sabine 02.02.03, 17:57 Chciałabym Cię o coś zapytać. Nie mam żadnych podstępnych planów. Asekuruje się, bo nie chcę, żebyć wziął moją ciekawośc za obraźliwą. Jeśli zechcesz mi odpowiedzieć - będzie mi miło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabine Re: Do Perły 02.02.03, 18:12 Powtarzam - nie mam nic złego na myśli. Ciekawie budujesz zdania. Na przykład zostawiasz czasownik na końcu. Często jest to słowo "jest". Masz taki styl? Przypomina troche budowanie zdań w jeżyku niemieckim. Pytam, bo to ciekawe. Trochę się boję zapytać, czy jesteś obcokrajowcem, bo na tym Forum - to czasem jest odbierane - jako obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do Perły IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:27 sabine napisała: > Powtarzam - nie mam nic złego na myśli. > Ciekawie budujesz zdania. Na przykład zostawiasz czasownik na końcu. Często > jest to słowo "jest". Masz taki styl? Przypomina troche budowanie zdań w jeżyku > > niemieckim. Pytam, bo to ciekawe. Trochę się boję zapytać, czy jesteś > obcokrajowcem, bo na tym Forum - to czasem jest odbierane - jako obraza. Ja sam nie wiem dlaczego tak jest. Jakoś to się samo stało tu. Polakiem jestem, z zamiłowamia i przekonania też. pozdrawiam Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Kilka słów - Sabino, przepraszając za wtręt. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 18:57 Perłą to impetyk. Często łobuz forumowy. Ma honor - bo potrafi przeprosić. Wielokrotnie ( jako stary forumowicz)chciałem mu dedykowac ten wierszyk Mistrza J. Szt. *** (I po co rzucać...) I po co rzucać perły przed wieprze, Pomyje dla nich o wiele lepsze. Dziś to wycofuję. W związku z pomyjami ludzi, których nasz wspólny (mój i Perły) znajomy miał za perły. Przepraszam Perła, za złe myśli. Jak z kluczykami. Scan Dla Prokuratora z Kłodzka. To nie szyfr. Chodziło o kluczyki od awtomobila. Panimajetie, tawariszcz komisar? Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Kilka słów - Sabino, przepraszając za wtręt. 02.02.03, 19:01 Perła - jest już "zajęty" oprócz wszystkiego)) Ukłony Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan "On ci mój IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 19:11 jest". Odezwała się, ZAZDROŚNICA Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: 'On ci mój 02.02.03, 19:16 Gość portalu: Scan napisał(a): > jest". > > Odezwała się, > > ZAZDROŚNICA > A nieprawda! Waćpan mnie specjalnie w konfuzję chcesz wpędzić. Ja tylko tak o tym wspomniałam... przez roztargnienie... ja przeciez nic... i w ogóle... jak waćpan możesz? To ja tak... nie-chcący! Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 A Ogolnie, to Wszyscy Zdrowi? IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 19:36 miriamfirst_ zapiszczała: > > A nieprawda! Waćpan mnie specjalnie w konfuzję chcesz wpędzić. Ja tylko tak o > tym wspomniałam... przez roztargnienie... ja przeciez nic... i w ogóle... jak > waćpan możesz? To ja tak... nie-chcący! > ::::::: Bo tak to wyglada jakbys sie o wlasny bambosz wylozyla, z samego rana. Glowka nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Krzysiu, wstrzymaj się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 19:40 na dwa tygodnie, proszę. Potem powiesz Nurniom, Hiackom i innym "spierdalajcie". Będziesz miał więcej argumentów. My też mamy swoją sprawę. Więc na razie - odpierdol się. OK? Pozdrawiam Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Krzysiu, wstrzymaj się IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 20:45 Gość portalu: Scan napisał(a): > na dwa tygodnie, proszę. Potem powiesz Nurniom, Hiackom > i innym "spierdalajcie". Będziesz miał więcej > argumentów. My też mamy swoją sprawę. > Więc na razie - odpierdol się. OK? > Pozdrawiam > Scan .. :::: Nie ma sprawy Scan. Zaraz po tym jak mnie gnojek Perla przeprosi za te ostatnie prowokacje, oraz przyrzeknie, ze juz nigdy wiecej. Wtedy dam spokoj kretynom. .. Prosba. Postaraj sie nie byc wulgarny w kontaktach ze mna. OK? Pozdrawiam K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Krzysiu, wstrzymaj się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 21:00 To ja mam prośbę do Ciebie. Bluzgaj na mnie - jeśli musisz dać upust swej frustracji. Odpuść na razie swoje żale (słuszne - bo to nie ta forma). Tu jest inna rzecz - zrobiono człowiekowi, którego cenimy z realu, dużą krzywdę. Zrobiły mu to łajzy, których nazywał przyjaciółmi i których do ostatka bronił. Nie rozpraszaj prosze uwagi - bo tak jak Ci pisano - stawiasz się w jednej linii z Kłodzkim Kretynem i jego dworem. Rozumiem, że zemsta jest słodka - ale poczekaj. Pozdrawiam Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Krzysiu, wstrzymaj się IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 21:16 Gość portalu: Scan napisał(a): > To ja mam prośbę do Ciebie. Bluzgaj na mnie - jeśli > musisz dać upust swej frustracji. Odpuść na razie swoje > żale (słuszne - bo to nie ta forma). Tu jest inna rzecz > - zrobiono człowiekowi, którego cenimy z realu, dużą > krzywdę. Zrobiły mu to łajzy, których nazywał > przyjaciółmi i których do ostatka bronił. > Nie rozpraszaj prosze uwagi - bo tak jak Ci pisano - > stawiasz się w jednej linii z Kłodzkim Kretynem i jego > dworem. Rozumiem, że zemsta jest słodka - ale poczekaj. > Pozdrawiam > Scan .. ::::: Scanie, mnie doprawdy malo obchodza te wasze przepychanki i porachunki. Nie zajmuje stanowiska i zycze powodzenia. To co aktualnie uprawiam jest akcja odwetowa na Perle. Co do ustawiania sie w linii, to doskonale zdajecie sobie sprawe, ze nie popieram zadnej ze stron. A jak ktos o tym nie wie to najprawdopodobniej o niczym nie wie, wiec nie ma sie co przejmowac. Warunki zawieszenia akcji przedstawilem powyzej. Nie sa to jakies wygorowane wymagania, zatem - w czym rzecz. Ja w przeciwienstwie do Perly z Miriam lubie jednak dogonic tego kroliczka, i zajac sie czyms innym. Zatem, panie mediatorze, jedna ze stron sporu masz juz gotowa do jego zakonczenia. Pozostaje Ci tylko ten matol Perla do przekonania. A jak im to nie odpowiada no to... bedziem gonic dalej. .. K.P. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 __Perla to Szmata__ IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 19:15 sabine napisała: > Powtarzam - nie mam nic złego na myśli. > Ciekawie budujesz zdania. Na przykład zostawiasz czasownik na końcu. Często > jest to słowo "jest". Masz taki styl? Przypomina troche budowanie zdań w jeżyku niemieckim. Pytam, bo to ciekawe. Trochę się boję zapytać, czy jesteś > obcokrajowcem, bo na tym Forum - to czasem jest odbierane - jako obraza. .. :::: Trafilas w dziesiatke, Sabine. To rzeczywiscie debil zagraniczny: z za Buga. .. Tyle, ze sam styl jest jednak syntetyczny. Dla ulatwienia zycia. .. Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: __Perla to Perla__ 02.02.03, 19:27 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > .. > :::: > Trafilas w dziesiatke, Sabine. To rzeczywiscie debil zagraniczny: z za Buga. > .. > Tyle, ze sam styl jest jednak syntetyczny. Dla ulatwienia zycia. > .. > Pzdr. > K.P. A nie, zza Buga to rodacy. A po drugie, to sztuka tak deformowac skladnie, zeby z tego wychodzila ladna polszczyzna. Na przyklad byl taki poeta Miron Bialoszewski. Jego wierszyk "zzmartwiensiulpet" to prawdziwa perelka (sic!), mimo ze zdecydowanie nie da sie powiedziec, aby to byla slownikowa polszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: __Perla to Debil__ IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 19:30 _helga napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > .. > > :::: > > Trafilas w dziesiatke, Sabine. To rzeczywiscie debil zagraniczny: z za Bug > a. > > .. > > Tyle, ze sam styl jest jednak syntetyczny. Dla ulatwienia zycia. > > .. > > Pzdr. > > K.P. > > A nie, zza Buga to rodacy. A po drugie, to sztuka tak deformowac skladnie, zeby > > z tego wychodzila ladna polszczyzna. Na przyklad byl taki poeta Miron > Bialoszewski. Jego wierszyk "zzmartwiensiulpet" to prawdziwa perelka (sic!), > mimo ze zdecydowanie nie da sie powiedziec, aby to byla slownikowa polszczyzna. > >:::::::::: A bialoszewski zdecydowanie debilem nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła posłuchaj kretynie52 właśnie IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 19:34 zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpaść na pomysł taki, kretynie52. a teraz: spierdalaj Perła Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: posłuchaj kretynie52 właśnie /Perła 02.02.03, 19:36 Gość portalu: Perła napisał(a): > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpaść na > > pomysł taki, kretynie52. > a teraz: spierdalaj > > Perła jak to - myli mnie z Tobą? to jak mnie wymyśla to jest OK???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: posłuchaj kretynie52 właśnie /Perła IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 19:44 miriamfirst_ napisała: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpa > ść > na > > > > pomysł taki, kretynie52. > > a teraz: spierdalaj > > > > Perła > > jak to - myli mnie z Tobą? to jak mnie wymyśla to jest OK???!!! Miriam, on Ci wymyśla, bo myśli kretyn, że Ty jesteś mną. W tym sensie, że dwa nicki masz. Wyjątkowy kretyn to jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: posłuchaj Perła 02.02.03, 19:49 Gość portalu: Perła napisał(a): > miriamfirst_ napisała: > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn móg > ł wpa > > ść > > na > > > > > > pomysł taki, kretynie52. > > > a teraz: spierdalaj > > > > > > Perła > > > > jak to - myli mnie z Tobą? to jak mnie wymyśla to jest OK???!!! > > Miriam, on Ci wymyśla, bo myśli kretyn, że Ty jesteś mną. W tym sensie, że dwa > nicki masz. Wyjątkowy kretyn to jest. > > Perła > > To znaczy, że jak w obelgach używa mojego imienia Miriam, to jesteś w stanie to przeboleć, a jesli użyje Perła to Cię boli. Zastanawiające. A tak poza wszystkim, to jestesmy w c@fe i dobrze nam się dzieje. Ci ludzie maja czystą, dobrą energię. Ci chłopcy i te dziewczyny oczywiście. M., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: posłuchaj Perła IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 19:54 miriamfirst_ napisała: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > miriamfirst_ napisała: > > > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > > > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko krety > n móg > > ł wpa > > > ść > > > na > > > > > > > > pomysł taki, kretynie52. > > > > a teraz: spierdalaj > > > > > > > > Perła > > > > > > jak to - myli mnie z Tobą? to jak mnie wymyśla to jest OK???!!! > > > > Miriam, on Ci wymyśla, bo myśli kretyn, że Ty jesteś mną. W tym sensie, że > > dwa > > nicki masz. Wyjątkowy kretyn to jest. > > > > Perła > > > > > > To znaczy, że jak w obelgach używa mojego imienia Miriam, to jesteś w stanie to > > przeboleć, a jesli użyje Perła to Cię boli. Zastanawiające. > > A tak poza wszystkim, to jestesmy w c@fe i dobrze nam się dzieje. > Ci ludzie maja czystą, dobrą energię. Ci chłopcy i te dziewczyny oczywiście. > > M., Miriam!!! Ja może mnie boleć to co pisze kretyn52? Czy pies który szczeka może nas obrazić? Chciałem Ci tylko wyjaśnić, że jak on Cię obraża to myśli, że ten post kieruje do mnie. On nie wie, że istnieją dwie osoby: Miriam i Perła. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: posłuchaj kretynie52 właśnie /Perła 02.02.03, 19:50 miriamfirst_ napisała: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpa > ść > na > > > > pomysł taki, kretynie52. > > a teraz: spierdalaj > > > > Perła > > jak to - myli mnie z Tobą? to jak mnie wymyśla to jest OK???!!! KWICZEM. No wlasnie, co ty, Perla? Hihiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 posłuchaj debilu Pierła IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 19:53 miriamfirst_ zapiszczała: > Gość portalu: Pierła napisał(a): > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpa > ść > na > > > > pomysł taki, kretynie52. > > a teraz: spierdalaj > > > > Pierła > > jak to - myli mnie z Tobą? to jak mnie wymyśla to jest OK???!!! .. ::::: Narzeczonemu zasuwa z pyska jak z zamojskiej slawojki. Czy on wymaga takze calowania w te kloake? Brrr. Nie wspolczuje. .. A teraz spierdalaj debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 __Fuu! Z Pyska Jedzie Ci Jak z Ustepu__ IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 19:47 Gość portalu: Pierła > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpaść na > > pomysł taki, kretynie52. > a teraz: spierdalaj > > Perła .. ::::: Czy zadasz bym do niej zwracal sie per 'debilu'? To sie da zrobic. ) .. A jesli chodzi o mylenie sie... No coz, sami jestescie sobie winni. .. Czy spierdalaj potrafisz przekazac ode mnie panience, czy sam mam sie fatygowac. Straszny z ciebie tlumok. Chyba jednak zrobie to osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: __Fuu! Z Pyska Jedzie Ci Jak z Ustepu__ 02.02.03, 19:53 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Gość portalu: Pierła > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpa > ść > na > > > > pomysł taki, kretynie52. > > a teraz: spierdalaj > > > > Perła > .. > ::::: > Czy zadasz bym do niej zwracal sie per 'debilu'? To sie da zrobic. ) Juz szykuje maczuge. > .. > A jesli chodzi o mylenie sie... No coz, sami jestescie sobie winni. A niby czemu? Bo sie lubia? To jak sie beda nawzajem po glowach walic, to ich nie bedziesz ze soba mylil? Heheeeeeee > .. > Czy spierdalaj potrafisz przekazac ode mnie panience, czy sam mam sie fatygowac > . > Straszny z ciebie tlumok. Chyba jednak zrobie to osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 W czesci Rynsztokowej Jestes Autentykiem IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 20:13 Gość portalu: Pierła napisał(a): > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpaść na pomysł taki, kretynie52. > a teraz: spierdalaj > > Pierła .. :::::: W czesci wywodzacej sie z rynsztoka wygladasz mi na postac autentyczna. Reszta jednakze z cala pewnoscia jest wymyslona (przez kretynke Miriam). Takich glupow i debili, jak ty, to w realu nie uswiadczysz. Ponadto tyle juz razy mylilo wam sie z podpisywaniem wlasnych postow, po pijaku, ze zdecydowalem na rzecz utozsamienia (was?) Dla mojej wygody, zulu. Chciales wojny? No to masz wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: W czesci Rynsztokowej Jestes Autentykiem 02.02.03, 20:25 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Gość portalu: Pierła napisał(a): > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn mógł wpa > ść > na pomysł taki, kretynie52. > > a teraz: spierdalaj > > > > Pierła > .. > :::::: > W czesci wywodzacej sie z rynsztoka wygladasz mi na postac autentyczna. Reszta > jednakze z cala pewnoscia jest wymyslona (przez kretynke Miriam). Takich glupow > > i debili, jak ty, to w realu nie uswiadczysz. > Ponadto tyle juz razy mylilo wam sie z podpisywaniem wlasnych postow, po > pijaku, ze zdecydowalem na rzecz utozsamienia (was?) Dla mojej wygody, zulu. > Chciales wojny? No to masz wojne. > Acha. Przysiegam niniejszym ze Miriam to osobna osoba oraz ze Perla wszystko zle i dobre co czyni, to sam z siebie. Czyli na twojej liscie wrogow Miriam sie znalazla przez pomylke. Mozesz ja skreslic ze swojej listy do odstrzalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: W czesci Rynsztokowej Jestes Autentykiem IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 20:52 _helga napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > Gość portalu: Pierła napisał(a): > > > > > zdaje mi sie kretynie52, ze mylisz mnie z Miriam. To tylko kretyn móg > ł wpa > > ść > > na pomysł taki, kretynie52. > > > a teraz: spierdalaj > > > > > > Pierła > > .. > > :::::: > > W czesci wywodzacej sie z rynsztoka wygladasz mi na postac autentyczna. > Reszta > > jednakze z cala pewnoscia jest wymyslona (przez kretynke Miriam). Takich > glupow > > > > i debili, jak ty, to w realu nie uswiadczysz. > > Ponadto tyle juz razy mylilo wam sie z podpisywaniem wlasnych postow, po > > pijaku, ze zdecydowalem na rzecz utozsamienia (was?) Dla mojej wygody, zul > u. > > Chciales wojny? No to masz wojne. > > > > > Acha. Przysiegam niniejszym ze Miriam to osobna osoba oraz ze Perla wszystko > zle i dobre co czyni, to sam z siebie. Czyli na twojej liscie wrogow Miriam sie znalazla przez pomylke. Mozesz ja skreslic ze swojej listy do odstrzalu. .. :::: Helgus, u mnie nie ma NIC przez pomylke ) .. Powyzej, w poscie do Scana, przedstawilem warunki skreslania. Nie jestem bardzo wymagajacy. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
sabine No tak... 02.02.03, 20:41 Mogłam się spodziewać takiego obrotu sprawy. Przykro mi, że naraziłam cie na ataki. Z drugiej strony - bronienie się w formie "spierdalaj" sugeruje, że nie jesteś Perło zbyt wrażliwy na tego typu napaści. Odpowiedz Link Zgłoś
tore.andre.flo Re: No tak... 03.02.03, 01:59 w czym masz dziewcze problem? to nie jest forum jezykoznawcze zebys sie tu go o takie sprawy pytala, z choinki sie urwalas? pzdr tpre Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: __Perla to Perla__ 02.02.03, 19:49 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > .. > > > :::: > > > Trafilas w dziesiatke, Sabine. To rzeczywiscie debil zagraniczny: z z > a Bug > > a. > > > .. > > > Tyle, ze sam styl jest jednak syntetyczny. Dla ulatwienia zycia. > > > .. > > > Pzdr. > > > K.P. > > > > A nie, zza Buga to rodacy. A po drugie, to sztuka tak deformowac skladnie, > > zeby > > > > z tego wychodzila ladna polszczyzna. Na przyklad byl taki poeta Miron > > Bialoszewski. Jego wierszyk "zzmartwiensiulpet" to prawdziwa perelka (sic! > ), > > mimo ze zdecydowanie nie da sie powiedziec, aby to byla slownikowa > polszczyzna. > > > >:::::::::: > A bialoszewski zdecydowanie debilem nie byl. Co do Bialoszewskiego to sie zgadzamy, Co do reszty, niekoniecznie, hihiiiii. On jeszcze napisal taki wierszyk "Robaczek Zet korytarzuje". Co popatrze na polskich parlamentarzystow, to mi sie ten wierszyk przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Sejm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 19:55 Z sejmu przyszły dwie wiadomosci: jedna dobra , druga zła. Zła wiadomość: 3 posłów ma pryszczycę Dobra wiadomość: trzeba będzie wybić całe stado _helga napisała: Co popatrze na polskich parlamentarzystow, to mi sie ten wierszyk przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 __Perla to Burak z Kresow__ IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 23:47 _helga napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > > .. > > > > :::: > > > > Trafilas w dziesiatke, Sabine. To rzeczywiscie debil zagraniczny > : z z > > a Bug > > > a. > > > > .. > > > > Tyle, ze sam styl jest jednak syntetyczny. Dla ulatwienia zycia. > > > > .. > > > > Pzdr. > > > > K.P. > > > > > > A nie, zza Buga to rodacy. A po drugie, to sztuka tak deformowac skla > dnie, > > > > zeby > > > > > > z tego wychodzila ladna polszczyzna. Na przyklad byl taki poeta Miron > > > > Bialoszewski. Jego wierszyk "zzmartwiensiulpet" to prawdziwa perelka > (sic! > > ), > > > mimo ze zdecydowanie nie da sie powiedziec, aby to byla slownikowa > > polszczyzna. > > > > > >:::::::::: > > A bialoszewski zdecydowanie debilem nie byl. > > > Co do Bialoszewskiego to sie zgadzamy, Co do reszty, niekoniecznie, hihiiiii. > On jeszcze napisal taki wierszyk "Robaczek Zet korytarzuje". Co popatrze na > polskich parlamentarzystow, to mi sie ten wierszyk przypomina .. :::: Buraki z kresow to najgorsze chamy. I debile. Odpowiedz Link Zgłoś