Dodaj do ulubionych

Co jest z wami lewusy? Jak coś to do Papieża?

05.12.02, 13:51
Wydymańcy,hipokryci,szmatławcy,jak bida,to do Papieża?
Po co pojechał ten palant do Watykanu?
Po co się czołga do Papieża?
Po kiego?
Co powiecie teraz różniste Karole i inne zboczałe?
Nie pomógł film o Rydzyku,to do Papieża na kolana?
Tfu,lewaki,wstydzić się,macie jakąś godność?
Właściwie nie ma co pytać,to wasze lewackie włażenie w dupsko!
hej!
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Witaj bykku drogi, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.12.02, 13:56
      to sa bestie w ludzkiej skorze te lewaki o czym wiadomo od dawna i karmią się
      one, bestie owe, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadzą i kasą.
      Dla nich zrobią wszystko. Nie mają żadnych zahamowań w tym względzie.

PZDR
      A.
      • Gość: doku Dobrze wiedzą gdzie jest jej źródło, gdzie ... IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 05.12.02, 15:06
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> lewaki o czym wiadomo od dawna i karmią się one, bestie owe,
        > waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadzą i kasą.

... test ten karmnik, przed kim się ukorzyć, aby układ zadziałał.

Bo Stolicą jest Watykan.
    • indris Próba wyjaśnienia 05.12.02, 14:32
      Miller jedzie do WŁOCH w związku ze swoimi rozmowami z przywódcami krajów UE,
      NIE specjaalnie do Watykanu. A jest w dyplomatycznym zwyczaju, że szef rządu
      oficjalnie odwiedzający Rzym jako stolicę Włoch składa również wizytę
      aktualnemu papieżowi. Odwiedzenie Watykanu jest więc normalką, ominięcie tego
      byłoby właśnie zwracającym uwagę gestem.
      Osobiście za rządem SLD nie przepadam ze względu na jego zbyt małą lewicowość
      (w sensie społecznym). Ale nie uważam,że należy my "przywalać" bez powodu.
      Zwłaszcza gdy prawdziwych powodów znajdzie się dość.
      • wojcd Zgoda /nt 05.12.02, 14:39
        • bykk Re: do Indrisa 05.12.02, 15:00
          Witam Cię.
          Indris,nie rozśmieszj ludzi!
          Wiem,że śmiech to zdrowie,ale bez przesady. Nie wiesz po co zMyłłer się spotyka?
          Bez jaj Indris,bez jaj!!!
          Nie opowiadaj,że jak ktoś do Włoch to się spotyka z Papieżem,bo to nieprawda.
          Ten gościu sam już nie wie z kim by tu jeszcze panowie,z kim jeszcze?
          Byle do swego celu!
          pozdrawiam
          hej!
          • indris Jeszcze raz 05.12.02, 15:51
            Jeżeli wizytę we Włoszech składa SZEF RZĄDU albo państwa, to właśnie ZWYCZAJOWO
            spotyka sie z aktualnym papieżem. Jeżeli tego NIE czyni, to zawsze jest to
            odbierane jako co najmniej demonstracja powiedzmy dystansu, o ile nie niechęci
            do Kościoła katolickiego. Oczywiście, że Miller chce przy okazji zapewnić sobie
            życzliwą neutralność JP II w sprawie wejścia do Unii. Ale to już tylko tzw "dwa
            w jednym". Wyobraź sobie jakie byłyby kpomentarze w Polsce i na świecie, gdyby
            Miller Watykanu NIE odwiedził.
            • bykk Re: Jeszcze raz do Indrisa 05.12.02, 17:41
              Indris,co Ty na to?
              Zwyczajowo,po drodze,czy specjalnie z zaproszeniem Papieża do Polski?
              Dalej się upierasz?
              Spotkał się,bo chce pokazać jaki on jest cacy,jaki to "katolicznyj"!
              Potrzebuje wsparcia,bo stołek spod czerwonej dupy umyka,ot co!
              hej!
              • indris Jeszcze raz do bykka 05.12.02, 18:54
                Miller potrzebuje przede wszystkim jak najmniej złego wyniku negocjacji z UE.
                Dlatego teraz objeżdża te stolice państw Unii. Że nie mógł pominąć Rzymu, to
                chyba oczywiste. Pominąć JP II nie wypadało. A że chciał przy okazji ubić
                dodatkowy interes, to tylko dobrze świadczy o jego sprycie.
                Ciekawsze jest, czy i KIEDY Papież do Polski przybędzie. W TOK-FM słyszałem już
                jakiś czas temu, że prowadzone są poufne rozmowy z Watykanem nt wizyty
                papieskiej jeszcze przed referendum akcesyjnym z nadzieją, że wpłynie na jego
                wynik. Mówił to Marek Saryusz-Wolski, redaktor pisma Unia & Polska. Wtedy
                myślałem, że to taki medialny pic, ale teraz myślę, że może coś w tym było.
                • bykk Re: Jeszcze raz do Indrisa 05.12.02, 19:00
                  Indris,no i o to chodzi! Oczywiście,że tak,zgadzam się z Tobą terazsmile)!
                  Żadne po drodze,żadne nie wypada,to gra i tylko gra,a w co i o co,to wiadomo!
                  pozdrawiam
                  hej!

• andrzejg To Galba się wścieknie 05.12.02, 20:06
                  indris napisał:

> Ciekawsze jest, czy i KIEDY Papież do Polski przybędzie. W TOK-FM słyszałem
                  już jakiś czas temu, że prowadzone są poufne rozmowy z Watykanem nt wizyty
                  > papieskiej jeszcze przed referendum akcesyjnym z nadzieją, że wpłynie na
                  jego wynik. Mówił to Marek Saryusz-Wolski, redaktor pisma Unia & Polska.
                  Wtedy myślałem, że to taki medialny pic, ale teraz myślę, że może coś w tym
                  było.

Jeżeli Papież przyjedzie do Polski przed referendum,
                  choć nie bardzo mi sie chce wierzyć , aby poszli na tak bezpośrednią akcję.
                  Działania Koscioła charakteryzowały się zawsze wielką dypolmacją.
                  Może przyjedzie i powie 'nie wchodżcie tam?'.Nie martw się Marcinie,
                  będziemy jakoś żyć.

Bykku.Wizyty miedzypaństwowe zawsze wiązały się z załatwianiem interesów
                  i Indris miał rację ,że Miller nie mógł nie złozyć tej wizyty.
                  W zasadzie to mógł , ale wiązałoby się to z konkretnymi konsekwencjami-
                  czyli znów interesy.Polityka to wielki interes.

Andrzej

• maaax bykku, bykku nie rób krzykku- góralska ciemnoto ! 05.12.02, 15:13
      Miller jest premierem rządu, który został powołany przez parlament, który
      został wybrany wdemokratycznych wyborach przez ludzi, którzy mieli już dośc
      prawiczkowego bałaganu, złodziejstwa, totalneego braku umiejętności rządzenia
      (dziura budżetiowa), TKM itd itp.
      No i taki premier MUSI jeździć także i do Watykany bez względu czy siedzi tam
      biały dziadzio JP II, czy inna papa.

" czy to papa jest, czy rydzyk/każdy prawik/bardzo brzydzi" !!!
    • bykk Blongu,Blongu,mózgu użyć czas! 05.12.02, 15:41
      Blong,czemu to tak zmieniasz się?
      Czyżbyś się wstydził swego nicka?
      Taki demokrata jesteś?
      hej!
      • Gość: Blong ??? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 17:38
        czemu sie mam zmieniac ? jakas pacynka gdzies znow buszuje czy co?
        a jesli Ci chodzi o temat to indris juz napisal wystarczajaco, zreszta jestem
        pewny ze gdyby miller go nie odwiedzil to ten sam bykk by wyprodukowal watek o
        lekcewazeniu prze komuchow wiary swoich wyborcow smile))
        • sceptyk I Bykk mialby racje 05.12.02, 17:57
          Gość portalu: Blong napisał(a):

> zreszta jestem pewny ze gdyby miller go nie odwiedzil to ten sam bykk by
          wyprodukowal watek o lekcewazeniu prze komuchow wiary swoich wyborcow smile))
          ------------------------------

No i dobrze by Bykk postapil, bo wiadomo wszem i wobec, ze czegokolwiek Miller
          by sie nie tknal to spieprzy (lagodnie i kurtularnie mowiac).
          • Gość: Blong ladny obrazek IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 19:29
            Miller zrobi a pretensje czemu nie zrobil b
            ale jakby zrobil b to juz sie przyznajecie zebyscie mieli pretensje czemu nie
            zrobil a
            i pozniej niektorzy narzekaja na przypadkowe spoleczenstwo co nie chce wybierac
            prawicy smile)))
            • sceptyk Niefart 05.12.02, 22:33
              No Miller juz ma taki niefart, ze czego by sie nie tknal... Nie udal sie nam
              (wam), kurdupel jeden. Moze Pan Bog go nie lubi? Albo juz instrukcji nie
              dostaje ze Wschodu i ta nagla samodzielnosc czyni go bezradnym. Nie wiem. No
              nie wychodzi mu, qrde, nic, plastusiowi.
              • Gość: Blong raczej IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 00:45
                to prawiczkom nic nie wychodzi, ze zamiast konstruktywnej krytyki czepiaja sie
                tylko w imie hasla "nie wazne rzeczywistosci czy robi dobrze czy zle, wazne ze
                to komuch i trzeba go za wszystko krytykowac" i wyniki wyborow pokazuja ze
                ludzie wola lepre od takiej prawicy smile
    • Gość: perim Re: Co jest z wami lewusy? Jak coś to do Papieża? IP: *.waw.cdp.pl, / *.orasoft.net.pl 05.12.02, 18:07
      Faktycznie sam sie dziwie jego podrozy do Wojtyly.
      W zyciu juz nie zaglosuje na lewice. Mam juz dosc tego
      papieza i lewicy i Polski w ogole.
      • sceptyk A siebie lubisz? n/t 05.12.02, 18:12
        • Gość: perim Re: A siebie lubisz? n/t IP: *.waw.cdp.pl / *.orasoft.net.pl 05.12.02, 18:31
          Pewnie, ze tak. Zaczalem siebie lubic odkad przestalem
          wierzyc w idiotyzmy religijne. He he wiedzac, ze boga
          nie ma - jestem wolny.
          • sceptyk Re: A siebie lubisz? n/t 05.12.02, 18:48
            Gość portalu: perim napisał(a):

> Pewnie, ze tak. Zaczalem siebie lubic odkad przestalem
            > wierzyc w idiotyzmy religijne. He he wiedzac, ze boga
            > nie ma - jestem wolny.
            -------------------------

Z tym Bogiem to roznie mowia. Pewny jestes swego sadu? A moze jednak jest. Pare
            osob na swiecie tak wlasnie uwaza. I nie czuja sie nieszczesliwi.
            • Gość: perim Re: A siebie lubisz? n/t IP: *.waw.cdp.pl / *.orasoft.net.pl 05.12.02, 19:33
              I tak jest dobrze. Komu bog jest potrzebny niech w niego wierzy, a komu nie to
              nie. Proste prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka