Dodaj do ulubionych

Co tu się dzieje? Jestem nowa.

09.04.06, 10:39

Dzisiaj zajrzałam tu po raz pierwszy i nie bardzo mogę zorintować się, co do
tematyki tego forum. Niby wiadomości, niby aktualności, a w gruncie rzeczy
jeden wielki misz masz, życie lekkie, łatwe i przyjemne. Czy Aquanet jest
jakoś uprofilowane, czy to taki Hyde aquaPark Agory?
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 10:42
      Normalka. Żydzi, antysemici, liberałowie, komuniści, agenci, frustraci. Czy
      wspomniałem już o Żydach?
      • oleg3 Zapomniałeś o filosemitach i ekologach n/t 09.04.06, 10:48

• bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 11:36
        qwardian napisał:

> Normalka. Żydzi, antysemici, liberałowie, komuniści, agenci, frustraci. Czy
        > wspomniałem już o Żydach?

Znaczy się, ciekawe towarzystwo!
    • maureen2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 10:57
      to jest takie targowisko próżności, bynajmniej nie polityczne.
      • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 11:35
        maureen2 napisała:

> to jest takie targowisko próżności, bynajmniej nie polityczne.

Teraz już wiem dlaczego o nim echo niesie przez wszystkie fora. W próżnym zawsze
        dudni.
        • ewa8a Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 11:39
          Takie ,,nowe’’ jak ty pojawiają się tu co jakiś czas.

> Teraz już wiem dlaczego o nim echo niesie przez wszystkie fora.

A możesz zdradzić na jakich forach bywasz ?
          • v_2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 11:41
            fora ze dwora....głównie...
            • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:00
              v_2 napisał:

> fora ze dwora....głównie...

Również i poza forumami toczą rozmowy, więc nie tak całkiem "fora ze dwora". A
              dzie ten dwór?
          • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 11:57
            ewa8a napisała:

> Takie ,,nowe’’ jak ty pojawiają się tu co jakiś czas.
            >
            > > Teraz już wiem dlaczego o nim echo niesie przez wszystkie fora.
            >
            > A możesz zdradzić na jakich forach bywasz ?

Nie toleruję zdrady, dlatego wolałabym zachować to w tajemnicy. A po wtóre, coś
            taka ciekawska wink?
            • ewa8a Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:04
              Wykazuję jedynie życzliwe zainteresowanie nową koleżanką, powinnaś to docenić.
              A żeby słowo ,,zdradzic’’ nie raniło twojej delikatnej duszyczki zapytam
              grzecznie :
              na jakich forach droga bum... pisywałaś dotychczas ?
              • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:21
                ewa8a napisała:

> Wykazuję jedynie życzliwe zainteresowanie nową koleżanką, powinnaś to docenić.

Ewuniu, widzę w Tobie przyjazną duszę. Zatem, będzie mi tu raźniej smile

> na jakich forach droga bum... pisywałaś dotychczas ?

Domniemywam, że skorzystałaś z wyszukiwarki i nie znalazłaś żadnych moich
                wpisów? Ktoś kiedyś mądrze powiedział, kto szuka nie błądzismile
                • ewa8a Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:25
                  bumblebee5 napisała:
                  > Domniemywam, że skorzystałaś z wyszukiwarki i nie znalazłaś żadnych moich
                  > wpisów? Ktoś kiedyś mądrze powiedział, kto szuka nie błądzismile

Otóż to, ale Twój post wcale nie jest odpowiedzią na moje pytanie. W dalszym
                  ciągu je ponawiam.
                  • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:42
                    ewa8a napisała:

> bumblebee5 napisała:
                    > > Domniemywam, że skorzystałaś z wyszukiwarki i nie znalazłaś żadnych moich
                    > > wpisów? Ktoś kiedyś mądrze powiedział, kto szuka nie błądzismile
                    >
                    > Otóż to, ale Twój post wcale nie jest odpowiedzią na moje pytanie. W dalszym
                    > ciągu je ponawiam.

Przecież to jest bez sensu. Po co Ci kochanieńka wiedzieć, gdzie pisywałam!
                    Chcesz poznać moje przekonania? Chcesz poczytać moje wypowiedzi? Jeśli masz
                    ochotę pobawić się w detektywa Rutkowskiego, to się baw. Tylko po co?

Przejrzałam Twoje posty i nie powiem, jak na babkę, to jesteś ostra w swoich
                    wypowiedziach.
                    • ewa8a Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:51
                      bumblebee5 napisała:

> Chcesz poznać moje przekonania? Chcesz poczytać moje wypowiedzi? Jeśli masz
                      ochotę pobawić się w detektywa Rutkowskiego, to się baw. Tylko po co?

Nie przeceniaj się, aż tak mojego zainteresowania nie wzbudzasz. Chciałabym
                      tylko po nitce do kłębka dojść do tego, na jakich to forach dźwięczy echo
                      aquanetu. Niestety nie potrafisz ich wskazać.
                      A nie lepiej było wczesniej przygotować sobie jakieś przedpole, by uwiarygodnić
                      swoją ,,nowość’’? Np kilka wpisów na forum kuchnia, albo e-mama ? Najwyraźniej
                      wejscie na to forum było podyktowane potrzebą chwili.
                      • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 13:10
                        ewa8a napisała:

> bumblebee5 napisała:
                        >
                        > > Chcesz poznać moje przekonania? Chcesz poczytać moje wypowiedzi? Jeśli ma
                        > sz
                        > ochotę pobawić się w detektywa Rutkowskiego, to się baw. Tylko po co?
                        >
                        > Nie przeceniaj się, aż tak mojego zainteresowania nie wzbudzasz.

A już miałam cichą nadzieję że tak.

> Chciałabym
                        > tylko po nitce do kłębka dojść do tego, na jakich to forach dźwięczy echo
                        > aquanetu.

Oczywiście, że nie ma założonych wątków reklamowych dla Aquanetu.

>Niestety nie potrafisz ich wskazać.

Jak będzie mi się chciało poszukać to Ci wskażę.

> A nie lepiej było wczesniej przygotować sobie jakieś przedpole, by
                        uwiarygodnić swoją ,,nowość’’?

Jesteś stałą bywalczynią forów, że tak wszystko o nich wiesz?

> Np kilka wpisów na forum kuchnia, albo e-mama ?

Akurat tam nie ma osób, znających aktorów z tego forum. Często bywam na forum
                        kuchnia, bo ja umiem gotować tylko herbatę, a i tak wodę przypalę

N
                        > ajwyraźniej
                        > wejscie na to forum było podyktowane potrzebą chwili.

Jaką potrzebą chwili? Moją potrzebą chwili będzie stąd odejście, bo to dziwne
                        miejsce.
                        • maureen2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 13:39
                          na tym forum nie ma nic dziwnego,samo życie,prozaiczne rozmowy z aspiracjami
                          do wielkości czy wzniosłości.
                      • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 15:15
                        ewa8a napisała:

> Nie przeceniaj się, aż tak mojego zainteresowania nie wzbudzasz. Chciałabym
                        > tylko po nitce do kłębka dojść do tego, na jakich to forach dźwięczy echo
                        > aquanetu.

Dobra niech Ci będzie, napisałam na wyrost. Trafiłam tu przez przypadek,
                        napotykając parę linków na forum kraj i w jakiejś sygnaturce. Zawsze miałam
                        ochotę tu zakotwiczyć, ale wychodziło inaczej

> Niestety nie potrafisz ich wskazać.

stety, stety, więc napisałam jak to się stało, że tu jestem.

> A nie lepiej było wczesniej przygotować sobie jakieś przedpole, by uwiarygodnić
                        >
                        > swoją ,,nowość’’? Np kilka wpisów na forum kuchnia, albo e-mama ? N
                        > ajwyraźniej
                        > wejscie na to forum było podyktowane potrzebą chwili.

Z f.kuchnia, to trochę przegięłaś. Pewnie chciałaś pokazać, gdzie jest moje
                        miejsce.

No to sztama?

---

Pozdrawiam gorąco. Bumblebee
                        • ewa8a Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 17:49
                          Zapewniam Cię, że w forum kuchnia nie było żadnych podtekstów. Mam wiele
                          szacunku dla ludzi, którzy lubią i potrafią gotować. Ale jeśli wyczułaś ironię,
                          zmieniam je na forum nauka.
            • qwardian Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:06
              To staje się coraz bardziej interesujące. Czyżby...
              • v_2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:08
                CZyżby to były drzwi w publicznej toalecie???
                • qwardian Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:12
                  Wygląda mi to bardziej na nieudane wejście aktora lub aktorki na scenę. Coś jak
                  ups, niepotrzebnie wymknęło mi się. Am I right or wrong?
                  • v_2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:15
                    Takie potknięcie o budkę suflera?
                  • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:33
                    qwardian napisał:

> Wygląda mi to bardziej na nieudane wejście aktora lub aktorki na scenę. Coś jak
                    >
                    > ups,

Wszak tu wszyscy są aktorami. A UPS wyłącznie kojarzy się z aparatem
                    prądotwórczym, który zazwyczaj jest na zasceniu. Więc i ze sztuką też ma coś
                    wspólnego.

> Am I right or wrong?

A Ty jak uważasz?
                • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 12:24
                  v_2 napisał:

> CZyżby to były drzwi w publicznej toalecie???

Jak to odebrać, jako żart czy dowcip?
                  • v_2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 18:08
                    Takie drzwi to znakomite forum...
    • abstrakt2003 W tej chwili aqanet to forum 09.04.06, 13:37
      zawłaszczone przez abpralla. Praktycznie połowa wątków na tym forum jest
      przezniego zakładana.
      ===
      Kiedyś to było forum polityczne, tu bił puls całego agorowego forum, tu się
      odbywały najbardziej zażarte dyskusje, to tu błyszczały najbardziej elokwentne
      gwiazdy całego forum, to tu tryskały w postach prawdziwe gejzery erudycji...
      Dziś to forum to jak mawia abprall - chlewik...
      • maureen2 Re: W tej chwili aqanet to forum 09.04.06, 13:57
        nawet ciekawe chwilami,chociaż nie brak na nim nudy i stereotypów.
      • bumblebee5 Re: W tej chwili aqanet to forum 09.04.06, 15:21
        abstrakt2003 napisał:

> zawłaszczone przez abpralla. Praktycznie połowa wątków na tym forum jest
        > przezniego zakładana.
        > ===
        > Kiedyś to było forum polityczne, tu bił puls całego agorowego forum, tu się
        > odbywały najbardziej zażarte dyskusje, to tu błyszczały najbardziej elokwentne
        > gwiazdy całego forum, to tu tryskały w postach prawdziwe gejzery erudycji...

Każdy gejzer kiedyś wygaśnie, nie ma czemu się dziwić, ale gdzie podziali się Ci
        wojowniczy ludzie? Wytłukli się?

> Dziś to forum to jak mawia abprall - chlewik...

Abprall, skoro zdominował całe forum, musi być wielkim człowiekiem.
      • ewa8a Re: W tej chwili aqanet to forum 09.04.06, 17:43
        abstrakt2003 napisał:

> Kiedyś to było forum polityczne, tu bił puls całego agorowego forum, tu się
        odbywały najbardziej zażarte dyskusje, to tu błyszczały najbardziej elokwentne
        gwiazdy całego forum,

A teraz zamiast błyszczacych gwiazd pojawiło się jakieś szemrane towarzystwo,
        które zamiast dyskutować posługuje się specyficznymi argumentami.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=38117450&a=39031886

a swoją dezaprobatę wyraża w zwięzły i mało skomplikowany sposób :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31050256&a=31101355
        • owca_czarna Re: W tej chwili aqanet to forum 09.04.06, 18:07
          ewa8a napisała:

> abstrakt2003 napisał:
          >
          > > Kiedyś to było forum polityczne, tu bił puls całego agorowego forum, tu s
          > ię
          > odbywały najbardziej zażarte dyskusje, to tu błyszczały najbardziej elokwentne
          > gwiazdy całego forum,
          >
          > A teraz zamiast błyszczacych gwiazd pojawiło się jakieś szemrane towarzystwo,
          > które zamiast dyskutować posługuje się specyficznymi argumentami.
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=38117450&a=39031886
          >
          > a swoją dezaprobatę wyraża w zwięzły i mało skomplikowany sposób :
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31050256&a=31101355
          >

Jak widać, Aquanet, to kopalnia złotych myśli. Proponuję -pod koniec roku-
          ogłosić konkurs, pt. "wodne_usta". Dwie propozycje już mamy big_grin

Pozdrrrrrr

owca_czarna
        • qwardian Re: W tej chwili aqanet to forum 10.04.06, 09:51
          Ty też Ewciu nie jesteś lepsza. Jeżeli oceniasz innych, licz się z tym, że inni
          będą oceniać Ciebie. Twoje niezbyt entuzjastyczne podejście do osoby
          Jana Pawła II w połączeniu z poniższym wejściem również świadczy, że nie
          należysz do osób obiektywnych.

• Re: Auschwitz-po co nam to dalej
          ewa8a 09.04.06, 15:04 + odpowiedz

Na aquanecie, gdzie rozsiewasz swoje antysemickie świństwa nikt nie chce z tobą
          rozmawiać, więc szukasz nowego terytorium, które można zapaskudzić ?
          • ewa8a Re: W tej chwili aqanet to forum 10.04.06, 18:07
            No proszę, poznałam wreszcie definicję obiektywizmu – obiektywny jest ten, kto
            dobrze pisze o papieżu, a już stuprocentowo obiektywny jest ten, kto ma
            dokładnie taki sam pogląd na różne sprawy, jak ty. Zaskakująca definicja.
            Nie wiem czego właściwie dowodem ma być mój post, przekopiowany z FK. W
            kategoriach obiektywizmu trudno go bowiem rozpatrywać, bo nie był żadną opinią,
            a jedynie stwierdzeniem faktu. Jeśli masz inne zdanie na ten temat i uważasz,
            że napisałam nieprawdę, znajdź proszę jakiś antysemicki wątek Sasa15 z
            ostatniego miesiąca, który spotkałby się z zainteresowaniem uczestników FA.
            Wątki te spadają w dół z prędkością światła, czasami tylko ktoś wyrazi swoją
            dezaprobatę.
            Nie o tym jednakże był mój wcześniejszy post. Zamieszczonymi linkami nie
            chciałam udowodnić czyjegoś obiektywizmu - w tej kwestii nawet nie oczekuję go
            od uczestników forum, bo każdy prezentuje własne poglądy, a te mogą być
            obiektywne w jego mniemaniu, w cudzym niekoniecznie - a jedynie pokazać, do
            czego sprowadzają się dyskusje na aquanecie i to w wykonaniu osoby, która
            ubolewa nad faktem, iż upadły one tak nisko.
            • qwardian Re: W tej chwili aqanet to forum 11.04.06, 09:33
              Nie interesują mnie artykuły Sas-a, ani jego osoba, przedmiotem mojego
              zainteresowania jesteś Ty. Wątki lecą z prędkością światła w dół, bez
              komentarzy przede wszystkim z powodu dyżurnego tego forum Żyda abpralla, jeżeli
              jesteś taka spostrzegawcza, z pewnością nie uszłoby to Twojej uwadze. Twoja
              fałszywa troska o kondycję tego forum nie wchodzi więc w rachubę. Natomiast
              zdumiewa nerwowa reakcja w stosunku do wątków antysemickich. Kombinacja tego
              fenomenu, dodaj do tego bardziej niż sceptyczne podejście do Jana Pawła II i
              kościoła katolickiego i mamy kolejnego gościa z żydowskim pochodzeniem. Witam
              Cię Ewciu i jestem przekonany, że z otwartą przyłbicą i wysoko podniesioną
              głową potwierdzisz moje przypuszczenia. Wtedy obiecuję, że będę Cie traktował z
              poszanowaniem w przeciwieństwie do fake, phony i fraud, do których nie mam za
              grosz respektu. W drugiej części nawiązałaś do obiektywizmu i tu nie mam z tym
              problemu. Sam nie jestem obiektywny i nie wymagam tego od innych, wprost
              przeciwnie uważam, że czyni to nasz świat bardziej interesującym. Ale też nigdy
              nie próbowałem za takiego uchodzić.
              • ewa8a Re: W tej chwili aqanet to forum 11.04.06, 20:39
                > Wtedy obiecuję, że będę Cie traktował z poszanowaniem w przeciwieństwie do
                fake, phony i fraud, do których nie mam za grosz respektu.

Qwardian, ja właśnie w tej chwili uświadomiłam sobie, że marzę o
                tym ,,poszanowaniu’’i respekcie i w ogóle o konwersacji z tobą , dlatego nie
                pozostaje mi nic innego, jak przyznać się do żydowskiego pochodzenia.
                Zresztą, jak mogłabym się nie przyznać, skoro genialnie mnie rozpracowałeś ?
                Argumenty są tak powalające, że nie ma sensu iść w zaparte. Powiem ci jeszcze w
                wielkiej tajemnicy, ale błagam nie mów nikomu – mój dziadek był Chińczykiem,
                dlatego, gdy tylko ktoś ośmieli się napisać coś złego o Chińczykach, bedę ich
                bronila jak lwica. No popatrz - taki Abprall .... deklaruje stale, że
                jest ,,certyfikowanym Aryjczykiem’’, a tu .... Qwardian, nic się przed tobą
                nie ukryje.
                JPII też jakoś podejrzanie kochał Zydów. Czy prześwietliłeś dogłębnie jego
                drzewo genealogiczne. Podobno najbardziej żarliwymi katolikami są przechrzty.

> Nie interesują mnie artykuły Sas-a, ani jego osoba, przedmiotem mojego
                zainteresowania jesteś Ty.

karteczki.com/midi.php?id=7865

Ale po co o tym wspominasz ? Będę się teraz czuła skrępowana, czując na sobie
                twoje badawcze spojrzenie. Chyba każdy post przeczytam z 10 razy, zanim wyślę.
                Jak ja mogłam być tak ślepa i nawet nie zdawać sobie sprawy z twojego
                istnienia ?
                • qwardian Re: W tej chwili aqanet to forum 11.04.06, 20:58
                  No to wszystko w porządku. Słusznie zauważyłaś, że jakakolwiek odpowiedź nie
                  zmieniłaby mojego zdania. Jan Paweł II był przechrztą, co do tego nie ma
                  żadnych wątpliwości.

Yaakov Wise zajmujący się badaniem pochodzenia ze strony matki Karola Wojtyły,
                  doszedł do wstrząsających wniosków.

Wise, badacz historii i filozofii ortodoksyjnych Żydów, twierdzi, że matka,
                  babcia oraz prababcia papieża były prawdopodobnie Żydówkami i pochodziły z
                  małego miasta niedaleko Krakowa.

Przed wybraniem na papieża, Wojtyła był księdzem i głównym arcybiskupem w
                  jednym z polskich miast.

Wise mówi: "Zgodnie z ortodoksyjnym judaizmem, tożsamość żydowska jest
                  przekazywana przez matczyny ród. Widziałem fotografię matki papieża i pokazałem
                  ją ludziom, którzy nie wiedzieli kim ona jest. Wszyscy stwierdzili, że wygląda
                  jak Żydówka. Więc zacząłem prowadzić więcej dochodzeń na temat jej przeszłości."

Chociaż Wise wierzy, że ojciec papieża był polskim gojem, twierdzi, że matka
                  JP2 Emilia Kaczorowska była Żydówką oraz córką Feliksa Kaczorowskiego,
                  biznesmena z Bielska-Białej. Kaczorowski to powszechne nazwisko wśród
                  europejskich rodzin Żydowskich.

Matka Emilii, babcia papieża nazywała się Maria Anna Scholz. Scholz czy Schulze
                  to nazwisko także powszechne wśród Żydów, tak jak Rybicka czy Rybak, które jest
                  nazwiskiem prababki papieża Zuzanny.

Wszystkie te nazwiska, czy ich odmiany pojawiają się na nagrobkach starego
                  Żydowskiego cmentarza w Bielsku-Białej, również nazwisko matki Feliksa Urszuli
                  Malinowskiej. Wise mówi: "Pochodzenie papieża było badane przez amerykańskich
                  historyków. Jednak nikt nie badał (jego) rodowego nazwiska dzięki żydowskiej
                  społeczności, dlatego jako żydowski historyk mam dostęp do informacji, do
                  których dostepu nie ma żaden nie-żydowski historyk.

Nie wysuwam żadnych ostatecznych wniosków, ale jest dużo szczególowych dowodów,
                  że papież był Żydem.

Matka papieża odłączyła się od żydowskiej społeczności i przeszła na
                  katolicyzm. Jej dzieci urodziły się i wychowały jako katolicy, a papież był
                  ochrzczony. To by mogło wyjaśniać, dlaczego papież ukrywał się przed nazistami
                  w listopadzie 1940r.
                  • ewa8a Re: W tej chwili aqanet to forum 11.04.06, 21:11
                    Przeczytałam tę interesującą sagę, znam ją z jakiegos kącika humoru.
                    Czy Yaakov Wise to pseudonim Leszka Bubla ?
                    • qwardian Re: W tej chwili aqanet to forum 12.04.06, 11:32
                      Doskonale mi się z Tobą rozmawia.

www.amazon.com/gp/cdp/member-reviews/A1DYMV1SGMMK59/002-8877361-3642450?_encoding=UTF8
    • wikul Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 21:06
      bumblebee5 napisała:

>
      > Dzisiaj zajrzałam tu po raz pierwszy i nie bardzo mogę zorintować się, co do
      > tematyki tego forum. Niby wiadomości, niby aktualności, a w gruncie rzeczy
      > jeden wielki misz masz, życie lekkie, łatwe i przyjemne. Czy Aquanet jest
      > jakoś uprofilowane, czy to taki Hyde aquaPark Agory?

K52 zmienia kolejny raz sukienkę. Poprzednia się zużyła a włsciciel
      skompromitował.
      • maureen2 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 09.04.06, 22:25
        kto to jest k 52, nie widzę tego nicka ?
        • wikul Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 11.04.06, 19:45
          maureen2 napisała:

> kto to jest k 52, nie widzę tego nicka ?

Bo teraz jest balbinka52.
          • bumblebee5 Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 11.04.06, 19:47
            wikul napisał:

> Bo teraz jest balbinka52.

Balbinka wygląda na 25
            • haszszachmat _____Jestem świeżo n-ty raz odnowiona Nowakowska/n 11.04.06, 20:14
              • haszszachmat ___________ _____Jestem świeżo czerstwa (czeski)/n 11.04.06, 20:15
    • owca_czarna Re: Co tu się dzieje? Jestem nowa. 11.04.06, 23:50
      bumblebee5 napisała:

>
      > Dzisiaj zajrzałam tu po raz pierwszy i nie bardzo mogę zorintować się, co do
      > tematyki tego forum. Niby wiadomości, niby aktualności, a w gruncie rzeczy
      > jeden wielki misz masz, życie lekkie, łatwe i przyjemne. Czy Aquanet jest
      > jakoś uprofilowane, czy to taki Hyde aquaPark Agory?

A ja tu jestem 1 rok i 4 miesiace. Piszę trochę niemerytorycznie, ale jest mi tu
      dobrze. Poczytam, pooglądam, pośmieję się do monitora. Wszyscy się do
      owcy_czarnaj już przyzwyczaili .. smile (chiba wszyscy)

owca_czarna
      • hasz0 To nie czytałaś o owcy z rogami ?/n 12.04.06, 00:12
        • owca_czarna Re: To nie czytałaś o owcy z rogami ?/n 12.04.06, 00:25

Czytałam kiedyś, tylko, że nie pomiętam, kto o tym wydarzeniu tu napisał smile Ty
          ## pisałeś o niesfornej owcy z rogami? smile Ty opisywałeś zabawę polegajacą na
          rozdrażnianiu niewinnego zwierza i ucieczki przed nim za furtke ogrodową? Ja nie
          bodę.smile

owca_czarna
          • hasz0 __________________JAM Ci to pisał./n 12.04.06, 11:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka