Dodaj do ulubionych

dowody USA mnie przekonaly

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 04:40
ze jak juz bylem przyzwyczajony, Stany nie maja w reku zadnych konkretow

po wczorajszej szopce Powella odnosze jedno wrazenie, zwolennicy agresji beda
twierdzic, ze juz wszystko jasne i mozemy "na Belgrad" a przeciwnicy
spokojnie moga wyjasniac, ze znowu zadnych dowodow nie ma

jako przedstawiciel grupy tu podaje moje najwieksze zastrzezenia co do
wartosci i byc moze wiarygodnosci przedstawionych dowodow
1. skad ma ktokolwiek wiedziec czyje dwa glosy rozmawialy o evakuacji
czegostam i inspektorach. Tylko dlatego, ze wywiad USA tak twierdzi, mam
automatycznie temu uwierzyc? Czyzby juz nie bylo pare precedensow kiedy USA
dla potrzeby ataku klamalo?
2. daty na zdjeciach z satelity - 10 i 25 listopada /przynajmniej na tych co
widzialem/ to ciut za wczesnie by automatycznie dodawac, ze Irak tuz przed
inspekcja cos przesuwa, odwozi etc. Dlaczego tak doskonale amerykanskie
satelity nam nie moga pokazac zdjec z grudnia i glownie stycznia ? Przeciez
to by moglo wiarygodnie wesprzec te "autentyczne" nagrania - jak to
irakijczycy szpieguja inspektorow i tuz przed inspekcjami gdzies uciekaja z
bronia masowego razenia i dokumentacja.
3. narysowana ciezarowka i wagon, to juz jest naprawde dowod koronny smile. Po
pierwsze jakiestam rysunki jakos moim zdaniem w ogole niczego nie dowodza a
po drugie mogli przynajmniej zrobic z satelity zdjecia zwyklego trucku i
wagonu a potem twierdzic, ze to te wlasnie laboratoria /samoloty szpiegowskie
i satelity nie byly zdolne zrobic ani jedno zdjecie tych ponoc istniejacych
pojazdow ?????/

Obserwuj wątek
    • kyle_broflovski Re: dowody USA mnie przekonaly 07.02.03, 05:05
      lezka w oku sie kreci na wspomnienie o masowych egzekucjach tysiecy Albanczykow

ktorych grobow do dzis doszukac sie nie mozna

tu troche powtorki z rozrywki

www.cnn.com/WORLD/europe/9904/17/nato.attack.02/

www.joplinglobe.com/archives/1999/990418/story3.html

csf.colorado.edu/forums/labor-rap/current-discussion/msg00337.html

www.iht.com/IHT/DIPLO/99/jf040999.html

www.nato.int/kosovo/press/p990531a.htm

• Gość: Blong Re: dowody USA mnie przekonaly IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 16:16
        owszem, i wtedy jak siedzialem i sledzilem wiadomosci to kurcze po paru
        tygodniach mialem wrazenie dzieki wiarygodnym amerykansko-natowskim
        informacjom, ze milo ukatrupil wiecej albanczykow niz ich w ogole na swiecie
        jest smile
        zreszta co ciekawe jastrzeby z tych czasow teraz jakos niechetnie przypominaja
        sobie, ze znow z nich zrobiono pozytecznych idiotow, mysle ze za pare lat po
        iraku tez tak bedzie
    • Gość: U Re: dowody USA mnie przekonaly IP: *.214.103.172.Dial1.Boston1.Level3.net 07.02.03, 05:36
      Jak ja sie tymi dowodami ubawilem.Do szisiaj bola mnie
      boki ze smichu...ahju,ahju,ahju......
    • Gość: U Re: dowody USA mnie przekonaly IP: *.214.103.172.Dial1.Boston1.Level3.net 07.02.03, 05:37
      Jak ja sie tymi dowodami ubawilem.Do szisiaj bola mnie
      boki ze smichu...ahju,ahju,ahju......
      • mindo Re: dowody USA mnie przekonaly 07.02.03, 06:26
        "Kto mieczem wojuje - ten od miecza ginie"
        Oby to się nie sprawdziło. Bo szkoda mi tych pychowatych i zarozumiałych
        amerykańców.
    • tyrannosaurus.rex nie wazne czy kodos przekonaly_=_=_=_=_=_=_=_=_>>> 07.02.03, 07:12

Co to za maskarada z tym Irakiem. Wiadomo że Husein jesz stuknięty i nie
      można mu zaufać szczególnie z bronią masowej zagłady. Świat będzie znacznie
      bezpieczniejszym miejscem bez tego idioty i dzięki Bogu za US i Busha który
      to rozumie. Te całe przedstawienia w UN, rozmowy, niby konsultacje z
      przywódcami Europejskich krajów to tylko taka teatralna gimnastyka dla
      naiwniaków którym szkoda takich parchołków jak Osama i Saddam. US niby dowody
      pokazuje i niby czeka na pozwolenie UN do wojny ale już bez pozwolenia
      wysłałz do tego regionu ponad sto tysięcy wojska i ogromną ilość ciężkiego
      sprzętu. A po co myślicie? Na ćwiczeniasmile

Po WTC jest tylko jeden rodzaj rozmowy który będzie zrozumiany przez
      fanatycznych Islamistów. Przemoc!
      Trzeba im tak wpierdolić, jeden po drugim, żeby następny kretyn myślący o
      współpracy albo pomocy terrorystą, pomyślał o konsekwencjach takiego kroku.
      Taliby już straciły władzę Saddam już wkrótce a potem zobaczymy kto jeszcze,
      jeśli się ktoś odważy, podniesie swój łeb bez szacunku dla siły USA. Tak dla
      siły, bo tylko to fanatycy są wstanie zrozumieć.

• rycho7 Re: nie wazne czy kodos przekonaly_=_=_=_=_=_=_=_ 07.02.03, 15:34
        tyrannosaurus.rex napisał:

> Trzeba im tak wpierdolić, jeden po drugim, żeby następny kretyn myślący o
        > współpracy albo pomocy terrorystą, pomyślał o konsekwencjach takiego kroku.

To jest szczegolnie dobitny argument dla terrorystow kamikadze. Juz widze jak
        oni mysla o konsekwencja takiego kroku. W raju USA odstrzeli im wszystkie
        hurysy. Chlopaki sie zaplacza przez wiecznosc. UUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu!!!!!

Pozdrawiam
        • tyrannosaurus.rex Re: nie wazne czy kodos przekonaly_=_=_=_=_=_=_=_ 07.02.03, 15:40
          rycho7 napisał:

> tyrannosaurus.rex napisał:
          >
          > > Trzeba im tak wpierdolić, jeden po drugim, żeby następny kretyn myślący o
          > > współpracy albo pomocy terrorystą, pomyślał o konsekwencjach takiego kroku
          > .
          >
          > To jest szczegolnie dobitny argument dla terrorystow kamikadze. Juz widze jak
          > oni mysla o konsekwencja takiego kroku. W raju USA odstrzeli im wszystkie
          > hurysy. Chlopaki sie zaplacza przez wiecznosc.
          UUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu!!!!!
          >
          > Pozdrawiam

Wlasnie o to chodzi ze pojedynczych terrorystow nigdy nie wylapiesz ale
          odciecie ich od poparcia dyktatorow(SH), fanatykow milionerow (OB), obezwladni
          ich. Bez poparcia finansowego i ochrony beda bezradni.

• rycho7 Re: nie wazne czy kodos przekonaly_=_=_=_=_=_=_=_ 07.02.03, 15:46

> Wlasnie o to chodzi ze pojedynczych terrorystow nigdy nie wylapiesz ale
            > odciecie ich od poparcia dyktatorow(SH), fanatykow milionerow (OB),
            obezwladni
            > ich. Bez poparcia finansowego i ochrony beda bezradni.

Wydawalo mi sie, ze Czeczeni sa "odcinani" juz od prawie 300 lat. Z widomym
            skutkiem. W skutecznosc laserowego "odcinania" niestety nie jestem w stanie
            uwierzyc.
            • tyrannosaurus.rex Re: nie wazne czy kodos przekonaly_=_=_=_=_=_=_=_ 07.02.03, 16:20
              rycho7 napisał:

> tyrannosaurus.rex napisał:
              >
              > > Wlasnie o to chodzi ze pojedynczych terrorystow nigdy nie wylapiesz ale
              > > odciecie ich od poparcia dyktatorow(SH), fanatykow milionerow (OB),
              > obezwladni
              > > ich. Bez poparcia finansowego i ochrony beda bezradni.
              >
              > Wydawalo mi sie, ze Czeczeni sa "odcinani" juz od prawie 300 lat. Z widomym
              > skutkiem. W skutecznosc laserowego "odcinania" niestety nie jestem w stanie
              > uwierzyc.

A w co wierzysz? Moze w to ze z prostakami wierzacymi w raj za mordowanie
              niewinnych ludzi mozna prowadzic negocjacje? Nie ma innego wyjscia.
              Co ma US robic? Czekac az nastepna banda prostakow zamorduje pare tysiecy
              niewinnych ludzi?
              • rycho7 Re: nie wazne czy kodos przekonaly_=_=_=_=_=_=_=_ 08.02.03, 18:54

> Co ma US robic? Czekac az nastepna banda prostakow zamorduje pare tysiecy
                > niewinnych ludzi?

Wlasnie wojna w Iraku gwarantuje USA dalsze mordowanie niewinnych.
      • tyrannosaurus.rex Piaty lotniskowiec w drodze!_=_=_=_=_=_=-=>>>> 07.02.03, 15:36
        Dalej myslicie ze to tylko cwiczenia wojskowe i ze US czeka na pozwolenie
        niezdolnej do wlasnej obrony Europy?

Nie denerwujcie sie niemyslejacy rodacy. Jeszcze bedziecie dziekowac US i
        Buszowi za uwelnienie swiata od takich tyranow!

5th US Aircraft Carrier to Head for Gulf-Officials
        8 minutes ago Add Top Stories - Reuters to My Yahoo!

By Charles Aldinger

WASHINGTON (Reuters) - The United States plans to order a fifth aircraft
        carrier to head for the Gulf as early as Friday as the U.S. military masses
        land, sea and air forces in the region for possible war with Iraq, defense
        officials said.

AP Photo
        Slideshow: U.S. Military Build-Up

The officials, who asked not to be identified, told Reuters the USS Kitty Hawk
        would be told to depart the western Pacific Ocean within days and move through
        the Indian Ocean to join four other U.S. carriers and a British aircraft
        carrier near Iraq.

The Kitty Hawk, which is based in Yokosuka naval base in Japan, is currently at
        sea and its movement would add about 75 warplanes aboard the ship to hundreds
        of U.S. naval and Air Force aircraft now near Iraq. The Kitty Hawk is
        accompanied by other warships carrying cruise missiles.

Three U.S. carriers are already within striking range of Iraq
    • Gość: Michał To za trudne dla ciebie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 07:15
      Ty jesteś lewackim ektremistą
      i ciebie nic nie przekona
      z wyjątkiem bomby atomowej zrzuconej na twoją łepetynę.
      Ty w 1939 roku wierzyłbyś, że Hitler ma dobre zamiary i lubi Żydów !
      • Gość: Blong oglupiony propaganda IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 14:56
        juz nie potrafisz myslec samodzielnie i twoje puste agresywne blabla tylko
        pokazuje, ze nie masz zadnych argumentow
        • Gość: Ania Re: oglupiony propaganda IP: *.upc.chello.be 07.02.03, 15:44
          Gość portalu: Blong napisał(a):

> juz nie potrafisz myslec samodzielnie i twoje puste agresywne blabla tylko
          > pokazuje, ze nie masz zadnych argumentow

Moje gratulacje.Tylko lewacki ekstremista?Ze mnie kiedys zrobil arabskiego
          terroryste.
          Nie dziw sie wiekszosc tak ma ,zero argumentow no to wyzwiska leca.
          • Gość: Blong Re: oglupiony propaganda IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 16:13
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Moje gratulacje.Tylko lewacki ekstremista?Ze mnie kiedys zrobil arabskiego
            > terroryste.
            > Nie dziw sie wiekszosc tak ma ,zero argumentow no to wyzwiska leca.

o dziwo miewa czasami przeblyski inteligencji, ale niestety najczesciej jego
            podstawowym argumentem to bluzgi smile
            ja rozumiem ze ktos jest zwolennikiem wojny, ale powinien tez uzasadnic swoje
            poglady czy podwazyc argumenty innych a nie tylko wrzeszczec jak debil smile
            • Gość: Janusz Re: oglupiony propaganda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 16:32
              Gość portalu: Blong napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > Moje gratulacje.Tylko lewacki ekstremista?Ze mnie kiedys zrobil arabskiego
              >
              > > terroryste.
              > > Nie dziw sie wiekszosc tak ma ,zero argumentow no to wyzwiska leca.
              >
              > o dziwo miewa czasami przeblyski inteligencji, ale niestety najczesciej jego
              > podstawowym argumentem to bluzgi smile
              > ja rozumiem ze ktos jest zwolennikiem wojny, ale powinien tez uzasadnic swoje
              > poglady czy podwazyc argumenty innych a nie tylko wrzeszczec jak debil smile
              =================
              Witajcie Aniu i Blongu. Jest na tej stronie ciekawy watek Galby. Zajrzyjcie.
              Zawsze to jakaś odmiana po wojnach gwiezd.. sorry - forumowych.
              Pozdrawiam

janusz

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4533413
              • Gość: Blong :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 17:08
                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4533413&a=4552636
                • Gość: tow.Pieróg Z tow.Blongiem i innymi towarzyszami w walce... IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 20:42
                  ...o Pokój . Razem , młodzi towarzysze ! Razem z tow.tow. Blongiem ,
                  kyle.broflovskim(uff!!!) , U , mindo , rycho7 i niestrudzoną towarzyszką Anią
                  rozniesiemy w pył amerykański imperializm !
                  Nie po raz pierwszy w dziejach ludzkości powstał światowy ruch obrońców
                  pokoju. Pierwszy światowy Kongres Obrońców Pokoju w Paryżu reprezentował 600
                  milionów osób różnych krajów i kontynentów.
                  Od Kongresu Paryskiego ruch obrońców pokoju uczynił wielki krok naprzód.
                  Walka o pokój weszła w nową, wyższą fazę rozwoju, zapoczątkowaną przez
                  francuskich dokerów. Odmawiają oni wyładunku broni amerykańskiej mimo gróźb i
                  represji władz. W walce tej francuscy robotnicy portowi odnieśli wielkie
                  sukcesy. Za nimi poszli robotnicy portowi Włoch, Belgii, Holandii, Niemiec
                  zachodnich i innych krajów zmarshallizowanych. Żołnierze francuscy odmawiają
                  wyjazdu do Vietnamu. Młoda robotnica, Raymonde Dien, położyła się na szynach,
                  aby powstrzymać pociąg z bronią. Na pytanie władz, skierowane do maszynisty,
                  dlaczego zatrzymał pociąg, odpowiedział on: "nie wolno zabić pokoju".
                  Sesja Stałego Komitetu Światowego Kongresu Obrońców Pokoju w Sztokholmie,
                  która reprezentowała miliard ludzi, uchwaliła następujący apel w sprawie zakazu
                  broni atomowej: "Domagamy się bezwarunkowego zakazu broni atomowej jako oręża
                  agresji i masowej zagłady oraz ustanowienia ścisłej kontroli międzynarodowej
                  nad wykonaniem tej uchwaly. Będziemy uważali za zbrodniarza wojennego ten rząd,
                  który pierwszy zastosuje bron atomową przeciwko jakiemukolwiek krajowi".
                  W akcji zbierania podpisów pod Apelem Sztokholmskim wzięli udział obrońcy
                  pokoju z 75 krajów. 450 milionów osób złożyło podpisy potępiając morderczą
                  broń. Po tym sukcesie Stały Komitet Światowego Kongresu Obrońców Pokoju
                  nawołuje do rozszerzenia akcji pokojowej. Prowadząc dalej walkę o zakaz broni
                  atomowej wypowiada się on za powszechnym ograniczeniem zbrojeń i kontrolą nad
                  wszelkiego rodzaju zbrojeniami, domaga się zakazu każdej agresji,
                  przyczyniającej się do wybuchu wojny w jakimkolwiek kraju, występuje przeciw
                  masowemu bombardowaniu, którego ofiarą pada ludność cywilna itp.
                  • kyle_broflovski niech zyja przenajswietrze Stany Zjednoczone 08.02.03, 20:54
                    www.online-literature.com/orwell/1984/
                  • Gość: tow.Pieróg Z tow.Blongiem i innymi towarzyszami w walce... IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 02:01
                    ...o Pokój .
                    • kyle_broflovski Re: Z tow.Blongiem i innymi towarzyszami w walce. 10.02.03, 05:41
                      nic zlego jak uratuje sie powiedzmy 100000 ludzi zycie. nie zmieni to istoty rzadzenia swiatem zlagodzi natomiast skutki
    • kyle_broflovski Re: dowody USA mnie przekonaly 08.02.03, 21:06
      <a
      href="www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=442NLNJNEXPJGCRBAELCFE
      Y?type=worldNews&storyID=2188616"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif"
      size="2">Iraq Shows Off Missile Facilities Cited by Powell

</a>
    • kyle_broflovski Re: dowody USA mnie przekonaly 08.02.03, 21:09
      <a
      href="www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=442NLNJNEXPJGCRBAELCFE
      Y?type=worldNews&storyID=2188616">Iraq Shows Off Missile Facilities Cited by
      Powell</a>
    • tyrannosaurus.rex Swietne wyniki wojny ktora sie jeszcze nie zaczela 10.02.03, 05:07
      Iran już nogami przebiera. I właśnie o to chodzi. Nagle taki kraj jak Iran
      sam , niby dobrowolnie, przyznaje się do wydobywania Uranium, oczywiście w
      celach produkcji elektrzcyności!smile
      Nagle wszyscy już zrozumieli o co chodzi w tej antyterrorystycznej wojnie.
      Nagle cały świat wie że US po WTC będzie eliminował wszystkich nam
      zagrażających, terroryzm popierajączch fanatyków.
      Niech US jeszcze pozbędzie się Husseina i zobaczymy jak szybciutko Iran i
      Syria stanie w szeregu grzecznie zachowujących się narodów.
      Swiat jeszcze US za to podziękuje

Brawo USA TYLKO TAK DALEJ!!

Khatami Says Iran Mines Uranium for Nuclear Plant
      2 hours, 17 minutes ago

TEHRAN (Reuters) - President Mohammad Khatami (news - web sites) said on
      Sunday Iran had mined uranium for use in its nuclear power plants and would
      reprocess the spent fuel itself, but insisted its nuclear program was solely
      for civilian use.
      The surprise announcement, in a speech broadcast on state television, was the
      first time Iran has acknowledged possession of uranium ore reserves.
      It may alarm Washington, which accuses the Islamic Republic of harboring
      secret plans to develop nuclear weapons.
      "Iran has discovered reserves and extracted uranium...we are determined to
      use nuclear technology for civilian purposes," Khatami said. He said the
      uranium had been extracted in the Savand area, 125 miles from the central
      city of Yazd, and processing facilities had been set up in the central cities
      of Isfahan and Kashan.
      Iran, which Washington has labelled a member of an "axis of evil" along with
      Iraq and North Korea (news - web sites), insists its nuclear plans are purely
      for civilian purposes, to meet growing demand for electricity from its 65
      million people.
      It has invited inspectors from the United Nations (news - web sites) nuclear
      watchdog agency, the IAEA (International Atomic Energy Agency), to verify its
      nuclear facilities later this month.
      In another development, state television quoted Defense Minister Ali
      Shamkhani as saying Iran, for the first time, had developed the capacity to
      produce composite solid fuels for its missiles.
      "This solid fuel could be used for any kind of missile," he said after
      inaugurating a manufacturing plant on Sunday.
      Iran makes medium-range missiles, anti-tank missiles, air- to-surface
      missiles and surface-to-surface guided missiles that use composite solid
      fuel.
      U.S. CRITICAL OF RUSSIAN HELP
      Washington, Iran's arch-foe, has long been at odds with Russia over its help
      in building an $800 million nuclear power plant at Iran's southwestern port
      of Bushehr, which Tehran expects to come on stream at the end of 2003 or
      early in 2004.
      U.S. fears over the project were somewhat assuaged by assurances from Moscow
      that all spent fuel from the plant would be returned to Russia, ensuring that
      it would not be diverted to a weapons program.
      But Khatami said on Sunday that Iran intended to control the whole fuel cycle
      itself, from mining and processing the uranium ore to reprocessing the spent
      fuel.
      "If we need to produce electricity from our nuclear power plants, we need to
      complete the circle from discovering uranium to managing remaining spent
      fuel," he said. "The government is determined to complete that circle."
      Diplomats said Khatami's announcement stemmed from world pressure to come
      clean about the scope of its nuclear program.
      "They seem to be making a creeping announcement of what their capabilities
      are," said one European diplomat.
      The head of the Iranian parliament's Energy Commission, Hossein Afarideh,
      told Reuters the extracted uranium, after being processed, could be used as
      fuel for the Bushehr power plant.
      Iran has signed the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons and
      has said it might build further nuclear power plants to meet its booming
      electricity demand.

• gelatik_ Bardzo dobre wyniki:-) )nt) 10.02.03, 14:47
    • Gość: seba Re: dowody USA mnie przekonaly IP: *.hti.pl 10.02.03, 19:34
      dowody które mnie przekonują:
      1.agresja iraku na kuwejt
      2.agresja iraku na iran
      3.stosowanie gazów bojowych na kurdach
      4.ogólne zasady dyktatury sadama, czyli: zamordyzm, więzienia, monopol
      informacyjny, rządy kaso-rodzinne
      5.przyznanie się iraku do posiadania broni biologicznej i chemicznej z czego
      się wycofał
      6. baza terrorystów na granicy iraku(patrz prasa z zeszłego tygodnia)
      a tak wogóle to przypomina mi to sprawę rywina: i tak wszyscy oskarżają michnika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka