Dodaj do ulubionych

Snajper wita !!!

IP: *.acn.waw.pl 08.11.02, 00:39
Po dłuższej przerwie witam i pozdrawiam moich przyjaciół, oponentów oraz
obojętnych. Niech każdy sam się do odpowiedniej kategorii zaszereguje. wink)
Teraz przejrzę ostatnie wątki i po ich przeczytaniu może przestanę pozdrawiać
WSZYSTKICH. He, he. wink) Ponieważ nie jestem w stanie prześledzić całej Waszej
ubiegłomiesięcznych dysksji, a czas był w wydarzenia przebogaty, mam prośbę.
Napiszcie, co według Was ważnego stało się na Forum w ostatnim miesiącu,
jakie wątki uważacie za istotne. Od razu uprzedzam, że próbuję upiec dwie
pieczenie przy jednym ogniu. Z jednej strony naprawdę ciekaw jesetem, co
uważacie za najważniejsze, co jest DLA WAS istotne. Z drugiej - będę mógł się
dowiedzieć, co się na Forum działo.

Pozdrawiam serdecznie

Snajper.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaski Re: Snajper wita !!! IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 01:01
      Gość portalu: snajper napisał(a):

> Po dłuższej przerwie witam i pozdrawiam moich przyjaciół, oponentów oraz
      > obojętnych. Niech każdy sam się do odpowiedniej kategorii zaszereguje. wink)
      > Teraz przejrzę ostatnie wątki i po ich przeczytaniu może przestanę pozdrawiać
      > WSZYSTKICH. He, he. wink) Ponieważ nie jestem w stanie prześledzić całej Waszej
      > ubiegłomiesięcznych dysksji, a czas był w wydarzenia przebogaty, mam prośbę.
      > Napiszcie, co według Was ważnego stało się na Forum w ostatnim miesiącu,
      > jakie wątki uważacie za istotne. Od razu uprzedzam, że próbuję upiec dwie
      > pieczenie przy jednym ogniu. Z jednej strony naprawdę ciekaw jesetem, co
      > uważacie za najważniejsze, co jest DLA WAS istotne. Z drugiej - będę mógł się
      > dowiedzieć, co się na Forum działo.
      >
      > Pozdrawiam serdecznie
      >
      > Snajper.

Sceptyka wcielo
      • Gość: snajper Re: Snajper wita !!! IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 16:33
        Gość portalu: jaski napisał(a):

> Sceptyka wcielo

Nie tylko jego. Wielu nicków nie widać ostanio mna Forum. Emigracja wewnętrzna,
        czy co ?

Pozdrawiam.
    • xiazeluka Re: xiazeluka żegna SS-Snajperfuehrera 08.11.02, 09:09

> Napiszcie, co według Was ważnego stało się na Forum w ostatnim miesiącu,

Zniknął z niego idiota SS-Snajperfuehrer. Opluwaniem Polski i Polaków zajął się
      w zastępstwie kretyn52, ta sama liga przecież.

> jakie wątki uważacie za istotne.

Te, w których SS-Snajperfuehrer gęby nie otwierał.

No to na dzień dobry sympatycznie pozdrowię cię twoim ulubionym zwrotem:
      Heil Hitler!
      • carmina Cześć snajper 08.11.02, 15:01
        Tu naprawdę nie dzieje sie nic i nie zdarzy sie nic az do końca.
        Zresztą - mało już bywam. I nieźle jest.
        Heaven is the place on Earth. smile))

Pzdrfka

Carmina
        • Gość: snajper Cześć Carmina. IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 16:32
          carmina napisała:

> Tu naprawdę nie dzieje sie nic i nie zdarzy sie nic az do końca.
          > Zresztą - mało już bywam. I nieźle jest.

Jakto nic ? Paczka doszła !!! wink) Ale dość już złośliwości. Bywaj częściej !!!

> Heaven is the place on Earth. smile))

But where is it ?

> Pzdrfka
          >
          > Carmina

Niech magia Ci sprzyja. smile)

Snajper.
    • watto Re: Snajper wita !!! 08.11.02, 17:37
      Uwaga , palestynskie dzieci i kobiety.
      Izraelski snajper wznawia działalność na forum.
      smile
      • bykk Re: do Snajpera 08.11.02, 17:48
        Snajper,a gadali,że Cię złapalismile)!
        Ja już z tego nic nie rozumiem. Wyjechałeś jak Cię szukali,wróciłeś
        jak Cię złapali,hehehe!
        A tak poważnie,dobrze przynajmniej,że się nie żegnałeś,że nie opowiadałeś
        o tym jak yo Ci źle na F. i już nie wrócisz.
        Wróciłeś,bo miałeś wrócić,bo wiesz niektórzy się żegnali,że już,że są
        skrzywdzeni,że wogóle,jednak wracają,są i dobrze,tylko po co robią cyrk?
        Witaj więc lewicowcusmile,będzie komu przykopać w lewysmile półdupek,hehehe!
        hej!
        • Gość: snajper Do Bykka. IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 16:45
          bykk napisał:

> Snajper,a gadali,że Cię złapalismile)!
          > Ja już z tego nic nie rozumiem. Wyjechałeś jak Cię szukali,wróciłeś
          > jak Cię złapali,hehehe!

To proste. Musiałem pojechać, aby im podstawić kozłów ofiarnych. I teraz mam
          spokój. Aż do następnego razu, gdy mnie chcica na strzelanie dopadnie. wink)))

> A tak poważnie,dobrze przynajmniej,że się nie żegnałeś,że nie opowiadałeś
          > o tym jak yo Ci źle na F. i już nie wrócisz.

To ja się wyłamię i napiszę, że mi jest na Forum DOBRZE !!! smile)

> Wróciłeś,bo miałeś wrócić,bo wiesz niektórzy się żegnali,że już,że są
          > skrzywdzeni,że wogóle,jednak wracają,są i dobrze,tylko po co robią cyrk?
          > Witaj więc lewicowcusmile,będzie komu przykopać w lewysmile półdupek,hehehe!
          > hej!

Lewicowcu ? Ja mam straszne problemy w samookreśleniu. Jestem zwolennikiem
          wolnego rynku (w stylu JKM). Z drugiej strony jestem antyklerykałem, a to chyba
          od dość dawna jest u nas kryterium prawicowości/lewicowości. Ale dla Ciebie
          Bykku, mogę być lewicowcem. A co mi tam !!!

Pozdrawiam. smile)
          • bykk Re: do Snajpera:) 09.11.02, 17:01
            Witaj łikiendowo!smile
            Snajper,powiedz przynajmniej,czy naładowałeś te "akumulatory"?
            Dla mnie osobiście jeśli już,to nie być lewicowcem,hehehehe!
            Bądź sobą,nienawidzę chorągiewek,a co do JKM,fakt zgadzam się z nim!
            Coż z tego jednak? Obawiam się,że nie dożyję czasów kiedy to się spełni?
            Nie gadaj,że prawicowość zależy od tego czy ktoś jest antyklerykałem,czy nie!
            Popatrz na "najwyższych" wazeliniarzy z SLD. Rzygam ich hipokryzją,jeżdżą
            do Papieża,msze,deklaracje Kołodki,TVPsld,sraczki dostają kto lepszy!
            Niech to szlag! Wszystko po to,aby Kościół był za UE,tfu!
            Wspomnisz moje słowa,jak będzie "po wszystkim",zacznie się "festiwal"!
            Aborcja,eutanazja,podatki!
            pozdrawiam
            hej!
            • Gość: snajper Re: do Snajpera:) IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 17:29
              bykk napisał:

> Witaj łikiendowo!smile
              > Snajper,powiedz przynajmniej,czy naładowałeś te "akumulatory"?
              > Dla mnie osobiście jeśli już,to nie być lewicowcem,hehehehe!
              > Bądź sobą,nienawidzę chorągiewek,a co do JKM,fakt zgadzam się z nim!
              > Coż z tego jednak? Obawiam się,że nie dożyję czasów kiedy to się spełni?
              > Nie gadaj,że prawicowość zależy od tego czy ktoś jest antyklerykałem,czy nie!
              > Popatrz na "najwyższych" wazeliniarzy z SLD. Rzygam ich hipokryzją,jeżdżą
              > do Papieża,msze,deklaracje Kołodki,TVPsld,sraczki dostają kto lepszy!
              > Niech to szlag! Wszystko po to,aby Kościół był za UE,tfu!

A powiedzenie >Paryż wart jest mszy< znasz ? To nie hipokryzja, to taktyka.

> Wspomnisz moje słowa,jak będzie "po wszystkim",zacznie się "festiwal"!
              > Aborcja,eutanazja,podatki!

A widzisz. Tu z JKM się już nie zgadzam. Ja jestem liberałem nie tylko w
              sprawach gospodarczych ale także w społecznych. On jest zwolennikiem wolnego
              rynku, ale w sprawach społecznych jest konserwatystą. Stąd przeciwstawia się
              eutanazji i aborcji.

> pozdrawiam
              > hej!

Pozdrawiam.
            • andrzejg Re: do Snajpera:) 09.11.02, 17:29
              bykk napisał:

> Nie gadaj,że prawicowość zależy od tego czy ktoś jest antyklerykałem,czy nie!
              > Popatrz na "najwyższych" wazeliniarzy z SLD. Rzygam ich hipokryzją,jeżdżą
              > do Papieża,msze,deklaracje Kołodki,TVPsld,sraczki dostają kto lepszy!
              > Niech to szlag! Wszystko po to,aby Kościół był za UE,tfu!

I jak myslisz?
              Ugnie się Kosciół pod takim cięzarem wazeliny i bedzie za wstapieniem do UE?

Pozdr. Andrzej
              • Gość: snajper Re: do Snajpera:) IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 18:04
                andrzejg napisał:

> bykk napisał:
                >
                > >Nie gadaj,że prawicowość zależy od tego czy ktoś jest antyklerykałem,czy nie!
                > > Popatrz na "najwyższych" wazeliniarzy z SLD. Rzygam ich hipokryzją,jeżdżą
                > > do Papieża,msze,deklaracje Kołodki,TVPsld,sraczki dostają kto lepszy!
                > > Niech to szlag! Wszystko po to,aby Kościół był za UE,tfu!
                >
                > I jak myslisz?
                > Ugnie się Kosciół pod takim cięzarem wazeliny i bedzie za wstapieniem do UE?
                >
                > Pozdr. Andrzej

Toż już jest. Pomijając oczywiscie przypadki tych księży, co nie są. wink) A na
                seroi, to kościół Katolicki jako zbiór wiernych oraz jako ogół kleru będzie
                podzielony, tak jak i całe nasze społeczeństwo. Natomiast jako organizacja jest
                za naszym (i swoim !!!) wejściem juz teraz.

Pozdrawiam.
    • Gość: Skrzypek Patriota Snajper IP: *.AlfaOmega.pl 08.11.02, 18:29
      Słynny "interpretator" mordu w Koniuchach (Polaków zabili Żydzi więc należy
      milczeć lub kłamać) i Jedwabnem (tu wszelkie dowody korzystne dla Polaków
      należy odrzucać bądź ośmieszać) jest jeszcze mało znany z innej strony. Otóż
      jest on gorącym patriotą. Podobnie jak przedwojenni komuniści dbali o polską
      rację stanu ("sprawiedliwe" granice- czyli Polska bez Śląska, Pomorza, Kresów)
      Snajper dba o nie obecnie ( Polska bez Ziem Odzyskanych?-dlaczego nie?).
      Poniżej fragment dyskusji z udziałem snajpera.

)jeden z możliwych scenariuszy: Wysiedleńcy wracają na ziemie odzyskane,wykupują
      ) tam ziemię, aktywnie kandydują w wyborach lokalnych, przejmują tam władzę.Już
      ) teraz mniejszośc niemiecka wspólrządzi wraz z SLD w Opolu. Z punktu widzenia
      ) gospodarczego taki scenariusz byłby może nawet korzystny. Ale na pewno nie z
      ) punktu widzenia państwowości polskiej. Chyba,że takie pojęciejak "Państwowość
      ) polska"jest dla kolegów euroentuzjastów z założenia funta kłaków niewarte,jako
      ) z gruntu nacjonalistyczne, ksenofobiczne, a nawet, o zgrozo, antysemickie.pros
      ) ze mi udowodnic, że podany przeze mnie scenariusz jest niemożliwy.

A dlaczego ma być niemożliwy ? Któz w końcu ma decydować o kierunkach rozwoju
      danego regionu, jeśli nie ludzie tam pracujący i mieszkający ? Któż ma
      startować
      i głosować w na przykład wyborach samorządowych, jak nie mieszkańcy danego
      regionu ?

Ps.wniosek Snajper to gorący patriota, tylko jakiego kraju?
    • Gość: Skrzypek Patriota Snajper IP: *.AlfaOmega.pl 08.11.02, 18:29
      Słynny "interpretator" mordu w Koniuchach (Polaków zabili Żydzi więc należy
      milczeć lub kłamać) i Jedwabnem (tu wszelkie dowody korzystne dla Polaków
      należy odrzucać bądź ośmieszać) jest jeszcze mało znany z innej strony. Otóż
      jest on gorącym patriotą. Podobnie jak przedwojenni komuniści dbali o polską
      rację stanu ("sprawiedliwe" granice- czyli Polska bez Śląska, Pomorza, Kresów)
      Snajper dba o nie obecnie ( Polska bez Ziem Odzyskanych?-dlaczego nie?).
      Poniżej fragment dyskusji z udziałem snajpera.

)jeden z możliwych scenariuszy: Wysiedleńcy wracają na ziemie odzyskane,wykupują
      ) tam ziemię, aktywnie kandydują w wyborach lokalnych, przejmują tam władzę.Już
      ) teraz mniejszośc niemiecka wspólrządzi wraz z SLD w Opolu. Z punktu widzenia
      ) gospodarczego taki scenariusz byłby może nawet korzystny. Ale na pewno nie z
      ) punktu widzenia państwowości polskiej. Chyba,że takie pojęciejak "Państwowość
      ) polska"jest dla kolegów euroentuzjastów z założenia funta kłaków niewarte,jako
      ) z gruntu nacjonalistyczne, ksenofobiczne, a nawet, o zgrozo, antysemickie.pros
      ) ze mi udowodnic, że podany przeze mnie scenariusz jest niemożliwy.

A dlaczego ma być niemożliwy ? Któz w końcu ma decydować o kierunkach rozwoju
      danego regionu, jeśli nie ludzie tam pracujący i mieszkający ? Któż ma
      startować
      i głosować w na przykład wyborach samorządowych, jak nie mieszkańcy danego
      regionu ?

Ps. Snajper to gorący patriota, tylko jakiego kraju?
      • Gość: snajper Re: Patriota Snajper IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 16:50
        Gość portalu: Skrzypek napisał(a):

> > jeden z możliwych scenariuszy:Wysiedleńcy wracają na ziemieodzyskane, wykupu
        > > ją tam ziemię, aktywnie kandydują w wyborach lokalnych, przejmują tam władzę
        > > Już teraz mniejszośc niemiecka wspólrządzi wraz z SLD w Opolu. Z punktu wi
        > > dzenia gospodarczego taki scenariusz byłby może nawet korzystny. Ale na pew
        > > no nie z punktu widzenia państwowości polskiej. Chyba,że takie pojęcie jak
        > > "Państwowość polska"jest dla kolegów euroentuzjastów z założenia funta kła
        > > ków niewarte, jako z gruntu nacjonalistyczne, ksenofobiczne, a nawet, o zgro
        > > zo, antysemickie. prosze mi udowodnic, że podany przeze mnie scenariusz jest
        > > niemożliwy.
        >
        > A dlaczego ma być niemożliwy ? Któz w końcu ma decydować o kierunkach rozwoju
        > danego regionu, jeśli nie ludzie tam pracujący i mieszkający ? Któż ma
        > startować i głosować w na przykład wyborach samorządowych, jak nie mieszkańcy
        > danego regionu ?

A według Ciebie kto ma o tym decydować ? Cudzoziemcy ?

> Ps. Snajper to gorący patriota, tylko jakiego kraju?

Oczywiście swojego - Polski.

Pozdrawiam.
    • nurni Snajper witaj 08.11.02, 18:33
      moze o czyms najwazniejszym
      znaczy o mnie smile

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=150&w=3556624&a=3556624&v=2

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=150&w=3556624&a=3556624&v=2

i pare innych

pozdrowienia
      nurni
      przypadkowo zalogowany

poszukaj jest pare watkow
      w ktorych czekam na Twoje zdanie
      • nurni Re: Snajper witaj 08.11.02, 20:27
        nurni napisał:

> poszukaj jest pare watkow
        > w ktorych czekam na Twoje zdanie

pierwszy z brzegu:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3421772

no dobra
        nie taki znowu pierwszy
        ale wielu mysle czeka
    • maretina witam serdecznie:))) wreszcie!!!!:)/nt 08.11.02, 21:16
    • maretina moje typy 08.11.02, 21:27
      moje typy watkow wartch czytania:
      1) okupacja mownicy sejmowej przez posla janowskiego
      2)dialog kaczynskiegio z wyborca z warszawskiej pragi
      3)sciganie snajpera w usa... podobno sam rutkowski chcial cie lapacwink
      4) atak terrorystczny w ruskim teatrze lozysk tocznych
      5)cos tam o tym, ze irlandczycy powiedzieli "tak" dla rozszerzenie ue.
    • monopol I my witamy Snajpera:) 08.11.02, 21:50
      Ha!Miło cię widzieć.A jednak nie wyemigrowałeś na stałe do realu. Nie zostałeś
      też pustelnikiem ani mnichem buddyjskim. Nie zamknęli Cię w amerykańskim
      więzieniu ( o co niektórzy Cię podejrzewali ), w końcu nie przekształciłeś się
      wbrew swoim zasadom w jakąś paskudną pacynkę. Nie jesteś też +++Ignorantem,
      który zawładnął tym forum. Całe szczęście. Snajper - powróciłeś i dzięki temu
      podniosła się nieco średnia IQ w naszej forumowej populacji. Nie pytaj jednak
      co tu było ciekawego... Doprawdy trudno to wyłuskać. Temat żydowski tradycyjnie
      przeplatał się z kolejną fazą którejś tam wojny forumowej, lewica tępiła
      prawicę, prawica lewicę, Helga miała obsesję ( i nie tylko ona ), a Sala
      Paulina schizofrenię ( i nie tylko ona ). Wspomniany wyżej +++Ignorant
      ignorował totalnie. Przez pewien czas zachwycaliśmy się posłem Janowskim, teraz
      z kolei na topie jest pewien kandydat na prezydenta Warszawy. V.C werbalizował
      swoje fobie groźby zapanowania USA nad całym światem. Wielu z nas wyrażało swą
      niechęć do obecnego rządu, a także do obecnej opozycji. Było też trochę
      bezsensownego spamu. W sumie średnio na jeża. Może Ty poprawisz poziom tego
      bajzlu.

Pozdrawiam smile
      monopol

P.S.I wytłumacz nam, gdzie się podziwałeś! smile
    • d_nutka Re: Snajper wita !!! 08.11.02, 22:09
      a ja z pewną nieśmiałością odwzajemniam powitanie.
      przy Ignorancie czyłam się pewniej i swobodniej.
      przed snajperem chowam się do swojej dziupli.
      d_
    • Gość: pollak Cześć. Znowu będzie jak dawniej. Pogadamy sobie IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.11.02, 23:02
      o Żydach, Jedwabnem, Koniuchach.

Poudajesz że nie czytujesz Luki, coby się nie ustosunkowywać do jego wypowiedzi wink
      • Gość: snajper Re: Cześć. Znowu będzie jak dawniej. Pogadamy sob IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 17:14
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> o Żydach, Jedwabnem, Koniuchach.

A może wybierzmy jakieś inne miejscowości. Te są już chyba wystarczająco znane.
        Dajmy szansę także innym mieścinom. wink)

> Poudajesz że nie czytujesz Luki,coby się nie ustosunkowywać do jego wypowiedzi
        > wink

Ja go naprawdę nie czytam. Po co ? Czysta strata czasu. Repertuar cały czas
        pewnie taki sam - plucie prymitywnego chama. Wolę poczytać posty Pollaka.

Pozdrawiam.
        • Gość: pollak Re: Cześć. Znowu będzie jak dawniej. Pogadamy sob IP: 156.17.41.* 10.11.02, 09:04

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          >
          > > o Żydach, Jedwabnem, Koniuchach.
          >
          > A może wybierzmy jakieś inne miejscowości. Te są już chyba wystarczająco
          znane.
          >
          > Dajmy szansę także innym mieścinom. wink)

Fakt, miejscowości w których Niemcy mordowali Żydów jest bez liku.

>
          > > Poudajesz że nie czytujesz Luki,coby się nie ustosunkowywać do jego wypowi
          > edzi
          > > wink
          >
          > Ja go naprawdę nie czytam. Po co ? Czysta strata czasu. Repertuar cały czas
          > pewnie taki sam - plucie prymitywnego chama. Wolę poczytać posty Pollaka.

smile Chyba zacznę go cytować wink

pozdr
          • Gość: snajper Re: Cześć. Znowu będzie jak dawniej. Pogadamy sob IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 16:47
            Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: pollak napisał(a):
            > >
            > > > o Żydach, Jedwabnem, Koniuchach.
            > >
            > > A może wybierzmy jakieś inne miejscowości. Te są już chyba wystarczająco
            > > znane. Dajmy szansę także innym mieścinom. wink)
            >
            > Fakt, miejscowości w których Niemcy mordowali Żydów jest bez liku.
            >
            > > > Poudajesz że nie czytujesz Luki,coby się nie ustosunkowywać do jego wypowi
            > > > edzi wink
            > >
            > > Ja go naprawdę nie czytam. Po co ? Czysta strata czasu. Repertuar cały czas
            > > pewnie taki sam - plucie prymitywnego chama. Wolę poczytać posty Pollaka.
            >
            > smile Chyba zacznę go cytować wink

Ależ proszę Cię bardzo. Jeśli ograniczysz się do cytownia znalezionych u niego
            argumentów. W każdej ciekawej dyskusji udział z przyjemnością wezmę. Ale jeśli
            ktoś jedynie nieudolnie próbuje mnie obrażać, to na czytanie jego wypocin czasu
            tracić nie będe.

Pozdrawiam.
            • xiazeluka SS-Snajperfuehrera warunki dyskutowania 12.11.02, 10:10

> Ale jeśli
              > ktoś jedynie nieudolnie próbuje mnie obrażać, to na czytanie jego wypocin
              czasu tracić nie będe.

Podobnie jak na myślenie.
              A propos, ja cię obrażam udolnie, matematyczny esesmanie.
              Zaśpiewam ci nawet twoją ulubioną kołysankę:
              Hajli hajlo hajla,
              hajli hajlo hajla,
              hajli,
              hajla,
              hajli,
              auhahahahaha...
    • Gość: Blong bry :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 23:06
      witaj zpowrotem
      watki Ci nie polece bo co drugi czyms jest ciekawy smile
    • jaceq Dobry wieczór, snajper. 08.11.02, 23:44
      Jak widać, nawet tu, jest do kogo strzelać. Wystawiają zady pod lufy. Zresztą może i ja wystawię. Na mnie jednak
      kup zawczasu amunicję Weatherby .466
      • Gość: jaski Re: Dobry wieczór, snajper. IP: *.chicago-08rh15rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 23:51
        jaceq napisał:

> Jak widać, nawet tu, jest do kogo strzelać. Wystawiają zady pod lufy. Zresztą
        m
        > oże i ja wystawię. Na mnie jednak
        > kup zawczasu amunicję Weatherby .466

No przeciez jak snajper to tylko bushmaster .22 ml
        • jaceq Na co? Na gryzonie? 09.11.02, 00:03

> No przeciez jak snajper to tylko bushmaster .22 ml
          • Gość: jaski Re: Na co? Na gryzonie? IP: *.chicago-08rh15rt.il.dial-access.att.net 09.11.02, 00:06
            Nieeee, to .22 naboj wojskowy, taki dluuuugi jak do m16/ar15
            • jaceq Re: Na co? Na gryzonie? 09.11.02, 00:26

> Nieeee, to .22 naboj wojskowy, taki dluuuugi jak do m16/ar15

.22 to nabój sportowy.
              Masz na myśli NATO 5,56x45, czyli (różnie go zwali, w czasach AR15 - Armalite .223), ale przyjmuje się, że
              pierwowzorem 5.56 był myśliwski nabój .223 WMR (Winchester Magnum Rifle).
              • Gość: jaski Re: Na co? Na gryzonie? IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 09.11.02, 04:13
                Dokladnie, czasem sie mowi .22 military issue(ml)
      • Gość: Ania Re: Dobry wieczór, snajper. IP: *.upc.chello.be 09.11.02, 08:22
        jaceq napisał:

Jak widać, nawet tu, jest do kogo strzelać. Wystawiają zady pod lufy. Zresztą m
        oże i ja wystawię. Na mnie jednak
        kup zawczasu amunicję Weatherby .466

Jestem pewna Jaceq,ze do Ciebie Snajper strzelac nie bedzie.

To juz raczej do mnie.

Snajper mam nadzieje,ze snajperka nowa i zez wyleczony?
        • jaceq Re: Dobry wieczór, snajper. 09.11.02, 17:07
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Jestem pewna Jaceq,ze do Ciebie Snajper strzelac nie bedzie.

Nic nie jest pewne. Wolę się zabezpieczyć, żeby mniej bolało.

> To juz raczej do mnie.

Na Ciebie to potrzeba conajmniej 12,7 mm. I też ciężko Cię trafić, choćbym nawet podawał Snajperowi magazynki,
          ocierał pot z czoła, odganiał muchy, etc.
        • Gość: snajper Dobry wieczór, Aniu. IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 17:24
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> jaceq napisał:
          >
          > Jak widać, nawet tu, jest do kogo strzelać. Wystawiają zady pod lufy. Zresztą
          > może i ja wystawię. Na mnie jednak kup zawczasu amunicję Weatherby .466
          >
          >
          > Jestem pewna Jaceq,ze do Ciebie Snajper strzelac nie bedzie.
          >
          > To juz raczej do mnie.

Czasem jednak byliśmy po tej samej stronie. Na przykład w dyskusjach z Paią H.

> Snajper mam nadzieje,ze snajperka nowa i zez wyleczony?

Zez w strzelaniu nie przeszkadza. I tak jedno oko w trakcie celowania trzeba
          zamknąć. wink)

Pozdrawiam.
          • Gość: Ania Re: Dobry wieczór, Aniu. IP: *.upc.chello.be 11.11.02, 09:02
            Czasem jednak byliśmy po tej samej stronie. Na przykład w dyskusjach z Paią H.

Bo widzisz Snajper,ja sie nie daje wpuszczac w maliny.Ani panu K ani pani H.
            Przemysl to sobie.

Snajper mam nadzieje,ze snajperka nowa i zez wyleczony?
            Zez w strzelaniu nie przeszkadza. I tak jedno oko w trakcie celowania trzeba
            zamknąć. wink)

A co ze snajperka?A poza tym mam wrazenie,ze z oczami tez cos nie tak .Takze i
            to,ktorego uzywaz do celowania szwankuje co nieco.
            Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
    • andrzejg Cześć Snajper./nt 09.11.02, 10:09
    • d_nutka Re: Witam po raz drugi 09.11.02, 19:37
      Brakuje mi tu wśród witających z fanfarami grupy z Grodziska.
      ????????
      Pozamieniali nicki czy przestali cię lubić?
      d_
      • Gość: snajper Re: Witam po raz drugi IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 22:09
        d_nutka napisała:

> Brakuje mi tu wśród witających z fanfarami grupy z Grodziska.
        > ????????
        > Pozamieniali nicki czy przestali cię lubić?
        > d_

Sporo osób poznikało. Może jak ptaki odlecieli jesienią do ciepłych krajów ? wink)

Pozdrawiam.
        • Gość: Scan -------------Strzelec wyborowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 02:37
          Cześć Snajperze. Cieszę się że ci tyłka nie odstrzelono.
          Wyborowa czeka - jest sprawa. Masz pocztę na 55.
          Poprzednie dane wywalone dzięki... eh, co tu gadać.
          Wbrew.
          Scan
    • Gość: Pułk Re: Snajper wita !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.11.02, 19:57
      Oferma pułkowa niejaki snajperek wita !!! i mysli , że pułk nic tylko marzy o
      ofermie !
      • Gość: snajper Re: Snajper wita !!! IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 22:10
        Gość portalu: Pułk napisał(a):

> Oferma pułkowa niejaki snajperek wita !!! i mysli , że pułk nic tylko marzy o
        > ofermie !

Wzajemnie, wzajemnie. Który to już nick, Pułku ? Powiedz, jak bedzie setny,
        toast wzniosę.

Snajper.
    • Gość: kszatek czesc snajper IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 09.11.02, 23:07
      troche cie brakowalo na tym padole wolnosci slowa. nie ma sie co lamac -
      bedziemy w unii - nawet psi psl bedzie musialo ukrocic swoje zlodziejskie
      zwyczaje. siepacze z samobrony wysiepia sie sami, poza tym na mojej wsi juz
      mowia, ze leppier to zlodziej (zgodnie z prawda). nadzieja wrocila!
      • Gość: snajper Czesc kszatku IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 16:51
        Gość portalu: kszatek napisał(a):

> troche cie brakowalo na tym padole wolnosci slowa. nie ma sie co lamac -
        > bedziemy w unii - nawet psi psl bedzie musialo ukrocic swoje zlodziejskie
        > zwyczaje. siepacze z samobrony wysiepia sie sami, poza tym na mojej wsi juz
        > mowia, ze leppier to zlodziej (zgodnie z prawda). nadzieja wrocila!

Jeśli wierzyć sondażom przewaga eurofanów jest wystarczająco duża. Jeśli
        wierzyć... A PSL jak zwącha unijne dotacje, to obiema rękami głosować za UE
        będzie. Już teraz obsadzają odpowiednie stołki, aby tylko swoich do podziału
        unijnej forsy dopuścić. Miny mogą im zrzednąć, jak UE zacznie kontrolować jak
        są jej pieniądze wydawane. Co już się w pewnym stopniu zaczęło.

Pozdrawiam.
    • Gość: Mosze Mosze wita !!! IP: proxy / *.barak.net.il 11.11.02, 08:55
      Welcome to the club...
      • Gość: snajper Re: Mosze wita !!! IP: *.acn.waw.pl 12.11.02, 01:13
        Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Welcome to the club...

Witaj !

Jednak stara gwardia nie odleciała do ciepłych krajów. Choć akurat Ty nigdzie
        odlatywać nie musisz. No, chyba, żeby za gorąco się zrobiło... wink)

Pozdrawiam serdecznie.
    • d_nutka Re: Snajper wita !!!______dobra rada 11.11.02, 19:35
      "Gdy cel nie daje się osiągnąć,
      mądry przestaje strzelać do celu".

Józef Tischner
      • Gość: snajper Czy ksiądz Tischner ma rację ? IP: *.acn.waw.pl 12.11.02, 01:22
        d_nutka napisała:

> "Gdy cel nie daje się osiągnąć,
        > mądry przestaje strzelać do celu".
        >
        > Józef Tischner

Na pierwszy rzut oka - szczyro prawdo. Jednak po zastanowieniu... Czy księdzu
        Tischnerowi udało się grzech z powierzchni ziemi zetrzeć ? Czy mimo wszystko
        przestał się starać ? Przestał z grzechem walczyć ? Podobie można się zapytać:
        jeśli pokusa wciąż powraca i zwalczyć się do końca nie udaje, to czy należy jej
        ulec ? Walka jest tak samo ważna jak zwycięstwo, d_nutko. Nawet walka z góry
        skazana na... brak rozstrzygnięcia. Jak walka z grzechem, ze złem, ze swoimi
        słabościami.

Pozdrawiam serdecznie.
        • d_nutka Re: Czy ksiądz Tischner ma rację ? 12.11.02, 07:20

> d_nutka napisała:
          >
          > > "Gdy cel nie daje się osiągnąć,
          > > mądry przestaje strzelać do celu".
          > >
          > > Józef Tischner
          >
          > Na pierwszy rzut oka - szczyro prawdo. Jednak po zastanowieniu... Czy księdzu
          > Tischnerowi udało się grzech z powierzchni ziemi zetrzeć ? Czy mimo wszystko
          > przestał się starać ? Przestał z grzechem walczyć ? Podobie można się
          zapytać:
          > jeśli pokusa wciąż powraca i zwalczyć się do końca nie udaje, to czy należy
          jej
          >
          > ulec ? Walka jest tak samo ważna jak zwycięstwo, d_nutko. Nawet walka z góry
          > skazana na... brak rozstrzygnięcia. Jak walka z grzechem, ze złem, ze swoimi
          > słabościami.
          >
          > Pozdrawiam serdecznie.

Snajperze!
          prof.Tischner ma rację nie tylko na pierwszy rzut oka.
          tylko jako księdzu nie wypadało mu napisać co ma w domyśle.
          a w domyśle miał pewnie CEL.
          cel główny.
          czy mam kontynuować?
          dalej już bym rozwijała tą myśl tylko za siebie.
          d_
    • Gość: Lisek Re: Snajper wita !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 21:26
      Czesc, Snajper.
      L.
      • Gość: snajper Witaj czworonogu z rudą kitą ! IP: *.acn.waw.pl 12.11.02, 01:24
        Gość portalu: Lisek napisał(a):

> Czesc, Snajper.
        > L.

Witaj Lisku ! Uważaj, podobno wraca moda na futrzane kołnierze. wink))

Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: # Kieres oskarzyl Liska o zastrzelenie Snajpera! IP: *.wroclaw.tpsa.pl 12.11.02, 10:30

> Gość portalu: Lisek napisał(a):
          >
          > > Czesc, Snajper.
          > > L.
          >
          > Witaj Lisku ! Uważaj, podobno wraca moda na futrzane kołnierze. wink))
          >
          > Pozdrawiam serdecznie.
          • bykk Re: do Hasz-a 12.11.02, 10:42
            Witaj Hasz.
            Ten Kieres cosik ostatnio mota! Myślę,że to raczej Snajper mógłby
            Liska,a nie odwrotniesmile)!
            pozdrawiam
            hej!
            • Gość: # To tak samo gdy pomylil Niemcow z Polakami!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 12.11.02, 10:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka