >
                > Polak, Warszawiak
                >
                > 0 % krwi zydowskiej
                >
                > P.S. Tez jestem za tym, aby za utracone majatki zydowskie
                > zaplacic im symbolicznie, bo na wiecej nas nie stac...

Jewhater czy jak mu tam przecholowal.Ale Ty Sewer tez.No bo jak Bush drze buzie
                o wpuszczenie ONZ do Iraku a Irak nie chce to caly swiat jest oburzony.
                Ale jak do tej samej ONZ rmia izraelska sobie strzela jak do kaczek to
                udajesz,ze nic sie nie stalo.Nie badz hipokryta.
                • Gość: Terrorysta_jedyny Re: Judi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 09:03
                  Armia izraelska się rozwija. Do tej pory ignorowała tylko rezolucje ONZ, za
                  ignorowanie których podpuszcza do ataku na Irak. To jest jak z przestępcami.
                  Nie ukarani sięgają po więcej. Ignorancja ONZ więc nie wystarczy.
                  Aspekt jest następujący: przez 6 tygodni nie było zamachu z ofirami wśród
                  izraelskich cywili, zgineło za to mnóstwo palestyńskich cywili w tym połowa to
                  dzieci. Prasa chociaż była powściągliwa pisała o tych przypadkach co jest
                  szalenienie na ręke stronie izraelskiej. Tak jak się strzela do dziennikarzy
                  tak strzela się do ONZowców. Muszą zrozumieć że to bardzo niebezpieczne miejsce
                  i wynieść się z niego. Krytyka i patrzenie na ręce izraelskiej armii jest nie
                  do przyjęcia.
                  A swoją drogą Saddam miał więcej kultury. Nie strzelał.
                • sewer_ Hipokryta...? 20.09.02, 10:59
                  Alez Aniu,
                  ja przynajmniej nie udaje, ze w polityce rzadzi moralnosc
                  i wszyscy sa rowno traktowani.
                  Caly czas trabie o tym, ze nie sa !
                  Wiec hipokryta nie jestem !
                  Saddam tez by chcial strzelac do ONZ, tylko sie bal konsekwencji...
                  Izrael sie widac nie boi...
                  • Gość: Terrorysta Re: Hipokryta...? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:03
                    sewer_ napisał:
                    > Saddam tez by chcial strzelac do ONZ, tylko sie bal konsekwencji...
                    > Izrael sie widac nie boi...

To co nalot, czy interwencja lądowa w Izraelu? Co proponujesz?
                  • Gość: Ania Re: Hipokryta...? IP: *.upc.chello.be 20.09.02, 11:14
                    sewer_ napisał:

> Alez Aniu,
                    > ja przynajmniej nie udaje, ze w polityce rzadzi moralnosc
                    > i wszyscy sa rowno traktowani.
                    > Caly czas trabie o tym, ze nie sa !
                    > Wiec hipokryta nie jestem !
                    > Saddam tez by chcial strzelac do ONZ, tylko sie bal konsekwencji...
                    > Izrael sie widac nie boi...

Ale skoro Izrael strzela i sie nie boi to czy nie jest to grozne?Ja nie wiem co
                    by chcial Saddam ,nie wiem skad wiesz Ty.Ale skoro dzis Izrael strzela do
                    ONZ ,jutro moze zechciec zrobic na lot na Warszawe np. w odwecie za polski
                    antysemityzm wyssany z mlekiem matki.
                    A poza tym trzeba sie na cos zdecydowac.Raz twierdzisz,ze trzeba zbombardowac
                    Saddama bo jest grozny a teraz piszesz,ze on sie boi,no to jak to jest?Skoro
                    sie boi to znaczy ,ze jest slaby wiec po co ta wojna?
                    no i dlaczego nie wyciaga sie konsekwencji w stosunku do Izraela?
                    • sewer_ Aniutku...! 20.09.02, 11:20
                      Nidy nie pisalem, ze Saddam jest grozny !
                      On osobiscie nie !
                      Amerykanie zalatwia Irak, bo to jest szebelek ich walki z fundamentalizmem
                      Islamskim (notabene Saddam wcale fundamentalista nie jest).
                      Saddam po prostu stanal na drodze realizacji ich (USA) globalnych planow
                      panowania nad Swiatem.
                      Ja wcale nie kocham USA.
                      Wole tylko przywodztwo Amerykanskie niz Chinskie, Arabskie, czy inne...
                      • Gość: Terrorysta Re: Aniutku...! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:26
                        sewer_ napisał:
                        > Saddam po prostu stanal na drodze realizacji ich (USA) globalnych planow
                        > panowania nad Swiatem.

A nie boisz się tak nazywać rzeczy po imieniu?
                        Pozdrawiam
                        • Gość: J.K. Kogo sie bac...? IP: 2.4.STABLE* 20.09.02, 16:18
                          Nie zrozumialem pytania...
                          Forumowiczow ? - Chyba mnie nie pobija za moja sympatie do USA ?
                          A USA ? - Oni przeciez nie robia nic nowego pod sloncem...
                          Starozytny Rzym tez sie tak zachowywal.
                          A USA sa Rzymem 21. wieku...
                          Czy sie to komus podoba, czy nie...
                          Chcialbym, aby ludzie to po prostu zrozumieli...
                          • bimi Re: Kogo sie bac...? 20.09.02, 16:54
                            Gość portalu: J.K. napisał(a):

> Nie zrozumialem pytania...
                            > Forumowiczow ? - Chyba mnie nie pobija za moja sympatie do USA ?
                            > A USA ? - Oni przeciez nie robia nic nowego pod sloncem...
                            > Starozytny Rzym tez sie tak zachowywal.
                            > A USA sa Rzymem 21. wieku...
                            > Czy sie to komus podoba, czy nie...
                            > Chcialbym, aby ludzie to po prostu zrozumieli...

Bardzo ładna analogia. Racz jednak zauważyć, że nie ma już Starożytnego Rzymu.
                            A Persja na przykład jak była tak jest. smile
                            • sewer_ Alez ja to doskonale rozumiem... 20.09.02, 20:11
                              Przywodztwo USA, wiecznie trwac nie bedzie...
                              Ale jakies 100 lat raczej tak...

Ile zamierzasz bujac sie na tej Planecie...?
                              Mnie chodzi o spokojna egzystencje moja i moich dzieci...
                              Kwestie moralne i historyczne pozostawiam innym...
                              • bimi Re: Alez ja to doskonale rozumiem... 23.09.02, 11:10
                                sewer_ napisał:

> Przywodztwo USA, wiecznie trwac nie bedzie...
                                > Ale jakies 100 lat raczej tak...
                                >
                                > Ile zamierzasz bujac sie na tej Planecie...?
                                > Mnie chodzi o spokojna egzystencje moja i moich dzieci...
                                > Kwestie moralne i historyczne pozostawiam innym...

Znaczy się twoje kredo to: 'byle dożyć końca - co z tego, że po trupach?'
                                Jeśli tak, to przykro mi z powodu twoich dzieci.
              • Gość: dorota Re: Judi... IP: *.man.bialystok.pl 20.09.02, 13:48
                Wiecie ja zdania nie zmieniam w kwestii finansowej Polski nas nie stac aby
                placic wam odszkodowania, choc moj punkt widzenia sie zmienil odnosnie was
                tez Polak 0% krwi zydowskiej
              • Gość: srutututu Re: Judi... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 08:05
                A od kiedy Izrael jest w NATO?
        • kretenczyk Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! 23.09.02, 13:14
          Gość portalu: Terrorysta napisał(a):

> Do krete.....!
          > No ,gdzie te terrorysty z ONZ-u sie włóczą ?? !!!. Ubić tych terrorystów woła
          > niejaki kret...,a raczej kretyn !

Toz sam zes sie obwolal terrorysta, to czegoz chcesz?
          Terrorysta tylko na kule w leb zasuguje...
          A co do panow z Hamasu czy innego Dzihadu to jak sie chca nieco "rozerwac" to
          niech czynia to na wlasny rachunek... a nie cudzym kosztem...
          Kreteńczyk
    • Gość: doku Dobrze im tak, należało im się, choćby za Bośnię IP: *.mofnet.gov.pl 20.09.02, 11:40
      ONZ jest współwinna wymordowania Tutsich, Bośniaków i w ogóle urzędnicy ONZ
      tylko utrudniają ludziom dobrej woli naprawianie świata. Powinno się ich pędzić
      gdzie się da, aż zrozumieją swoje błędy i winy i pokażą, że potrafią się
      zreformować i działać konstruktywnie.
      • Gość: Terrorysta Re: Doku szkoda słów .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:44
        Po co piszesz takie bzdury. Zaraz znowu cię będą wyzywać od idiotów. I wiesz
        co? Chyba będą mieli znów racje.
      • bimi Re: Dobrze im tak, należało im się, choćby za Boś 20.09.02, 11:45
        Gość portalu: doku napisał(a):

> ONZ jest współwinna wymordowania Tutsich, Bośniaków i w ogóle urzędnicy ONZ
        > tylko utrudniają ludziom dobrej woli naprawianie świata.Powinno się ich pędzić
        > gdzie się da, aż zrozumieją swoje błędy i winy i pokażą, że potrafią się
        > zreformować i działać konstruktywnie.

Izraelsa akrmia to według ciebie "ludzie dobrej woli"? No to gratuluję...

Czkaja doku, kiedyś ktoś się dowie kim jesteś, a potem z kolei twoi znajomi
        dowiedzą się jakie rzeczy ty tu wypisujesz! Mam nadzieję, że żona cię wtedy nie
        zostawi... smile A swoją dorogą biedna kobieta...
        • Gość: doku Sowiecka dusza się zdemaskowała IP: *.mofnet.gov.pl 20.09.02, 14:16
          bimi napisał:

> A swoją dorogą biedna kobieta...

Teraz rozumiem dlaczego nienawidzisz USA.

Twoją odpowiedź wydrukowałem specjalnie dla żony, czasem jej takie kawałki
          zanoszę, aby pośmiac się z ludzi, którzy bezradni są w swej nienawiści tak
          bardzo, że piszą zupełnie od rzeczy
          • bimi Re: Sowiecka dusza się zdemaskowała 20.09.02, 15:26

> bimi napisał:
            >
            > > A swoją dorogą biedna kobieta...
            >
            > Teraz rozumiem dlaczego nienawidzisz USA.

Ale ja nie neinawidzę USA. Co ci przyszło do głowy? Krytykuję tylko ich
            politykę. NIe uważam, żeby można było nienawidzieć jakiegoś kraju. Tzn. raczej
            nie uważam, żebym ja mógł. Bo, że ty nienawidzisz ZSRR to wydaje się być
            oczywistesmile

> Twoją odpowiedź wydrukowałem specjalnie dla żony, czasem jej takie kawałki
            > zanoszę, aby pośmiac się z ludzi, którzy bezradni są w swej nienawiści tak
            > bardzo, że piszą zupełnie od rzeczy

To nie zapomnij wydrukować jeszcze tego, co sam napisałeś. Żeby miała pełny
            obraz.
      • Gość: Ania Re: Dobrze im tak, należało im się, choćby za Boś IP: *.upc.chello.be 20.09.02, 12:10

> ONZ jest współwinna wymordowania Tutsich, Bośniaków i w ogóle urzędnicy ONZ
        > tylko utrudniają ludziom dobrej woli naprawianie świata. Powinno się ich
        pędzić
        >
        > gdzie się da, aż zrozumieją swoje błędy i winy i pokażą, że potrafią się
        > zreformować i działać konstruktywnie.

To po co kladzie sie nacisk na ich obecnosc w Iraku?
        Saddam tez bedzie sobie mogl postrzelac do inspektorow?
        • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: Dobrze im tak, należało im się, choćby za Boś IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.09.02, 12:51
          Saddam zostanie zbombardowany za sam brak współpracy o strzelaniu nie wolno mu
          nawet pomyśleć...
        • Gość: doku A kto kładzie nacisk? Ludzie z ONZ udają że są ... IP: *.mofnet.gov.pl 20.09.02, 14:31
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> To po co kladzie sie nacisk na ich obecnosc w Iraku?

... potrzebni, a w rzeczywistości byli tam i nic, tylko zaszkodzili, bo
          faktycznie dali się wykorzystać jako przykrywka do produkcji broni.

> Saddam tez bedzie sobie mogl postrzelac do inspektorow?

Oczywiście że tak, a oni nadal bedą twierdzić, że są tam potrzebni.

Jedyna nadzieją dla regionu jest okupacja przez NATO, podział na strefy a potem
          stworzenie z Jordanii, Gazy i Synaju czegoś na kształt NRF (Arabska Republika
          Federalna), a Rosja powinna zrobić w Iraku coś na kształt NRD (Arabska
          Republika Demokratyczna). Silny Kurdystan owinien być gwarantem pokoju w
          regionie, a okrojony Iran powinien znaleźć się w granicach Rosji, za wyjątkiem
          pn-zach, która należy się Armenii. Przy okazji Turcy pozbyliby się wreszcie
          kłopotu z Kurdami i mieliby szansę na ucywilizowanie i wejście do UE.
      • Gość: babariba Re: Dobrze im tak, należało im się, choćby za Boś IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 08:13
        Coś mi się wydaje, że "dok" nas wszystkich naciąga na kasę. Po
        pierwsze "jeżdżąc" z adresu z rozszerzeniem ".gov", czyli za nasze podatkowe
        pieniądze, po drugie robi to w godzinach pracy.
        O wartości wygłaszanych na nasz koszt poglądów nie wspomnę
    • Gość: ADAMŁÓDŹ Tylko jeden naród na świecie może... IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.09.02, 12:48
      ...pozwolić sobie na takie incydenty.
      • bimi Re: Tylko jeden naród na świecie może... 20.09.02, 12:55
        Gość portalu: ADAMŁÓDŹ napisał(a):

> ...pozwolić sobie na takie incydenty.

W tylko w przypadku jednego narodu na świecie informacje o takim incydencie
        można znależć, nie w dziennikach TV, czy prasie, lecz jedynie szperając w
        internecie.
        • Gość: Abaddon Bimi bój się Boga IP: 212.244.31.* 20.09.02, 15:24

> W tylko w przypadku jednego narodu na świecie informacje o takim incydencie
          > można znależć, nie w dziennikach TV, czy prasie, lecz jedynie szperając w
          > internecie.

Bimi - miej litość nad snajperem . Oszczędź .
          • bimi Re: Bimi bój się Boga 20.09.02, 15:30
            Gość portalu: Abaddon napisał(a):

> Bimi - miej litość nad snajperem . Oszczędź .

snajperem?
        • Gość: jewhater do bimi IP: *.bc.hsia.telus.net 20.09.02, 18:29
          bimi napisał:

> Gość portalu: ADAMŁÓDŹ napisał(a):
          >
          > > ...pozwolić sobie na takie incydenty.
          >
          > W tylko w przypadku jednego narodu na świecie informacje o takim incydencie
          > można znależć, nie w dziennikach TV, czy prasie, lecz jedynie szperając w
          > internecie.

masz absolutna racje piszac , ze swiat traktuje izrael jak swieta krowe ktorej
          nigdy nie mozna zwrocic uwagi ze strachu przed potencjalnym oskarzeniem o
          antysemityzm.
          Podobna sytuacja wydarzyla sie kilka miesiecy temu w Gaza , kiedy to ekipa
          telewizyjna CNN zostala zatrzymana na blokadzie drogowej przez armie izraelska.
          Samochod ktorym jechali byl pomalowany na bialo z wielkimi literami TV - PRESS
          na wszystkich stronach.
          Po zatrzymaniu , zolnierze otworzyli ogien bez ZADNEGO POWODU.
          Dziennikarzy uratowal tylko fakt , ze samochod byl opancerzony.

CNN bylo wstrzasniete - ALE TYLKO PRZEZ JEDEN DZIEN.

Wyobrazmy sobie ekipe CNN lub BBC ostrzelana przez armie iracka !!!!!!

Bush chcialby wysylac B52 w ten sam dzien
    • Gość: jewhater Dlaczego wogle prowadzicie dyskusje z sewer_rat?? IP: *.bc.hsia.telus.net 20.09.02, 18:19
      sewer - po angielsku sciek kanalizacyjny
      rat - szczur

Czyz nie widzicie prawdziwych piorek tego sympatyka syjonistycznych gangsterow?
      • sewer_ Misiaczku... 21.09.02, 12:16
        Ja opisuje Swiat takim, jakim jest...
        A Ty opisujesz tu swoje zyczenia o swiecie...
        I dlatego jestes przegrany niestety...
        Poczytaj sobie o nowej doktrynie wojennej USA, to moze zmadrzejesz.
        Ja po prostu to wszystko wiedzialem duzo wczesniej, bo otarlem sie,
        10 lat temu o polski MSZ...
        Wystarczy, kolego ?
    • Gość: gitman Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! IP: 2.2.STABLE* / 192.168.9.* 20.09.02, 18:22
      To skandal
      • Gość: adamłódź Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.09.02, 19:01
        Może i to nie takie złe ale wyobraźcie sobie jakby zrobiła to jakakolwiek inna
        armia.
    • Gość: Mariusz Ali Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 21.09.02, 13:29
      A czy tych pieprzonych Palestyńczyków można nazwać ludźmi?
      • Gość: jewhater Re: DELEGACJA ONZ w GAZIE ZOSTALA OSTRZELANA !!!! IP: *.bc.hsia.telus.net 21.09.02, 18:48
        Gość portalu: Mariusz Ali napisał(a):

> A czy tych pieprzonych Palestyńczyków można nazwać ludźmi?

a tu co mamy ?? .........nowy jude-lover ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka