Dodaj do ulubionych

Zainspirowany bolszewicką czujnością towarzysza...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.02, 23:26
...towarzysza V.C., proponuję wprowadzić ustawę zabraniającą kupowania
bogaczom limuzyn poza granicami naszego kraju (Ale tylko bogatym ! Biedni
mogą kupować, a nad kapitalistyczną bogatą świnią nie ma co się litować!!!)

Z bolszewickim pozdrowieniem !

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4080829&a=4083439
Obserwuj wątek
    • hazet_95 Re: Zainspirowany bolszewicką czujnością towarzys 28.12.02, 16:16
      Pójdźmy dalej - ja proponuję upaństwowienie majątku
      "bogatych". Odechce im się tych maybachów, pijawkom...
      • Gość: V.C. Zainspirowany prawicową czujnością byznesmenów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 16:27

Informuję że nigdy nie używałem na tym forum określenie "kapitalistyczna ,
        bogata świnia" , ani "pijawka" . To tylko wasze infantylne wymysły , moi
        domorośli Rockefellerowie .

Nie popieram również - żeby było jasne - masowej nacjonalizacji .

To tylko wasze infantylne wymysły , moi domorośli Rockefellerowie .
        • _sorciere Re: Co by sie nie powtarzac 28.12.02, 16:31
          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4080829&a=4087930
        • Gość: Konrad Sprostowanie lewackich wymysłów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 20:16
          Gość portalu: V.C. napisał(a):
          >
          > Informuję że nigdy nie używałem na tym forum określenie "kapitalistyczna ,
          > bogata świnia" , ani "pijawka" . To tylko wasze infantylne wymysły , moi
          > domorośli Rockefellerowie .

Nigdy nie pisałem, że używasz takich słów.

> Nie popieram również - żeby było jasne - masowej nacjonalizacji .

O tym też nie pisałem.

> To tylko wasze infantylne wymysły , moi domorośli Rockefellerowie .

To tylko wasze wymysły, towarzyszu.
      • Gość: snajper Upaństwowić wszystko !!! IP: *.acn.waw.pl 28.12.02, 16:41
        hazet_95 napisał:

> Pójdźmy dalej - ja proponuję upaństwowienie majątku
        > "bogatych". Odechce im się tych maybachów, pijawkom...

Proponujesz upaństwowienie majątku >bogatych<. A czy biedny ma jakiś majątek ?
        Toż biedny nawet koszulę ma pożyczoną. Trzeba CAŁY majątek upaństwowić, aby
        każy miałl tyle samo. A raczej aby każdy tego samego nie miał. Ja nie mam
        samochodu, ale sąsiad też nie ma. I już jest rowność i szczęśliwość powszechna,
        bo niczego zazdrościć nie trzeba. Ja nie mam co jeść, ale sąsiad też nie ma. I
        już głód mniej dokuczliwy, już w żołądku mniej ssie. Bo raduje nas świadomość,
        że miliony nie mają lepiej niż my, że nie jestesmy gorsi. To jest cel o jaki
        walczą ci, co tych złych kapitalistów pod obcasy by chętnie wzięli. Dla których
        każdy właściciel firmy to złodziej i bandyta, a klasa robotnicza to źródło
        wszelkiej mądrosci i sprawiedliwości.

Snajper.
        • hazet_95 Niezłe! "Mysli zebrane towarzysza WiSi" tom I /nt 28.12.02, 16:49
    • Gość: Konrad Re: Zainspirowany bolszewicką czujnością towarzys IP: *.acn.waw.pl 29.12.02, 00:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka