Gość: małomiasteczkowy Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.siec.dzialdowo.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:53 Nie ma problemu, niech ma łazienkę z prysznicem. Ale czy jest niezbędna??? Sprawdźcie w ilu szkołach, przy ilu salach gimnastycznych są czynne łazienki z ciepłą dla uczniów. Albo jakimi pomocami dysponują na lekcjach. Szczególnie w małych miastach. A tu łazienka za 20 koła. Moim zdaniem przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artkicz Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.dbln.cable.ntl.com 04.02.06, 21:26 jezeli zamierza ciezko pracowac i zostawac po godzinach, lazienka i kuchnia sa w pelni uzasadnione. lecz jezeli jest to tylko dla jego widzimisie to lekka przesada, potracic mu to z wyplaty i sprawa prosta; chcial to ma-za wlasne pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.inter / *.inter-c.pl 04.02.06, 21:51 Oj nieładnie, nieładnie. Czyliż i pisie są kapusie. Panie dorn, waserman, kaminski. Działać aby ująć tego drania zdradzającego najważniejsze tajemnice w państwie. Przecież pleb nie jest uprawniony do zapozanwania się z takimi tajemnicami. Dziennikarze GW powinni odpowiadać przed sądem wojskowym za zdradę tajemnicy polegającej na pokazaniu rury gazowej wasermana. Jak to możliwe. To jest elementarny brak odpowiedzialności. Możliwe, że brak jest dostatecznego nadzoru nad dziennikarzami, którzy rozpowszechniają fałszywe wiadomości o rzekomej rurze gazowej, o przeróbkach. Stanowczo dementuję te oszczerstwa. Mają one na celu destabilizację państwa, sieją niepokój społeczny. Jesteśmy prawem i sprawiedl;iwością. I już sama nazawa powinna trafiać do niewiernych. Bo czyż jesteście niewierni tak jak Tomasz? Czyż widzieliście na własne oczy rurę wasermana? czyż widzieliście na własne oczy remont gabinetu. Jeszcze raz dementuję i oświadczam, że jest to fałszywka, fotomontaż zrobiony prawdopodobnie przez zawistnych polityków z PO, którzy w całości odpowiadają za brak koalicji z pisem. Bowiem jak pisda słowo to jest to święte, pobłogosławione przez ojca dyrektora. I nie wierzcie w Boga. Zobaczcie jak zachowują się biskupi w stosunku do najświętszego ojca dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:57 Niezbędne jest jeszcze jakuzi na breefingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bema007 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:59 Jeszcze jakuzi na breefingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bema007 jeszcze jakuzi na szybkie breefingi z prasą i prof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:04 może wreszcie zacząć pracować w kulturalnej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljab Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 04.02.06, 22:31 Czy oprócz podjęcia decyzji o budowie łazienki i kuchni, oraz podjęcia z konta ministerialnego uposażenia imć minister jeszcze coś podjął?. Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e 04.02.06, 22:47 Tanie dranie,tanie nieslychanie!!! Będą nas jeszcze drooogooo kosztowały!!!Ale chcieliście PiSu no to go macie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senior53 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e 04.02.06, 22:49 O co wam chodzi?? Przecież PiS prawo ma wpisane w swojej nazwie więc jest to przwo nadrzędne i żadnego innego już przestrzegać nie musi. A jak już zaknebluje się wolne środki przekazu i zaczną one pisać o PiS same peany, to pisuarki załapią się może na następną kadencję i następną, i następną, to pan minister wprowadzi się na stałe do swojego gabinetu i kuchenka będzie jak znalazł. A może wtedy wybuduje sobie pałac albo co. Wkońcu to my za to wszystko zapłacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo@nna Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:56 No tak, jak się ma do czynienia z edukacją to potem konieczny jest zimny prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Od Dwornickiego :) CALY JURGA- Takiego go pamietam z UAM IP: *.12.radom.pilicka.pl 04.02.06, 23:14 Pozdrawiam i ciesze sie ze Prof. Jurga jest w Warszawie. Przynajmniej zdala od Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Przestancie prof Jurga daje zarobic 04.02.06, 23:23 producentom ceramiki łazienkowej Cersanitowi lub Sanitech Koło. To nie kasa na luksusowe bryki czy meble. albo trunki...............))) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 W łazience będzie wisiał krzyż!!! 04.02.06, 23:45 Więc odczepcie się od człowieka bogobojnego. Wstrętni ateiści. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leksik Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.02.06, 00:05 I pan rektor Jurga mial kilka wyroków na karku stwierdzających jego bezprawie w stosunku do studentów - to też element jego imponującego dorobku ! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e 05.02.06, 00:16 No to teraz PiS daje popalić...hihi ale się elektorat ucieszy z "taniego Pństwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi_78 Niech "warszafka" wreszcie zrozumie.. IP: *.chello.pl 05.02.06, 00:18 ...ze Poznaniacy sie myja i nie maja z tym problemu w porownaniu z dziennikarzami GW. Jurga nie wzbudzal jako rektor wiekszych kontrowersji i byl rzeczywiscie dobrym organizatorem. Kulczyk jest doktorem prawa i zalozyl fundacje im Adama Mickiewicza, ktora wspiera uniwerek o tej samej nazwie to trudno aby sie Jurga z nim nie spotykal. W obronie Paetza stanela wiekszosc poznanskich intelektualistow-katolikow, dlaczego wyciagnieto nazwisko Jurgi z kontekstu? Bo uczciwy katolik przeszzkadza komunie? A Kolodko willi nie budowal? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Minister lubi czyste 05.02.06, 00:33 Minister lubi jak "cielęcinki" na telefon są wykąpane. Zgodnie z filozofią PISu ,nie uwierzy jak nie zobaczy. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew ja też mam problem IP: *.jelonki.robbo.pl 05.02.06, 00:41 A ja buduję ubikację - właśnie się zastanawiam czy użyć sedesu z funkcją Stop wody - dla oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ja też mam problem 05.02.06, 00:44 Po co ci ubikacja ????Co ty kuu.. minister jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ja też mam problem 05.02.06, 00:45 Drogi Zbigniewie,idą ciężkie czasy,wal za krzakami. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Potem zawezwij służby,aby nie zapłacić 05.02.06, 02:14 Wodny nie mężczyzna da ci wskazówki i wspomoże partyjnego kolesia. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-rzabek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA3 Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.szpital-bielany.torun.pl 05.02.06, 03:00 pogięło go juz całkiem???ludzie!!!!!!!!!!!brak mi słów,pracuje od 20 lat w szpitalu,płakać się chce na wszystko,jedzenie dla pacjentów coraz gorsze i coraz mniej,posciel podarta a na nowej nie widac.......na ale jak sie ma tak bogatych kolegów no po co aneks kuchenny???moze potrzebna jeszcze bedzie kucharka,sprzataczka,kelner,służąca,lokaj.....?o losieeeeeeeeeeeeeeeeeale mam pomysł moze ten pan by mnie zatrudnił jako kucharke??napewno więcej bym zarobiła niz mam teraz pensji w szpitalu? a łazienka?????do tej pory wszyscy sobie dawali rade a ten minister?????moze ma problemy z pęcherzem?????? A moze jeszcze ktos poda nam ceny płytek i całej reszty??????zapewne nie beda to rzeczy z promocji BRAK SŁOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noe Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 05.02.06, 04:56 Chyba taniej byłoby mu przypomnieć, że ma się umyć w domu, przed wyjściem do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 O co chodzi? 05.02.06, 07:07 Czy to jakas afera?Nie widze nic dziwnego.Ale autor liczy na ceche charakteru Polakow-zawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinomc Re: Budowa łazienki specjalnie dla wiceministra e IP: *.chello.pl 05.02.06, 10:38 O Boże!!! Łazienkę?! Przecież to skandal!! Dopytywał się OSOBIŚCIE, gdzie będą stały szafki?! Jako świadoma obywatelka jestem wstrząśnięta tym faktem. Szkoda słów, Gazietko - kompromitujecie się po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
vigla wiceminister do publicznej łaźni ? 05.02.06, 13:57 No to rozumiem, że wiceminister winien chodzic do publicznej łaźni pod zbiorowy prysznic Odpowiedz Link Zgłoś