Gość: U IP: *.214.118.122.Dial1.Boston1.Level3.net 25.09.02, 20:58 Jest robota.Israel skupuje psy,ktore beda tresowane do walki z terrorystami palestynskimi.Kto pierwszzy????? Obiecuje sie duzo ochlapow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piast Re: Psy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 22:45 Gość portalu: U napisał(a): > Jest robota.Israel skupuje psy,ktore beda tresowane do > walki z terrorystami palestynskimi.Kto pierwszzy????? > Obiecuje sie duzo ochlapow. > Może ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Psy IP: *.214.84.150.Dial1.Boston1.Level3.net 26.09.02, 03:41 Gość portalu: Piast napisał(a): > Gość portalu: U napisał(a): > > > Jest robota.Israel skupuje psy,ktore beda tresowane do > > walki z terrorystami palestynskimi.Kto pierwszzy????? > > Obiecuje sie duzo ochlapow. > > > Może ty. O nie.Ja jestem pies,ktory nie sluzyl i nie sluzy nikomu i ktory nie moze byc szczuty na nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Psy 26.09.02, 17:55 Gość portalu: U napisał(a): > O nie.Ja jestem pies,ktory nie sluzyl i nie sluzy nikomu > i ktory nie moze byc szczuty na nikogo. Grunt, że szczeka. Jak to pies. Odpowiedz Link Zgłoś