Dodaj do ulubionych

Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA

31.10.01, 09:51
Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę , szczególnie zajadłe w duchu
katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam konkurs na najlepsze i
najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie , a nagrodą będzie ocena
LIMAKA
POZDRAWIAM
LIMAK
Obserwuj wątek
    • max_bialystock czy myslisz ze to jest potrzebne? :)) 31.10.01, 10:21
      limakty napisał(a):

> Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę , szczególnie zajadłe w duchu
      > katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam konkurs na najlepsze i
      > najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie , a nagrodą będzie ocena
      > LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

mi wystarczy dowiedziec sie jakie Ty masz poglady na to i owo!
      serio! mowisz ze ktos jest "faszystą"! jestes konsekwentny?
      porownujesz roznice? i gdzie one sie znajduja? sa wazne czy tylko tak grasz!
      a definicje i wyrózniki są znane!

chcesz rzeczowej dyskusji? na jaki temat? podatki? zasiłki? cło? koncesje?
      jaki wolny rynek wolnosc w ubezpieczeniach ...monopole itd ...
      nie widzialem abys chciał o tym dyskutowac ... przypadek?

PS. jestes lewicowcem? obejrzyj to www.antyburzuj.phg.pl/

powiedz uwazasz ich za lewicowcow? ja tak! czym sie roznisz od nich ?

na czym polega Twoja lewicowosc? masz jakies zbiezne punkty? kim jestes?
      i czego rzadasz?

czy chcesz rozmawiac o wolnosci i kapitalizmie?

pozdrawiam smile
      • Gość: disturbe Re: czy myslisz ze to jest potrzebne? :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:52
        max_bialystock napisał(a):

> limakty napisał(a):
        >
        > > Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę , szczególnie zajadłe w du
        > chu
        > > katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam konkurs na najlepsze i
        > > najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie , a nagrodą będzie ocena
        >
        > > LIMAKA
        > > POZDRAWIAM
        > > LIMAK
        >
        > mi wystarczy dowiedziec sie jakie Ty masz poglady na to i owo!
        > serio! mowisz ze ktos jest "faszystą"! jestes konsekwentny?
        > porownujesz roznice? i gdzie one sie znajduja? sa wazne czy tylko tak grasz!
        > a definicje i wyrózniki są znane!
        >
        > chcesz rzeczowej dyskusji? na jaki temat? podatki? zasiłki? cło? koncesje?
        > jaki wolny rynek wolnosc w ubezpieczeniach ...monopole itd ...
        > nie widzialem abys chciał o tym dyskutowac ... przypadek?
        >
        >
        > PS. jestes lewicowcem? obejrzyj to <a href="http://www.antyburzuj.phg.pl/">www.
        > antyburzuj.phg.pl/</a>
        >
        > powiedz uwazasz ich za lewicowcow? ja tak! czym sie roznisz od nich ?
        >
        > na czym polega Twoja lewicowosc? masz jakies zbiezne punkty? kim jestes?
        > i czego rzadasz?
        >
        > czy chcesz rozmawiac o wolnosci i kapitalizmie?
        >
        >
        > pozdrawiam smile

Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Pan komunista sam na siebie dostatecznie mocno
        pluje swoimi poglądami. Ja tego nie będę robił, bo po co kopać leżącego? Nie wiem
        jaka go choroba trzyma w swoich objęciach, ale życzę mu zdrowia i pozdrawiam.
        Myślę że nienawiść do wszystkiego co prawicowe ma jakieś korzenie w jego
        dzieciństwie. Może mama spóźniała się z kaszką na śniadanie i mówiła że to przez
        tych katolików? Może tata jak się nawalił to lał kolesia po głowie czego
        rezultaty teraz oglądamy na forum i mówił że wali go bo mu tak prawicowe zjawy
        podpowiadają? Ja nie wiem, ale radzę temu Panu trochę przystopować bo może mieć
        od tego problemy z orgazmem.
        Jako dobry katolik mam ochotę go trochę zbluzgać, ale miało być bez plucia...
        • Gość: LIMAK Re: do disturbe i innych patałachów jemu podobvny IP: 172.16.51.* 03.11.01, 06:13
          Gość portalu: disturbe napisał(a):

> max_bialystock napisał(a):
          >
          > > limakty napisał(a):
          > >
          > > > Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę , szczególnie zajadłe
          > w du
          > > chu
          > > > katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam konkurs na najlepsze
          > i
          > > > najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie , a nagrodą będzie
          > ocena
          > >
          > > > LIMAKA
          > > > POZDRAWIAM
          > > > LIMAK
          > >
          > > mi wystarczy dowiedziec sie jakie Ty masz poglady na to i owo!
          > > serio! mowisz ze ktos jest "faszystą"! jestes konsekwentny?
          > > porownujesz roznice? i gdzie one sie znajduja? sa wazne czy tylko tak gras
          > z!
          > > a definicje i wyrózniki są znane!
          > >
          > > chcesz rzeczowej dyskusji? na jaki temat? podatki? zasiłki? cło? koncesje?
          > > jaki wolny rynek wolnosc w ubezpieczeniach ...monopole itd ...
          > > nie widzialem abys chciał o tym dyskutowac ... przypadek?
          > >
          > >
          > > PS. jestes lewicowcem? obejrzyj to <a href="www.antyburzuj.phg.p
          > l/">www.
          > > antyburzuj.phg.pl/</a>
          > >
          > > powiedz uwazasz ich za lewicowcow? ja tak! czym sie roznisz od nich ?
          > >
          > > na czym polega Twoja lewicowosc? masz jakies zbiezne punkty? kim jestes?
          > > i czego rzadasz?
          > >
          > > czy chcesz rozmawiac o wolnosci i kapitalizmie?
          > >
          > >
          > > pozdrawiam smile
          >
          > Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Pan komunista sam na siebie dostatecznie mocn
          > o
          > pluje swoimi poglądami. Ja tego nie będę robił, bo po co kopać leżącego? Nie wi
          > em
          > jaka go choroba trzyma w swoich objęciach, ale życzę mu zdrowia i pozdrawiam.
          > Myślę że nienawiść do wszystkiego co prawicowe ma jakieś korzenie w jego
          > dzieciństwie. Może mama spóźniała się z kaszką na śniadanie i mówiła że to prze
          > z
          > tych katolików? Może tata jak się nawalił to lał kolesia po głowie czego
          > rezultaty teraz oglądamy na forum i mówił że wali go bo mu tak prawicowe zjawy
          > podpowiadają? Ja nie wiem, ale radzę temu Panu trochę przystopować bo może mieć
          >
          > od tego problemy z orgazmem.
          > Jako dobry katolik mam ochotę go trochę zbluzgać, ale miało być bez plucia...

Staracie sioę obrażać LIMAKA w wątkach w których należy odnieść sie do treści .
          Tu stworzyłem wam durnie stronę gdzie możecie sobie popfolgować i co ? Gdzie te
          Hiacynty i inni Kościelni Cenzorzy Kraju , oraz wszelkiej masci dewoci i
          bigoci , gdzie cała masa polskich TALIBKÓW i innych Rydzykotalibnych ?
          Gdzie ??!!!
          Wy woliciwe atakować wątki , i to w sposób zmasowany , tak żweby nie zostać
          rozpoznawalnymi .
          Hasz?!!!!
          Odwagi wam brak patałachy ! To wszystko !!!
          Kiedy napisałem wątek o obłudzie pracowników Kościoła Kat . . byliście obecni jak
          jeden mąż ... a teraz wypuściliści Bogu winnego disturbe , a sami padalcy
          ukryliści się za jego plecami . To właśnie disturbe pokazał wam jak wygląda
          odwaga , opluł Limaka tk jak wg . niego na to zasłużył .A wy PALANJTY , wszelkiej
          maści polskie tTALIBKI ...Disturbe - jeszcze mało mnie oplułeś - pofolguj sobie !
          Zrób to za tych Talibopotworów ,co to grasują po forum po to, by swoją katolicką
          zajadłośćcią uracZyć ludzi sobie niewygodnych .
          LIMAK
          • Gość: jajacek Po co ten masochizm ? IP: *.kabel.telenet.be 03.11.01, 08:30
            Daj sobie spokuj LIMAK.
            Czy przez to bedziesz mial satysfakcje.
            Jak potrzebujesz czasem ,zeby cie ktos "oplul" zglos sie do KAT'a na forum kraj
            Pozdrawiam
            • Gość: # Re: Po co ten masochizm ? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.11.01, 09:44
              Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Daj sobie spokuj LIMAK.
              > Czy przez to bedziesz mial satysfakcje.

LIMAKu Pokutny !

Eksperyment jaki sam sobie zafundowales, wykazal nieuswiadomiona potrzebe pokuty
              u zblakanych owieczek w wilczej skorze, w jak sie przebrales.
              Poruszone sumienie, ktorego nie zatraciles, co mnie cieszy, obudzilo w Tobie potrzebe
              stworzenia watku pokutnego.

Sumienie chce byc czyste, niezaleznie od woli wlasciciela !

Co prawda forma pokuty, jaka wybrales nie jest dosc wlasciwa, bo
              zacheca bliznich do grzechu - "Rzuc w niego kamieniem, jesli sam jestes bez grzechu".

A teraz powaznie - nie atakowalem Twojej osoby.
              Poniewaz zastosowales oskarzenie wobec "pracownikow kk" podparte inwektywami
              i totalnym opluciem, uniemozliwiajacym jakakolwiek merytoryczna obrone,
              nie mialem innego wyjscia, jak tylko zartobliwie acz zlosliwie wyprobowac Twoja metode na
              przykladzie Twego nicka. Przyznasz, ze nicka Ci nie wybierajem.

" # -a" "analizowano" wielokrotnie, lacznie z Toba. Chyba nie zauwazyles bym sie obrazil.

Nick to tylko nick. I bylem pewien, ze po moim zarcie slownym, poprzesz argumentami i faktami
              "swoje tezy". A ty zaczales skamlac jak pierwszoklasista, ktoremu starszy uzmyslowil bol
              "kuksanca". Czytales # -a ? Od razu Ci wspolczulem. Po minucie, bom myslal, ze bronie Kosciola
              Katolickiego przed doroslym.

Poczytaj o Marchlewszczyznie, byl film wczoraj w TV. Eksperyment myslacych tak jak Ty.
              Nie udal sie na Polakach. Wybrali smierc lub meke sybirskiej Golgoty.
              Kilkanascie milionow zaglodzono w latach 30 za wiare i Polske.

Dla mojego pokolenia - a przeciez zyje - atak na kosciol , to atak na Polske.
              Mozeszobie krytykowac Zycinskiego, Pieronka, Musiala - chetnie sie dolacze !!!
              A Ty stosujesz hybryde Grossa-Urbana. Klamstwo + szambo.

Zakazane w Europie sekty popierane sa przez antykoscielne lobby prawnicze.
              Broszury koscielne demaskujaceic antypanstwowy, mafijny i terrorystyczny charakter
              wycofywane wyrokami sadowymi itd itd. To Cie nie interesuje ? Caritas z wielokrotnie
              wieksza pomoca (kilkadziesiat razy) niz pijawki budzetowe naglasniane przez media ?

Wystawa w Brukseli "Irreligia" z dyr. Wodkiem(?!) Majewskim i Kazimierzem Piotrowskim
              ( czyzby od sw. Piotra jak zabojca Popieluszki ?) profanujaca za granicami w imieniu Polakow
              najswietszy dla pokolen obraz Matki Boskiej Czestochowskiej z wasami ?
              Inna Jej postac przygnieciona na bruku przedratuszem Brukseli pecherzami z moczem ?
              Wymieniac dalej ? Protestowalem wielokrotnie piszac do dziennikow, rzadow zachodnich
              a TY ?
              Arkadiusz Weremczuk na pokazie w Londynie plugawi postac Matki Boskiej i Chrystusa
              - naga kobieta w koronie cierniowej z rożancem w reku i swietym obrazkiem na szyi,
              obraz na rozporku mezczyzny itd. Nowa kategoria "Fashion artist" zamiast "Fashion designer".

"Katoliczki" jak np. Alicja Grzeskowiak wygrywa popularnosc symbolika koscielna
              ale odmawia poparcia dotacji np. prawie ukonczonego filmu, czy protestu w podobnych sprawach.

Banda oszustow w pogardzie szasta ostanie swietosci. Po reformie szkolnictwa
              wypadla "Trylogia", III czesc "Dziadow", "Nieboska Komedia", Norwid, poezja Karpinskiego
              i Asnyka, utwory Konopnickiej, Slowackiego oraz bajki Krasinskiego.

"To lubie" Marii Jedrychowskiej i Zofii Agnieszki Klakowny zadaje do domu uczniom
              uzasadnienie dlaczego general Wojciech Jaruzelski zalicza sie do wybitnych Polakow.

Brakuje drugiego zadania o LIMAKu. Pozdrawiam i slucham, po ktorej jestes stronie?

• Gość: LIMAK Re: Jestem człowiekiem ...do #-a IP: 172.16.51.* 03.11.01, 10:59
                #-ku
                ??????????????????????????//
                Lubisz rozmawiać ?!sZYBKOŚĆ TEKSTÓW NAPŁYWAJĄCA W TYM WĄTKU MOGŁA SPOWODOWAĆ ,
                że odebrałem Cię niewłaściwie ...Rzeczywiście trochę zagrałeś mną ,i wyszło jak
                wyszło . Tweraz mógłbym Ci odpowiedzieć , ale zmęczenie oczu nie pozwala ( brak
                okularów ) , zrobię to kiedy indziej . Teraz szybko mogę powiedzieć , że nie
                taki straszny krzyżyk jak się namalował .Podejrzewam , że moje zachowanie było
                też nacechowane problemam9 które ostatnio mnie przerastają .
                Musiałem dzisiaj ( mimo braku okularów 0 odpowiedzieć Perle . Jeżwli chcesz
                przeczytaj , jest tam zawarte moje zaawaluowane kredo życiowe...tym kredo jest
                człowiek i miłość bliźniego niezależnie od kultury , rasy , wiary i płci (
                osobowości ). Łotrostwo na forum mnie drażni , a już obłuda przeraża ...tyle na
                dzisiaj do Ciebie . Jest ok. Przeczytam Cię dokładniej w innych wątkach , to
                może lepiej pozanam ...
                Pozdrawiam
                LIMAK ( i tan pierwszy i ten drugi )

Ps. Mazgajem nie jestem , ale rozczula mnie człowiek ...a trochę masochizmu
                kazdemu się w życiu przyda.
                I nie bóję się krzyczeć , że Wielka Improwizacja w ustach Gustawa to mojev
                Ja ...KrZycz i Ty - miej odwagę !
                • Gość: Hiacynt Miłość bliżniego wg. LIMAKA IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 11:57
                  Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> #-ku
                  > ??????????????????????????//
                  > Lubisz rozmawiać ?!sZYBKOŚĆ TEKSTÓW NAPŁYWAJĄCA W TYM WĄTKU MOGŁA SPOWODOWAĆ ,
                  > że odebrałem Cię niewłaściwie ...Rzeczywiście trochę zagrałeś mną ,i wyszło jak
                  >
                  > wyszło . Tweraz mógłbym Ci odpowiedzieć , ale zmęczenie oczu nie pozwala ( brak
                  >
                  > okularów ) , zrobię to kiedy indziej . Teraz szybko mogę powiedzieć , że nie
                  > taki straszny krzyżyk jak się namalował .Podejrzewam , że moje zachowanie było
                  > też nacechowane problemam9 które ostatnio mnie przerastają .
                  > Musiałem dzisiaj ( mimo braku okularów 0 odpowiedzieć Perle . Jeżwli chcesz
                  > przeczytaj , jest tam zawarte moje zaawaluowane kredo życiowe...tym kredo jest
                  > człowiek i miłość bliźniego niezależnie od kultury , rasy , wiary i płci (
                  > osobowości ). Łotrostwo na forum mnie drażni , a już obłuda przeraża ...tyle na
                  >
                  > dzisiaj do Ciebie . Jest ok. Przeczytam Cię dokładniej w innych wątkach , to
                  > może lepiej pozanam ...
                  > Pozdrawiam
                  > LIMAK ( i tan pierwszy i ten drugi )
                  >
                  > Ps. Mazgajem nie jestem , ale rozczula mnie człowiek ...a trochę masochizmu
                  > kazdemu się w życiu przyda.
                  > I nie bóję się krzyczeć , że Wielka Improwizacja w ustach Gustawa to mojev
                  > Ja ...KrZycz i Ty - miej odwagę !

Limak pisze:
                  Gdzie te Hiacynty i inni Kościelni Cenzorzy Kraju , oraz wszelkiej masci dewoci i
                  bigoci , gdzie cała masa polskich TALIBKÓW i innych Rydzykotalibnych ?
                  Gdzie ??!!!

Odwagi wam brak patałachy ! To wszystko !!!
                  Kiedy napisałem wątek o obłudzie pracowników Kościoła Kat . . byliście obecni jak
                  jeden mąż ... a teraz wypuściliści Bogu winnego disturbe , a sami padalcy
                  ukryliści się za jego plecami . To właśnie disturbe pokazał wam jak wygląda
                  odwaga , opluł Limaka tk jak wg . niego na to zasłużył .A wy PALANJTY , wszelkiej
                  maści polskie tTALIBKI ...Disturbe - jeszcze mało mnie oplułeś - pofolguj sobie !
                  Zrób to za tych Talibopotworów ,co to grasują po forum po to, by swoją katolicką
                  zajadłośćcią uracZyć ludzi sobie niewygodnych .

Jak Disturbe opluł Limaka: "Pan komunista sam na siebie dostatecznie mocno
                  pluje swoimi poglądami. Ja tego nie będę robił, bo po co kopać leżącego? "

Limaku.
                  Czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie? Główny cenzor Hiacynt!
                  Jakieś cytaty? Pustosłowie, czy cytaty?
                  Kogo cenzurowałem? Ciebie, a może Ja, Ty
                  - nie wiem jak jeszcze się podpisywałeś?

Millera Ci nie cenzurowałem. Ty widziałeś ratunek w 500 Millerach,
                  a ja poszedłem na całość i zwielokrotnionego do Moskwy chciałem posłać.
                  5000 Millerów miało z walizkami do Polski wracać.

Jeżeli nie zmienisz swojego pisania, niebawem kolejny raz zmienisz nicka.
                  Nie widzisz, że pustka wokół Ciebie?

• Gość: LIMAK Re:Groźby Hiacynta.... IP: 172.16.51.* 03.11.01, 13:38
                    Hiacynt
                    Często uzywam powiedzenia : " Nie strasz nie strasz , bo się zes..." I Tobie
                    niech będzie to dane przeczytać .
                    Jezeli pustka nazywasz szybkie ok. 50 postów w moim wątku , to chwała Ci
                    efendi ...
                    Zdziwisz się zapewne , ale ten kiedys mi przebrzydły Perła , nie jest mi taqki
                    teraz , zdziwisz się , że okrutny # też odkrył swoją ciekawa osobowośc , a Ty
                    Hiacyncie ?
                    Jeżeli pustka wokól mnie ma polegać na braku Ciebie , wielce się nie zmartwie ,
                    ale jeżeli i Ty będziesz obok sprawisz mi wiele radości . Ja swoich poglądów
                    nie będę zmieniał tylko dla Ciebie . Ja swwoje myśli przelewam na papier i
                    wcale mnie to nie martwi , że jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mnie
                    ewangielik ( Ty ) ., trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (
                    Perła ) od niecnego Katolikożercy ....Nie , chcesz dyskutować Twoja wola , ale
                    nic mi nie zabraniaj i nie swtrasz ...
                    Spojrzyj na Jolkę , po przeciwnej mi stronie , a ile radości życia , ile
                    kobiecego intelektu . Hiacyncie ucz sie od Niej - WARTO .
                    Zmienisz klasę z zapatrzonego w siebie ( Hiaxcynt ) , zostaniesz prawdziwą Różą
                    w trym ogrodzie ... Twoja ocena , kwalifikuje Cię tylko do poziomu Hiacynta ,
                    na poziom Róży mogą Cię wnieść tylko tycy jak ja czytelnicy .
                    Wystraszony LIMAK
                    PS. NIezależnie od nicka jestem sobą ...a ty stały jesteś ,ale oglądasz się w
                    lustrze wody .
                    • Gość: Hiacynt Re:Groźby Hiacynta.... IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 14:13

> Hiacynt
                      > Często uzywam powiedzenia : " Nie strasz nie strasz , bo się zes..." I Tobie
                      > niech będzie to dane przeczytać .
                      > Jezeli pustka nazywasz szybkie ok. 50 postów w moim wątku , to chwała Ci
                      > efendi ...
                      > Zdziwisz się zapewne , ale ten kiedys mi przebrzydły Perła , nie jest mi taqki
                      > teraz , zdziwisz się , że okrutny # też odkrył swoją ciekawa osobowośc , a Ty
                      > Hiacyncie ?
                      > Jeżeli pustka wokól mnie ma polegać na braku Ciebie , wielce się nie zmartwie ,
                      >
                      > ale jeżeli i Ty będziesz obok sprawisz mi wiele radości . Ja swoich poglądów
                      > nie będę zmieniał tylko dla Ciebie . Ja swwoje myśli przelewam na papier i
                      > wcale mnie to nie martwi , że jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mnie
                      > ewangielik ( Ty ) ., trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (
                      > Perła ) od niecnego Katolikożercy ....Nie , chcesz dyskutować Twoja wola , ale
                      > nic mi nie zabraniaj i nie swtrasz ...
                      > Spojrzyj na Jolkę , po przeciwnej mi stronie , a ile radości życia , ile
                      > kobiecego intelektu . Hiacyncie ucz sie od Niej - WARTO .
                      > Zmienisz klasę z zapatrzonego w siebie ( Hiaxcynt ) , zostaniesz prawdziwą Różą
                      >
                      > w trym ogrodzie ... Twoja ocena , kwalifikuje Cię tylko do poziomu Hiacynta ,
                      > na poziom Róży mogą Cię wnieść tylko tycy jak ja czytelnicy .
                      > Wystraszony LIMAK
                      > PS. NIezależnie od nicka jestem sobą ...a ty stały jesteś ,ale oglądasz się w
                      > lustrze wody .

Limaku!

Cóż oznacza pustka wokół Ciebie?
                      Czy Tyu, antyklerykał podpisałby się chociaż w części pod Twoim pisaniem?
                      Czytałeś co Jajacek i Indris do Ciebie napisali?
                      Odpowiedz na proste pytanie.
                      Dlaczego wielokrotnie zmieniłeś nicka? Cóż się stało,
                      Ty doświadczony internauta, który od dawna korzysta z internetu.

• Gość: Hiacynt Re:Groźby Hiacynta.... do Limaka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 14:30

Ja swwoje myśli przelewam na papier i
                      > wcale mnie to nie martwi , że jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mnie
                      > ewangielik ( Ty ) ., trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (
                      > Perła ) od niecnego Katolikożercy ....Nie , chcesz dyskutować Twoja wola , ale
                      > nic mi nie zabraniaj i nie swtrasz ...

Limaku, czy Ty wiesz co piszesz.

Obłuda jaka bije z oświadczenia pracownikóqw kościoła katolickiego jest
                      żenująco wstrętna . Jak tak można byc podłym . To ten kościól w osobach jego
                      elit sedział cicho czerpiąc garściami profity przez 11 lat kiedy rosło lawinowo
                      bezrobocie ,kiedy ludzi wyrzucano na bruk z pracy i mieszkan , kiedy zamykano
                      zakłady pracy , kiedy sprzedawano je w ręce typowych hochsztaplerów...to ci co
                      zatrudniaja na swoich budowach ludzi bez ubezpieczeń , za najniższa stawkę ,
                      często jej jeszcze nie wypłacając ...To ci którzy popierali rzady
                      nieudaczników , aferzystów , rzady ludzi którzy przynieśli to bezrobocie ...To
                      ci którzy z ambon bronili drani ... To ci których przedstawiciel na ks.
                      Jankowski na zjeżdzie Solidarności ,jak fircyk bawił sie w polityka wymachując
                      w idiotycznych gestach rękoma bronił ośmieszonych przedstawicieli tej grupy ...
                      Ile podłości , obłudy , drwiny jest w ich oswiadczeniu w sprawie bezrobocia i
                      godności pracy !
                      Ile wstrętu czuję do nich , kiedy swoja podburzajacą wypowiedź przekazuja
                      dzisiaj kiedy do władzy doszła opcja która za główny cel postawiła sobie
                      likowidacje bezrobocia ...Faszyzm to deliokatne słowo .
                      Brzydzę się nimi !
                      Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                      LIMAK

Żalisz się LIMAKU, że nazwałem Ciebie "ewangielikiem".
                      Przecież sam nam swoją "ewangelię" wykładałeś.
                      Napisałem więc:

Do ewangelika Limaka Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 31-10-2001 08:38
                      adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl

"Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                      > Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                      Wyjeżdzam na kilka dni. Ale kilka listów poświęcę Tobie po powrocie.
                      Miłego czekania.
                      Hiacynt "

Czy Ty niewiesz Limaku co piszesz?
                      Ponieważ inni się Tobą zajęli,
                      lekce sobie potraktowałem Twoje pisanie.

Biedny Limak. Hiacynt ewangelikiem go nazwał. Popłacz sobie.
                      • Gość: LIMAK Re:Groźby Hiacynta.... do Hiacynta IP: 172.16.51.* 04.11.01, 06:28
                        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                        >
                        > Ja swwoje myśli przelewam na papier i
                        > > wcale mnie to nie martwi , że jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mn
                        > ie
                        > > ewangielik ( Ty ) ., trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (
                        > > Perła ) od niecnego Katolikożercy ....Nie , chcesz dyskutować Twoja wola ,
                        > ale
                        > > nic mi nie zabraniaj i nie swtrasz ...
                        >
                        > Limaku, czy Ty wiesz co piszesz.
                        >
                        > Obłuda jaka bije z oświadczenia pracownikóqw kościoła katolickiego jest
                        > żenująco wstrętna . Jak tak można byc podłym . To ten kościól w osobach jego
                        > elit sedział cicho czerpiąc garściami profity przez 11 lat kiedy rosło lawinowo
                        >
                        > bezrobocie ,kiedy ludzi wyrzucano na bruk z pracy i mieszkan , kiedy zamykano
                        > zakłady pracy , kiedy sprzedawano je w ręce typowych hochsztaplerów...to ci co
                        > zatrudniaja na swoich budowach ludzi bez ubezpieczeń , za najniższa stawkę ,
                        > często jej jeszcze nie wypłacając ...To ci którzy popierali rzady
                        > nieudaczników , aferzystów , rzady ludzi którzy przynieśli to bezrobocie ...To
                        > ci którzy z ambon bronili drani ... To ci których przedstawiciel na ks.
                        > Jankowski na zjeżdzie Solidarności ,jak fircyk bawił sie w polityka wymachując
                        > w idiotycznych gestach rękoma bronił ośmieszonych przedstawicieli tej grupy ...
                        > Ile podłości , obłudy , drwiny jest w ich oswiadczeniu w sprawie bezrobocia i
                        > godności pracy !
                        > Ile wstrętu czuję do nich , kiedy swoja podburzajacą wypowiedź przekazuja
                        > dzisiaj kiedy do władzy doszła opcja która za główny cel postawiła sobie
                        > likowidacje bezrobocia ...Faszyzm to deliokatne słowo .
                        > Brzydzę się nimi !
                        > Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                        > LIMAK
                        >
                        > Żalisz się LIMAKU, że nazwałem Ciebie "ewangielikiem".
                        > Przecież sam nam swoją "ewangelię" wykładałeś.
                        > Napisałem więc:
                        >
                        > Do ewangelika Limaka Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 31-10-2001 08:38
                        > adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
                        >
                        > "Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                        > > Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                        > Wyjeżdzam na kilka dni. Ale kilka listów poświęcę Tobie po powrocie.
                        > Miłego czekania.
                        > Hiacynt "
                        >
                        >
                        > Czy Ty niewiesz Limaku co piszesz?
                        > Ponieważ inni się Tobą zajęli,
                        > lekce sobie potraktowałem Twoje pisanie.
                        >
                        > Biedny Limak. Hiacynt ewangelikiem go nazwał. Popłacz sobie.

BOgaty Hiacyncie .
                        Zauwazyłem , ze wabi Cie moja osoba , a także osobowość . Doputy tak będzie , to
                        i myśli LIMAKA , będą miały swoja wartośc .
                        LIMAK nigdy nad soba nie płaczę , a i Twoje łzy Hiacyncie które nad nim ronisz są
                        zbyteczne ( ale miłe ) .Więc płacz mój drogi , łzy to ludzka rzecz .Ja Ci
                        dotrzymam towarzystwa .
                        Piszesz , ze jestem biedny , a to wcale nie prawda - kase mam .
                        Jednak nazawanie mnie ewangielikiem , w swietle ( korzystnym ) głoszenia prawd
                        niepopularnych , jest dla mnie miłe i serdeczne z Twojej strony . Ostatnio nie
                        wyczuwam blusa ( taka aluzje uczynił mi tez # ) , chyba dlatego , ze nie
                        posadzałem Ciebie o takie koneserstwo intelektualne , ale ....
                        Hiacyncie , cenie tych co zajeli sie treścią wątku ( nie LIMAKIEM ) , dla tych co
                        chca sobie pofolgowac na LIMAKU założyłem wątek w którym mkożna napluc do woli na
                        niego - ZAPRASZAM - bo widzę , ze masz od dłuższego czasu takie chęci .
                        Jeżeli jednak chciałbyś się mna zając w sensie fizycznym , to wypraszam sobię .
                        Kochających inaczej - toleruję , ale nie ze mna te numery Bruner .Ot , stary
                        kobieciarz .Ty tego nie zauważyłes ...dziwne to , przy takim intelekcie . Mam
                        taką dziewczynę na forum , która nie lubi moich zapatrywan politycznych , ale
                        rozmowa nam się klei , bo Ona lubi rozmawiac spokojnie , bez zdziczenia
                        cechującego ludzi zaślepionych ( Ciebie to tez dotyczy ). I Ona mi własnie
                        uczyniła publiczny zarzut , ze wszystko mi się kojarzy z kobietami ...Miłe to
                        było z jej strony . Więc Ty jako osobowość męska nie szukaj w mych ramionach
                        pociechy .
                        Pozdrawiam i życze poziomu RÓŻY .
                        LIMAK

• Gość: Hiacynt do Limaka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 09:28

> > Żalisz się LIMAKU, że nazwałem Ciebie "ewangielikiem".
                          > > Przecież sam nam swoją "ewangelię" wykładałeś.
                          > > Napisałem więc:
                          > >
                          > > Do ewangelika Limaka Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 31-10-2001 08:38
                          > > adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
                          > >
                          > > "Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                          > > > Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                          > > Wyjeżdzam na kilka dni. Ale kilka listów poświęcę Tobie po powrocie.
                          > > Miłego czekania.
                          > > Hiacynt "
                          > >
                          > >
                          > > Czy Ty niewiesz Limaku co piszesz?
                          > > Ponieważ inni się Tobą zajęli,
                          > > lekce sobie potraktowałem Twoje pisanie.
                          > >
                          > > Biedny Limak. Hiacynt ewangelikiem go nazwał. Popłacz sobie.
                          >
                          > BOgaty Hiacyncie .

> Piszesz , ze jestem biedny , a to wcale nie prawda - kase mam .
                          > Jednak nazawanie mnie ewangielikiem , w swietle ( korzystnym ) głoszenia prawd
                          > niepopularnych , jest dla mnie miłe i serdeczne z Twojej strony .

Limaku!

Napisałeś:"jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mnie ewangielik ( Ty ) .,
                          trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (Perła ) od niecnego
                          Katolikożercy ...."

A teraz piszesz, że w świetle korzystnym nazwałem Ciebie ewangelikiem.
                          Zacytuję siebie: "Czy Ty nie wiesz Limaku co piszesz?"

pozdrawiam

i stwierdzam jednocześnie że niemożliwa jest
                          jakakolwiek dyskusja między nami, nie mam czasu zbyt wiele,
                          nie jestem bogaty, a mój czas jest cenny
                          • Gość: Synek Re: do Limaka IP: *.frankfurt.ipdial.viaginterkom.de 04.11.01, 20:23
                            Limak,

Napluć na kogoś zabronił mi kiedyś mój ojciec.
                            Ty chyba robisz to, co chcesz: plujesz !!! żądasz plucia !!!

Zacząłem myśleć, rozważać, przespałem jedną i drugą noc
                            i nic nie wymyśliłem, dlaczego tego Limaka chce ?

Na „lewo” dowiedziałem się coś niecoś o masochizmie. Brrr...
                            Tej przyjemności mu nie zrobię !!!
                            Nie wezmę udziału w tej „szalonej” akcji !

Wydaje mi się, bo nie wiem, czy mam rację, że gdyby tak
                            Limak tyle na forum nie pisał, a więcej myślał, lepiej
                            rozróżniał, co do czego w całej tej „mozaice” należy, to może
                            byłby z tego jakiś pożytek. Gdzie jest dużo słów-plew, jest mało ziarna !

Synek
                            • Gość: LIMAK Re: do Limaka IP: 172.16.51.* 05.11.01, 07:05
                              Gość portalu: Synek napisał(a):

> Limak,
                              >
                              > Napluć na kogoś zabronił mi kiedyś mój ojciec.
                              > Ty chyba robisz to, co chcesz: plujesz !!! żądasz plucia !!!
                              >
                              > Zacząłem myśleć, rozważać, przespałem jedną i drugą noc
                              > i nic nie wymyśliłem, dlaczego tego Limaka chce ?
                              >
                              > Na „lewo” dowiedziałem się coś niecoś o masochizmie. Brrr...
                              > Tej przyjemności mu nie zrobię !!!
                              > Nie wezmę udziału w tej „szalonej” akcji !
                              >
                              > Wydaje mi się, bo nie wiem, czy mam rację, że gdyby tak
                              > Limak tyle na forum nie pisał, a więcej myślał, lepiej
                              > rozróżniał, co do czego w całej tej „mozaice” należy, to może
                              > byłby z tego jakiś pożytek. Gdzie jest dużo słów-plew, jest mało ziarna !
                              >
                              > Synek

Synek
                              Ty siedź sobie spokojnie w tym NRD , im nic nie pisz . Musiałbyś synku nie
                              przespac przynajmniej rok , aby cos logicznego napisac .
                              Logika Ci synku w polu i stodole nie jest potrzebna , więc zajmuj sie w spokoju
                              przesiewaniem ziarna . A plewy ? Plewy wypełniająq Twoja głowę !
                              Pa synku - śpij spokojnie - jutro z rana trzeba krowy doić
                              LIMAK

• Gość: LIMAK Re: do Hiacynta IP: 172.16.51.* 05.11.01, 07:11

>
                            >
                            > > > Żalisz się LIMAKU, że nazwałem Ciebie "ewangielikiem".
                            > > > Przecież sam nam swoją "ewangelię" wykładałeś.
                            > > > Napisałem więc:
                            > > >
                            > > > Do ewangelika Limaka Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 31-10-2001 0
                            > 8:38
                            > > > adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
                            > > >
                            > > > "Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                            > > > > Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                            > > > Wyjeżdzam na kilka dni. Ale kilka listów poświęcę Tobie po powrocie.
                            > > > Miłego czekania.
                            > > > Hiacynt "
                            > > >
                            > > >
                            > > > Czy Ty niewiesz Limaku co piszesz?
                            > > > Ponieważ inni się Tobą zajęli,
                            > > > lekce sobie potraktowałem Twoje pisanie.
                            > > >
                            > > > Biedny Limak. Hiacynt ewangelikiem go nazwał. Popłacz sobie.
                            > >
                            > > BOgaty Hiacyncie .
                            >
                            > > Piszesz , ze jestem biedny , a to wcale nie prawda - kase mam .
                            > > Jednak nazawanie mnie ewangielikiem , w swietle ( korzystnym ) głoszenia p
                            > rawd
                            > > niepopularnych , jest dla mnie miłe i serdeczne z Twojej strony .
                            >
                            > Limaku!
                            >
                            > Napisałeś:"jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mnie ewangielik ( Ty ) .,
                            > trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (Perła ) od niecnego
                            > Katolikożercy ...."
                            >
                            > A teraz piszesz, że w świetle korzystnym nazwałem Ciebie ewangelikiem.
                            > Zacytuję siebie: "Czy Ty nie wiesz Limaku co piszesz?"
                            >
                            > pozdrawiam
                            >
                            > i stwierdzam jednocześnie że niemożliwa jest
                            > jakakolwiek dyskusja między nami, nie mam czasu zbyt wiele,
                            > nie jestem bogaty, a mój czas jest cenny

Hiacyncie
                            Jaki cenny ten Twój czas sam widzisz . Cena czasu jest miara bogactwa , a u
                            Ciebie jak sam piszesz " bida " .Wspólczuję .
                            Weź przykład z LIMAKA , szkółki skonczył , dorobił się , teraz tylko majątek
                            pomnaża .Raczej robią to za niego ludzie , a on pławi się w relaksie i dyskysji.
                            Życze powodzenia w Zdobywaniu Skarbów
                            Miło mi było - pozdrawiam
                            LIMAK

• Gość: siedem Re: do Hiacynta IP: *.tgory.pik-net.pl 05.11.01, 09:23

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                              > >
                              > >
                              > > > > Żalisz się LIMAKU, że nazwałem Ciebie "ewangielikiem".
                              > > > > Przecież sam nam swoją "ewangelię" wykładałeś.
                              > > > > Napisałem więc:
                              > > > >
                              > > > > Do ewangelika Limaka Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 31-10-2
                              > 001 0
                              > > 8:38
                              > > > > adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
                              > > > >
                              > > > > "Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                              > > > > > Tyle ewangelii na dzien dzisiejszy...
                              > > > > Wyjeżdzam na kilka dni. Ale kilka listów poświęcę Tobie po powro
                              > cie.
                              > > > > Miłego czekania.
                              > > > > Hiacynt "
                              > > > >
                              > > > >
                              > > > > Czy Ty niewiesz Limaku co piszesz?
                              > > > > Ponieważ inni się Tobą zajęli,
                              > > > > lekce sobie potraktowałem Twoje pisanie.
                              > > > >
                              > > > > Biedny Limak. Hiacynt ewangelikiem go nazwał. Popłacz sobie.
                              > > >
                              > > > BOgaty Hiacyncie .
                              > >
                              > > > Piszesz , ze jestem biedny , a to wcale nie prawda - kase mam .
                              > > > Jednak nazawanie mnie ewangielikiem , w swietle ( korzystnym ) głosze
                              > nia p
                              > > rawd
                              > > > niepopularnych , jest dla mnie miłe i serdeczne z Twojej strony .
                              > >
                              > > Limaku!
                              > >
                              > > Napisałeś:"jeden mnie wyzywa od Żyda , drugi mówi na mnie ewangielik ( Ty
                              > ) .,
                              > > trzeci zwie mnie od terrorysty arabskiego ,czwarty (Perła ) od niecnego
                              > > Katolikożercy ...."
                              > >
                              > > A teraz piszesz, że w świetle korzystnym nazwałem Ciebie ewangelikiem.
                              > > Zacytuję siebie: "Czy Ty nie wiesz Limaku co piszesz?"
                              > >
                              > > pozdrawiam
                              > >
                              > > i stwierdzam jednocześnie że niemożliwa jest
                              > > jakakolwiek dyskusja między nami, nie mam czasu zbyt wiele,
                              > > nie jestem bogaty, a mój czas jest cenny
                              >
                              > Hiacyncie
                              > Jaki cenny ten Twój czas sam widzisz . Cena czasu jest miara bogactwa , a u
                              > Ciebie jak sam piszesz " bida " .Wspólczuję .
                              > Weź przykład z LIMAKA , szkółki skonczył , dorobił się , teraz tylko majątek
                              > pomnaża .Raczej robią to za niego ludzie , a on pławi się w relaksie i dyskysj
                              > i.
                              > Życze powodzenia w Zdobywaniu Skarbów
                              > Miło mi było - pozdrawiam
                              > LIMAK
                              >

siakiś nowy wątek u śLimaka
                              wątek bogactw materialnych
                              a jak to sie ma do wrodzonej skromności materialnej towarzyszy?

• Gość: LIMAK Re: - nr 7 - to osioł Adamsa ! IP: 172.16.51.* 05.11.01, 10:42
                                Ty, ośle ! Pśed pisianiem źrób kupkę , abyś klawiatury nie zaśrał ...
                                • Gość: Hiacynt do LIMAKA o jego samoopluwaniu IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 11:34

> Ty, ośle ! Pśed pisianiem źrób kupkę , abyś klawiatury nie zaśrał ...

Limaku.

W Twoim pisaniu trudno było doszukać się jakiejś treści.
                                  Rozumiem, trudno o treść, jeżeli lektura na Trybunie się zaczyna,
                                  a na Nie kończy.
                                  Rozzuchwalony brakiem odzewu coraz częściej obrażasz jako Limak.
                                  Skończyłeś się jako TY, potem skończyłeś się jako JA.
                                  Teraz kolejne swoje wcielenie grzebiesz. Różni ludzie zaglądają na forum
                                  i czytają te twoje brudne myśli, to obrażanie innych.
                                  Ty jesteś jak dziecko, zakopleksiony Limaku. Swoim pisaniem siebie obrażasz,
                                  swoim stosunkiem do innych siebie określasz.
                                  Stałych forumowiczów Twoje samoplucie nie zaskoczy, my już ciebie znamy i trochę
                                  lekceważymy. Trochę to ciebie zwiodło. Wybacz szczerość, ale nie jesteś polemistą
                                  godnym uwagi, nie czytałem jednego twojego listu na poziomie.
                                  Plujesz na innych, a potem się poniżasz przymilając się.
                                  Czy jesteś w stanie się zmienić, czy jakieś wnioski potrafisz wyciągać?

Założyłeś wątek z sobą w tytule, zachecasz do plucia na siebie, ale przecież Ty
                                  każdym swoim listem się sam zapluwasz.

Nie widzisz tego?
                                  • Gość: LIMAK Re: do Hiacynta o więdnięciu ... IP: 172.16.51.* 05.11.01, 14:02
                                    Hiacyncie
                                    A kasy Ci na pisanie do mnie nie żal ?!
                                    Lubię czytać Twoje przestrogi ( widzisz kołtunie - Twoje , Ci z dużej litery ),
                                    i zaczynam się zastanawiać czy czasami nie masz racji. Czuje , że piszesz to
                                    szczerze i z pełnym przekonaniem , ze masz racje . Rób tak dalej Hiacyncie ,
                                    może do wiosny zaczniesz znowu pachnieć tu na forum swoim intelektem i mami9c
                                    barwą niespełnionych kolorów . Hiacyncie , czy nie zauważyłes , że czas Twojej
                                    urody ( tego kwiata ) minął ...
                                    Prawdziwy charakter poznaje sie po nicku . Wyciągam wniosek , ze jesteś
                                    zniewieściałym facetem , zapatrzonym w siebie , pełen ohydnej piękności którą
                                    nikt nie potrafi tu dostrzec . Nie ma nic gorszego niz mężczyzna o bladej ,
                                    niewidzialnej zblazowanej twarzxy , i podobnych pogladach . Obawiam się o
                                    Ciebie , czy aby Ty nie kochasz inaczej ...ja Cię rozumię ...Więc patrz w swój
                                    wodny , ciągle rozmywajacy sie obraz...trwaj w samozachwycie , nie bacząxc na
                                    to , ze obok Ciebie istnieja ludzie tacy jak ja ...Ludzie w pełni wyraźni.
                                    Powodzenia mój Ty kwiecie lotosu
                                    LIMAK
                                    • Gość: Hiacynt Re: do Limaka o nicku IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 14:06

> Prawdziwy charakter poznaje sie po nicku . Wyciągam wniosek , ze jesteś
                                      > zniewieściałym facetem , zapatrzonym w siebie , pełen ohydnej piękności którą
                                      > nikt nie potrafi tu dostrzec .

A jak z Twoim nickiem?
                                      Poznaje się ciebie po nicku którym?
                                      Ja, Ty, Kamil, czy ileś tam innych?
                                      • Gość: LIMAK Re: do Hiacynta IP: 172.16.51.* 05.11.01, 14:53

>
                                        > > Prawdziwy charakter poznaje sie po nicku . Wyciągam wniosek , ze jesteś
                                        > > zniewieściałym facetem , zapatrzonym w siebie , pełen ohydnej piękności kt
                                        > órą
                                        > > nikt nie potrafi tu dostrzec .
                                        >
                                        > A jak z Twoim nickiem?
                                        > Poznaje się ciebie po nicku którym?
                                        > Ja, Ty, Kamil, czy ileś tam innych?
                                        Hiacyncie
                                        A jednak mnie polubiłes ! Ja zawsze jestem soba , czy to Kamil , czy tez LIMAK.
                                        Powiem Ci w zaufaniu , ja też Ciebie lubię i ...dlatego zawsze Ci odpisuję ...
                                        Zastanów się mój kwiecie , czy więcej nas dzieli , czy może wiecej łąxczy .
                                        Ciepło pozdrawiam , wyciądając rękę ...Co ty na to ?!
                                        LIMAK

• Gość: Hiacynt Re: do Limaka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 15:16

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                                          >
                                          > >
                                          > > > Prawdziwy charakter poznaje sie po nicku . Wyciągam wniosek , ze jest
                                          > eś
                                          > > > zniewieściałym facetem , zapatrzonym w siebie , pełen ohydnej pięknoś
                                          > ci kt
                                          > > órą
                                          > > > nikt nie potrafi tu dostrzec .
                                          > >
                                          > > A jak z Twoim nickiem?
                                          > > Poznaje się ciebie po nicku którym?
                                          > > Ja, Ty, Kamil, czy ileś tam innych?
                                          > Hiacyncie
                                          > A jednak mnie polubiłes ! Ja zawsze jestem soba , czy to Kamil , czy tez LIMAK.
                                          > Powiem Ci w zaufaniu , ja też Ciebie lubię i ...dlatego zawsze Ci odpisuję ...
                                          > Zastanów się mój kwiecie , czy więcej nas dzieli , czy może wiecej łąxczy .
                                          > Ciepło pozdrawiam , wyciądając rękę ...Co ty na to ?!
                                          > LIMAK
                                          >

Limaku!

Piszę na forum od marca. Nie napisałem chyba (mam taką nadzieję),
                                          ani jednego listu, którego bym pod własnym nazwiskiem nie napisał.
                                          Każdemu z forumowiczów w tzw. wirtualu, to samo bym powiedział w rozmowie
                                          realnej. Każdy z nas popełnił jakieś błędy, ale jako "stali" forumowicze
                                          powinniśmy szczególnie dbać o słowo.
                                          Jeżeli, krytykując coś, z czym się nie zgadzasz, nie będziesz niepotrzebnie nie
                                          nadużywał słów obrażliwych, to nie ma sprawy.
                                          Ręki wyciągniętej nie mogę odtrącić.

pozdrawiam

Hiacynt
                                          • Gość: Synek Re: do Limaka IP: *.fra.tli.de 05.11.01, 15:41
                                            Synek dziękuje LIMAKOWI za ten „klick-klack”!

No widzicie, LIMAK coś pomyślał i wydaje mi się, że
                                            powinien być zadowolony z jego dobrych rad dla synka.

Jednak „na dwoje babka wróżyła”, gdyż pisze:
                                            „Musiałbyś synku nie przespać przynajmniej rok, aby
                                            coś logicznego napisać”.
                                            Ja pisałem właśnie, że przespałem...więc musiałbym przespać.
                                            Taka by było logicznie !!!

Druga rada, że logika mi w polu i stodole NIE jest potrzebna...że
                                            mam spać spokojnie, bo rano trzeba krowy doić jest do „Luftu”,
                                            albo typowo LIMAKA !
                                            Logika jest tam też potrzebna, bo wtedy doiłbym pociągając za
                                            ogon, gdyż przy dojeniu trzeba za coś pociągać, ale za co, prawda !
                                            LIMAK właśnie bez logiki „doi” różne tematy...

Synek
                                            • Gość: LIMAK Re:LIMAK do Synka IP: 172.16.51.* 06.11.01, 07:15
                                              Gość portalu: Synek napisał(a):

> Logika jest tam też potrzebna, bo wtedy doiłbym pociągając za
                                              > ogon, gdyż przy dojeniu trzeba za coś pociągać, ale za co, prawda !
                                              >
                                              > Synek

Mój Synku
                                              Jeżeli logika potrzebna Ci jest po to by zamiast za ogon pociągać za " cycki " ,
                                              to prosze śpij jeszcze dalej , bo jak się nie prześpisz to możesz zamiast placka
                                              zjeść krowie g...
                                              Nie gniewaj się na ostrość wypowiedzi , ale potraktuj to jako przestrogę na
                                              drodze do uzyskania umiejętności logicznego myślenia .
                                              Przyjazny Ci
                                              LIMAK

• Gość: LIMAK Re: do Hiacynta IP: 172.16.51.* 06.11.01, 07:08

>
                                            > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                                            > >
                                            > > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                                            > > >
                                            > > > > Prawdziwy charakter poznaje sie po nicku . Wyciągam wniosek , ze
                                            > jest
                                            > > eś
                                            > > > > zniewieściałym facetem , zapatrzonym w siebie , pełen ohydnej pi
                                            > ęknoś
                                            > > ci kt
                                            > > > órą
                                            > > > > nikt nie potrafi tu dostrzec .
                                            > > >
                                            > > > A jak z Twoim nickiem?
                                            > > > Poznaje się ciebie po nicku którym?
                                            > > > Ja, Ty, Kamil, czy ileś tam innych?
                                            > > Hiacyncie
                                            > > A jednak mnie polubiłes ! Ja zawsze jestem soba , czy to Kamil , czy tez L
                                            > IMAK.
                                            > > Powiem Ci w zaufaniu , ja też Ciebie lubię i ...dlatego zawsze Ci odpisuję
                                            > ...
                                            > > Zastanów się mój kwiecie , czy więcej nas dzieli , czy może wiecej łąxczy
                                            > .
                                            > > Ciepło pozdrawiam , wyciądając rękę ...Co ty na to ?!
                                            > > LIMAK
                                            > >
                                            >
                                            > Limaku!
                                            >
                                            > Piszę na forum od marca. Nie napisałem chyba (mam taką nadzieję),
                                            > ani jednego listu, którego bym pod własnym nazwiskiem nie napisał.
                                            > Każdemu z forumowiczów w tzw. wirtualu, to samo bym powiedział w rozmowie
                                            > realnej. Każdy z nas popełnił jakieś błędy, ale jako "stali" forumowicze
                                            > powinniśmy szczególnie dbać o słowo.
                                            > Jeżeli, krytykując coś, z czym się nie zgadzasz, nie będziesz niepotrzebnie nie
                                            >
                                            > nadużywał słów obrażliwych, to nie ma sprawy.
                                            > Ręki wyciągniętej nie mogę odtrącić.
                                            >
                                            > pozdrawiam
                                            >
                                            > Hiacynt

Hiacyncie
                                            LIMAK , ludzi przxyjaznych nie trąca .LIMAK , do ludzi mu nieprzyjaznych uzywa
                                            tego samego języka - no , może z jeszcze większą swadą .LIMAK na ludzi o innym
                                            poglądach nie pluje , lecz ostro dyskutuje , ale dyskutuje !LIMAK , nie znosi
                                            pustosłowia , tzn. nie znisi ludzi których jedynym słowem w dyskusji ( nawet tej
                                            drażliwej), jest słowo " ty debilu " .Tych ludzi LIMAK dokumentnie niszczy .
                                            Limak , lubi drażliwe tematy ( czasami je wywołuje , a inaczej myśli ).Taki jest
                                            i będzie tu na forum LIMAK !!!LIMAK lubi walkę .
                                            Widzisz Hiacyncie , tak rodzi sie przxyjaźn ...
                                            Nie zawracaj sobie też głowy , nickami LIMAKA ( on tego nie lubi ), każda zmiana
                                            nicku LIMAKA , zaznacza jego wewnętrznę przemianę , albo etap w życiu. Kiedyś
                                            zmieniłem nicka po katastrofie podv Bełchatowem z której , ledwie uszedłem z
                                            życiem . Wtedy JA urodził sie od nowa i powstał LIMAK . Moze to trudne do
                                            zrozumienia , ale Tak mi podpowiedziała dusza . TY zmieniłem w momencie mojego
                                            wielkiego przewrotu w uczuciach , zmieniłem nicka , przeznaczając go dla
                                            wyłączności tej istoty która to spowodowała...Czy więcej Ci wyjasnień potrzeba ?!
                                            Ale LIMAK jest zawsze ten sam !
                                            \Pasmiętaj, słowa zwane przez Ciebie słowami obraźliwymi są zarezerwowane dla
                                            adwersarzy o takim samym języku , a LIMAK to potrafi .
                                            Więc trzymaj ta ręke Hiacyncie...bo i LIMAK ją trzyma .
                                            Pozdrawiam serdecznie .
                                            LIMAK

• Gość: U Re: czy myslisz ze to jest potrzebne? :)) IP: 216.41.48.* 09.11.01, 22:23
          Gość portalu: disturbe napisał(a):

>
          > > limakty napisał(a):
          > >
          > > > Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę ,
          szczególnie zajadłe
          > w du
          > > chu
          > > > katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam
          konkurs na najlepsze
          > i
          > > > najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie
          , a nagrodą będzie
          > ocena
          > >
          > > > LIMAKA
          > > > POZDRAWIAM
          > > > LIMAK
          > >
          > > mi wystarczy dowiedziec sie jakie Ty masz poglady na
          to i owo!
          > > serio! mowisz ze ktos jest "faszystą"! jestes
          konsekwentny?
          > > porownujesz roznice? i gdzie one sie znajduja? sa
          wazne czy tylko tak gras
          > z!
          > > a definicje i wyrózniki są znane!
          > >
          > > chcesz rzeczowej dyskusji? na jaki temat? podatki?
          zasiłki? cło? koncesje?
          > > jaki wolny rynek wolnosc w ubezpieczeniach
          ...monopole itd ...
          > > nie widzialem abys chciał o tym dyskutowac ...
          przypadek?
          > >
          > >
          > > PS. jestes lewicowcem? obejrzyj to <a
          href="www.antyburzuj.phg.p
          > l/">www.
          > > antyburzuj.phg.pl/</a>
          > >
          > > powiedz uwazasz ich za lewicowcow? ja tak! czym sie
          roznisz od nich ?
          > >
          > > na czym polega Twoja lewicowosc? masz jakies zbiezne
          punkty? kim jestes?
          > > i czego rzadasz?
          > >
          > > czy chcesz rozmawiac o wolnosci i kapitalizmie?
          > >
          > >
          > > pozdrawiam smile
          >
          > Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Pan komunista sam na
          siebie dostatecznie mocn
          > o
          > pluje swoimi poglądami. Ja tego nie będę robił, bo po
          co kopać leżącego? Nie wi
          > em
          > jaka go choroba trzyma w swoich objęciach, ale życzę
          mu zdrowia i pozdrawiam.
          > Myślę że nienawiść do wszystkiego co prawicowe ma
          jakieś korzenie w jego
          > dzieciństwie. Może mama spóźniała się z kaszką na
          śniadanie i mówiła że to prze
          > z
          > tych katolików? Może tata jak się nawalił to lał
          kolesia po głowie czego
          > rezultaty teraz oglądamy na forum i mówił że wali go
          bo mu tak prawicowe zjawy
          > podpowiadają? Ja nie wiem, ale radzę temu Panu trochę
          przystopować bo może mieć
          >
          > od tego problemy z orgazmem.
          > Jako dobry katolik mam ochotę go trochę zbluzgać, ale
          miało być bez plucia...

Slimaka zrobil tatus,kiedy mial czkawke.tatus
          czkal,synek czka.....
    • Gość: Vist¸ _ I _ tu_też...____[ swobodnie :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 18:02
      limakty napisał(a):

> Do dzieła .

Co to ?

Limak nawołuje do swobody, a Wy tu plujecie jak pod sznurek ?

wink

Vist¸__________________/
      • Gość: LIMAK Re: _ I _ tu_też...____[ swobodnie :-)) IP: 172.16.51.* 06.11.01, 07:17
        Masz u mnie plus Viście .
        Krótko , ale ostro .
        LIMAK
        • Gość: # ... i nieprzenikliwie subtelnie. :-)) IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.11.01, 07:41

> Masz u mnie plus Viście .
          > Krótko , ale ostro .
          > LIMAK

... a ja mam leciutkie podejrzenie ze to nie ostry, krotki wist obronny a ino
          wywazony ironicznie atak blotka, jak maczkiem subtelnie zakamuflowany dla sredniozawansowanych graczy.

Oczywiscie ani na jote ne wierze, ze piszesz Co innego i co innego myslisz w sprawach kosciola
          i jego roli w historii Polski. W pozostalych sprawach taktycznych, jaki kon kazdy widzi. Myslisz ze myslisz.
          A kosciol to jest historia setek lat dla krzepienia serc ciagloscia albo dla turystow, zeby mogli odroznic
          dojrzala kulture od mlodej bez tradycji, ktora chcesz zafundowac w moim kraju.
          • Gość: siedem Re: ... i nieprzenikliwie subtelnie. :-)) IP: *.tgory.pik-net.pl 06.11.01, 07:59

> ... a ja mam leciutkie podejrzenie ze to nie ostry, krotki wist obronny a ino
            > wywazony ironicznie atak blotka, jak maczkiem subtelnie zakamuflowany dla sredn
            > iozawansowanych graczy.
            >
            > Oczywiscie ani na jote ne wierze, ze piszesz Co innego i co innego myslis
            > z w sprawach kosciola
            > i jego roli w historii Polski. W pozostalych sprawach taktycznych, jaki kon
            > kazdy widzi. Myslisz ze myslisz.
            > A kosciol to jest historia setek lat dla krzepienia serc ciagloscia albo dla tu
            > rystow, zeby mogli odroznic
            > dojrzala kulture od mlodej bez tradycji, ktora chcesz zafundowac w moim kraju.

podpisuje sie dwoma rencami pod †, [poważnie]
            a ze swojej strony moge dodać:
            ludziska uważajcie, ślimakowi chodzi [po ostatnim sponiewieraniu] o to by
            pokazać "światu" jaki to on biedny jest.
            a drugi powód:
            bedzie miał skarbnicę cytatów do swoich plugawych postów na poparcie tezy jakoby
            jego adwersarze nie byli jego poziomu smile) hhhee
            7
            • Gość: LIMAK Re: ... Oświadczenie ... o Nr. 7 IP: 172.16.51.* 06.11.01, 08:52
              Założyłem FILTR na NR.7-----Zbyt płytki w wypowiedziach . Nawet pluc nie
              potrafi...To tez trzeba umiec .
              Pozdrawiam koneserów słowa .
              LIMAK
              • Gość: siedem Re: ... Oświadczenie ... o Nr. 7 IP: *.tgory.pik-net.pl 08.11.01, 09:27
                ślimak, zdaje się ze juz wcześniej zakładałes filtr [musiał być siakiś dziurawy]
                mam pytanie. A kto jak nie ty użył argumentów bedących "szczytowym osiągnięciem
                fechtunku słowa" - [tak slimak nazwał wypowiedzi prostaczka tow. millera] w
                stylu "ty wieśniaku 7, ze wsi jestes i durny jesteś". młodym to i głupim ale uczę
                się od wielce szanownego dyskutanta slimaka jak mogę.
                ps
                daj FWD do jurka urbana to dopiero koneser słowa

> Założyłem FILTR na NR.7-----Zbyt płytki w wypowiedziach . Nawet pluc nie
                > potrafi...To tez trzeba umiec .
                > Pozdrawiam koneserów słowa .
                > LIMAK

• Gość: LIMAK Re: ... i nieprzenikliwie subtelnie.> do Kratki IP: 172.16.51.* 06.11.01, 08:37
            Gość portalu: # napisał(a):

>
            > > Masz u mnie plus Viście .
            > > Krótko , ale ostro .
            > > LIMAK
            >
            > ... a ja mam leciutkie podejrzenie ze to nie ostry, krotki wist obronny a ino
            > wywazony ironicznie atak blotka, jak maczkiem subtelnie zakamuflowany dla sredn
            > iozawansowanych graczy.
            >
            > Oczywiscie ani na jote ne wierze, ze piszesz Co innego i co innego myslis
            > z w sprawach kosciola
            > i jego roli w historii Polski. W pozostalych sprawach taktycznych, jaki kon
            > kazdy widzi. Myslisz ze myslisz.
            > A kosciol to jest historia setek lat dla krzepienia serc ciagloscia albo dla tu
            > rystow, zeby mogli odroznic
            > dojrzala kulture od mlodej bez tradycji, ktora chcesz zafundowac w moim kraju.

Szanowna kratko ( # )
            Vist z tego słynie tu na forum , ze w krótkich " ruchach " , mówi to na co mi
            potrzeba całej strony , ale to jest fenomen tylko ? Vista .Za to Go lubię .
            Kratko ( o dziwo ) tez słynaca , z ostrych i niekonwencjonalnych zagrań , cenię
            Twój subtelny i zaawualowany humor ( już raz dałem plame nierozumiejąc ) ale ,
            pisząc o swoim stosunku do Koscioła Kat. którego ja tez jestem czastka ,staram
            się czerpac z Niego dobro , ale i dostrzegac zło które jest jego nieodłącznym
            przyjacielem . Ktoś powie - człowiek jest istotą omylną - tak , i będzie miał
            racje , ale dlaczego nie mamy dostrzegac tego zła ?!
            Wierzyć to najprostsza rzecz ( taka rzecz dla leniwych ) , ale wierzyc z
            przekonaniem to juz inna bajka .
            Umiejetność dostrzegania zła ( a nie chcą tego widziec niektórzy hierarchowie
            Kościoła ), stwarza podłoże do korekty poczynan ....Kratko , czy człowiek
            szpetny , przez to , że nie będzie patrzał w lustro stanie sie piękniejszy ?!
            Odpowiedz !
            Kratko ( #) , zdenerwowałes mnie !!!!I tu bym bluzgnął , ale zacytuje Ci słowa
            pewnej pieśni wyborczej : " Ten Kraj , jest Wasz i Nasz..." Pamiętaj !!!!
            Chcesz zwady ? Szukasz winnego ? Chcesz stać się niewidzialny ? Będziesz miał to
            jak w banku , jeżeli będziesz chciał zawładnąć tym co nie Tylko Wam jest
            przynalezne .
            Chciałbym , ale nie mogę Cię ciepło piozdrowic , bo tak mnie zdenerwowałeś
            LIMAK

• Gość: # Re: ... i nieprzenikliwie subtelnie.> do Kratki IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.11.01, 09:05

: " Ten Kraj , jest Wasz i Nasz..." Pamiętaj !!!!
              > Chcesz zwady ? Szukasz winnego ? Chcesz stać się niewidzialny ? Będziesz miał t
              > o jak w banku , jeżeli będziesz chciał zawładnąć tym co nie Tylko Wam jest
              > przynalezne .
              > Chciałbym , ale nie mogę Cię ciepło piozdrowic , bo tak mnie zdenerwowałeś
              > LIMAK
              >

Ty pierwszy mnie zdenerwowales !
              Odbiegasz od meritum sprawy, czyli metody
              - wrednej metody oceny kosciola. I o tym tylko moja mowa.

Bank jak bank. Bywa w Polszcze i ruski. Wlozysz nie wyjmiesz.
              Niewidzialne to sa sily antypolskie dla takich jak np. Lisek , mec. J z USA itd.

Winnych atakow antypolskich nie szukam - oni sami wytaczaja najciezsze "dziala
              na muchy" ladujac je "pociskami oszczerstwa". Policz ilu napastnikow a jak malo
              obroncow. A poniewaz napastnicy bogaci i silni to i zwolennikow duzo.

Widzisz we mnie wine i napastujesz - znaczy pokuta nieszczera.
              Pozdrawiam Cie serdecznie w nadziei pokochania przez Ciebie
              mego kraju i jego kulturalnej czesci jego mieszkancow.

Niepamietliwy # (Kratka Buckiego w starych rentgenach dla wyostrzenia obrazu)
              • Gość: LIMAK Re: ... Kratko - odpowiedz na pytanie ...a potem . IP: 172.16.51.* 06.11.01, 10:26
                Gość portalu: # napisał(a):

>
                > : " Ten Kraj , jest Wasz i Nasz..." Pamiętaj !!!!
                > > Chcesz zwady ? Szukasz winnego ? Chcesz stać się niewidzialny ? Będziesz m
                > iał t
                > > o jak w banku , jeżeli będziesz chciał zawładnąć tym co nie Tylko Wam jes
                > t
                > > przynalezne .
                > > Chciałbym , ale nie mogę Cię ciepło piozdrowic , bo tak mnie zdenerwowałeś
                >
                > > LIMAK
                > >
                >
                > Ty pierwszy mnie zdenerwowales !
                > Odbiegasz od meritum sprawy, czyli metody
                > - wrednej metody oceny kosciola. I o tym tylko moja mowa.
                >
                > Bank jak bank. Bywa w Polszcze i ruski. Wlozysz nie wyjmiesz.
                > Niewidzialne to sa sily antypolskie dla takich jak np. Lisek , mec. J z USA i
                > td.
                >
                > Winnych atakow antypolskich nie szukam - oni sami wytaczaja najciezsze "dzia
                > la
                > na muchy" ladujac je "pociskami oszczerstwa". Policz ilu napastnikow a jak mal
                > o
                > obroncow. A poniewaz napastnicy bogaci i silni to i zwolennikow duzo.
                >
                > Widzisz we mnie wine i napastujesz - znaczy pokuta nieszczera.
                > Pozdrawiam Cie serdecznie w nadziei pokochania przez Ciebie
                > mego kraju i jego kulturalnej czesci jego mieszkancow.
                >
                > Niepamietliwy # (Kratka Buckiego w starych rentgenach dla wyostrzenia o
                > brazu)

#
                Jaki to kraj , skąd jego mieszkańcy pochodzą ?
                Wredna ocena Kościoła ? Kto zacz uczynił ?!
                Wątek mój dotyczył tylko spojrzenie na zachowanie , jego "kadry kierowniczej " .
                Gdzie tam widzisz ocenę Kościoła Kat.Chyba , że z bólami trafiłeś nie do tego
                szpitala .
                Teraz już serdecznie pozdrawiam .
                LIMAK
                O który Ci (Twój ) kraj chodzi....obym się mylił ...bo nie zdzierżę !

• avanos Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA 09.11.01, 21:45
      Limak coś z toba nie tak, nikt nie chce na ciebie pluć, rozczarowałeś się?
      • limakty Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA 15.11.01, 09:16
        avanos napisał(a):

> Limak coś z toba nie tak, nikt nie chce na ciebie pluć, rozczarowałeś się?

Avanos
        Tak jestem rozczarowany...ale myślę , ze na Ciebie każdy by chętnie napluł !
        Pzdr
        LIMAK
        Ps. Coś za słabo u Ciebie z konceptem ...nawet wyróznienia nie dostaniesz

• Gość: U Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 216.41.48.* 09.11.01, 22:36
      limakty napisał(a):

> Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę ,
      szczególnie zajadłe w duchu
      > katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam
      konkurs na najlepsze i
      > najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie , a
      nagrodą będzie ocena
      > LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

Protestuje.Nie pluc.Slimaki potrzebuja
      wilgoci.Slimak,nie bede plul.Zalatwie cie zarem
      slonca milosci ,jaka czuje dla
      slimakow.Wyschniesz........
      • letalin Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA 12.11.01, 20:46
        Tow.Limak tak trzymaj! Niech plują na Ciebie te zaplute szuje co pluć tylko
        potrafią. Ty bądź jak bohaterowie ruchu robotniczego co zanurzali rękę we
        wrzątku aby uodpornić się na ból . Ja na Ciebie też napluję , dla wprawy w
        pluciu na te faszystowskie prawicowe wieprze. Wybacz, że na własnego brata
        pluję ale sprawa tego wymaga, abym pluć doskonale potrafił . Gdy dorwę wreszcie
        jakiegoś prawicowca niedorżniętego nie mogę dać plamy! Więc TFUUUU!
        • Gość: siedem Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:17
          dobry sposób na te paskudne, bezskorupe, czerwone, oślizłe ślimaki to proszek do
          prania. Ponoć działa to tak, że rozpucza chemiczna otoczkę i takie bydle wyciąga
          kopyta [o ile je ma]. w przypaku forumowego ślimaka jest to otoczka 50 lat
          propagandy peerelowskiej dodatkowo zaimpregnowana lektura "nie" a może nawet
          pisywaniem do tego wielce szanownego pisma opiniotwórczego.
          smile)
          7EM
          ps
          ślimak jak tam twój filtr?

letalin napisał(a):

> Tow.Limak tak trzymaj! Niech plują na Ciebie te zaplute szuje co pluć tylko
          > potrafią. Ty bądź jak bohaterowie ruchu robotniczego co zanurzali rękę we
          > wrzątku aby uodpornić się na ból . Ja na Ciebie też napluję , dla wprawy w
          > pluciu na te faszystowskie prawicowe wieprze. Wybacz, że na własnego brata
          > pluję ale sprawa tego wymaga, abym pluć doskonale potrafił . Gdy dorwę wreszcie
          >
          > jakiegoś prawicowca niedorżniętego nie mogę dać plamy! Więc TFUUUU!

• Gość: LIMAK Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 172.16.51.* 13.11.01, 12:40
          letalin napisał(a):

> Tow.Limak tak trzymaj! Niech plują na Ciebie te zaplute szuje co pluć tylko
          > potrafią. Ty bądź jak bohaterowie ruchu robotniczego co zanurzali rękę we
          > wrzątku aby uodpornić się na ból . Ja na Ciebie też napluję , dla wprawy w
          > pluciu na te faszystowskie prawicowe wieprze. Wybacz, że na własnego brata
          > pluję ale sprawa tego wymaga, abym pluć doskonale potrafił . Gdy dorwę wreszcie
          >
          > jakiegoś prawicowca niedorżniętego nie mogę dać plamy! Więc TFUUUU!

Letalin
          Jeden z lepszych postów ...Brawo ! Tu się liczy majstersztyk języka , a ten był
          doskonały...
          Pozdrawiam
          LIMAK

• limakty Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA 15.11.01, 09:22
        Gość portalu: U napisał(a):

> limakty napisał(a):
        >
        > > Do dzieła . Miło mi będzie czytac . Na niektórę ,
        > szczególnie zajadłe w duchu
        > > katolickim zwroty odpowiem . Mało tego ogłaszam
        > konkurs na najlepsze i
        > > najpiekniejsze słowa miłości bliźniego ...Plujcie , a
        > nagrodą będzie ocena
        > > LIMAKA
        > > POZDRAWIAM
        > > LIMAK
        >
        > Protestuje.Nie pluc.Slimaki potrzebuja
        > wilgoci.Slimak,nie bede plul.Zalatwie cie zarem
        > slonca milosci ,jaka czuje dla
        > slimakow.Wyschniesz........

U
        Lubię tak poetycko...ale spodziewałem sie po obie ( i nie tylko ) czegos
        więcej...byłem w wątkach ( istotnych ) debilem , kretynem ,podłym komuchem , psem
        arabskim , Żydem ect.- a kiedy daje Wam możliwość upustu słownego ...wszystko to
        takie blade..
        Bykku do dzieła ...U - nie bądź poetą ...róbcie to brutalnie , do dna !
        LIMAK

• Gość: max Limaku! a lubisz tort? moze tortem rzuce! :)) IP: *.net.bialystok.pl 13.11.01, 00:29
      limakty napisał(a):

> LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

tylko sie nie ruszaj! raz dwa juz! smile)
      • Gość: siedem Re: Limaku! a lubisz tort? moze tortem rzuce! :)) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:35
        podejrzewam ze za tortem nie przepada, rozslimaczylby sie w nim
        za to swojskie, gomułkowskie, zatechle kartofelki z piwnicy
        i owszem
        7

Gość portalu: max napisał(a):

> limakty napisał(a):
        >
        > chu
        >
        > > LIMAKA
        > > POZDRAWIAM
        > > LIMAK
        >
        > tylko sie nie ruszaj! raz dwa juz! smile)

• Gość: LIMAK Re: Limaku! a lubisz tort? moze tortem rzuce! :)) IP: 172.16.51.* 13.11.01, 12:37
        Gość portalu: max napisał(a):

> limakty napisał(a):
        >
        > chu
        >
        > > LIMAKA
        > > POZDRAWIAM
        > > LIMAK
        >
        > tylko sie nie ruszaj! raz dwa juz! smile)

Maksiu

Miałwes pluć , a nie wyrzuca c z ust gówien ...chyba , że u ciebie gęba i du.. to
        jedno i to samo

• max_bialystock Ojej! TORTU nie lubisz?:)) LIMAKU a ... parówki? 13.11.01, 21:18

> Maksiu
          >
          > Miałwes pluć , a nie wyrzuca c z ust gówien ...chyba , że u ciebie gęba i du..
          > to
          > jedno i to samo

nie wiedzialem żeś uczulony na słowo - tortsmile)

• limakty Re: Ojej! TORTU nie lubisz?:)) LIMAKU a ... parówki? 15.11.01, 09:13

>
            > > Maksiu
            > >
            > > Miałwes pluć , a nie wyrzuca c z ust gówien ...chyba , że u ciebie gęba i
            > du..
            > > to
            > > jedno i to samo
            >
            > nie wiedzialem żeś uczulony na słowo - tortsmile)
            >
            >
            Maksiu
            Parówki to raczej jadło psów...mój Maksiu jak zbliżam sie do kojca to parówki
            czuje z daleka . A Ty ? Tez merdasz ogonem ? Zrób teraz hau , hau...
            Czy nie czułbyś się spełniony gdybym Cię umieścił u mnuie w kojcu?!
            Co y na to ?!!!!!!
            LIMAK

• Gość: max [ w koju ] :) a moze w końcu? IP: *.net.bialystok.pl 15.11.01, 12:24
              limakty napisał(a):

>
              > >
              > > > Maksiu
              > > >
              > > > Miałwes pluć , a nie wyrzuca c z ust gówien ...chyba , że u ciebie gę
              > ba i
              > > du..
              > > > to
              > > > jedno i to samo
              > >
              > > nie wiedzialem żeś uczulony na słowo - tortsmile)
              > >
              > >
              > Maksiu
              > Parówki to raczej jadło psów...mój Maksiu jak zbliżam sie do kojca to parówki
              > czuje z daleka . A Ty ? Tez merdasz ogonem ? Zrób teraz hau , hau...
              > Czy nie czułbyś się spełniony gdybym Cię umieścił u mnuie w kojcu?!
              > Co y na to ?!!!!!!
              > LIMAK
              >

hau hau! surprised ( dobrze? )

myśle że z mieszkancami tego kojca bedzie łatwiej niz z polepszaczami komun
              wszelkaich smile

czytales ksiegę dzungli? wiesz juz wolę wilki!
    • Gość: ethanol Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 151.112.27.* 13.11.01, 01:38
      LIMAK - a idz zesz ty chlopie w buraki
      • Gość: LIMAK Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 172.16.51.* 13.11.01, 12:34
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> LIMAK - a idz zesz ty chlopie w buraki

Co chłopie etanolu popiłes ?

• jacek#jw Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA 13.11.01, 13:10
          Czesc
          Czy chcesz wywołać kolejną powódź?smile
          Coś o tej poprzedniej jakby ucichło.
          • limakty Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA 13.11.01, 13:45
            jacek#jw napisał(a):

> Czesc
            > Czy chcesz wywołać kolejną powódź?smile
            > Coś o tej poprzedniej jakby ucichło.

Chłopie pluj , po co te przestrogi , od tego jest ta strona...po co te morały...
            LIMAK

• Gość: ethanol Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 151.112.27.* 13.11.01, 21:06
              moze i popilem etanolu
              i tobie tez radze LIMAK popic
              to nie bedziesz tak latwo w histerie wpadal.

Wstyd, taki duzy chlopiec a taki zorhisteryzowany.
              • Gość: LIMAK Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 172.16.51.* 14.11.01, 08:18

> moze i popilem etanolu
                > i tobie tez radze LIMAK popic
                > to nie bedziesz tak latwo w histerie wpadal.
                >
                > Wstyd, taki duzy chlopiec a taki zorhisteryzowany.

Ethanol , ja tez lubie etanol ...ty nie myl histerii z historią ...a skąd
                wiesz , że jestem historykiem ?!
                ahoj...
                LLIMAK

• Gość: ethanol Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 151.112.27.* 13.11.01, 21:15
              limakty napisał(a):

>
              > Chłopie pluj , po co te przestrogi , od tego jest ta strona...po co te morały..
              > .
              > LIMAK

A tfu !!! smile

• Gość: LIMAK Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 172.16.51.* 14.11.01, 08:21

> limakty napisał(a):
                >
                > >
                > > Chłopie pluj , po co te przestrogi , od tego jest ta strona...po co te mor
                > ały..
                > > .
                > > LIMAK
                >
                > A tfu !!! smile
                >
                No nareszcie się spełniłeś ...za to mniej wydalisz drugim odbytem ...bo gó...
                już przez iebie przemawiało . Fajnie , ze ulzyłes sobie .
                Ahopj
                LIMAK

• Gość: siedem Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: *.tgory.pik-net.pl 14.11.01, 08:55
                  do złotoustego limaka
                  odezwa listopadowa.
                  zauważyłem iż czasem pisujesz spod limakty@costam.pl
                  jako wnikliwy obserwator poddalem analizie pierwszy człon tej nazwy własnej:
                  LIMAK TY
                  1 myśl to kawał dobrej nowomowy przez ciebie pzremówił, wymyśliłeś nowe słówko na
                  fakty [np o kościele]

2 myśl to pogodziłeś się ze swoim przezwiskiem [choć nei do końca, bo całości nie
                  piszesz] LIMAK TY CH**U!
                  hehhehehe
                  7EM

> Gość portalu: ethanol napisał(a):
                  >
                  > > limakty napisał(a):
                  > >
                  > > >
                  > > > Chłopie pluj , po co te przestrogi , od tego jest ta strona...po co t
                  > e mor
                  > > ały..
                  > > > .
                  > > > LIMAK
                  > >
                  > > A tfu !!! smile
                  > >
                  > No nareszcie się spełniłeś ...za to mniej wydalisz drugim odbytem ...bo gó...
                  > już przez iebie przemawiało . Fajnie , ze ulzyłes sobie .
                  > Ahopj
                  > LIMAK
                  >

• Gość: siedem Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: *.tgory.pik-net.pl 15.11.01, 11:03
      No proszę jak taki niepozorny śLimak zdobył 57 postów.

limakty napisał(a):

> LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

• limakty Re: nr. 7 15.11.01, 12:41
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> No proszę jak taki niepozorny śLimak zdobył 57 postów.
        >
        >
        7.
        Sam dostarczyłes kilka..nie wstyd !
        Ale nie o tom chodzi ...ilośc nie jest moim celem ...bywało po ponad 200 ...nie
        posty się licza , ale temat i sposób jego podania...ucz się numerze 7 , od
        LIMAKA , TY , JA , Perły , Miriam , Tyu, Jolki Jajacka...jesteś na razie cienki ,
        ale wszystko przed Tobą ...
        Pzdr
        LIMAK
        • Gość: siedem Re: nr. 7 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 00:06
          śLimak!
          dla ciebie wszystko
          nawet gruby sie stane! smile))
          wiem ze musze sie w dlugopisie podszkolic albo raczej w klawiaturze.
          moje zyciowe hobby to deptanie czerwonej zarazy
          a ty mi sie do podeszwy przykleiłeś.
          7em
          dzieki za zdjecie filtra

limakty napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
          >
          > > No proszę jak taki niepozorny śLimak zdobył 57 postów.
          > >
          > >
          > 7.
          > Sam dostarczyłes kilka..nie wstyd !
          > Ale nie o tom chodzi ...ilośc nie jest moim celem ...bywało po ponad 200 ...nie
          >
          > posty się licza , ale temat i sposób jego podania...ucz się numerze 7 , od
          > LIMAKA , TY , JA , Perły , Miriam , Tyu, Jolki Jajacka...jesteś na razie cienki
          > ,
          > ale wszystko przed Tobą ...
          > Pzdr
          > LIMAK

• Gość: LIMAK Re: nr. 7 IP: 172.16.51.* 16.11.01, 07:12
            Gość portalu: siedem napisał(

Nr. 7
            A widzisz , że można spokojnie i z humorem rozmawiac !
            Czy masz ochotę z tego filtra skorzystac ? Ale czy warto tak absorbować sie
            Jejmość czerwoną zarazą ???!!!
            > Pozdrawia Lewicowy LIMAK
            Ps. Uważaj , bo zaraza , jak zaraza , potrafi być zaraźliwa .
            >
            >
            >
    • Gość: luka Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: 217.67.196.* 15.11.01, 11:17
      Chrrrrree.... sssssslllliiiii..... tfuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

Wielka, zielona, gęsta flegma, jeszcze parująca. LIMAK wygląda teraz jak
      Marsjanin, którym zresztą jest. Dlatego właśnie cierpi na niekontrolowany
      słowotok - myśli, z racji różnicy przyciągania między Marsem a Ziemią, po
      drodze z mózgu do jamy ustnej ulatują w przestrzeń.

• limakty Re: do Luki 15.11.01, 11:51
        Gość portalu: luka napisał(a):

> Chrrrrree.... sssssslllliiiii..... tfuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
        >
        > Wielka, zielona, gęsta flegma, jeszcze parująca. LIMAK wygląda teraz jak
        > Marsjanin, którym zresztą jest. Dlatego właśnie cierpi na niekontrolowany
        > słowotok - myśli, z racji różnicy przyciągania między Marsem a Ziemią, po
        > drodze z mózgu do jamy ustnej ulatują w przestrzeń.
        >
        Luka
        Jestes świetny , w tym pluciu zieloną flegmą , ale czy to nie za sprawą
        przeziębienia , albo co gorzej to ropa z Twoich płuc( odpukac - oby to tylko był
        syfilis )...a swoja droga , czy nie lepiej żebyś to zostawił na Michałkiwwicza ,
        albo J. Korwina Mikke ?!!!!
        Pozdrawiam z uciechą
        LIMAK

• Gość: luka Re: do Luki IP: 217.67.196.* 15.11.01, 12:08
          limakty napisał(a):

> Luka
          > Jestes świetny , w tym pluciu zieloną flegmą , ale czy to nie za sprawą
          > przeziębienia , albo co gorzej to ropa z Twoich płuc( odpukac - oby to tylko by
          > ł
          > syfilis )...a swoja droga , czy nie lepiej żebyś to zostawił na Michałkiwwicza
          > , albo J. Korwina Mikke ?!!!!

Jadłem podczas lunchu śLimaki i coś mi napęczniało w ustach - stąd zapas tej
          wysokogatunkowej zielonej flegmy. Zresztą na brak angielskiej flegmy nie narzekam.

A syfilisem najłatwiej się zarazić od osób, które cierpią na syfa mózgu - można
          zachorować już nawet po przeczytaniu ich wypowiedzi na ekranie monitora. Dlatego
          tak rzadko ostatnio z Tobą koresponduję, ponieważ mój hełm po dziadku oddałem do
          czyszczenia i nie mam obecnie odporności na takie wredne mikroby.

Pluć na JKM i Michalkiewicza nie będę, ponieważ ani o to nie prosili, ani na to
          nie zasługują. Na Ciebie natomiast z przyjemnością parę razy sobie charchnę,
          ponieważ 1. o to prosiłeś; 2. na to zasługujesz.

Zresztą - takiemu stworowi z innej planety i tak jest chyba wszystko jedno? Jak
          nie - udaj się do najbliższego kościoła i poproś o pokropienie wodą święconą.
          Omyje Cię to z flegmy, a może nawet wypali Ci dziury z głowie, dzięki czemu złe
          duchy mieszkające w Twojej czaszce zostaną wreszcie uwolnione.

Pozdrawiam,
          luka
          • limakty Re: do Luki 15.11.01, 12:26

>
            > Jadłem podczas lunchu śLimaki i coś mi napęczniało w ustach - stąd zapas tej
            > wysokogatunkowej zielonej flegmy. Zresztą na brak angielskiej flegmy nie narzek
            > am.
            >
            > A syfilisem najłatwiej się zarazić od osób, które cierpią na syfa mózgu - można
            >
            > zachorować już nawet po przeczytaniu ich wypowiedzi na ekranie monitora. Dlateg
            > o
            > tak rzadko ostatnio z Tobą koresponduję, ponieważ mój hełm po dziadku oddałem d
            > o
            > czyszczenia i nie mam obecnie odporności na takie wredne mikroby.
            >
            > Pluć na JKM i Michalkiewicza nie będę, ponieważ ani o to nie prosili, ani na to
            >
            > nie zasługują. Na Ciebie natomiast z przyjemnością parę razy sobie charchnę,
            > ponieważ 1. o to prosiłeś; 2. na to zasługujesz.
            >
            > Zresztą - takiemu stworowi z innej planety i tak jest chyba wszystko jedno? Jak
            >
            > nie - udaj się do najbliższego kościoła i poproś o pokropienie wodą święconą.
            > Omyje Cię to z flegmy, a może nawet wypali Ci dziury z głowie, dzięki czemu złe
            >
            > duchy mieszkające w Twojej czaszce zostaną wreszcie uwolnione.
            >
            > Pozdrawiam,
            > luka

LUKA
            Jaka w Tobie odmiana , myślałem , że jesteś ponurak , a tu tyle ekspresji , no i
            styl "analityczny" zarzuciłeś .
            Ja też nie lubie ślimasków , a LIMAK to takie drzewo , czyżby ś przy swojej
            wiedzy tego nie wiedział !
            Ciekawy jestem kogo miałeś na myśli pisząc o syfie mózgu ...Ty za często nie
            patrzysz w lustro ?
            A wiesz co to jest swięcona woda ? Bo o LIMAKU nic nie wiedziałeś ...ale idź
            jednak do lekarza i sprawdź płuca ( radze ), bo do tego od głowy nie masz po co ,
            mózg to dar którego P. Bóg Tobie pożałował .
            le koncept Ci się wyostrzył ! Od kiedy taka przemiana ?????
            Pozdrawiam
            LIMAK

• Gość: luka Re: do drzewka IP: 217.67.196.* 15.11.01, 13:10
              limakty napisał(a):

> Jaka w Tobie odmiana , myślałem , że jesteś ponurak , a tu tyle ekspresji , no
              > i styl "analityczny" zarzuciłeś .

No widzisz, Kamilu, a nie chciałeś mi wierzyć. Jesteś osobnik małej wiary.

> Ja też nie lubie ślimasków , a LIMAK to takie drzewo , czyżby ś przy swojej
              > wiedzy tego nie wiedział !

O rany, ale jazda, gadające drzewo! A chodzić też umiesz?

> Ciekawy jestem kogo miałeś na myśli pisząc o syfie mózgu ...Ty za często nie
              > patrzysz w lustro ?

Ciebie, ale przecież drzewa nie mają mózgu - więc pomyliłem się.

> A wiesz co to jest swięcona woda ? Bo o LIMAKU nic nie wiedziałeś ...ale idź
              > jednak do lekarza i sprawdź płuca ( radze ), bo do tego od głowy nie masz po co
              > , mózg to dar którego P. Bóg Tobie pożałował .

Dendrologia nie jest konieczna do szczęśliwego żywota. Ale i mózg mi
              niepotrzebny, żeby taką wierzbę płaczącą jak Ty uchlastać siekierą u podstawy. A
              potem napalę Tobą w kominku i będę grzał swój czerep w poczuciu szczęśliwości -
              bo durnie bez mózgu niczym się nie przejmują.

> le koncept Ci się wyostrzył ! Od kiedy taka przemiana ?????

Gdybyś nie sterczał tak cały czas na jednej nodze w parku, obsikiwany przez
              wszystkie okoliczne kundle, to miałbyś okazję podziwiać tu i ówdzie moje
              nonperformance.

Pozdrawiam,
              drwal luka
              • limakty Re: Luka , bomba !!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.01, 13:20

> limakty napisał(a):
                >
                > > Jaka w Tobie odmiana , myślałem , że jesteś ponurak , a tu tyle ekspresji
                > , no
                > > i styl "analityczny" zarzuciłeś .
                >
                > No widzisz, Kamilu, a nie chciałeś mi wierzyć. Jesteś osobnik małej wiary.
                >
                > > Ja też nie lubie ślimasków , a LIMAK to takie drzewo , czyżby ś przy swoje
                > j
                > > wiedzy tego nie wiedział !
                >
                > O rany, ale jazda, gadające drzewo! A chodzić też umiesz?
                >
                > > Ciekawy jestem kogo miałeś na myśli pisząc o syfie mózgu ...Ty za często n
                > ie
                > > patrzysz w lustro ?
                >
                > Ciebie, ale przecież drzewa nie mają mózgu - więc pomyliłem się.
                >
                > > A wiesz co to jest swięcona woda ? Bo o LIMAKU nic nie wiedziałeś ...ale i
                > dź
                > > jednak do lekarza i sprawdź płuca ( radze ), bo do tego od głowy nie masz
                > po co
                > > , mózg to dar którego P. Bóg Tobie pożałował .
                >
                > Dendrologia nie jest konieczna do szczęśliwego żywota. Ale i mózg mi
                > niepotrzebny, żeby taką wierzbę płaczącą jak Ty uchlastać siekierą u podstawy.
                > A
                > potem napalę Tobą w kominku i będę grzał swój czerep w poczuciu szczęśliwości -
                >
                > bo durnie bez mózgu niczym się nie przejmują.
                >
                > > le koncept Ci się wyostrzył ! Od kiedy taka przemiana ?????
                >
                > Gdybyś nie sterczał tak cały czas na jednej nodze w parku, obsikiwany przez
                > wszystkie okoliczne kundle, to miałbyś okazję podziwiać tu i ówdzie moje
                > nonperformance.
                >
                > Pozdrawiam,
                > drwal luka

Luka
                Pluj , pluj na mnie ...to jest przyjemność ...
                Ha, ha ,ha....gadające drzewo...ha ,ha ,ha...
                Nikt mnie tak nie ubawił od dłuższego czasu ...przebaczam Ci nawet ten UPR...to
                był majstersztyk słowny ...jesteśś SUPER...
                Wiesz , ze nie lubie płycizny , ale po ponuraku ( byłym ) Luce się tego nie
                spodziewałem ...chyba Cię będę bardziej doceniał na forum ...chociaż nigdy nie
                byłes mi wrogiem ...Lubię3 Cię Luka !Naprawdę bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                ozdrawiam
                Kamil

• Gość: luka Re: Atomowa!!!! IP: 217.67.196.* 15.11.01, 13:36
                  limakty napisał(a):

> Pluj , pluj na mnie ...to jest przyjemność ...
                  > Ha, ha ,ha....gadające drzewo...ha ,ha ,ha...
                  > Nikt mnie tak nie ubawił od dłuższego czasu ...przebaczam Ci nawet ten UPR...to
                  > był majstersztyk słowny ...jesteśś SUPER...
                  > Wiesz , ze nie lubie płycizny , ale po ponuraku ( byłym ) Luce się tego nie
                  > spodziewałem ...chyba Cię będę bardziej doceniał na forum ...chociaż nigdy nie
                  > byłes mi wrogiem ...Lubię3 Cię Luka !Naprawdę bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wedle życzenia, mój Ty Pinokio-samobiczowniku.
                  Ja też Cię lubię - jak Twój pracodawca pozna się na Tobie i Cię wyrzuci z roboty
                  za głupotę, to możesz na mnie liczyć. Za torebkę nawozu i słomianego chochoła na
                  zimę pozwolę Ci oczyszczać moje szambo. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w
                  biedzie. Zresztą - bycie Twoim nieprzyjacielem to takie nieekologiczne...
                  A teraz podwijaj gałęzie i spieprzaj, bo zapalam lont do jeszcze większej bomby,
                  jakem luka ibn Laden.
                  • Gość: LIMAK Re: Luka gdzie jestes ...Luuuuuka.... IP: 172.16.51.* 16.11.01, 07:07

>
                    > Wedle życzenia, mój Ty Pinokio-samobiczowniku.
                    > Ja też Cię lubię - jak Twój pracodawca pozna się na Tobie i Cię wyrzuci z robot
                    > y
                    > za głupotę, to możesz na mnie liczyć. Za torebkę nawozu i słomianego chochoła n
                    > a
                    > zimę pozwolę Ci oczyszczać moje szambo. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w
                    > biedzie. Zresztą - bycie Twoim nieprzyjacielem to takie nieekologiczne...
                    > A teraz podwijaj gałęzie i spieprzaj, bo zapalam lont do jeszcze większej bomby
                    > ,
                    > jakem luka ibn Laden.

Luka mój były Smutasie.

A widzisz , że na forum można się tez biczowac nie tyko polityką ...i na ci Ci
                    było to samobiczowanie UPR-em?! Ale w tym poście tylko tyle na temat
                    polityki...koniec !!
                    O mojego pracodawcę się nie martw ...musiałbym się sam zwolnic .
                    Ja to Twoje szambo duchowe , juz Ci oczyściłem , i to za darmo ...sam widzisz ,
                    że prawdziwych przyjaciól poznaje się w biedzie.... Nie poznałes się na mnie
                    kochany .
                    Pier....o !!!!!! Luka został pod drzewem . ..Luka, gdzie
                    jesteś ...Luuuuuuuuuka ....
                    Pzdr
                    Ekologiczny LIMAK
                    • Gość: luka Re: Luka gdzie jestes ...Luuuuuka.... IP: 217.67.196.* 16.11.01, 08:20

> Luka mój były Smutasie.
                      > A widzisz , że na forum można się tez biczowac nie tyko polityką ...i na ci Ci
                      > było to samobiczowanie UPR-em?! Ale w tym poście tylko tyle na temat
                      > polityki...koniec !!
                      > O mojego pracodawcę się nie martw ...musiałbym się sam zwolnic .
                      > Ja to Twoje szambo duchowe , juz Ci oczyściłem , i to za darmo ...sam widzisz ,
                      > że prawdziwych przyjaciól poznaje się w biedzie.... Nie poznałes się na mnie
                      > kochany .
                      > Pier....o !!!!!! Luka został pod drzewem . ..Luka, gdzie
                      > jesteś ...Luuuuuuuuuka ....

Jestem!
                      Wyryłem Ci na korze swoje imię, abyś do uschnięcia mnie nie zapomniał.
                      A z UPR-em będziesz miał, mój drogi, związek - zrezygnowałem z pomysły napalenia
                      Tobą w kominku, postanowiłem przerobić Cię na drzewce do naszych szturmówek;
                      będziesz, Kamilu, zawsze na przedzie naszych pochodów!
                      Twój autopracodawca niech porozmawia z tym facetem w lustrze - na pewno doradzi,
                      abyś się sam jednak wyrzucił z arbajtu, bo o ile cudzą głupotę można korygować,
                      to idiota idiocie raczej nie pomoże.
                      Na Limaku się poznałem dawno, ale asenizacja może przebiegać tylko na moich
                      warunkach, choć, jak widać, z szambem jesteś za pan brat! Pewnie dlatego nie robi
                      Ci różnicy, czy nurzasz łapska w szambie czy cudzej lepkiej ślinie.
                      Nieustannie pozdrawiam,
                      luka w białych rękawiczkach
                      • Gość: LIMAK Re: Dobrze , ze w Ciebie nie pi....o Luka bin Lad IP: 172.16.51.* 16.11.01, 09:57

> > Jestem!
                        > Wyryłem Ci na korze swoje imię, abyś do uschnięcia mnie nie zapomniał.
                        > A z UPR-em będziesz miał, mój drogi, związek - zrezygnowałem z pomysły napaleni
                        > a
                        > Tobą w kominku, postanowiłem przerobić Cię na drzewce do naszych szturmówek;
                        > będziesz, Kamilu, zawsze na przedzie naszych pochodów!
                        > Twój autopracodawca niech porozmawia z tym facetem w lustrze - na pewno doradzi
                        > ,
                        > abyś się sam jednak wyrzucił z arbajtu, bo o ile cudzą głupotę można korygować,
                        >
                        > to idiota idiocie raczej nie pomoże.
                        > Na Limaku się poznałem dawno, ale asenizacja może przebiegać tylko na moich
                        > warunkach, choć, jak widać, z szambem jesteś za pan brat! Pewnie dlatego nie ro
                        > bi
                        > Ci różnicy, czy nurzasz łapska w szambie czy cudzej lepkiej ślinie.
                        > Nieustannie pozdrawiam,
                        > luka w białych rękawiczkach

Luka
                        Tego drzewa juz nie ma ( z Twoim imieniem ) tak pi...o ! A szrurmówki to takie
                        komunistyczne ...fu...nie wstyd Ci Luka bin Ladenie...Dobrze , że Cię nie
                        rozpieprzyło podczxas tego wybuchu , przynajmniej jak Cię teraz " nadam "
                        Amerykana to zgarnę 25 mln. dolcy , a oni juz sami zrobią z Ciebie truchło na
                        krzesle elektrycznym ...przed egzekucj a zrób siusiu i kupkę ...a może nie ...i
                        tak Ci wsadza kołek w du..ę , av palanta zwiążą czarno- niebieska UPR-owską
                        wstążeczką ...
                        A wracając do pomocy przez idiotę , to wierz mi , że od Ciebie jej nie wymagam .
                        Luka , a byłes u lekarza ...chodzi mi o Twopje płuca ( ta flegma )...toz to
                        ostatnie już stadium gruźlicy ...spiesz się !
                        W szambie się nurzam przez Ciebie...ot zachciało mi się z Tob ą rozmowy...
                        Luka ! Olśnienie !!! Dobrze robisz , ze wkładasz białe rękawiczki pisząc do
                        mnie , bo zamiast w szambie bym sie musiał nurzać w kloace !
                        Pozdrawiam , życząc mocniejszego konceptu ...
                        LIMAK

• Gość: luka Re: Dobrze , ze w Ciebie nie pi....o Luka bin Lad IP: 217.67.196.* 16.11.01, 10:32
                          Idiota portalu: LIMAK napisał(a):

> Tego drzewa juz nie ma ( z Twoim imieniem ) tak pi...o ! A szrurmówki to takie
                          > komunistyczne ...fu...nie wstyd Ci Luka bin Ladenie...Dobrze , że Cię nie
                          > rozpieprzyło podczxas tego wybuchu , przynajmniej jak Cię teraz " nadam "
                          > Amerykana to zgarnę 25 mln. dolcy , a oni juz sami zrobią z Ciebie truchło na
                          > krzesle elektrycznym ...przed egzekucj a zrób siusiu i kupkę ...a może nie ...i
                          > tak Ci wsadza kołek w du..ę , av palanta zwiążą czarno- niebieska UPR-owską
                          > wstążeczką ...
                          > A wracając do pomocy przez idiotę , to wierz mi , że od Ciebie jej nie wymagam
                          > .
                          > Luka , a byłes u lekarza ...chodzi mi o Twopje płuca ( ta flegma )...toz to
                          > ostatnie już stadium gruźlicy ...spiesz się !
                          > W szambie się nurzam przez Ciebie...ot zachciało mi się z Tob ą rozmowy...
                          > Luka ! Olśnienie !!! Dobrze robisz , ze wkładasz białe rękawiczki pisząc do
                          > mnie , bo zamiast w szambie bym sie musiał nurzać w kloace !

Drzewo wyleciało w powietrze i leci w kierunku Marsa, gdzie jego miejsce.
                          Ze szturmówkami może faktycznie przesadziłem, lepiej więc zrobię sobie z Ciebie
                          sztachety do mojego płotu - kołek w płocie to Twoja rola!
                          Jak każdy prawdziwy komunista wiesz dobrze, że bez "dularów" nie da się żyć,
                          zatem wybaczam Ci kablowanie imperialistom. Bliższa ciału koszula. Ale nie licz
                          na moją szlachetność - ta też doniesę Hamerykanom, żeś ze mną współpracował.
                          Chętnie uwierzą, jak zobaczą takiego idiotę.
                          Pomocy mogę Ci udzielić tylko materialnej, a nie medycznej, gdyż nie jestem
                          specjalistą od pierwotniaków z gatunku limax bigus dicus.
                          Musimy się koniecznie spotkać - zgodnie z Twoim życzeniem powinienem Cię opluć
                          moją zagruźliczoną flegmą, prosto i głęboko w usta. Zatem, jak piszesz, spieszmy
                          się!
                          Zachciało Ci się rozmowy i plucia - więc masz co chcesz! Powinieneś być mi
                          dozgonnie wdzięczny, wybryku natury, hybrydo fauno-florowa.
                          Na zakończenie spuszczam z Tobą wodę, abyś mógł wrócić do swojego naturalnego
                          środowiska. Życzysz sobie trochę domestosa na drogę?
                          Pozdrawiam,
                          specjalista d/s BHP,
                          luka
                          • Gość: LIMAK ReLuka małe pytanko ! IP: 172.16.51.* 16.11.01, 10:57

Luka
                            Mam pytanie...czy My nie przesadzamy w pluciu ( to nie Twój watek , abym na
                            Ciebie pluł )...rozumię , ze znasz się mimo wszystko na żartach ...ja wcale o
                            Tobie tak nie myślę , jak pisze ..interesuje mnie zabawa słowna...ale czy Ty też
                            odbierasz na tych samych falach ...pamiętam Cię zasze jako przesmutnie poważnie
                            odbierającego forumiarza ...chcę abyś nie czuł do mnie urazy...Jeżeli jest pełne
                            zrozumienie ze ( jednak ) strony wesołego speca od bhp to się ciesze i możemy
                            kontynuawać , ku wspólnej zabawie...niech sie też i inni ciesza ..
                            Pozdrawiam z przyjacielsko wyciągnięta ręka
                            LIMAK
                            • Gość: luka Re: Re małe odpowiedziątko ! IP: 217.67.196.* 16.11.01, 11:05

> Luka
                              > Mam pytanie...czy My nie przesadzamy w pluciu ( to nie Twój watek , abym na
                              > Ciebie pluł )...rozumię , ze znasz się mimo wszystko na żartach ...ja wcale o
                              > Tobie tak nie myślę , jak pisze ..interesuje mnie zabawa słowna...ale czy Ty te
                              > ż
                              > odbierasz na tych samych falach ...pamiętam Cię zasze jako przesmutnie poważnie
                              > odbierającego forumiarza ...chcę abyś nie czuł do mnie urazy...Jeżeli jest pełn
                              > e
                              > zrozumienie ze ( jednak ) strony wesołego speca od bhp to się ciesze i możemy
                              > kontynuawać , ku wspólnej zabawie...niech sie też i inni ciesza ..

Co to jest?! Manifest smutasizmu?! I kto to mówi 5?
                              ŚLimak, śLimak, pokaż rogi,
                              chyba że to zbyt wysokie progi?
                              Przesmutność mi zarzucasz, a sam czarną rozpacz propagujesz? Wyluzuj, zdrewniały
                              mózgu, bo cmentarny chłód wprowadzasz! Faktem jest, że to Twój pogrzeb, ale czy
                              jest to powód do żalu? Smutki zostawmy na jakieś dęte święta narodowe.

p.o. błazna w zastępstwie pogrążonego w niepewności limaxa
                              luka
                            • Gość: Abe Re: LIMAK - małe pytanko ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 11:10

>i możemy
                              > kontynuawać , ku wspólnej zabawie...niech sie też i inni ciesza ..

LIMAKU,
                              czy nie zuważyłeś, że od pewnego już czasu tylko Wy dwaj się cieszycie?
                              Może warto wreszcie odejść od realizowania hollywoodzkiej zasady :
                              "lepiej niech mówią o mnie źle, niźli mieliby o mnie nie mówić wcale"
                              i zająć się czymś sensowniejszym niż oglądanie samego siebie ze wszystkich
                              możliwych stron w tym gabinecie luster?
                              Pozdr.

• max_bialystock za kogo sie uwazasz Limak? 23.11.01, 08:05
      limakty napisał(a):

> LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

Kim jestes?
      czego zadasz od drugiego człowieka?
      • max_bialystock ODPOWIESZ? CZY DALEJ SIE BOISZ?:)) 27.11.01, 12:07

> limakty napisał(a):
        >
        > chu
        >
        > > LIMAKA
        > > POZDRAWIAM
        > > LIMAK
        >
        > Kim jestes?
        > czego zadasz od drugiego człowieka?

LIMAK!
        podaj swoją definicje słowa - OSZCZERCA ( kim ON jest? i za kogo sie uwaza?)

czy wiesz o czym mówie??smile

czekam!smile

• Gość: . Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:33
      Śmierdzisz Urbanem.
    • Gość: k Czy Limak nie cuchnie Urbanem? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 19:45
      Konkretne pytanie może wznieci więcej inwencji ku zaspokojeniu twojego masochizmu.
      • Gość: ethanol Re: Czy Limak nie cuchnie Urbanem? IP: 151.112.27.* 25.11.01, 02:30
        luup !!!!

wlasnie kopnalem limaka w dupe
        spacjalnie do tego celu zalozylem but narciarski
    • max_bialystock ODPOWIESZ? KTO PLUJE?? I DLACZEGO?? 27.11.01, 12:11
      limakty napisał(a):

> LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

LIMAK!

KTO TO JEST OSZCZERCA?

• Gość: LIMAK Re: ODPOWIESZ? KTO PLUJE?? I DLACZEGO?? IP: 172.16.51.* 27.11.01, 13:58

> limakty napisał(a):
        >
        > chu
        >
        > > LIMAKA
        > > POZDRAWIAM
        > > LIMAK
        >
        >
        > LIMAK!
        >
        > KTO TO JEST OSZCZERCA?
        >
        >
        >
        Max
        Mam dzisiaj wiele waznych problemów życiowych , chcesz napluj , nie chcesz taz
        bedzie fajnie...Ok. m-ca ,od 29 mnie nie będzie na forum ...więć będzie Ci
        napewno mnie brak , ale tak to jest w ż=yciu...mimo jednego , ale ( wiesz o co
        chopdzi ) nie czuję do Ciebie urazy...jak wróce spotkamy się na forum , jak nie ,
        miej chwilę zadumy .
        POZDRAWIAM
        LIMAK

• max_bialystock ODPOWIESZ? KTO PLUJE?? I DLACZEGO? cz.2 27.11.01, 14:10

> Max
          > Mam dzisiaj wiele waznych problemów życiowych , chcesz napluj , nie chcesz taz
          > bedzie fajnie...Ok. m-ca ,od 29 mnie nie będzie na forum ...więć będzie Ci
          > napewno mnie brak , ale tak to jest w ż=yciu...mimo jednego , ale ( wiesz o co
          > chopdzi ) nie czuję do Ciebie urazy...jak wróce spotkamy się na forum , jak nie
          > ,
          > miej chwilę zadumy .
          > POZDRAWIAM
          > LIMAK
          >

Szanowny Limaku! smile

JA MAM MIEĆ CHWILE ZADUMY?

KTO TO JEST OSZCZERCA? ( a tamto dalej straszy! )

mi nie zależy na farsie tylko na prawdzie!

Powiedz jak byś się zachował gdyby Ciebie oskarżono w podobny sposób
          w jaki Ty to zrobiłeś wobec mnie?a?
          • Gość: LIMAK Re: ODPOWIESZ? KTO PLUJE?? I DLACZEGO? cz.2 IP: 172.16.51.* 28.11.01, 07:11

>
            >
            > > Max
            > > Mam dzisiaj wiele waznych problemów życiowych , chcesz napluj , nie chcesz
            > taz
            > > bedzie fajnie...Ok. m-ca ,od 29 mnie nie będzie na forum ...więć będzie Ci
            >
            > > napewno mnie brak , ale tak to jest w ż=yciu...mimo jednego , ale ( wiesz
            > o co
            > > chopdzi ) nie czuję do Ciebie urazy...jak wróce spotkamy się na forum , ja
            > k nie
            > > ,
            > > miej chwilę zadumy .
            > > POZDRAWIAM
            > > LIMAK
            > >
            >
            > Szanowny Limaku! smile
            >
            > JA MAM MIEĆ CHWILE ZADUMY?
            >
            > KTO TO JEST OSZCZERCA? ( a tamto dalej straszy! )
            >
            > mi nie zależy na farsie tylko na prawdzie!
            >
            > Powiedz jak byś się zachował gdyby Ciebie oskarżono w podobny sposób
            > w jaki Ty to zrobiłeś wobec mnie?a?

Max
            Słuchaj . Dlaczego Ty mnie tak męczaco polubiłeś , powiedz ...
            Głowa mnie boli mój drogi...do zobaczenia na forum za miesiąc
            LIMAK

• Gość: siedem Re: Tu możesz swobodnie napluć na LIMAKA IP: *.tgory.pik-net.pl 28.11.01, 12:33
      śLimak coraz rzadziej odpisuje.
      Eksperyment towarzyszy naukowców z ChRLD się powiódł.
      śLimak już leci w przestrzeni a będąc w odległości 149 mln kilometrów od
      Błękitnej Planety jest skazany i ograniczony prędkością światła w próżni. Tak
      więc na REPLY pierwszego ślimaka w kosmosie czekać musimy 8min i 12 sek X2 [tam i
      sam]. Aż strach pomyśleć co będzie gdy minie Pluton i wyruszy w nieznane....
      7,00

limakty napisał(a):

> LIMAKA
      > POZDRAWIAM
      > LIMAK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka