Gość: RAFAL Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 157.25.200.* 28.03.01, 22:01 nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisadebe przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylko po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. 28.03.01, 22:12 No, to znaczy, że najważniejsze podstawy języka polskiego już opanował. I niech dalej strzela bramki, nasz Niech Bóg ma mnie w swojej opiece! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 22:34 Gość portalu: RAFAL napisał(a): > nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisadebe > przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylko po polsk > u Jak Rafał krzykniesz do niego "kopsnij na lewą mańkę" i Oli to zrozumie to może się przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAL Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 157.25.200.* 28.03.01, 22:53 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: RAFAL napisał(a): > > > nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisadebe > > przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylko po > polsk > > u > > Jak Rafał krzykniesz do niego "kopsnij na lewą mańkę" i Oli to zrozumie to może > > się przekonam. > A w jakim to jest jezyku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 23:58 Gość portalu: RAFAL napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Gość portalu: RAFAL napisał(a): > > > > > nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisa > debe > > > przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylk > o po > > polsk > > > u > > > > Jak Rafał krzykniesz do niego "kopsnij na lewą mańkę" i Oli to zrozumie to > może > > > > się przekonam. > > > > A w jakim to jest jezyku ? w tym samym co "kurwa mac" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAL Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 157.25.200.* 29.03.01, 00:53 to widocznie olisadebe zna ten jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbr A prawo laski to co ? IP: 10.173.14.163, 193.174.120.* 30.03.01, 14:53 Skoro chcecie, zeby Oli byl trktowany zgodnie z prawem jak inni obcokrajowcy to dayskusja nie ma sensu. Wedlug NASZEJ Konstytucji prezydent RP ma prawo (to sa jego prerogatywy )nadac obywatelstwo tak samo jak ma prawo laski w stosunku do skazanych. Jakos nikt nie porusza na froum tematu ulaskawien, bo to normalne (czesto stosowane). Ale jezeli prezydent raz na jakis czas skorzysta z prawa do nadania obywatelstwa i to jeszcze na dodatek w NASZYM Interesie to od razu podnosi sie wrzask, ze to bezprawie. To jest najwyzsze prawo w naszym kraju to jest NASZA KONSTYTUCJA. I gdyby to nie bylo mozliwe to pewnie na tym forum zajmowalibyscie sie niesprawiedliwoscia, bo nie mozna bylo Oliemu nadac obywatelstwa. Czesc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 194.181.74.135, 212.244.175.* 30.03.01, 15:18 Perełko jesteś stuknięty/a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 194.181.74.135, 212.244.175.* 30.03.01, 15:19 Perełko jesteś stuknięty/a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADOLF Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 141.2.67.* 30.03.01, 18:15 HEIL HITLER DO SCHEISS-NAZI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 192.168.1.66, 212.182.118.* 01.04.01, 08:54 Gość portalu: ADOLF napisał(a): > HEIL HITLER DO SCHEISS-NAZI!!!! Adolfie Niemcy to są teraz trochę bardziej na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 192.168.1.66, 212.182.118.* 01.04.01, 10:30 WP PODAŁA, że Oli zmienia obywatelstwo na greckie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebrzos Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 12:01 Przez ciebie przebija raczej rasizm a nie "sprawiedliwośc" ktora zabrania ci "krasc konie tak jak inni ". poza tym fakt ze wszyscy tak robia (np Zidane nie jest francuzem , Djorkaeff tez i nikt nie protestuje ze to nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 212.160.135.* 02.04.01, 17:08 bebrzos proponuję Ci przeczytać wątek: "Oli nie przejmuj się" naprawdę warto. może spojrzysz na to z innej strony (murzyńskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaby Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.unknown.uunet.be 05.04.01, 14:24 Ciesze sie ze Polska staje sie, niestety zbyt wolno, normalnym krajem. Szkoda jednak, ze sa jeszcze tacy idioci jak "Perla". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 20:10 Gość portalu: slaby napisał(a): > Ciesze sie ze Polska staje sie, niestety zbyt wolno, normalnym krajem. Szkoda > jednak, ze sa jeszcze tacy idioci jak "Perla". ten pseudo: "słaby" to od słabości myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer do Perly IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 00:16 Perla, musze przyznac ze jest sporo prawdy w twoim rozumowaniu. Jednakze gdyby nie ten zacny murzyn nasz reprezentacyjny futbol jeszcze dlugo dlugo nie dawal by nam powodow do zadowolenia. Z punktu widzenia kibica reprezentacji Polski dobrze sie stalo ze Oli dostal polskie obywatelstwo bo dzieki jego bramkom zaczynamy cos znaczyc w swiecie futbolu. Nie jest to az taki wielki przekret poniewaz jest to tylko JEDEN naturalizowany murzyn, a nie ich cala druzyna. Pozostala 10 to czystej krwi Polacy. Poza tym do przyznania Oliemu obywatelstwa naszego kraju w znacznym stopniu przyczynilo sie jego malzenstwo z Polka. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: do Perly IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 00:34 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Perla, musze przyznac ze jest sporo prawdy w twoim rozumowaniu. > Jednakze gdyby nie ten zacny murzyn nasz reprezentacyjny futbol jeszcze dlugo d > lugo nie dawal by nam powodow do zadowolenia. > Z punktu widzenia kibica reprezentacji Polski dobrze sie stalo ze Oli dostal po > lskie obywatelstwo bo dzieki jego bramkom zaczynamy cos znaczyc w swiecie futbo > lu. Nie jest to az taki wielki przekret poniewaz jest to tylko JEDEN naturalizo > wany murzyn, a nie ich cala druzyna. Pozostala 10 to czystej krwi Polacy. > Poza tym do przyznania Oliemu obywatelstwa naszego kraju w znacznym stopniu prz > yczynilo sie jego malzenstwo z Polka. > pozdrawiam. Tu mnie Balzer zaskoczyłeś tym małżeństwem. Ja słyszałem, że ma dziewczynę Polkę. A jeżeli tak, to trochę zmienia postać rzeczy. Ach, gdyby jeszcze nasz reprezentant mówił po polsku. ps Ślub był przed otrzymaniem obywatelstwa czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: do Perly IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 03:12 Przed. Wlasnie slub z Polka przewazyl w sprawie nadania mu polskiego obywatelstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Perla na stronach GAZETY to SWINSTWO IP: 137.56.18.* 07.04.01, 14:44 Drogi, badz tez droga Perlo, Uprzedzajac kolejny madry komentarz a "slabosci do myslenia" badz czyms takim, chcialem poinformowac, ze z moim mysleniem wszystko w porzadku. Z twoim natomiast nie. Jestes ograniczonym umyslowo kretynem jezeli uciekasz sie do argumentow "jezeli wszyscy kradna to my nie musimy". Zastanow sie nad tym co piszesz. Nie wiem, czy to rowniez ty jestes autorem niezwykle blyskotliwego "tematu". Ty, czy nie, osoba, ktora napisala to zdanie wykazala sie daleko posunietym rasizmem i dziwi mnie, ze takie wypowiedzi sa w ogole publikowane. Konkludujac, ciekaw jestem Perlo, skad wymysliles taki fantastyczny pseudonim. Zapewne natchnela cie do tego lektura Mickiewicza, podczas ktorej zajadales sie bigosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.ihiway.ca 06.04.01, 02:04 czytajac te wypowiedzi chcialbym tez wyrazic swoja opinie. wedlog mnie nie jest wazny kolor skory obywatela. Wazne jest czy otrzymal to obywatelstwo wykazujac sie znajomoscia jezyka i histori jak sie to praktykuje we wszystkich krajach? czy tez dostal to obywatelstwo bo dobrze kopie pilke? najlepiej by bylo zapytac samego zainteresowanego. A wiec Panie... oops sorry I forgot that you do not speak Polish. Mr. Olisadabe how did you get Polish citizinship so fast? The reason I am asking is that my wife is from Ecuador and I would like her to have Polish pasport too. Thank you kindly. sincerely Stan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.enter.net 07.04.01, 13:29 wietnamczyk na bramce nigeryjczycy w obronie muzulmanie w pomocy cyganie z zydem pejsiastym w ataku SUPER REPREZENTACJA aby wygrywac TYLKO CO TO MA WSPOLNEGO Z POLSKA powoli zaczynaja mi sie podobac rosjanie sa soba i maja wszystkich gleboko w dupie czarny zapewnie dlugo tam nie zagra Z POWAZANIEM XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: unknown, 194.145.96.* 07.04.01, 15:33 To coś jak kupić wódę, otworzyć - a tam woda, czyli kłamstwo kiedy murzyn=polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.J. Perla na stronach GAZETY to SWINSTWO jest IP: 137.56.18.* 07.04.01, 14:54 Drogi Perlo(a) Jestes skonczonym kretynem. Przy tym rasista. Nie wiem, czy twoj watly umysl pozwala na zrozumienie tego co piszesz, bo stosowanie argumentow o kradziezy dosc dobitnie swiadczy o twoim poziomie i rozumieniu pewnych kwestii. Zycze ci, zeby ktos kiedys o tobie napisal dokladnie tak samo jak ty o Olisadebe. Nie jestem zagorzalym fanem pilki i nie chodze na mecze nie tylko dlatego, ze nie mam na to czasu ale tez i dlatego, ze chcialbym uniknac bezposredniego kontaktu z ludzmi twojego pokroju. Bez urazy, czy twoja edukacja zakonczyla sie w 5. czy w 6. klasie podstawowki, bo na tyle oceniam twoj poziom intelektualny? Chyba na szostej, bo twoje patriotyczne argumenty wymagaly wiedzy przedstawianej na lekcjach wlasnie w tym okresie. Serdecznie cie pozdrawiam i zycze udanej kariery dziennikarskiej. Byl taki jeden facet o nazwisku Tejkowski (byc moze twoja swiadomosc spoleczna jest wystarczajaca by znac to nazwisko), ktory bardzo nie lubil innych narodowosci i mial wlasna gazetke dla podobnych sobie idiotow. Moze cie zatrudni? Jak nie to sprobuj zalozyc polska frakcje NAZI. I nie pisz juz wiecej na ta liste, bo serwer zapychasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: BJ na stronach GAZETY to ... jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 16:34 Drogi BJ lub Bartku (jak wolisz) BJ napisał Drogi Perlo(a) Jestes skonczonym kretynem. MOŻE SOBIE DARUJESZ TE EPITETY Przy tym rasista. NIE PISAŁBYŚ TEGO JAKBYŚ ZOBACZYŁ MOJĄ ŻONĘ Nie wiem, czy twoj watly umysl pozwala na zrozumienie tego co piszesz, bo stosowanie argumentow o kradziezy dosc dobitnie swiadczy o twoim poziomie i rozumieniu pewnych kwestii. A CO TO JEST? POMYŚLAŁEŚ, ŻE NIGERYJCZYCZY CZUJĘ SIĘ OKRADZENI. O NIE, O NICH NIE MYŚLISZ, TYLKO O WŁASNYM NOSKU (BIAŁYM). PRAWDA RASISTO? Zycze ci, zeby ktos kiedys o tobie napisal dokladnie tak samo jak ty o Olisadebe. NIBY KTO? NA FORUM W KINSZASIE? I TO NIE JEST TEKST O OLISADEBE TYLKO O NASZYCH DZIAŁACZACH I PREZYDENCIE. Nie jestem zagorzalym fanem pilki i nie chodze na mecze nie tylko dlatego, ze nie mam na to czasu ale tez i dlatego, ze chcialbym uniknac bezposredniego kontaktu z ludzmi twojego pokroju. TEŻ NIE CHODZĘ BO NIE LUBIĘ SKINÓW Bez urazy, czy twoja edukacja zakonczyla sie w 5. czy w 6. klasie podstawowki, bo na tyle oceniam twoj poziom intelektualny? Chyba na szostej, bo twoje patriotyczne argumenty wymagaly wiedzy przedstawianej na lekcjach wlasnie w tym okresie. ZNOWU OBELGI Serdecznie cie pozdrawiam i zycze udanej kariery dziennikarskiej. SIC! Byl taki jeden facet o nazwisku Tejkowski (byc moze twoja swiadomosc spoleczna jest wystarczajaca by znac to nazwisko), ktory bardzo nie lubil innych narodowosci i mial wlasna gazetke dla podobnych sobie idiotow. BYŁ ALE ZWARIOWAŁ Moze cie zatrudni? Jak nie to sprobuj zalozyc polska frakcje NAZI. CO??? I nie pisz juz wiecej na ta liste, bo serwer zapychasz. A JEDNAK PISZĘ. I JESZCZE JEDNO. WŁAŚCIWIE TO NIE USTOSUNKOWAŁEŚ SIĘ DO TEMATU. POWIEDZ MI DLACZEGO JEDEN DOSTAJE OBYWATELSTWO O RĘKI A NP. MURZYNKA Z MARTINIKI, OBYWATELKA FRANCJI MAJĄCA MĘŻA POLAKA I MIESZKAJACA W POLSCE, PROWADZĄCA FIRMĘ I PŁACĄCA PODATKI NIE MOŻE DOSTAĆ? I WIERZ MI, ŻE GDYBY CHCIAŁA GRAĆ W REPREZENTACJI POLSKI NP. W SZACHACH TO JEJ MĄŻ TEŻ BY PEWNIE MÓGŁ NAPISAĆ TAKI TEKST JAK JA. Nie wiem, czy to rowniez ty jestes autorem niezwykle blyskotliwego "tematu". Ty, czy nie, osoba, ktora napisala to zdanie wykazala sie daleko posunietym rasizmem i dziwi mnie, ze takie wypowiedzi sa w ogole publikowane. O JAKI TEKST CHODZI? NO I TE ZAPĘDY CENZORSKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Re: BJ na stronach GAZETY to ... jest IP: 141.2.169.108, 141.2.252.* 07.04.01, 16:37 Wiec ty Perla jestes facetem.Szkoda,myslalem,ze Cie uwiode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 03:49 Jak najbardziej się z tym zgadzam. To jest idiotyzm, bowiem w barwach Polski powinni grać Polacy anie ci, co ledwo mówić umieją. Nie wiem po co ten bambo dostał obywatelstwo- czy to nie wbrew konstytucji? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pank Re: Nie tolerujcie ignorancji głupoli . IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 23:08 Pewnie tego nie wiesz ale nawet hitlerowcy ograniczyli poszukiwania żydowskich rodowodów swoich obywateli do 5-go pokolenia . Jeszcze skromniejsza w poczynaniach była "święta" Inkwizycja . Emanuel zadecydował , że chce byc Polakiem i chwała mu za to . W kolejnych meczach dowodzi , że nie był to wybryk komercyjny tylko obranie drogi życiowej . A , że poprzez piłkę nożną i emigrację ? To co źle ?Jestem dumny , że wybrał Polskę . A ty nie bądź taki pewien , że kilkanaście pokoleń wczesniej pradziadek nie przyjechał z jakąś wycieczką na plantację trzciny . Kto to wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 212.160.135.* 27.04.01, 09:09 Gość portalu: Edward napisał(a): > Jak najbardziej się z tym zgadzam. To jest idiotyzm, bowiem w barwach Polski > powinni grać Polacy anie ci, co ledwo mówić umieją. Nie wiem po co ten bambo > dostał obywatelstwo- czy to nie wbrew konstytucji? > > Pozdrawiam! Wbrew konstytucji? Raczej nie, ale z podejrzanie "przyśpieszoną" procedurą. Mogłeś sobie darować "bambo". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 27.04.01, 12:38 Witam Różo, Czy ogladałas niektóre mecze mistrzostw Europy do lat 16?. Jezeli nie to obejrzyj mecz drużyny niemieckiej a w drużynie tej znajdziesz conajmniej dwa czysto polsko brzmiące nazwiska, dwa albo trzy tureckie jak sądzę, a także trzech piłkarzy czarnoskórych I NIKT Z TEGO FAKTU NIE ROBI SENSACJI. W sporcie na całym świecie jest to zwykła rzecz. Nasza dyskusja na ten temat po prostu źle o nas świadczy, nie sądzisz?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: 212.160.135.* 27.04.01, 13:21 Gość portalu: Al napisał(a): > Witam Różo, > > Czy ogladałas niektóre mecze mistrzostw Europy do lat 16?. Jezeli nie to > obejrzyj mecz drużyny niemieckiej a w drużynie tej znajdziesz conajmniej dwa > czysto polsko brzmiące nazwiska, dwa albo trzy tureckie jak sądzę, a także > trzech piłkarzy czarnoskórych I NIKT Z TEGO FAKTU NIE ROBI SENSACJI. W sporcie > na całym świecie jest to zwykła rzecz. Nasza dyskusja na ten temat po prostu > źle o nas świadczy, nie sądzisz?. Nie oglądam piłki nożnej. Ale ta dyskusja nie jest o tym czy w drużynie mogą występować zawodnicy z innym pochodzeniem. Raczej myślę, że o nieuczciwym dawaniu obywatelstwa ludziom, którzy poprzez brak znajomości języka kompromitują tą drużynę. Pozdrawiam na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. 27.04.01, 16:06 Co zescie sie tak nagle obudzili, kibice? Przeciez to juz blisko dwa miesiace, jak Perla zglosil ten temat. A teraz, uwaga, uwaga, powiem cos strasznie madrego: Oczywiscie, ze Oli w reprezentacji wyglada (jak na razie) troche dziwnie w naszych oczach i zapewne jest to jakis maly przekret. Ale, tak WSZYSCY na swiecie robia. I wygrywaja na tym. No to co, Polska ma byc ostatnia uczciwa? Ja futbol ogladam i wole, ze by ci faceci w bialoczerwonych ubrankach wygrywali. A jaki kolor te ubranko okrywa? Powiem szczerze, jest mi obojetne. Aby nie patalacha. A nawet dodam, ze dzieki czarnoskóremu to reprezentacja jakos tak bardziej swiatowo wyglada. Same biale to teraz tylko na Bialorusi graja. Zegnam i zarazem pozdrawiam towarzystwo sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 27.04.01, 17:39 Sceptyk,masz racje.Nieprzypadkowo Ruscy nie maja kolorowego-nie stac ich.A jak gra druzyna bez Oli'ego mozna bylo sie przekonac we srode w Bydgoszczy. Ktos jeszcze przeciw Oli'emu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 00:45 Gość portalu: Swinia napisał(a): > Sceptyk,masz racje.Nieprzypadkowo Ruscy nie maja kolorowego-nie stac ich.A jak > gra druzyna bez Oli'ego mozna bylo sie przekonac we srode w Bydgoszczy. Ktos > jeszcze przeciw Oli'emu? Stać ich stać. Tylko może tam za zimno? Odpowiedz Link Zgłoś