Gość: Widz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 09:48 Rękę sobie dam uciąć, że we wczorajszej (wtorek) transmisji na żywo z USA, podczas rozmowy z Mariuszem Max Kolonko prezydent RP był co najmniej lekko podchmielony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.K. Nie rozumiem, w czym problem... IP: *.de / 192.120.171.* 15.01.03, 09:54 Wyszedl od Busha, znaczy byl juz "po pracy"... To chyba mu wolno...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak cesorz to ma klawe zycie IP: *.asm.bellsouth.net 15.01.03, 10:19 Oporocz piknej cysarzowej Joli i pieknej Edytki Gorniak, moze sobie popic na roznych bankietach. Nie przeszkadza mu profanacja cmentarza zamordowanych zolnoerzy polskich w Miednoje, ktora odwiedzil (w czasie pracy) w stanie upojenia alkoholowego. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: prezydent był trzeźwy 15.01.03, 10:34 Gość portalu: Widz napisał(a): > Rękę sobie dam uciąć, że we wczorajszej (wtorek) transmisji na żywo z USA, > podczas rozmowy z Mariuszem Max Kolonko prezydent RP był co najmniej lekko > podchmielony. W każdym razie bardziej niż Widz... To zwykły efekt zmiany czasu, Olo był zmęczony, a był zbyt krótko (2 dni) by opłacało sie brać melatoninę. Nie zawsze Olo ma uraz goleni... Przeleć się do USA (jak Cię puszczą) to sam tego doświadczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Pijany prezydent IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 17:46 A mógłby poslizgnąć się na precelku. Jednak tego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: Pijany prezydent 15.01.03, 18:37 ręki to nie dałbym - bo a nuż to od mrozu było - ale tak w ogóle to rzeczywiście cos z nim było nie tak- jakis średni burbon straight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROMIR Re: Pijany prezydent IP: *.cm-upc.chello.se 15.01.03, 19:24 Szanowny Panie, tez widzialem te Wiadomosci. Tez sadze, iz Pan Prezydent byl na zniecierpliwionym nieco rauszu. A propos picia. Mowi sie, ze nasz Prezydent bardzo wystudiowany jest - nie oziebia alkoholi inaczej jak w postaci - frappe, zadne tam pospolite on the rocks. Pzdr: Euromir Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Pijany prezydent 16.01.03, 08:57 Wersję, paru kielonków z Bush'em można między bajki włożyć. Bush, jako alkoholik (były) nie pije. Smutek i smętek naszego prezydenta mógł więc wynikać z tego faktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Esperal przestał działać ! IP: *.visp.energis.pl 15.01.03, 21:21 To może sobie dziabnąć. Zaszyje się jak go wybiorą do NATO Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 Kto nie pije ten donosi ;) - KOREKTA 16.01.03, 04:54 "kto malo pije ten kabluje" zastanawiam sie ile naprawde chleje magister a ile wylewa za kolnierz i komu donosi? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
odyseusz Re: Kto nie pije ten donosi ;) - KOREKTA 16.01.03, 05:02 A może brał biedny znowu jakieś leki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Prosze nie obrazac znowu urzedu prezydenta! IP: *.wroclaw.tpsa.pl 16.01.03, 09:04 Spokojnie z wyzwiskami - to nie do Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Kto nie pije ten donosi... nie moze byc inaczej... IP: *.de / 192.120.171.* 16.01.03, 09:18 jakby pil, to by kolejnej butelki vodeczki i kieliszkow nie doniosl, gdyz wypadly by mu z rak.... Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Każdy sądzi według siebie! 16.01.03, 12:55 Jak kto sam wciąż pijany, to mu obrazki przed oczami się mącą i widzi to czego nie ma! Też oglądałam tę rozmowę i widziałam trzeżwego Prezydenta. Ale ja też byłam trzeżwa. W przeciwieństwie do pijanego Widza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Każdy sądzi według siebie! IP: 212.106.6.* 16.01.03, 13:13 Mogl byc tez zniecierpliwiony straaaaasznie dlugim pytaniem Maxa. Jak sie ma przed soba przezydenta na zywo, to sie nie popisuje swoja erudycja, tylko daje sie jemu mowic. Mialam wrazenie, ze Kwasniewski zaraz wyrwie mu mikrofon i jakos to skomentuje... Odpowiedz Link Zgłoś