Dodaj do ulubionych

Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra edu...

• Gość: małomiasteczkowy Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.siec.dzialdowo.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:53
      Nie ma problemu, niech ma łazienkę z prysznicem. Ale czy jest niezbędna??? Sprawdźcie w ilu szkołach, przy ilu salach gimnastycznych są czynne łazienki z ciepłą dla uczniów. Albo jakimi pomocami dysponują na lekcjach. Szczególnie w małych miastach. A tu łazienka za 20 koła. Moim zdaniem przegięcie.
    • Gość: artkicz Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.dbln.cable.ntl.com 04.02.06, 21:26
      jezeli zamierza ciezko pracowac i zostawac po godzinach, lazienka i kuchnia sa w pelni uzasadnione. lecz jezeli jest to tylko dla jego widzimisie to lekka przesada, potracic mu to z wyplaty i sprawa prosta; chcial to ma-za wlasne pieniadze
    • Gość: Emeryt Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.inter / *.inter-c.pl 04.02.06, 21:51
      Oj nieładnie, nieładnie. Czyliż i pisie są kapusie. Panie dorn, waserman,
      kaminski. Działać aby ująć tego drania zdradzającego najważniejsze tajemnice w
      państwie. Przecież pleb nie jest uprawniony do zapozanwania się z takimi
      tajemnicami. Dziennikarze GW powinni odpowiadać przed sądem wojskowym za zdradę
      tajemnicy polegającej na pokazaniu rury gazowej wasermana. Jak to możliwe. To
      jest elementarny brak odpowiedzialności. Możliwe, że brak jest dostatecznego
      nadzoru nad dziennikarzami, którzy rozpowszechniają fałszywe wiadomości o
      rzekomej rurze gazowej, o przeróbkach. Stanowczo dementuję te oszczerstwa. Mają
      one na celu destabilizację państwa, sieją niepokój społeczny. Jesteśmy prawem i
      sprawiedl;iwością. I już sama nazawa powinna trafiać do niewiernych. Bo czyż
      jesteście niewierni tak jak Tomasz? Czyż widzieliście na własne oczy rurę
      wasermana? czyż widzieliście na własne oczy remont gabinetu. Jeszcze raz
      dementuję i oświadczam, że jest to fałszywka, fotomontaż zrobiony
      prawdopodobnie przez zawistnych polityków z PO, którzy w całości odpowiadają za
      brak koalicji z pisem. Bowiem jak pisda słowo to jest to święte,
      pobłogosławione przez ojca dyrektora. I nie wierzcie w Boga. Zobaczcie jak
      zachowują się biskupi w stosunku do najświętszego ojca dyrektora.
    • Gość: gość Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:57
      Niezbędne jest jeszcze jakuzi na breefingi.
    • Gość: bema007 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:59
      Jeszcze jakuzi na breefingi.
    • Gość: bema007 jeszcze jakuzi na szybkie breefingi z prasą i prof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:04
      może wreszcie zacząć pracować w kulturalnej atmosferze.
      • verey Re: jeszcze jakuzi na szybkie breefingi z prasą i 04.02.06, 22:12
    • Gość: ljab Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 04.02.06, 22:31
      Czy oprócz podjęcia decyzji o budowie łazienki i kuchni, oraz podjęcia z konta
      ministerialnego uposażenia imć minister jeszcze coś podjął?.
    • handzia55 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e 04.02.06, 22:47
      Tanie dranie,tanie nieslychanie!!! Będą nas jeszcze drooogooo kosztowały!!!Ale
      chcieliście PiSu no to go macie!!!
    • senior53 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e 04.02.06, 22:49
      O co wam chodzi?? Przecież PiS prawo ma wpisane w swojej nazwie więc jest to
      przwo nadrzędne i żadnego innego już przestrzegać nie musi. A jak już
      zaknebluje się wolne środki przekazu i zaczną one pisać o PiS same peany, to
      pisuarki załapią się może na następną kadencję i następną, i następną, to pan
      minister wprowadzi się na stałe do swojego gabinetu i kuchenka będzie jak
      znalazł. A może wtedy wybuduje sobie pałac albo co. Wkońcu to my za to wszystko
      zapłacimy.
    • Gość: Jo@nna Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:56
      No tak, jak się ma do czynienia z edukacją to potem konieczny jest zimny prysznic
    • Gość: Od Dwornickiego :) CALY JURGA- Takiego go pamietam z UAM IP: *.12.radom.pilicka.pl 04.02.06, 23:14
      Pozdrawiam i ciesze sie ze Prof. Jurga jest w Warszawie. Przynajmniej zdala od
      Poznania smile
      • dariusz_331 Przestancie prof Jurga daje zarobic 04.02.06, 23:23
        producentom ceramiki łazienkowej Cersanitowi lub Sanitech Koło.

To nie kasa na luksusowe bryki czy meble.
        albo trunki...............wink)))

• kozaczek3 W łazience będzie wisiał krzyż!!! 04.02.06, 23:45
      Więc odczepcie się od człowieka bogobojnego.
      Wstrętni ateiści.
      Amen.
    • Gość: Leksik Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.02.06, 00:05
      I pan rektor Jurga mial kilka wyroków na karku stwierdzających jego bezprawie w
      stosunku do studentów - to też element jego imponującego dorobku !
    • misiak32 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e 05.02.06, 00:16
      No to teraz PiS daje popalić...hihi
      ale się elektorat ucieszy z "taniego Pństwa"
    • Gość: tomi_78 Niech "warszafka" wreszcie zrozumie.. IP: *.chello.pl 05.02.06, 00:18
      ...ze Poznaniacy sie myja i nie maja z tym problemu w porownaniu z
      dziennikarzami GW. Jurga nie wzbudzal jako rektor wiekszych kontrowersji i byl
      rzeczywiscie dobrym organizatorem. Kulczyk jest doktorem prawa i zalozyl
      fundacje im Adama Mickiewicza, ktora wspiera uniwerek o tej samej nazwie to
      trudno aby sie Jurga z nim nie spotykal. W obronie Paetza stanela wiekszosc
      poznanskich intelektualistow-katolikow, dlaczego wyciagnieto nazwisko Jurgi z
      kontekstu? Bo uczciwy katolik przeszzkadza komunie? A Kolodko willi nie budowal?
      • vinc0 Minister lubi czyste 05.02.06, 00:33
        Minister lubi jak "cielęcinki" na telefon są wykąpane.
        Zgodnie z filozofią PISu ,nie uwierzy jak nie zobaczy.
        Ot i cała tajemnica.
    • Gość: Zbigniew ja też mam problem IP: *.jelonki.robbo.pl 05.02.06, 00:41
      A ja buduję ubikację - właśnie się zastanawiam czy użyć sedesu z funkcją Stop
      wody - dla oszczędności.
      • vinc0 Re: ja też mam problem 05.02.06, 00:44
        Po co ci ubikacja ????Co ty kuu.. minister jesteś???
        • vinc0 Re: ja też mam problem 05.02.06, 00:45
          Drogi Zbigniewie,idą ciężkie czasy,wal za krzakami.
    • kozaczek3 Potem zawezwij służby,aby nie zapłacić 05.02.06, 02:14
      Wodny nie mężczyzna da ci wskazówki i wspomoże partyjnego kolesia.
      Amen.
    • Gość: Ja-rzabek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ANNA3 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.szpital-bielany.torun.pl 05.02.06, 03:00
      pogięło go juz całkiem???ludzie!!!!!!!!!!!brak mi słów,pracuje od 20 lat w
      szpitalu,płakać się chce na wszystko,jedzenie dla pacjentów coraz gorsze i
      coraz mniej,posciel podarta a na nowej nie widac.......na ale jak sie ma tak
      bogatych kolegówsmile
      no po co aneks kuchenny???moze potrzebna jeszcze bedzie
      kucharka,sprzataczka,kelner,służąca,lokaj.....?o losieeeeeeeeeeeeeeeeesmileale mam
      pomysł moze ten pan by mnie zatrudnił jako kucharke??napewno więcej bym
      zarobiła niz mam teraz pensji w szpitalu?
      a łazienka?????do tej pory wszyscy sobie dawali rade a ten minister?????moze ma
      problemy z pęcherzem??????
      A moze jeszcze ktos poda nam ceny płytek i całej reszty??????zapewne nie beda
      to rzeczy z promocjismilesmile
      BRAK SŁOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Noe Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 05.02.06, 04:56
      Chyba taniej byłoby mu przypomnieć, że ma się umyć w domu, przed wyjściem do
      pracy.
    • presentation1 O co chodzi? 05.02.06, 07:07
      Czy to jakas afera?Nie widze nic dziwnego.Ale autor liczy na ceche charakteru
      Polakow-zawisc.
    • Gość: Pinomc Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.chello.pl 05.02.06, 10:38
      O Boże!!! Łazienkę?! Przecież to skandal!! Dopytywał się OSOBIŚCIE, gdzie będą
      stały szafki?! Jako świadoma obywatelka jestem wstrząśnięta tym faktem.

Szkoda słów, Gazietko - kompromitujecie się po całości.

• vigla wiceminister do publicznej łaźni ? 05.02.06, 13:57
      No to rozumiem, że wiceminister winien chodzic do publicznej łaźni pod
      zbiorowy prysznic
    • dobroduszny Rusza program CZYSTSZEGO państwa 05.02.06, 15:41
    • allegro.con.brio Łazienka to podstawa 05.02.06, 18:13
      niech ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka