pauline_kaczanow 19.10.02, 01:25 Mimo ze tatusko sie z tamtad wywodzil.... Wladimir F. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauline_kaczanow Re: Nie nawidze ZSSR przysiegam. 19.10.02, 01:27 Wiem dlaczego go nie nawidze, bo byl sadysta, katem zbrodniarzem i jedzil po wielu republikach.Zabral mnie w 1991 roku na Bialorus i nie tylko.... Widzialam Katyn i rozkopane jeszcze groby... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Nie nawidze ZSSR przysiegam. 19.10.02, 01:28 przyjechal sie i zapytal : kochasz tatusia ? - Nie znam Pana. - I zaczal przychodzic.... I pojechalam w koncu za wchodnia granice...ZS nim... Ucieklam mu po tygodniu... A on sie zawsze mnie bal.... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Nie nawidze ZSSR przysiegam. 19.10.02, 01:29 poza tym nosil dluga brode i udawal ze nie pije.... Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 Re: Nie nawidze ZSSR przysiegam. 19.10.02, 04:02 paulina kaczanow ty jestes normalna? Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Nie nawidze ZSSR przysiegam. 19.10.02, 01:30 Zadzwonilam wiec do Mleczaka i powiedzialam mu ze wim gdzie jest bo mi ktos wypaplal. Olal te ionformacje. Wiec Polska nie sciga zbrodniarzy.... Wyrzekam sie ojca Amen. Niech Bog mi wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOOCK Re: Nie nawidze ZSSR przysiegam. IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 01:36 pauline_kaczanow napisała: > Zadzwonilam wiec do Mleczaka i powiedzialam mu ze wim gdzie jest bo mi ktos > wypaplal. Olal te ionformacje. Wiec Polska nie sciga zbrodniarzy.... > Wyrzekam sie ojca Amen. > Niech Bog mi wybaczy. ********************************************* Wybaczam ci, BOOCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: paulina ? IP: *.kat.forthnet.gr 19.10.02, 16:31 a tak pozatym to z ktorej strony go bierzesz ? bo cos mi sie wydaje ze nie z tej co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ i, jeśli już to "nienawidze" ... 19.10.02, 22:57 ... uzdolnionej dziennikarce slownik sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Starry, czy nie widzisz... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.02, 22:59 ... ze Paulina jest podpita...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Może być też ZSSR IP: 62.233.204.* 19.10.02, 23:04 Może być ZSSR, przed wojną tak się mówiło - Związek Socjalistycznych Sowieckich Republik. A Pauliny żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Może być też ZSSR IP: *.kat.forthnet.gr 19.10.02, 23:33 paulinko no i jak ? jak tam z dupeczka ? swedzi cie dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq No, to masz problem... 19.10.02, 23:37 pauline_kaczanow napisała: > Nie nawidze ZSSR przysiegam. ...bo już go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrina Re: No, to masz problem... IP: *.chello.pl 21.10.02, 15:40 kaczanow ty sie lecz, jestes chora , masz cos z glowa i to nie wrozy nikomu dobrze wiec lepiej sie tu nie pokazuj Odpowiedz Link Zgłoś