Dodaj do ulubionych

Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest.

• Gość: RAFAL Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 157.25.200.* 28.03.01, 22:01
      nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisadebe
      przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylko po polsku
      • fibin Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. 28.03.01, 22:12
        No, to znaczy, że najważniejsze podstawy języka polskiego już opanował. I
        niech dalej strzela bramki, nasz Niech Bóg ma mnie w swojej opiece! Pzdrsmile
      • Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 22:34
        Gość portalu: RAFAL napisał(a):

> nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisadebe
        > przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylko po polsk
        > u

Jak Rafał krzykniesz do niego "kopsnij na lewą mańkę" i Oli to zrozumie to może
        się przekonam.

• Gość: RAFAL Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 157.25.200.* 28.03.01, 22:53
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: RAFAL napisał(a):
          >
          > > nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisadebe
          > > przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylko po
          > polsk
          > > u
          >
          > Jak Rafał krzykniesz do niego "kopsnij na lewą mańkę" i Oli to zrozumie to może
          >
          > się przekonam.
          >

A w jakim to jest jezyku ?
          • Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 23:58
            Gość portalu: RAFAL napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: RAFAL napisał(a):
            > >
            > > > nie wiem czy perla zauwazyles(as), dzisiaj po nieudanym strzale olisa
            > debe
            > > > przeklal "kurwa mac", nie po angielsku ani w zadnym innym jezyku tylk
            > o po
            > > polsk
            > > > u
            > >
            > > Jak Rafał krzykniesz do niego "kopsnij na lewą mańkę" i Oli to zrozumie to
            > może
            > >
            > > się przekonam.
            > >
            >
            > A w jakim to jest jezyku ?

w tym samym co "kurwa mac"
            • Gość: RAFAL Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 157.25.200.* 29.03.01, 00:53
              to widocznie olisadebe zna ten jezyk
    • Gość: pbr A prawo laski to co ? IP: 10.173.14.163, 193.174.120.* 30.03.01, 14:53
      Skoro chcecie, zeby Oli byl trktowany zgodnie z prawem jak inni obcokrajowcy
      to dayskusja nie ma sensu. Wedlug NASZEJ Konstytucji prezydent RP ma prawo (to
      sa jego prerogatywy )nadac obywatelstwo tak samo jak ma prawo laski w stosunku
      do skazanych. Jakos nikt nie porusza na froum tematu ulaskawien, bo to normalne
      (czesto stosowane). Ale jezeli prezydent raz na jakis czas skorzysta z prawa do
      nadania obywatelstwa i to jeszcze na dodatek w NASZYM Interesie to od razu
      podnosi sie wrzask, ze to bezprawie. To jest najwyzsze prawo w naszym kraju to
      jest NASZA KONSTYTUCJA. I gdyby to nie bylo mozliwe to pewnie na tym forum
      zajmowalibyscie sie niesprawiedliwoscia, bo nie mozna bylo Oliemu nadac
      obywatelstwa.
      Czesc !
    • Gość: AB Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 194.181.74.135, 212.244.175.* 30.03.01, 15:18
      Perełko jesteś stuknięty/a.
    • Gość: AB Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 194.181.74.135, 212.244.175.* 30.03.01, 15:19
      Perełko jesteś stuknięty/a.
    • Gość: ADOLF Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 141.2.67.* 30.03.01, 18:15
      HEIL HITLER DO SCHEISS-NAZI!!!!
      • Gość: Szymon Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 192.168.1.66, 212.182.118.* 01.04.01, 08:54
        Gość portalu: ADOLF napisał(a):

> HEIL HITLER DO SCHEISS-NAZI!!!!

Adolfie
        Niemcy to są teraz trochę bardziej na zachód.

• Gość: Szymon Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 192.168.1.66, 212.182.118.* 01.04.01, 10:30
      WP PODAŁA, że Oli zmienia obywatelstwo na greckie!
    • Gość: bebrzos Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 12:01
      Przez ciebie przebija raczej rasizm a nie "sprawiedliwośc" ktora zabrania
      ci "krasc konie tak jak inni ". poza tym fakt ze wszyscy tak robia (np Zidane
      nie jest francuzem , Djorkaeff tez i nikt nie protestuje ze to nie fair.
      • Gość: Róża Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 212.160.135.* 02.04.01, 17:08
        bebrzos
        proponuję Ci przeczytać wątek: "Oli nie przejmuj się"
        naprawdę warto. może spojrzysz na to z innej strony (murzyńskiej)
    • Gość: slaby Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.unknown.uunet.be 05.04.01, 14:24
      Ciesze sie ze Polska staje sie, niestety zbyt wolno, normalnym krajem. Szkoda
      jednak, ze sa jeszcze tacy idioci jak "Perla".
      • Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 20:10
        Gość portalu: slaby napisał(a):

> Ciesze sie ze Polska staje sie, niestety zbyt wolno, normalnym krajem. Szkoda
        > jednak, ze sa jeszcze tacy idioci jak "Perla".

ten pseudo: "słaby" to od słabości myślenia?
        • Gość: Balzer do Perly IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 00:16
          Perla, musze przyznac ze jest sporo prawdy w twoim rozumowaniu.
          Jednakze gdyby nie ten zacny murzyn nasz reprezentacyjny futbol jeszcze dlugo dlugo nie dawal by nam powodow do zadowolenia.
          Z punktu widzenia kibica reprezentacji Polski dobrze sie stalo ze Oli dostal polskie obywatelstwo bo dzieki jego bramkom zaczynamy cos znaczyc w swiecie futbolu. Nie jest to az taki wielki przekret poniewaz jest to tylko JEDEN naturalizowany murzyn, a nie ich cala druzyna. Pozostala 10 to czystej krwi Polacy.
          Poza tym do przyznania Oliemu obywatelstwa naszego kraju w znacznym stopniu przyczynilo sie jego malzenstwo z Polka.
          pozdrawiam.
          • Gość: Perła Re: do Perly IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 00:34
            Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Perla, musze przyznac ze jest sporo prawdy w twoim rozumowaniu.
            > Jednakze gdyby nie ten zacny murzyn nasz reprezentacyjny futbol jeszcze dlugo d
            > lugo nie dawal by nam powodow do zadowolenia.
            > Z punktu widzenia kibica reprezentacji Polski dobrze sie stalo ze Oli dostal po
            > lskie obywatelstwo bo dzieki jego bramkom zaczynamy cos znaczyc w swiecie futbo
            > lu. Nie jest to az taki wielki przekret poniewaz jest to tylko JEDEN naturalizo
            > wany murzyn, a nie ich cala druzyna. Pozostala 10 to czystej krwi Polacy.
            > Poza tym do przyznania Oliemu obywatelstwa naszego kraju w znacznym stopniu prz
            > yczynilo sie jego malzenstwo z Polka.
            > pozdrawiam.

Tu mnie Balzer zaskoczyłeś tym małżeństwem. Ja słyszałem, że ma dziewczynę Polkę.
            A jeżeli tak, to trochę zmienia postać rzeczy. Ach, gdyby jeszcze nasz
            reprezentant mówił po polsku.
            ps
            Ślub był przed otrzymaniem obywatelstwa czy po?
            • Gość: Balzer Re: do Perly IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 03:12
              Przed. Wlasnie slub z Polka przewazyl w sprawie nadania mu polskiego obywatelstwa
        • Gość: Bartek Perla na stronach GAZETY to SWINSTWO IP: 137.56.18.* 07.04.01, 14:44
          Drogi, badz tez droga Perlo,

Uprzedzajac kolejny madry komentarz a "slabosci do myslenia" badz czyms takim, chcialem poinformowac, ze z
          moim mysleniem wszystko w porzadku. Z twoim natomiast nie. Jestes ograniczonym umyslowo kretynem jezeli
          uciekasz sie do argumentow "jezeli wszyscy kradna to my nie musimy". Zastanow sie nad tym co piszesz. Nie
          wiem, czy to rowniez ty jestes autorem niezwykle blyskotliwego "tematu". Ty, czy nie, osoba, ktora napisala to
          zdanie wykazala sie daleko posunietym rasizmem i dziwi mnie, ze takie wypowiedzi sa w ogole publikowane.
          Konkludujac, ciekaw jestem Perlo, skad wymysliles taki fantastyczny pseudonim. Zapewne natchnela cie do tego
          lektura Mickiewicza, podczas ktorej zajadales sie bigosem.
    • Gość: stan Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.ihiway.ca 06.04.01, 02:04
      czytajac te wypowiedzi chcialbym tez wyrazic swoja opinie. wedlog mnie nie jest
      wazny kolor skory obywatela. Wazne jest czy otrzymal to obywatelstwo wykazujac
      sie znajomoscia jezyka i histori jak sie to praktykuje we wszystkich krajach?
      czy tez dostal to obywatelstwo bo dobrze kopie pilke? najlepiej by bylo zapytac
      samego zainteresowanego. A wiec Panie... oops sorry I forgot that you do not
      speak Polish. Mr. Olisadabe how did you get Polish citizinship so fast? The
      reason I am asking is that my wife is from Ecuador and I would like her to have
      Polish pasport too. Thank you kindly.
      sincerely
      Stan
      • Gość: XYZ Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.enter.net 07.04.01, 13:29
        wietnamczyk na bramce nigeryjczycy w obronie muzulmanie w pomocy cyganie z
        zydem pejsiastym w ataku SUPER REPREZENTACJA aby wygrywac TYLKO CO TO MA
        WSPOLNEGO Z POLSKA
        powoli zaczynaja mi sie podobac rosjanie sa soba i maja wszystkich gleboko w
        dupie czarny zapewnie dlugo tam nie zagra
        Z POWAZANIEM XYZ
        • Gość: anonim Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: unknown, 194.145.96.* 07.04.01, 15:33
          To coś jak kupić wódę, otworzyć - a tam woda,

czyli kłamstwo

kiedy murzyn=polak
    • Gość: B.J. Perla na stronach GAZETY to SWINSTWO jest IP: 137.56.18.* 07.04.01, 14:54
      Drogi Perlo(a)
      Jestes skonczonym kretynem. Przy tym rasista. Nie wiem, czy twoj watly umysl pozwala na zrozumienie tego co
      piszesz, bo stosowanie argumentow o kradziezy dosc dobitnie swiadczy o twoim poziomie i rozumieniu
      pewnych kwestii. Zycze ci, zeby ktos kiedys o tobie napisal dokladnie tak samo jak ty o Olisadebe. Nie jestem
      zagorzalym fanem pilki i nie chodze na mecze nie tylko dlatego, ze nie mam na to czasu ale tez i dlatego,
      ze chcialbym uniknac bezposredniego kontaktu z ludzmi twojego pokroju. Bez urazy, czy twoja edukacja
      zakonczyla sie w 5. czy w 6. klasie podstawowki, bo na tyle oceniam twoj poziom intelektualny? Chyba na
      szostej, bo twoje patriotyczne argumenty wymagaly wiedzy przedstawianej na lekcjach wlasnie w tym okresie.
      Serdecznie cie pozdrawiam i zycze udanej kariery dziennikarskiej. Byl taki jeden facet o nazwisku Tejkowski (byc
      moze twoja swiadomosc spoleczna jest wystarczajaca by znac to nazwisko), ktory bardzo nie lubil innych
      narodowosci i mial wlasna gazetke dla podobnych sobie idiotow. Moze cie zatrudni? Jak nie to sprobuj zalozyc
      polska frakcje NAZI.
      I nie pisz juz wiecej na ta liste, bo serwer zapychasz.
      • Gość: Perła Re: BJ na stronach GAZETY to ... jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 16:34
        Drogi BJ lub Bartku (jak wolisz)

BJ napisał

Drogi Perlo(a)
        Jestes skonczonym kretynem.

MOŻE SOBIE DARUJESZ TE EPITETY

Przy tym rasista.

NIE PISAŁBYŚ TEGO JAKBYŚ ZOBACZYŁ MOJĄ ŻONĘ

Nie wiem, czy twoj watly umysl pozwala na zrozumienie tego co
        piszesz, bo stosowanie argumentow o kradziezy dosc dobitnie swiadczy o twoim
        poziomie i rozumieniu
        pewnych kwestii.

A CO TO JEST? POMYŚLAŁEŚ, ŻE NIGERYJCZYCZY CZUJĘ SIĘ OKRADZENI. O NIE, O NICH
        NIE MYŚLISZ, TYLKO O WŁASNYM NOSKU (BIAŁYM). PRAWDA RASISTO?

Zycze ci, zeby ktos kiedys o tobie napisal dokladnie tak samo jak ty o
        Olisadebe.

NIBY KTO? NA FORUM W KINSZASIE? I TO NIE JEST TEKST O OLISADEBE TYLKO O NASZYCH
        DZIAŁACZACH I PREZYDENCIE.

Nie jestem
        zagorzalym fanem pilki i nie chodze na mecze nie tylko dlatego, ze nie mam na
        to czasu ale tez i dlatego,
        ze chcialbym uniknac bezposredniego kontaktu z ludzmi twojego pokroju.

TEŻ NIE CHODZĘ BO NIE LUBIĘ SKINÓW

Bez urazy, czy twoja edukacja
        zakonczyla sie w 5. czy w 6. klasie podstawowki, bo na tyle oceniam twoj poziom
        intelektualny? Chyba na
        szostej, bo twoje patriotyczne argumenty wymagaly wiedzy przedstawianej na
        lekcjach wlasnie w tym okresie.

ZNOWU OBELGI

Serdecznie cie pozdrawiam i zycze udanej kariery dziennikarskiej.

SIC!

Byl taki jeden facet o nazwisku Tejkowski (byc
        moze twoja swiadomosc spoleczna jest wystarczajaca by znac to nazwisko), ktory
        bardzo nie lubil innych
        narodowosci i mial wlasna gazetke dla podobnych sobie idiotow.

BYŁ ALE ZWARIOWAŁ

Moze cie zatrudni? Jak nie to sprobuj zalozyc
        polska frakcje NAZI.

CO???

I nie pisz juz wiecej na ta liste, bo serwer zapychasz.

A JEDNAK PISZĘ.
        I JESZCZE JEDNO. WŁAŚCIWIE TO NIE USTOSUNKOWAŁEŚ SIĘ DO TEMATU.
        POWIEDZ MI DLACZEGO JEDEN DOSTAJE OBYWATELSTWO O RĘKI A NP. MURZYNKA Z
        MARTINIKI, OBYWATELKA FRANCJI MAJĄCA MĘŻA POLAKA I MIESZKAJACA W POLSCE,
        PROWADZĄCA FIRMĘ I PŁACĄCA PODATKI NIE MOŻE DOSTAĆ?
        I WIERZ MI, ŻE GDYBY CHCIAŁA GRAĆ W REPREZENTACJI POLSKI NP. W SZACHACH TO JEJ
        MĄŻ TEŻ BY PEWNIE MÓGŁ NAPISAĆ TAKI TEKST JAK JA.

Nie wiem, czy to rowniez ty jestes autorem niezwykle blyskotliwego "tematu".
        Ty, czy nie, osoba, ktora napisala to
        zdanie wykazala sie daleko posunietym rasizmem i dziwi mnie, ze takie
        wypowiedzi sa w ogole publikowane.

O JAKI TEKST CHODZI?
        NO I TE ZAPĘDY CENZORSKIE.
        • Gość: Rumun Re: BJ na stronach GAZETY to ... jest IP: 141.2.169.108, 141.2.252.* 07.04.01, 16:37
          Wiec ty Perla jestes facetem.Szkoda,myslalem,ze Cie uwiode.
    • Gość: Edward Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 03:49
      Jak najbardziej się z tym zgadzam. To jest idiotyzm, bowiem w barwach Polski
      powinni grać Polacy anie ci, co ledwo mówić umieją. Nie wiem po co ten bambo
      dostał obywatelstwo- czy to nie wbrew konstytucji?

Pozdrawiam!
      • Gość: Pank Re: Nie tolerujcie ignorancji głupoli . IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 23:08
        Pewnie tego nie wiesz ale nawet hitlerowcy ograniczyli poszukiwania żydowskich
        rodowodów swoich obywateli do 5-go pokolenia . Jeszcze skromniejsza w
        poczynaniach była "święta" Inkwizycja . Emanuel zadecydował , że chce byc
        Polakiem i chwała mu za to . W kolejnych meczach dowodzi , że nie był to wybryk
        komercyjny tylko obranie drogi życiowej . A , że poprzez piłkę nożną i
        emigrację ? To co źle ?Jestem dumny , że wybrał Polskę . A ty nie bądź taki
        pewien , że kilkanaście pokoleń wczesniej pradziadek nie przyjechał z jakąś
        wycieczką na plantację trzciny . Kto to wie ...
      • Gość: Róża Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to ŚWIŃSTWO jest. IP: 212.160.135.* 27.04.01, 09:09
        Gość portalu: Edward napisał(a):

> Jak najbardziej się z tym zgadzam. To jest idiotyzm, bowiem w barwach Polski
        > powinni grać Polacy anie ci, co ledwo mówić umieją. Nie wiem po co ten bambo
        > dostał obywatelstwo- czy to nie wbrew konstytucji?
        >
        > Pozdrawiam!

Wbrew konstytucji? Raczej nie, ale z podejrzanie "przyśpieszoną" procedurą.
        Mogłeś sobie darować "bambo".
        Pozdrawiam

• Gość: Al Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 27.04.01, 12:38
          Witam Różo,

Czy ogladałas niektóre mecze mistrzostw Europy do lat 16?. Jezeli nie to
          obejrzyj mecz drużyny niemieckiej a w drużynie tej znajdziesz conajmniej dwa
          czysto polsko brzmiące nazwiska, dwa albo trzy tureckie jak sądzę, a także
          trzech piłkarzy czarnoskórych I NIKT Z TEGO FAKTU NIE ROBI SENSACJI. W sporcie
          na całym świecie jest to zwykła rzecz. Nasza dyskusja na ten temat po prostu
          źle o nas świadczy, nie sądzisz?.
          • Gość: Róża Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: 212.160.135.* 27.04.01, 13:21
            Gość portalu: Al napisał(a):

> Witam Różo,
            >
            > Czy ogladałas niektóre mecze mistrzostw Europy do lat 16?. Jezeli nie to
            > obejrzyj mecz drużyny niemieckiej a w drużynie tej znajdziesz conajmniej dwa
            > czysto polsko brzmiące nazwiska, dwa albo trzy tureckie jak sądzę, a także
            > trzech piłkarzy czarnoskórych I NIKT Z TEGO FAKTU NIE ROBI SENSACJI. W sporcie
            > na całym świecie jest to zwykła rzecz. Nasza dyskusja na ten temat po prostu
            > źle o nas świadczy, nie sądzisz?.

Nie oglądam piłki nożnej. Ale ta dyskusja nie jest o tym czy w drużynie mogą
            występować zawodnicy z innym pochodzeniem. Raczej myślę, że o nieuczciwym dawaniu
            obywatelstwa ludziom, którzy poprzez brak znajomości języka kompromitują tą
            drużynę.
            Pozdrawiam na dłużej.
            • sceptyk Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. 27.04.01, 16:06
              Co zescie sie tak nagle obudzili, kibice? Przeciez to juz blisko dwa miesiace,
              jak Perla zglosil ten temat. A teraz, uwaga, uwaga, powiem cos strasznie
              madrego: Oczywiscie, ze Oli w reprezentacji wyglada (jak na razie) troche
              dziwnie w naszych oczach i zapewne jest to jakis maly przekret. Ale, tak
              WSZYSCY na swiecie robia. I wygrywaja na tym. No to co, Polska ma byc ostatnia
              uczciwa? Ja futbol ogladam i wole, ze by ci faceci w bialoczerwonych ubrankach
              wygrywali. A jaki kolor te ubranko okrywa? Powiem szczerze, jest mi obojetne.
              Aby nie patalacha. A nawet dodam, ze dzieki czarnoskóremu to reprezentacja
              jakos tak bardziej swiatowo wyglada. Same biale to teraz tylko na Bialorusi
              graja.

Zegnam i zarazem pozdrawiam towarzystwo

sc-k
              • Gość: Swinia Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 27.04.01, 17:39
                Sceptyk,masz racje.Nieprzypadkowo Ruscy nie maja kolorowego-nie stac ich.A jak
                gra druzyna bez Oli'ego mozna bylo sie przekonac we srode w Bydgoszczy. Ktos
                jeszcze przeciw Oli'emu?
                • Gość: Perła Re: Murzyn w reprezentacji POLSKI, to normalne. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 00:45
                  Gość portalu: Swinia napisał(a):

> Sceptyk,masz racje.Nieprzypadkowo Ruscy nie maja kolorowego-nie stac ich.A jak
                  > gra druzyna bez Oli'ego mozna bylo sie przekonac we srode w Bydgoszczy. Ktos
                  > jeszcze przeciw Oli'emu?

Stać ich stać. Tylko może tam za zimno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka