imperatore 28.03.03, 21:37 Rumsfeld ostrzega Iran. www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=3L34LHOX3ADOACRBAEOCFFA?type=worldNews&storyID=2468117 Wojna dwóch światów wisi w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a psik Re: Kolej na Syrię i Iran? IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 28.03.03, 21:42 no a czemu nie upiec 4 pieczeni na jednym ogniu ? Jeszcze Turcja tez chce sie "pobawic" na polnocy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , tez to widzisz? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 28.03.03, 22:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=4242567&a=5094508 ciekaw jestem twojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: tez to widzisz? 28.03.03, 22:53 Brzmi to jak z książki Ludluma badź Clancy'ego Słuchaj nie mam pojęcia.Jest to prawdopodobne. Możemy tutaj snuć różne scenariusze. Mnie się wydaję , że jeśli Hussein użyje broni chemicznej bądź biologicznej , to jest pewne że nastąpi atak nuklearny. Po Bush'u można się tego spodziewać. Natomiast jakie będą tego konsekwencje? I tutaj bym się obawiał. Świat muzułmański będzie tak nienawistny do Ameryki i w ogóle do "świata zachodu" , iż mogą oni być zdolni do prawdziwej świętej wojny. Walizki nuklerne w stolicach Europy i w Stanach? Atak biologiczny? Nic nie jest pewne. Ja się tylko obawiam użycia przez USA broni nuklernej i tego następstwa , to jest bardzo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , przeczytaj reszte watku. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 28.03.03, 23:20 jak cos sie wydarzy ciekawszego to dokleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Wolałbym Francę, a szczegónie Niemcy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.03, 23:22 imperatore napisał: > Rumsfeld ostrzega Iran. > > <a href="www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=3L34LHOX3ADOACRBAE > OCFFA? type=worldNews&storyID=2468117"target="_blank">www.reuters.com/newsArticl > e.jhtml;jsessionid=3L34LHOX3ADOACRBAEOCFFA?type=worldNews&storyID=2468117</a> > > Wojna dwóch światów wisi w powietrzu. Sława! Tymbradziej, że należa one do inego świata.. I do osi zła! Pozdrawiam! Ignorant +++ PS Nie mówiąc juz o naszym skromnym interesie narodowym, gdy korzystaniej jest rozwalić Berlin niż Damaszek, pozatem jest to ładniejsze miasto... I dywanów Istfahańskich żal... Przymiotnik dużą literą bo to dopiero jest przymiotnik! Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Wolałbym Francę, a szczegónie Niemcy... 28.03.03, 23:30 Oto jest przykład jak Stany tracą powoli kontrolę nad sprawą "wolność dla Iraku". Co raz to nowe wiadomości tzw. "breaking news" Iran , Syria. Coś cicho na temat Północnej Korei , konflikt Indie-Pakistan znów dał o sobie znać. To już nie jest śmieszne. Mam na prawdę obawy co do ewentualnych "przypadków" po wojnie lub w jej trakcie. Czuję , że ten sukinsyn Saddam jeszcze nas zaskoczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bush to Fanatyk a szczególnie Niemcy... IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.03, 23:42 ...Mam na prawdę obawy co do ewentualnych "przypadków" po wojnie lub w jej trakcie. Czuję , że ten sukinsyn Saddam jeszcze nas zaskoczy. To prawda, nie trzebabylo wychylac sie z okna z udzialem "GROMU"w Iraku za chwile "Bushman" zarzada nowych pomocy, a korzysci z tego jak nie ma tak i nie bedzie...!! A Saddam jest w stanie w ciagu 2-ch dni Wisle na calej jej dlugosci zatruc..... i co wtedy, wtedy pijak "Bushman" takze nikomu nie pomoze... powodzenia na przyszlosc pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: a szczególnie Niemcy... 28.03.03, 23:53 Do Polski to on raczej się nie zwróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: a szczególnie Niemcy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.03.03, 23:58 imperatore napisał: > Do Polski to on raczej się nie zwróci amerykanie zasypia nas dolarkami, kwachu juz swoja dole dostal, czy sie z nami podzieli? www.unitedforpeace.org www.mecawi.org www.stopwar.org.uk www.orient.art.pl/ www.eia.doe.gov/emeu/cabs/casproute.htmlhttp://www.opensecrets.org/bush/cabinet.asp www.citiesforpeace.com/http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf www.buzzflash.com/ www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,238643,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: a szczególnie Niemcy... 28.03.03, 23:59 Tak dostał dolary i ruble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Bo widzicie szanowni P.T. dyskutanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 00:21 G.W.Bush ( w otoczeniu każący się nazywać Alexander the Great) wkrótce skieruje swe wojska pod Issos by zawładnąć Syrią a potem pojdzie na Gaugamelę. Po rozbiciu Persów bocznymi drogami przez Afganistan ma zamiar dojść do Indusu. Kupcie sobie szanowni P.T. ołowiane żołnierzyki i podręcznik strategii Clausewitza, a będziecie na pewno lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Bo widzicie szanowni P.T. dyskutanci 29.03.03, 00:24 Dzięki za podpowiedź. Musiałeś oczywiście skomentować bez dodania niczego oprócz debilnych komentarzy. Przecież są to tylko przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Bo widzicie szanowni P.T. dyskutanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 00:35 Przecież to widać że przypuszczenia, szanowny imperatore. Żółć wylałem tutaj - po przejrzeniu domorosłego gówniarstwa na FA. Zazwyczaj przeglądanie wątków zaczynam od dołu. I tyle. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Bo widzicie szanowni P.T. dyskutanci 29.03.03, 00:37 Dobrze że żeś się ukłonił Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Eeeeee ja to skromny Maciuś II (Wielki?) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 00:33 Gość portalu: Scan napisał(a): > G.W.Bush ( w otoczeniu każący się nazywać Alexander the Great) wkrótce skieruje > > swe wojska pod Issos by zawładnąć Syrią a potem pojdzie na Gaugamelę. Po > rozbiciu Persów bocznymi drogami przez Afganistan ma zamiar dojść do Indusu. > Kupcie sobie szanowni P.T. ołowiane żołnierzyki i podręcznik strategii > Clausewitza, a będziecie na pewno lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś